-
Z průzkumu Valve a nVidia vyplývá, že 84% hráčů nemá takovou sestavu, aby si naplno (dle doporučených...
Pripada mi to realny, lidi nemeni PC kazdy dva roky a pokud si pred dvema lety postavili PC s cenou mezi 15-18k tak ted budou lehce pod doporucenyma pozadavkama. -
THQ&Relic News
Company of Heroes i oba datadisky na Steamu dnes s 80% slevou :)
A dnes v průběhu noci vyšel první patch na Space Marine, upravující zejména hlasovou komunikaci (přidává Push to Talk a Mute All) *4* http://www.spacemarine.com/blog-post/space-marine-pc-patch-today -
Steam hlásí, že WinXP používá už jen 20 % hráčů, takže tím to nebude.
-
Co že je na ní nekorektní? Vypsání mi trvalo asi 4 vteřiny, když to ještě fungovalo. Za tu dobu si celý článek / diskuzi nepřečtu.
-
Z průzkumu Valve a nVidia vyplývá, že 84% hráčů nemá takovou sestavu, aby si naplno (dle doporučených...
To musi byt blabol ja jsem si postavil pc a jeste mam s doporucenyma pozadavkama velky rezervy. 84% ??? To musi bejt kravina -
jestli to nebude tím, že vyžadují DX 10, XP je stále používané víc než dost -
napsal jsem to jak prase, spěchat se nevyplácí... *1*
-
Je to naprosto nekorektní forma reklamy, kterou by si neměl dovolit ani ten nejpodřadnější web a ještě jsem to neviděl ani na těch nejzamořenějších. Pomineme-li naprosto otřesnou kvalitu rádobyodolných mobilů Evolve, nápadně podobných na míle kvalitou vzdálené značky Sonim, tak to otravuje, pokud sem přijdete a zjistíte, že tu není nic nového, tak musíte počkat, než se laskavě doscriptuje kilometrový text nebo zavřít záložku (můj případ) *3*
-
sranda by bola, keby hraci hufne zacali nakupovat radeony *1* -
Zajímá Vás, jak vypadají poslední minuty v betaverzi Diablo III? Podívejte se na to!
Nezajímá? Asi ne. Po 14 dnech, co běží beta, jsem už takových videí viděl nejméně 20. Kdo D3 trochu sleduje rozhodně nebude 14dní čekat až se na novinkách probudí *3* Nic ve zlym. -
Nevim v čem vás tolik omezuje reklama v adresovym řádku. Mě absolutně nijak nepřekáží ani nevadí. *5*
-
blog.dota2.com
blog.dota2.com
*3* -
PSP RPG hra Grand Knights History se v prvním čtvrtletí příštího roku dostane i na západní...
Ano ano ano... bože děkuji... už žádnej english patch od filipínce, co překládá jen menu a systemovej text a žádnej příběh... -
díky za tip *3*
-
reklamy
Ok, reklamy na stránce mam ještě trpělivost blokovat, ale v adresovym řádku? To je už docela silný kafe O.o -
Steam
víkendová akce Steamu je vcelku luxusní. například Alpha Protocol za 2 eura... a spousta dalšího. -
to sme dva,ta hra je fakt super a je malo kousku u kterych se da vydrzet vic jak 20 hodin
-
Asi nema smysl se hadat ale co se zanru Zombie her tyce tak si troufam rict ze je to nejlepsi vec co zatim vysla.
-
PC, PS3 a X360 verze hry Syndicate vyjde 12.2.2012.
oooo prvý krát ste napísali dátum v číslach nie v hieroglyfoch -
PC, PS3 a X360 verze hry Syndicate vyjde 12.2.2012.
Tak to datum se mi nějak nepozdává a tuším ve vzduchu nějaký odklad. I když pokud to bude sr.ajda, tak to třeba stihnou uplácat