-
Spis mesic pred :)
-
Blizzard chystá první rozšíření pro Diablo 3 do tří let.
Takže měsíc po vydání Diabla 3? Hmm, kucí šikovní *1* -
Blizzard chystá první rozšíření pro Diablo 3 do tří let.
Některé série by za tu dobu stačili vydat 3 nové díly ehmehmcodehmehm *1* -
Xakryš, Bethesda zůstala v mysli z předešlé newsky, kterou jsem pročítal *7*
Díky.. -
Bethesda chystá první rozšíření pro Diablo 3 do tří let.
Vloudil se tam sotek :) -
Bethesda chystá první rozšíření pro Diablo 3 do tří let.
bethesda a diablo? preklep nebo mi unikaji souvislosti ? :) -
DOPORUČENÍ PRO BLESKOVKU (nebo rovnou celou novinku!)
Známá skupina Extra Credits (dříve na Escapist Magazine) zabývající se produkcí videí o tom, jak funguje herní průmysl a jak ho zlepšit, založila:
Extra Credits Indie Fund, kterým hodlá pomoci nezávislým herním designérům pomoci dosáhnout svých cílů za rovných podmínek (například rovným rozdělením zisků (50% pro indie developera - 50% zpět do fondu) nebo skutečností, že developer si ponechává IP).
---------------
Osobně už jsem se přispěl svojí troškou do mlýna a hodlám ještě přidat v průběhu....:) Co vy? -
78% uživatelům YouTube se video lákající na multiplayer Modern Warfare 3 nelíbilo.
78%? *7* tlacitko nelibil zmacklo pouze 3% z tech co se na to koukli.. ostatnim je hra nejspis ukradena -
hned tam určitě nebude. časem se předpokládá, že tam zavítá. údajně půjde aktivovat na steamu i hru koupenou přes ně. krabicovka se taky prodávat nebude.
-
Nebude, Nadeo si ji bude prodavat samo. Takze ani Steam, ale ani dalsi distribucni kanaly. Nikomu nic. ;)
-
Trackmania 2 Canyon - Steam ?!!!
Zdravím, nějak jsem zaspal a nepamatuju si, jestli tady byla zmínka o tom, jestli bude nová Trackmania 2 i na Steamu ?
Díky za odpověď. -
Také máte pocit, že jsou rozhodčí mrkve? Tak si to, vy chytráci, zkuste sami! :)
NOD ESET mi pise, ze je tam trojsky kun... Trojan.downloader.Iframe.NKE :( -
Jéžiš vy jste panicové. :) Šprcku ti nasadí zkušená svazačka pusou. :P Takže nic popleteného.
-
Mas to nejaky popleteny,ale o neva. *3*
-
V jeho případě ano! *8* *8* *8*
-
Máma?! *8* *8* *8*
-
Noah “The Prodigy” Solis, hráč Marvel versus Capcom 3, získal již v osmi letech svého prvního sponzora.
-What is your real name, Noah?
-Leeeeeeeeeeeeeroooooooooooyyyyyy Jeeeeeeeeeenkiiiiiiiinssssssss Juniooooooooooor! *16*
*2* *15* -
Také máte pocit, že jsou rozhočí mrkve? Tak si to, vy chytráci, zkuste sami! :)
Nějak to nemůžu spustit, loading se zastaví na 40% a pak už nic. -
Tak to si měla tvoje máma jednoho fanouška nasadit ..
-
U mě taky ;)