-
To co si napsal nejsou kapitálky. Tak si tady nehraj na chytráka, když ani nevíš co píšeš. *12*
-
Hochu ty mas dost... *3*
-
No ne - beru zpet. Kdyz nepotrebujes preskakovat tezky pasaze her, tak bys to mozna pochopil i bez toho.
Rozdil mezi vykricniky a velkymi pismeny ale bohuzel uz asi nechapes.
No jen me tocej imbecility jako ta tvoje "praskla zilka". Jestli to tobe rvalo v palici kdyz jsi to cetl, tak je to jen tvoje vec : P -
Co by mi praskala zilka? Ty jsi koukam vazne trotl.
Kapitalkama davam duraz - mozna bys bez toho nepochopil, co se ti snazim rict..
Jinak animacky se urcite preskocit casto daj, takze tahle katastrofa te uz bohuzel stihla. -
Klidek,at ti nepraskne nejaka zilka *3* .Me to UPLNE volny je,protoze tahle hra me nebere.jen se pozastavuju nad tim,kam ten dnesni trend zjenodusovani speje,to je cele.
-
A co jako? Dokud je to jen MOZNOST, tak ti to muze bejt ale UPLNE volny... *7*
-
Pokud se zaseknete v nějaké těžké části hry L.A. Noire, bude vám nabídnuto danou sekvenci přeskočit.
Co bude priste?Moznost preskocit na zaverecnou animacku? -
brmbrm
Kdyz si obcas prectu nejake komentare tady na tiscali,tak si nemuzu pomoct,ale ty ses dobrej hnidopich *1* -
Naughty Dog: „Z prezentace Uncharted 3 na E3 budete unešeni. Uvidíte, že překoná své předchůdce...
hellyeah! uz se nemuzu dockat s infamous 2 nejocekavejsi hry roku /u mne/... a mozna taky hry roku... -
Naughty Dog: „Z prezentace Uncharted 3 na E3 budete unešeni. Uvidíte, že překoná své předchůdce...
Naughty Dog je jedna spolecnosti neli jedina, kterym toto tvrzeni budu verit! A moc se tesit! -
3.května vyjde na PSN a XBLA demoverze Red Faction: Armageddon.
Kdy už konečně pochopíte, že XBLA znamená Xbox Live Arcade?!
XBL je název služby, XBLA je součást služby ve které vycházejí arcade tituly (Torchlight atd.) ale né DEMA.
Není to tady poprvý ... vypadá to, že o tom víte hovno, a to mi na herním serveru příjde jako docela špatná věc. -
David.Lemon: nevím, jestli se to dá pochopit, ten marketing ve tvém příspěvku nedává logiku... medvěd spadl do řeky. (ber to obrazně :) )
-
Ten obchod by to ale nedelal, kdyby neveril, ze na tom nakonec vydela :)
-
Ber to obrazně, nemám sílu ani chuť zabředávat tu do vysvětlování rozdílů mezi pojmy ekonomika a ekonomie a podobně. Myslím, že každej normální člověk pochopí co jsem tím myslel.
-
marketing?
-
Zlatí členové XBL mohou tento týden získat Dead Rising 2: Case West za poloviční cenu (400 MS...
Nebylo by lepší psát "předplatitelé služby XBL Gold"? -
:D
tohle je masakr... :D http://www.reviewsonq.com/2011/04/kevin-butler-parody-pokes-at-psn-outage/ -
Zahraniční obchod GameStation začal v reakci na výpadek PSN nabízet výměnu PS3 Slim (320GB) za...
A kdo to říkal, že kdyby anonymous dlouhodoběji vyhodili PSN, tak tím nic nezmůžou? :D (vím, že za tohle nemůžou oni, ale je to hrozně krásný) -
Prvni oficialni video z TM2
http://www.gametrailers.com/video/debut-trailer-trackmania-2/713273
Na dvojku se tesim,trackmania patri podle me mezi ty nejlepsi rize akradove zavodni hry.Na nic si nehraje,zadne radoby realne zavodeni.Snad se to povede *3* -
K odhalení nového Call of Duty by prý mělo dojít do dvou dnů.
Ja jsem jen zvedav,u ktereho dilu lidem konecne dojde,ze je to jen odrzle zdimani znacky a furt jedna a ta sama hra porad dokola,rok co rok a za luxusni cenu.
Pokud to ty lidi bavi,je to jejich vec,ale nechat si takhle "srat" na hlavu...?