-
"Seznam týmů a lig, které budou obsaženy ve FIFA 12."
Bye, Czech Republic! *4* -
SPOILER na video
Nejdrsnější je je, jak mu ten maník oznámí, že na jeho záchranu potřebuje augmented edition dlc a když se mu na to hlavní hrdina vykašle, tak ještě na něj ještě vystrašeně volá kam jde, ať se vrátí. *1* -
Italský magazín OPM udělil hře Dead Island 8.5/10.
Na gametrailers je uz taky videorecenze.
Stejny hodnoceni. Dolu to srazil pribeh - jinak asi fakt pecka...? -
Deus Ex 3 v Deus Ex 1
Trefné *1* http://www.rockpapershotgun.com/2011/09/05/human-devolution-dx3-in-dx1/ -
Včera bylo ke STEAMu připojeno rekordních 4007455 uživatelů najednou.
ROFL, jsem si to včera nainstaloval poprve :D -
Asi tak... alespon ze nema hyper blikaci armor s odkrytym briskem...
-
:D Kdybys nekdy potreboval pichnout s korekturou tak si rekni rad udelam neco uzitecneho :D
-
10 dní před oficiálním vydáním unikla na net plná verze Call of Juarez: The Cartel. UbiSoft z...
hlavně že konzolový verze jsou vždycky venku tak týden před vydáním. Jinak Cartel jsem bohužel zkusil na Xboxu a nikdy víc - to je snad 100x horší než Brink -
Bioware chce znát Váš názor na připravovanou sošku Liary z Mass Effect.
Anime postava možná. Asari z ME rozhodně ne ! -
10 dní před oficiálním vydáním unikla na net plná verze Call of Juarez: The Cartel. UbiSoft z...
Když vyplodily takovou sračku, tak jim to i přeju *3* -
Singleplayer Battlefield 3 si bere inspiraci ze seriálů Generation Kill a 24 hodin.
Seriál mě dost bavil, tak snad to bude u BFka stejné :) -
Bioware chce znát Váš názor na připravovanou sošku Liary z Mass Effect.
To vypadá jak úchylná japonská anime figurka. To je strašný. ME je akční RPG, ne erotická hra. -
*13* dneska už asi raději dávám padla...
-
Singleplayer Battlefield 3 si bere inspiraci ze seriálů Generation Kill a 24 hodin.
Pokud je délka singleplayeru inspirována názvem seriálu 24 hodin, tak proč ne *1* *1* -
Na OnLive je nyní Batman: Arkham City za necelý dolar! Každý nový uživatel fanstránky na Facebooku...
Heh...já si to taky myslel :-D Ale pořád jsem tomu nemohl věřit, že by tohle mohli udělat... :) -
Na OnLive je nyní Batman: Arkham City za necelý dolar! Každý nový uživatel fanstránky na Facebooku...
Ste blby... ja uz myslel ze fakt dostanu Arkham City za dolar a ono to je Asylum... -
Insomniac zvažovalo, že by hlavní postavou v Resistance 3 byl opět Nathan Bake. Jelikož by to ovšem...
Nathan BAKE? Vážně? -
Battlefield 3 nabídne 80 přizpůsobení vozidla.
Battlefield: Most Wanted -
mluvim o videu na ktery odkazuje bleskovka, je tam cca 700 liku oproti 3000 disliku
jenze na to video se podivalo 80 tisic lidi
takze co na tom neni pravda? na ign to bude podobne
btw. jen rejpu do divnych vypoctu ve stylu "yes, prime minister", CoD se nijak nezastavam je to absolutni sh_t a RO2 je uz na ceste *2* -
To ale vůbec není pravda, např. na IGN to opravdu bylo nějakých 700 dislikes proti 300 likes.