Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kaz Hirai (Sony) prohlásil, že kybernetické útoky jsou hrozbou pro nás všechny a je potřeba celosvětově...

A pri ty prilezitosti tech utoku na hackery si nezapomente zasifrovat databaze a chranit servery.
  • RavenHolm

Jo, a od tohoto Youtube kanálu se taky distancujeme!!!

Na dnešní podcast se těším ještě víc:D
  • MrSanta

Sire bleskaři, co to furt máte s těma kanálama - nějaká nová fóbie? *1*
  • Rádi bychom upozornili některé naše zmatené čtenáře, že s tímto Youtube kanálem nemá Games.cz...

aha, díky :) moc nesleduju jak se tady mění redakce :)
  • christianus
    Super video :D
  • Ataker

:D
  • ucho
    BYL. proto se v bleskovce upozorňuje na to, že již nemá a ten kanál na youtube je zavádějící...
  • Rádi bychom upozornili některé naše zmatené čtenáře, že s tímto Youtube kanálem nemá Games.cz...

a proč nemá teda nic společnýho s timhle webem? já myslel že to byl šéfredaktor tohodle webu??
  • Nojo : D
    To uz jsem ani nekoukal
  • Jaká hodnocení rozdali redaktoři EDGE v magazínu s číslem 229?!

jsou :D protoze neni mozny aby tyhle dve hry dostali stejny hodnoceni jako Brink a nejakej DIRT dostal 9 *7*
  • Jaká hodnocení rozdali redaktoři EDGE v magazínu s číslem 229?!

InFamous 2 jen sestku?
    Jo aha - Zaklinac 2 taky : D
    Nejsou to volove?
  • RavenHolm
    Proč ho nesnášíme? A co třeba, že z peněz Tiscali vytvořil svůj blogísek Eurogamer. Bez Tiscali by český eurogamer nikdy neexistoval. V okamžiku kdy seděl na dvou křeslech najednou (což v nějakém rozhovoru popřel, ale jeho twiter říká něco jiného) jeden web rostl a druhý hnil a ano nebyl to EG, který na to doplácel. Vy zvás, kteří si pamatujete Games.cz před faceliftem a změnou redakce jistě víte o čem je řeč.
  • Posila: A? To není důvod k tomu, aby mi nějaký jouda dával ban, navíc čtrnáctkrát.
  • posila
    bez urazky, ale jednu dobu jsem si te na EG taky blokoval :)
  • Proč ho nesnášíme? Protože je to zamindrákovaný idiot, který za vše, co se neshoduje s jeho názorem banuje - stačí, aby jsi se zeptal na něco, co se mu nezdá a máš ban. Na Starém Tiscali jsem měl 4 Bany na EG jich mám už 14 - už je dostávám za to, že si vůbec vytvořím účet s podobným nckem - nikde jinde jsem ban nedostal, čím to asi bude?
  • 2Jazz

VIDĚLS video a potřebuješ to přesto vysvětlit? Pak ti není pomoci.... *5*
  • a

No on kdyby mohl tak ti ji s radostí přenechá! - s jeho pohledem "panebože ženská, fůj, odstup satane! *12*
  • Jazz
    A proc ho tak nesnasite ?
    Byl u vas, pak odesel a "borci" z games se nasrali ?!
    Nerozumim...
    vysvetlit dik
  • jaydeemu závidím tu představitelku Rayne, se kterou je na jednom z videí :(
  • RavenHolm
    Ano (modré triko).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit