Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GeoHot odeslal deset tisíc dolarů na účet organizace hájící práva uživatelů digitálních...

Chtěl bych vidět, kde takovej fracek sehnal 10 000$
  • Nerikam, ze bad company 2 je spatna hra, mam ji, hraju ji, bavi me, jen mi tohle vsechno zni jako alibismuss, nic vic:-)
  • DICE: „Největší blbostí dnešních vývojářů je, že vytváří PC verzi na základě konzolové.“

no... asi jsi trosku nepochopil o co tady jde... podstatou myslenky je, ze kdyz chce nekdo vytvorit kvalitni PC hru, nemuze stavet na konzolovem zakladu a jen hru preportovat... ale je treba ji vyvijet od zacatku primarne pro pc, ktere si toho necha libit mnohem vic nez takova konzole...
  • DICE: „Největší blbostí dnešních vývojářů je, že vytváří PC verzi na základě konzolové.“

co se ti na dvojce zdá konzoloidní ?Povedená hra i pro PC vole...Asi si to nikdy nehrál.

Zajimave, a Battlefield Bad company nebylo puvodne konzolove? Jednicka na PC vubec nevyslo a dvojka byla dosti tezce zkonzolovatela (zmrzacena)....
  • Cosi

Několik nových obtázků ze Silent Hill: Downpour - ukazují hlavně atmosféru lokací.

Pssst.... Chybka v nadpisu.... obtázků.

Od přítele.
  • Technologie je dál, tady jde spíš o výstup z toho snímání, si všimni, že je to stejně "zubatý" už na tom "3D scanu". Ale jak říkáš, nápad super :)
  • Drom
    me to stacilo 3 minuty a uz me z toho bolela ruka, navic to neni kdovijak presne
  • Pokud se vám doma povalují 3 Kinecty a 3D tiskárna, nic vám nebrání v tom vytvořit si vlastní...

Dedovo pokrceni rameny to celkem vystihlo : )
    Napad ale super.
    3D tiskarny uz jsou ale jinak snad mnohem dal, ne? Nebo je tohle soucasnej vrchol?
  • Jozef123

Také vás vždy zajímalo, kde skončí Mario když spadne do díry?

*1*
  • Neni tech minusu malo? Sakra! To me nauci, takhle se rouhat! : D
  • Unreal

No jo, jenže pro mě je jednoduší pohnout myší o pár milimetrů, než mávat ve vzduchu nějakým hejblátkem. Zkus takhle koncentrovaně držet tyčku ve vzduchu jednu hodinu, budeš rád za myš.
  • Kdo tvrdil, že ovládání počítače pomocí PS Move by bylo nepohodlné? Sledujte video...

no ono pokud jdou použít i tlačítka, tak to myš překoná zcela s přehledem, pokud se bavíme o ovládání, jako je spustit film, něco někam skopírovat a podobně. Pro ty, co pracují s programy CAD atd atd, tak to použitelné moc není. Ale dokážu si to představit, že se vyvalím na gauč a jedu (:
  • Pan_Klobouk
    Vsak ja taky na Alanovi nijak nevisim, kdybych jo chtel, moznost si ho zahrat tu je. Nakonec ta hra se mi libila spis pred lety, v prvnich navrzich a prototypech... kdyz to jeste byl otevreny svet a ne to co z toho zbylo. Ted uz AW vnimam jen jako jednu z mnoha dalsich her, ktere tak nejak prosumi, nekdo je tim nadseny, nekdo otraveny, ale vylozene diru do sveta neudelaji. Ze by se na nej vzpominalo a mluvilo jeste za pet let, to asi ne. I kdyz mozna dvojka porad visi ve vzduchu.
  • No jo, jenže dotyčný tvrdí, že je stejně nudné jako Torchlight, což je vcelku dobrá zpráva, když vezmu to, že sem se u Torchlightu velmi dobře pobavil.
  • Kdo tvrdil, že ovládání počítače pomocí PS Move by bylo nepohodlné? Sledujte video...

Hezké, ale stejně to na myš nemá.
  • Splinter Cell jsem nikdy nehral - s tim koleckem to zni zajimave, no.
    Nejakej kompromis by urcite udelat sel, ale stejne nemyslim ze by to byla plnohodnotna nahrada. Ale jo - hrat by se to bezpochyby dalo ..
    Jinak nad tim Wakem az tak neplakejte - teda pro me to bylo spis zklamani.
    Myslim ze v recenzich chvalili pribeh, a nadavali na gameplay, zatimco ja bych to videl presne naopak.
    Hratelnost je super, s mnoha netradicnima prvkama, ale podani pribehu je dost tupoucky, az neohrabany. Spousta veci me rusila.
  • Pan_Klobouk
    Tak v dnesni dobe, kdy je kazda druha PC hra portem z konzoli a hodne z nich i vyzaduje k hrani gamepad, uz je pomalu zbytecny cokoliv na tohle tema resit. Hraci i vyvovaji tak zleniveli, ze nejaky extra predelavky pro PC, upravy HUDu a rozhrani ani nedelaji a nevyzaduji.
    Porad ale musim trvat ;) na tom, ze by to muselo jit i na klavesnici a mysi, klidne i v TPS zanru. Jako dalsi tip a trumf vynasim Splinter Cell a jeho elegantne resenou rychlost chuze koleckem na mysi. Jasne, analogovy kloboucky na gamepadu jsou ideal a urcite lepsi nez digital a rychla myska, ovsem nasimulovat a prizpusobit to jde. Takze pohyb a chuzi uz vyresenou mame, pridame jeste umyslny mouse-lag a jeji nemennou rychlost i citlivost (tahle gumovost a medovost uz se u spousty her taky stala standardem) a voila... privitejte Alana Wakea na PC. ;D
    BTW osobne ale s gamepadem nemam vubec problem a u PC mam ten X360 permanentne pripojeny. Jak jsem driv temer nechapal, ze je nekdo schopny hrat FPS-ky na konzolich (a ted to sam delam, zvyknul jsem si a da se to...) a gamepad pripojoval k PC az kdyz nebylo zbyti... casy se holt meni. Navic jsem vazne hrozne zparchantel, nedavno jsem sam sebe pristihnul, jaky jsem prase. :) Dost ted jezdim TDU2 (na PC s X360 padem) a dokonce i blbej poker v kasinu mastim pres X360, prestoze kurzor mysi a klavesnice je tam k dispozici.
  • A co s tim mas za problem? Ze ho radim nad mysicku? S tou se mazlis zase ty?
    Nebo o co ti prosimte jde?
    Hadam ze jsi chudak na kteryho lepsi nereagovat, ale za prani podekovat musim - vibrace si uziju - dik.
    Jestli hrajes hry kvuli poctu rozdanejch headshotu, tak samozrejme nemuzes tusit o cem jsem to tam dole mluvil. A ja se na tebe nezlobim : )
  • Sexy cosplay videa, v kterých se vám představí Sonya Blade, Kitana a Mileena.

Nie. Tým chcú povedať že načo budú robiť 5 nových zbraní modelovať ich, robiť texturu tyžden a potom to s minimalnym predajom davať za 15€, keď môžu portnuť mapy s SP s malími upravami za 10 min a davať to na steam za 10€. DLC by Activision je navodiť u hráča falošný dojem že sa onich "starajú"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit