-
Kaz Hirai (Sony) prohlásil, že kybernetické útoky jsou hrozbou pro nás všechny a je potřeba celosvětově...
A pri ty prilezitosti tech utoku na hackery si nezapomente zasifrovat databaze a chranit servery. -
Jo, a od tohoto Youtube kanálu se taky distancujeme!!!
Na dnešní podcast se těším ještě víc:D -
Sire bleskaři, co to furt máte s těma kanálama - nějaká nová fóbie? *1* -
Rádi bychom upozornili některé naše zmatené čtenáře, že s tímto Youtube kanálem nemá Games.cz...
aha, díky :) moc nesleduju jak se tady mění redakce :) -
Super video :D
-
:D -
BYL. proto se v bleskovce upozorňuje na to, že již nemá a ten kanál na youtube je zavádějící...
-
Rádi bychom upozornili některé naše zmatené čtenáře, že s tímto Youtube kanálem nemá Games.cz...
a proč nemá teda nic společnýho s timhle webem? já myslel že to byl šéfredaktor tohodle webu?? -
Nojo : D
To uz jsem ani nekoukal -
Jaká hodnocení rozdali redaktoři EDGE v magazínu s číslem 229?!
jsou :D protoze neni mozny aby tyhle dve hry dostali stejny hodnoceni jako Brink a nejakej DIRT dostal 9 *7* -
Jaká hodnocení rozdali redaktoři EDGE v magazínu s číslem 229?!
InFamous 2 jen sestku?
Jo aha - Zaklinac 2 taky : D
Nejsou to volove? -
Proč ho nesnášíme? A co třeba, že z peněz Tiscali vytvořil svůj blogísek Eurogamer. Bez Tiscali by český eurogamer nikdy neexistoval. V okamžiku kdy seděl na dvou křeslech najednou (což v nějakém rozhovoru popřel, ale jeho twiter říká něco jiného) jeden web rostl a druhý hnil a ano nebyl to EG, který na to doplácel. Vy zvás, kteří si pamatujete Games.cz před faceliftem a změnou redakce jistě víte o čem je řeč.
-
Posila: A? To není důvod k tomu, aby mi nějaký jouda dával ban, navíc čtrnáctkrát.
-
bez urazky, ale jednu dobu jsem si te na EG taky blokoval :)
-
Proč ho nesnášíme? Protože je to zamindrákovaný idiot, který za vše, co se neshoduje s jeho názorem banuje - stačí, aby jsi se zeptal na něco, co se mu nezdá a máš ban. Na Starém Tiscali jsem měl 4 Bany na EG jich mám už 14 - už je dostávám za to, že si vůbec vytvořím účet s podobným nckem - nikde jinde jsem ban nedostal, čím to asi bude?
-
2Jazz
VIDĚLS video a potřebuješ to přesto vysvětlit? Pak ti není pomoci.... *5* -
a
No on kdyby mohl tak ti ji s radostí přenechá! - s jeho pohledem "panebože ženská, fůj, odstup satane! *12* -
A proc ho tak nesnasite ?
Byl u vas, pak odesel a "borci" z games se nasrali ?!
Nerozumim...
vysvetlit dik -
jaydeemu závidím tu představitelku Rayne, se kterou je na jednom z videí :(
-
Ano (modré triko).