-
Na ten mám taky zálusk *4*
-
Tak to je dobrý... v tom případě kup Skyrim.
-
A co když už většinu těchto her vlastním? *5*
-
Tak jsem slyšel
Tak jsem slyšel, že všichni jste tady tvrdí hardcore hráči PC RPG. Tak prosím, kupujte:
http://www.gog.com/en/page/dnd_promo -
na světě = mezi hernímiPC+kanclPC+ostatníPC
teď ale hádej, která podmnožina zajímá herní vývojáře... ding ding ding. Bingo! jsou to herní PC a ty jsou celkem slušně popsané právě statistikami na steamu
na výpočty "grafárnou jak je zvykem" snad ani netřeba reagovat -
Jó, tak FrostbYte a engYne jo ?
-
Zdrojový kód klienta DotA 2 neodkazuje na Half-Life: Episode 3, potvrdilo Valve.
How unexpected *10* -
Je to otravující... Jde prostě o princip. Ale ty mobily jsou pěkný, lepší něž nějaký dotykový tur. ("cow" je prej sprostý :D)
-
Z průzkumu Valve a nVidia vyplývá, že 84% hráčů nemá takovou sestavu, aby si naplno (dle doporučených...
kamo nvm kdes to sebral ale nekdy pred par mesicema bylo XP jeste nejvic rozsireny na svete :) .. hlavne v kanclech atd ...
btw vubec se nedivim ze 84% lidi an to nema comp... taky ta grafika je psychopaticka a Kazdej vocas kupuje new a cool grafarnu, misto toho aby koupil lepsi procak, pac pokud vim Frostbyte 2 engyne pouziva k vypocitavani Procak a ne grafarnu jak bejva zvykem -
na XP to ani nespustíš. tady se píše o spuštění na jiné než plné detaily *3*
-
chápu její záměr, ale je to zkrátka nedomyšlené. ta reklama mi především leze do mého(!) prosotru, kde nemá co dělat.
-
Hlavně ve dvou to byla pařba a docela HC páč to bylo na životy a bossové dali opravdu zabrat. :D
-
Od tohoto okamžiku až do pondělí 12:00 se Vám budou v multiplayeru Crysis 2 napříč všemi platformami...
potřeboval bych radu, když zapnu na PS3 Multiplayer Crysis 2, tak mi to napíše, že mam vysoce zabezpečenej internet a budu mít problémy s připojením do hry. A kvůli tomu nemůžu vyhledat žádnou hru. Nemáte někdo rady co s tim? Díky -
Zavzpomínejte na Figting Force. Kde? Na PSN!
Kolik času sem u týhle hry strávil :) Perfektní mlátička. Dokonce tu mam ještě originálku doma :) -
No člověk asi seš ale musíš si uvědomit, že ostatní mají třeba i život a nemůžou narvat 30k do blbé krabice. *16*
-
Tak tohle má, prosím, od přesměrování velmi daleko. A s tím koukáním sem nevidím žádný problém, neb tu máme věk záložkového prohlížení, nebo jak se tomu v češtině říká. Otevřu novou, kouknu, zavřu. Záležitost dvou sekund. Nebo třeba tu máme RSS, to by se ti to potom kontrolovalo samo a nemusel by ses zdržovat věčností čtyř sekund.
-
je to podobného charakteru, jako přesměrování stránek na jinou doménu apod. víc netřeba zmiňovat. psal jsem navíc o opakované navštěvě webu, kdy se jen mrknu, jestli něco nového a když ne, chci odejít hned a svobodně a 4s(mě se to teda zdá věčnost) je až dost, to je déle než čas strávený na stránce v případě absence novinky.
-
no to náhodou není vždy marné řešení, pokud nakupuješ rozumné součástky. tvé stávající ještě moc nezestárnou, tedy se dají ještě slušně prodat (dokonce stále v záruce). takže ta obměna není ve finále tak drahá, když sleduješ vývoj cen a dobře plánuješ, co kupuješ. ale to chce zase trochu času :)
-
Úžasné. Alespoň za svoje?
-
Z průzkumu Valve a nVidia vyplývá, že 84% hráčů nemá takovou sestavu, aby si naplno (dle doporučených...
aha takze nejsem clovek ........ saaakra *1* ja menim PC kazdej rok s maximalni cenou do 30k