Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prudislav

Do herní série Battlefield a Medal of Honor pravděpodobně přibude každý druhý rok nový díl....

doufam že aspoň BF bude na série (BF a BF:BC)
  • Uniklo. Vycházely VIP map packy, kterých bylo myslím 7. Prvních 6 sice jen přidávalo postupně zbylé módy na již v původní hře obsažené mapy, ale bylo to aspoň zadarmo. Poslední přidal i 4 "nové" mapy (2 předělávky z BC1 a 2 ze singlu).
  • Ukázky Wii U her, které běžely na E3, byly sestříhané z PS3 a X360 verzí.

No... ehm..... lol
  • Battlefield 3 dostane 3x více (což znamená 21-27!) DLC než mělo Battlefield: Bad Company 2.

BFBC 2 melo vic nez 2 DLC? Pokud vim tak tam byli nejaky bonusovy oblecky a maskace na zbrane a Vietnam nebo mi neco uniklo?
  • dilinja

Update: Na dohrání hlavní dějové linie The Elder Scrolls V: Skyrim budete potřebovat 30 hodin,...

to sem zvedavej jak me donutej dohrat celou hru *1* imho pocitam ze kdyz bude clovek pouzivat fast travel tak to bude celejch 15 hodin *2*
  • a

utop se!
  • Randy Pitchford (Gearbox) na oficiální název NGP: „I nadále konzoli budu nazývat NGP. Vitá zní...

Nebo tady http://www.pivovarcernahora.cz/Article.asp?nDepartmentID=40&nArticleID=19&nLanguageID=1#vita :))))
  • Vidíš, mě přišla jako blbina ta střílěčka *3* . Ale to bych veřejně neprohlásil snad o žádné hře kromě posledních Call Of Duty.
  • Dohrání hlavní dějové linie Final Fantasy XIII-2....

Sakra, já vždycky zahlídnu někde to XIII a celej natěšenej se začtgu, zda-li to tení pokráčování parádní FPS podle mýho oblíbenýho komiksu a ona z toho vždycky nakonec je jen tahle japonská blbina. Ale naděje umírá poslední *2*
  • Ataker

The Elder Scrolls V: Skyrim se primárně vyvíjí na konzole a poté proběhne port do PC verze. Hra...

super
  • Hitman se nám trochu změnil a v Hitman Absolution nám ukáže nové akrobatické kousky a instinkt,...

Jupiii budeme mit predatorskej pohled kterym uvidime pres zdi! INSTINKT! Presne to co v hitmanovi celou dobu tak chybelo...
  • Přesně jak říká "bla" - nebude.
  • Nebudou....
  • Valve nebude ?

Jen se chci zeptat, zda Valve bude neco predvadet na E3 nebo ne?
  • The Elder Scrolls V: Skyrim se primárně vyvíjí na konzole a poté proběhne port do PC verze. Hra...

wtf? to snad ne...
  • Oblivionu scházelo poměrně hodně, ale jak píšeš, dal se poladit díky práci komunity, která se zabývala i opomenutými detaily. Škoda, jestli se z toho nepoučí ...ale nějak už nevěřím :-).
    I tak to může být dobrá hra, ale spíš jako Oblivion - na jedno použití se ztrátou chuti dotáhnout to do konce.
    Kromě kupy detailů mi v Oblivion asi nejvíce chyběl zcela opomíjený multiplayer.
  • The Elder Scrolls V: Skyrim se primárně vyvíjí na konzole a poté proběhne port do PC verze. Hra...

Nadávat, že se vyvíjí primárně po konzole je otřepané téma věcného flame, ovšem ruku na srdce - ze minulých zkušeností určitě je čeho se obávat. Oblivion, coby nástupce Morrowindu, měl zejména lepší grafiku (která už v Morrowindu byla pěkná) a některá vylepšení (animace, všechny postavy dabing), ovšem celkově mnohem menší, mělčí a subjektivně slabší hra. A ano, dával jsem to nejen já za vinu trendu konzolí.

Ono nejde o konzole, ale spíš masovost (jejíž jsou konzole představitelem). Je těžké udělat hru, kvalitní i pro náročnějšího hráče, pokud to má být "holka pro všechny". A proto se bojím i o osud Skyrim. Jediné pozitivum na tom je, že se PC hráči rozhodně nemusí bát, že by měli mít problémy s HW konfigurací (to by musela být optimalizace hodně krutě odbitá ...Rockstar hadr) a doufejme, že nejhorším dopadem budou veliké fonty ...a všechno.
  • Hanzales
    No ted jsem dokoukal cely to video z E3 a ano, celkem jsem prestrelil :) Rozhodne koupim i Skyrim. Levelovani tam vypada i tak dost slusne, souboje a draci pripadne ustupky myslim vynahradi :) Jen se krapet bojim, aby tu konverzi pak nejak neodflakli :/
  • Kdo vi, o jaky upustky nakonec pujde... Nedelejme predcasne zavery ; P
    Levelovani tam rozhodne je, tak proc ti unika smysl RPG systemu? "Levelovani pro radost z levelovani", ne? : D
    100 hodin behat se stejnym hrdinou by asi nebavilo nikoho...
    Ja hlavne doufam, ze ten novej engine bude mit stejne namakany "lootovani", jako melo gamebryo. Moznost sebrat kazdej pitomej predmet, sahnout si na vsechno co vidim, mrtvolam sebrat presne to, co je vidim pouzivat, atd. V jinejch RPG mi tohle strasne chybi.
  • Hanzales

The Elder Scrolls V: Skyrim se primárně vyvíjí na konzole a poté proběhne port do PC verze. Hra...

Ani nevím, jestli mám brečet, nebo se smát. Neříkám, že to nebude skvělá hra, jen to prostě bude tak trochu jinak zaměřený zážitek. Snad to pak komunita zase trochu předělá, ale vzhledem k tomu portu z konzolí ani tomu už moc nevěřím. Jen mi pak uniká smysl celého RPG systému.

No alepoň že ten DeusEx3 to v tomhle směru zachránil a na nás, starší a náročnější hráče nezanevřel. Zatímco DE3 je jasná koupě, u toho Skyrimu si to ještě hodně rozmyslím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit