Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spis mesic pred :)
  • septicflesh

Blizzard chystá první rozšíření pro Diablo 3 do tří let.

Takže měsíc po vydání Diabla 3? Hmm, kucí šikovní *1*
  • Blizzard chystá první rozšíření pro Diablo 3 do tří let.

Některé série by za tu dobu stačili vydat 3 nové díly ehmehmcodehmehm *1*
  • Xakryš, Bethesda zůstala v mysli z předešlé newsky, kterou jsem pročítal *7*
    Díky..
  • Bethesda chystá první rozšíření pro Diablo 3 do tří let.

Vloudil se tam sotek :)
  • Bethesda chystá první rozšíření pro Diablo 3 do tří let.

bethesda a diablo? preklep nebo mi unikaji souvislosti ? :)
  • Marquis

DOPORUČENÍ PRO BLESKOVKU (nebo rovnou celou novinku!)

Známá skupina Extra Credits (dříve na Escapist Magazine) zabývající se produkcí videí o tom, jak funguje herní průmysl a jak ho zlepšit, založila:
    Extra Credits Indie Fund, kterým hodlá pomoci nezávislým herním designérům pomoci dosáhnout svých cílů za rovných podmínek (například rovným rozdělením zisků (50% pro indie developera - 50% zpět do fondu) nebo skutečností, že developer si ponechává IP).
    ---------------
    Osobně už jsem se přispěl svojí troškou do mlýna a hodlám ještě přidat v průběhu....:) Co vy?
  • 78% uživatelům YouTube se video lákající na multiplayer Modern Warfare 3 nelíbilo.

78%? *7* tlacitko nelibil zmacklo pouze 3% z tech co se na to koukli.. ostatnim je hra nejspis ukradena
  • ucho
    hned tam určitě nebude. časem se předpokládá, že tam zavítá. údajně půjde aktivovat na steamu i hru koupenou přes ně. krabicovka se taky prodávat nebude.
  • Pan_Klobouk
    Nebude, Nadeo si ji bude prodavat samo. Takze ani Steam, ale ani dalsi distribucni kanaly. Nikomu nic. ;)
  • Jazz

Trackmania 2 Canyon - Steam ?!!!

Zdravím, nějak jsem zaspal a nepamatuju si, jestli tady byla zmínka o tom, jestli bude nová Trackmania 2 i na Steamu ?

Díky za odpověď.
  • Také máte pocit, že jsou rozhodčí mrkve? Tak si to, vy chytráci, zkuste sami! :)

NOD ESET mi pise, ze je tam trojsky kun... Trojan.downloader.Iframe.NKE :(
  • Jéžiš vy jste panicové. :) Šprcku ti nasadí zkušená svazačka pusou. :P Takže nic popleteného.
  • Mas to nejaky popleteny,ale o neva. *3*
  • V jeho případě ano! *8* *8* *8*
  • Máma?! *8* *8* *8*
  • Noah “The Prodigy” Solis, hráč Marvel versus Capcom 3, získal již v osmi letech svého prvního sponzora.

-What is your real name, Noah?
    -Leeeeeeeeeeeeeroooooooooooyyyyyy Jeeeeeeeeeenkiiiiiiiinssssssss Juniooooooooooor! *16*

*2* *15*
  • Leonidasss

Také máte pocit, že jsou rozhočí mrkve? Tak si to, vy chytráci, zkuste sami! :)

Nějak to nemůžu spustit, loading se zastaví na 40% a pak už nic.
  • Tak to si měla tvoje máma jednoho fanouška nasadit ..
  • Jazz
    U mě taky ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit