Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jedny z nejvzácnějších a nejdražších PS3 her současnosti.

nastavení firewallu v routeru bych hádal..
  • přesně... java je fakt ojfoiasdjfoiajsdofikokotinaasldkfjlksajf :)
  • Vyzkoušejte mód pro hru Command & Conquer: Red Alert 3, se kterým můžete projít příběh prvního...

tenhle mod me laka vic nez samotnej RA3 (ten me spis odpuzoval) :)
  • Jazz
    To, že to na něm je, neznamená, že je to od nich
  • SWTOR

Nechcete napsat datum vydani momentalne nejsledovanejsi mmorpg kdyz uz to je venku? Na 22.12.2011 si priznivci star wars universa vemte vsichni volno ;)
  • Foxtrot_cz

Jak by vypadalo MineCraft, kdyby dostalo novodobý grafický kabátek? Nějak takto!

Podle mě Minecraft nepotřebuje nějakou novou extra super grafiku. Minecraft potřebuje spíš nový engine, který by byl lépe optimalizován, než je java.
  • Jak by vypadalo MineCraft, kdyby dostalo novodobý grafický kabátek? Nějak takto!

To je jen video, ne hra.
  • Asi né všichni znají College Humor a jejich videa.
  • Jazz
    To sis doufám dělal srandu *1*
  • Jak by vypadalo MineCraft, kdyby dostalo novodobý grafický kabátek? Nějak takto!

pochybuju že se to dá stáhnout jako modifikace. na youtube je video jak to upravuje ve 3D Studio Max
  • MidnighT91

Jak by vypadalo MineCraft, kdyby dostalo novodobý grafický kabátek? Nějak takto!

:-O dá se to někde stáhnout jako modifikace na 1.8 verzi? Promiňte my upřímnost ale z toho ohně na pochodni a efektu kouře jsem se málem po*ral snad nejlepší effekt ohně co jsem kdy viděl...
  • MishKonn
    Pro lidi líné klikat:

Star Wars The Old Republic oficiálně vychází 20. 12. 2011 v Severní Americe a 22. 12. 2011 v Evropě!
  • SWTOR release date announce!

Tak už je to tu!
    http://www.swtor.com/news/news-article/20110924
  • Nekvalitní, ale chtěné záběry z pouští mise v Uncharted 3.

jsem zvedavy jaky bude pribeh.prvni dva dily jsou uzasny dobrodruzstvi (ziskat platinu byla radost) a kdyz jsem to pustil,chtel jsem dovolenou protoze odlepit se je fakt tezky :-) kdo hral bude vedet
  • No kdyby to zapisovalo jako položka do oblíbených/bookmarků, tak to bude jaksi dlouhodobější. Navíc tohle je viditelné a dá se to obejít. Dokud to není skryté, nevidím problém. Věřím, že někomu invaze do adresy může vadit, jen to nechápu *4* .
    Třeba nám to redakce vynahradí možností premium účtů, nebo něčím. Nebo ne, ale pro mě to není důvod se stěhovat jinam.
  • smejki
    přestože je zde nějaký potenciál otravy, vadí mi to hlavně ze zásady. stejně tak by mi to mohlo rovnou zapisovat reklamy do seznamu záložek, nevidím velkého rozdílu
  • No to je pravda. Jenže už není moc míst, kam jí nacpat a vydělat reklamou je na prťavém českém internetu poměrně těžké.
    Hm...a vadí ti to, protože tě to nějak otravuje, nebo prostě ze zásady? (to není jedna z těch otázek, která předpokládá odpověď...jen aby bylo jasno)
  • RavenHolm
    Přesně můj přístup. Po Oblivionu jsem hodně opatrnej, ale zatím to nevypadá zle, nicméně žádný přelom v RPG hrách nečekám.
  • Asi tak,vazne nechapu lidi,kteri se pokazde pri podobne prilezitosti nadchne,ze se konecne uz neco kolem dalsiho HL deje a pak jsou zase zklamani.
    Radsi byt skepticky a byt pak jednou mile prekvapen,nez byt porad nastvany. *1*
  • Já taky. Hlavně abych si potvrdil, že to není žádnej zázrak. Ale nebráním se možnosti, že to bude pecka, která mě překvapí...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit