Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 600k bo kolik za první týden je ti málo? .. *11*
  • Jazz

PC verze L.A. Noire si bude s grafickými kartami od AMD velmi dobře rozumět.

To doufám, jinak jim to vytmavim.
  • Časopis Edge moc neznám a nikdy jsem ho nečetl,ale z toho mála co vím tak je jejich hodnotící systém velmi pofidérní, prvnímu zaklínači dali 4/10,druhýmu 5/10,první mafi tušim 4/10 ale třeba takovému halo dávají samé 10-tky čili moc váhy bych jejich recenzím nepřikládal...
  • zx_spektrum

Dead Island u EDGE moc nepochodilo - vysloužilo si nízké hodnocení 3/10.

Vzhledem k tomu že dev verze měla uniknout na Steam - PC, a EDGE recenzovali Xbox360, tak to se nestalo. Já z téhle hry cítil potenciální průsmol (vzhledem ke studiu), takže mě to moc nepřekvapuje. Jak recenze EDGE tak ohlasy hráčů nezastřených slepým nadšením říkaj jedno a totéž, mizerný engine nic moc nezvládá, zbraňový a inventární system stojí za starou bačkoru atd. atd. Až to bude za 5€ na Steamu, tak si to možná koupím, ale plnou cenu si neschopní autoři postrádající zdravou míru sebekritiky nezaslouží...
  • Dead Island u EDGE moc nepochodilo - vysloužilo si nízké hodnocení 3/10.

Hmm, zajímalo by mě, jestli tu recenzi náhodou nedělali z té dev. verze, kterou nechtěně vypustili. Jinak má hra většinou dost dobrý hodnocení a proto si řikám, kde se stala chyba? Je to přece jenom takový divný, že je mezi ostatníma a EDGE takovej propastnej rozdíl. Zatím zůstávám optimistický a věřim, že ty fatální chyby se z větší části zahladí než mi hra dorazí :).
  • skaven123

Cena akcií Square Enix dnes klesla o více než 11%.

hmm ze by sa 10tkova DE3 nepredavala az tak dobre?
  • Již před nedávnem se v tichosti opět posunulo datum vydání Jagged Alliance: Back in Action - nyní...

A jak se tak dívám na jejich homepage, doufám že to budou oddalovat ještě dalších 30 let. Koho má tohle oslovit? JA2 je super hratelná i dnes. Kupodivu bez 3D, zmatené rotace kamerou, bez "field of view" políček půjčených z Commandos atd. Kdyby to přece jen vyšlo, tak opráším starou placku a dobudu Arulco raději podvanácté...
  • bobsh
    dobře, ale zohledňovat to v recenzi se mi nezdá uplně ideální řešení. Recenzent přeci hodnotí to, co se mu aktuálně dostane do ruky a co hraje právě teď. Nemůžeš po žádném herním novináři chtít, aby každou hru hrál znovu po každém patchi, aby zjistil jestli se náhodou nezměnilo něco, co jí předtím vytknul a snížil za to hodnocení. Přijde mi, že až nezdravě moc vývojářů své hry s klidem vypustí nedodělané s tím, že ono se to nějak opatchuje, viz. nejnovější Sturmovik, zmršená konverze GTA IV atd.
  • bobsh
    moje reakce byla opravdu na Dead Island, nadpis týkající se Minecraftu jsem si tam nakliknul omylem *3*
  • Boha jsem si nevsim ani nakýho Dead Islandu nad tím. Videl jsem nadpis o updatu mïnecraftu a myslel jsem, že na to reaguje.
  • Až na to, že jsem reagoval na to jak se navážel do minecraftu 1.8 patche.
  • bobsh si sice ocividne vyvoj her predstavuje jako hurvinek valku, ale ve fazi BETA to teda fakt neni - na to jsi prisel jak?
    Tim udajnym prehmatem na steamu? To sem vubec nepatri - hra uz oficialne vychazi.
  • Dmnce

Ta hra je ve fázi BETA ty tupče.
  • To není zrovna fér přístup. Třeba Atari si jej plně zaslouží za TD2, které je dodnes polorozbité a již se na něm nepracuje. Oproti tomu takový CD Projekt RED o své hry pečuje jako nikdo jiný...
  • A kolikrát má ten recenzent tu hru hrát, když vyjde třeba dalších 5 patchu, aby ta známka pro tebe nebyla irelevantní ? Hra se má hodnotit taková jakou jí dostaneš z obchodu, aby si vývojáři uvědomili, že nikdo jim není na jejich nedodělané zmetky zvědavý.
  • Životopisy vývojářů ze SOE odhalují, že se zřejmě chystá MMO Everquest pro PS3.

Jasně, Everquest 3 bude mířen i na konzole. Ale to už se ví nejméně rok a půl.
  • bobsh

Datum vydání očekávaného update (v1.8) pro Minecraft bude zveřejněno v průběhu tohoto týdne.

jestli ono by nebylo lepší tu hru udělat pořádně hned napoprvé, aby žádný patche nebyly potřeba... a pokud je ta hra (ať už Dead Island, nebo cokoliv jiného) natolik rozbitá, že hned první patch nějak zásadně mění hratelnost k lepšímu, tak si to nižší hodnocení zasluhuje už jenom za tu rozbitost...
  • Re: V den vydání hry Dead Island vyšel pro tento titul i první patch, opravující množství chyb....

V poslednej vete som to objasnil.
  • Těm, kdo mají na svém PSN účtu starou verzi Angry Birds prý stačí, aby napsali na zákaznickou...

A co když recenzent dostane hru dřív a patch vyjde až je třeba za pulkou hry? To tě nenapadlo?
  • V den vydání hry Dead Island vyšel pro tento titul i první patch, opravující množství chyb....

Recenzovať to z najnovsim patchom predsa. Ja tiez ked si kupim hru prvy krok pocas instalacie je vyhladanie najnovsieho patchu. Preto si myslim ze po vydani patchu by sa mohli menit hodnotenia hry.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit