-
tak já tam slyším "můžete i legálně stahovat hry...", to by mohlo být i "můžete ilegálně stahovat hry..." ne?
-
no a nebo Sony si proti těm hackerům měli najmout tyhle experty ze seriálu NCIS:
http://www.youtube.com/watch?v=u8qgehH3kEQ
víc lidí na jedné klávesnici znamená samozřejmě rychlejší práci. -
Top je taky krásný slovní spojení "hack umožňující legální stahování her" *1* A to jsem myslel, že jen FOX news jsou takový ale jak tak koukám, že u nás mají v nově velkou konkurenci.
-
Znám, ano to dokáže taky velmi pobavit *1* podobných kousků jsem už zahlídl vícero. Jeden z nich byl myslím jak hrál Dexter Halo 3 na pc s myší a klávesnicí (Halo3 - xbox360 hra)
-
Crytek vydal nový patch (v1.4) pro Crysis 2.
Tak to podle všeho ještě chvilku otálej *3* -
A díky Geohotovi můžete LEGÁLNĚ stahovat hry pro Playstation :)
7minuta http://voyo.nova.cz/multimedia/televizni-noviny-27-4-2011.html?s=0 -
tohle je lepší, jak vidí počítačové hráče tvůrci seriálů (zde konkrétně seriál Life). všimněte si toho, jak se pozná hráč. když někoho vidi hrát, drží totiž ruce ve vzduchu a nevědomky hýbe prsty, jako by hrál sám... :)
http://www.youtube.com/watch?v=HFfJ4ZC1AtA -
Trochu starsi zalezitost, navic Nova... co bys chtel? Otazkou zustava, pan Kalivoda je Lachtan? A pokud ano, tak co to tam placal? :)
-
TV NOVA: Zlé počítačové hry
Kdo se chce zasmát jak počítačové hry vychovávají budoucí vrahy :D
http://www.youtube.com/watch?v=bvBLMNiCQc0&feature=player_embedded#at=76 -
Zejmena kdyz ti pak v te neintenzivnejsi chvili vystrci hlavu z okna soused a zacne hulakat ,ze mu svitis do loznice :-D
-
Crytek vydal nový patch (v1.4) pro Crysis 2.
Mě jenom zajímá, jestli už opravili ty problémy se zamrzáváním AI, jinak s koupí budu i nadále otálet.
edit: opravena neprominutelná hrubka v provopisu *3* -
Kdo z vás si takhle může zahrát EVE Online? Vlastně, jakoukoli hru. To je možné jenom v Číně!
No jo , ono to hned vypadá líp v promítacím sále než na paneláku ke kterému směřuje projektor z okna naší kuchyně .... -
Marketing (někdy psáno také marketink) je proces výzkumu trhu, prodeje výrobků či služeb, jehož cílem je udělat taková opatření, aby byl nový produkt uváděn na trh ve vhodný čas a za vhodnou cenu. U stávajících produktů a služeb je cílem zvýšit jejich prodejnost, či udělat takové inovace, které umožní zvýšit prodejnost.
To že ty tomu nerozumíš, neznamená že to nedává smysl. Sám se zamysli, než budeš někoho opravovat. -
Tobe to vazne hodne lezi v zaludku *1* .
-
Achjo.. "Vazne komicke", jak kazdej do kazdyho vidi...
Hele dobry.
Ja se fakt nudim, takze ti to jeste jednou rozeberu, abys to (treba... snad?) pochopil.
"Co bude priste, blabla" - uz pri podobne kratkozrakejch pindach se mi pootevira kudlicka v kapse. Nevim co ti vadi, nikdo te nenuti, nekdo to pouzije, nekdo ne, .. Kazdopadne remcat na to muze jen ... (dopln radsi sam) Ale tebe vlastne ta hra vubec nezajima : D
Ale dobry - napisu uplne neutralni plk, kde nejhorsi jsou asi ty oci v sloup. Velky pismena si TY blbe vylozis, a nasledujou dve slaboduchy pripominky, ktery kdybych od ty zakladky neslysel, tak se vubec nezlobim. "At ti nepraskne zilka" "Hochu ty mas dost" Cotojako?? : D
No dobry - hlavne kdyz mas co rict, a umis to na urovni podat : D
Uz jsem se ale do podobny pasti parkrat chyt (a nepopiram ze jsem mohl psat slusneji), takze ti jen posilam hubana, a mizim.
Je pula, koncim a jdu nekomu rozbit hlavu ven : D -
Vazne komicke,co dokaze mala veticka o "praskle zilce" rozpoutat *1* .
-
Crook-A proc bych se mel rozepisovat,kdyz se cele tve 2 prispevky tocili kolem "praskle zilky".Kdyby jsi to bral tak z nadhledem jako tvrdis,tak bys nenapsal takove slohovky tocici se kolem jedne blbe poznamky.
Jinak ja se akorat pozastavil nad tim,kam speje dnesni zjednodusovani her,nic vic v tom opravdu nehledej *3* . -
V článku z kterého jsem informaci čerpal je rovněž XBLA (stejně tak jako na mnoha jiných světových herních serverech). Abys měl klidné spaní, přepsáno na XBL.
-
Tak vida zes nepochopil.. Nojo...
Tak specielne pro tebe: ja ten komentar psal v naprostym klidu, k pismenkum jsi nejakej rev a praskajici zilku musel priradit jen ty sam, ve svoji kdovijaky hlavince. Uz rozumis?
Ja dost mam, no. Jen jestli ty mas aspon neco : D -
No a prece jsi to pochopil ; )
A dost teda fakt mam. Tos mi mohl, triteckaci, napsat rovnou. A ne ve chvili, kdy zjevne nic jinyho nelze, ze?
Zkratka puvodni koment jsem psal skoro az "v dobrym" (presto jak je ta tva poznamka tupa), nasledne jsi ukazal, ze rozumna diskuse se dit nebude, tak nevim co ja bych si bral servitky...
Zkratka cevka mi nepraska, ani nepraskala, kdyby mi krom vytlemu tyhle diskuse neco zpusobovaly, tak sem koneckoncu lizt nemusim, ze?
Stejne jako ty nemusis preskakovat pasaze hry, ktera te vlastne vubec nezajima : D