Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tento týpek je ten jaydee z games.tiscali?
  • RavenHolm
    Btw když se podíváš na to video tak uvidíš, že jsem měl pravdu když jsem ti říkal, že je to trpaslík *1*
  • Rádi bychom upozornili některé naše zmatené čtenáře, že s tímto Youtube kanálem nemá Games.cz...

To je naprostá bomba, došla mi slova...... *1*
  • Tak Doskočil, co by si od něj chtěl, ten je jako Burns - chtěl by zašlápnout mravence, ale mravenec je silnější. Té slečny se samozřejmě bál, že by ho mohla kousnout.
  • To by bylo po E3...navždy :)
  • christianus
    Jeste toho trochu, to by uz chybelo aby Astar priletel s flotilou na E3. :D
  • christianus
    Nejlepsi je jak se na ni v 1:10 vyplasene podiva. :D
  • Řekněme, že Vesmírní lidé - http://www.andele-svetla.cz - jsou oproti tomuto individuu naprosto, ale naprosto normální.
  • Rádi bychom upozornili některé naše zmatené čtenáře, že s tímto Youtube kanálem nemá Games.cz...

Kámo, ten člověk je neskutečný jouda. V "D31" k němu přijde slečna, která propaguje hru Blood Rayne a on tam stojí jak jouda - ještě že ta nebohá slečna neví, co za joudu to vedle ní stojí a jaké nesmysly to plácá... *7*
  • christianus
    Co to je zac proboha? :D
  • RavenHolm

Rádi bychom upozornili některé naše zmatené čtenáře, že s tímto Youtube kanálem nemá Games.cz...

Nojo Jaydee *1* *1* *1* Koho to překvapuje?:D
  • B.o.b

Do herní série Battlefield a Medal of Honor pravděpodobně přibude každý druhý rok nový díl....

Jako oblíbené Call of Duty no zajímavý *4*
  • Assassin's Creed: Revelations by měl přinést odpověď na mnoho otázek z minula. Vývojáři nechtějí,...

Jasně, že jo. Proto se píše "i v ...". Jakože ta možnost nezmizí, což je ... no, úžasná zpráva :))
  • Mahcake

I v Battlefield 3 budete mít možnost zabít své nepřátele defibrilátorem.

Nešlo toho náhodou i v Bad Company? viz. video na youtube.
  • Šéf Activision Bobby Kotick si chtěl na E3 vyzkušet Battlefield 3. EA mu však řeklo "ne".

Dobře mu tak. *1* První ty silácké řeči a teď tohle. Shitivision mají z Battlu vážně bobky a mají proč. *2*
  • Jedna hra jednou za dva roky jeste neni tak hrozny kdyz si vezmes v jaky hustote vychazi CoD :o)

Novej MoH byla ale teda fakt tragedie zlatej CoD... jsem to koupil ze zvedavosti co to zmuze proti podle me jasne nejvetsi konkurenci CoD a alespon v SP je MoH opravdu tragedie a tak brutalni kopie MW2 az se mi nechtelo verit. Fakt nevim ve ktery casti ty hry meli pozvany ty specialni jednotky se kterejma na tom spolupracovali ale myslim ze je pozvali maximalne do traileru a titulku.
  • Black_Hand

John Carmack: „PC je řadově mnohem silnější než konzole.“

chybi tam dlouhe "a" v "radove" (me toho chybi jeste vic, ja vim :)).
  • Do herní série Battlefield a Medal of Honor pravděpodobně přibude každý druhý rok nový díl....

Tohle jsem čekal po těch prohlášeních EA za poslední rok. CoD se dá konkurovat jen tak, že proti němu vytáhnou se stejnou zbraní.
    Toho výsledku se bojím. Další rychlokvašky s pár hodinama a zabugovaným MP nepotřebujeme. Battlefield je pro mě srdcovka *2* (hrál jsem 1942, 2, BC1, BC2, 1943, Heroes, P4F), takže bych ho nerad viděl umírat v bolestech. *9*
  • John Carmack: „PC je řadově mnohem silnější než konzole.“

Mr. Obvious objevil ameriku *1*
  • A z PC, pač si nevzpomínám, že by na konzolích bežel Fraps (je to vidět u videa z Ghost Recon) :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit