-
Seznam her, které o sobě určitě a možná dají vědět na letošní E3.
Paráda, z poloviny věci, na který se těšim jak malej *4* -
Udajný vyhozený tester z Blizzardu prý neměl ve smlouvě, že o Diablo 3 po propuštění nesmí...
Radsi jsem to nemel cist... Predtim jsem se na Diablo 3 tesil a ted si uz nejsem jistej.. -
Některé, ne všechny. To se člověk bojí být konkrétní? Říct, že Spooner mi nesedí (já bych si ho představoval úplně jinak - mladšího a s protáhlejšíma koncovkama) a Winterbottomová to moc čte, tomu říkám kritika, ale někdo, někteří, ne všechny, to mám pocit, že někdo je prostě jenom apriori proti překladům (asi aby ukázal svou anglickou světovost).
-
souhlasím, neříkám že všechny postavy, ale z některých bylo cítit přímo čtení, nevcítěnost, nevhodný tón. to je co do projevu, některé hlasy se mi nelíbí i do příjemnosti poslechu, ale to už má asi každý jinak :)
-
Risen 2 trailer
http://www.gametrailers.com/video/debut-cinematic-risen-2/712826
Pocity z toho mám spíš rozporuplný, ale jo - navnadí.. : ) -
Bez na youtube a pust si original Black Mirror 3 v nemeckem podani. Televizi otupeny byt prosim pekne nemuzu - zadnou nevlastnim. *4*
-
Ukázka českého dabingu z lokalizované verze adventury Posel Smrti 3. Co na to říkáte?
U mě zajímavý. Tentokrát nakloněno k dobrému smyslu slova. -
(Mimo jine) to co obvykle - projevy jak ze spatnyho divadla. O nejakym pocitu autenticity se neda vubec mluvit. (Neplati snad zas uplne pro vsechny)
Proste to zni priserne umele - to to lidi fakt necejtite? Jste otupeny televizi - jednou treba prozrete, a budete tak protivny a nasrany, jako ja a dalsi : ) -
Bleskovky
Co bleskova, to zajímavá, nebo dobře vybraná informace ;o) Keep it comming *3* -
Ukázka českého dabingu z lokalizované verze adventury Posel Smrti 3. Co na to říkáte?
To je jenom ze zvyku víš :) -
Co je na něm hrozného? ;)
-
Jako vzdy des bes cz dabing :DD -
Když 3D Realms v květnu roku 2009 zavíralo své studio, byl prý Duke Nukem Forever ze 75-80% hotov...
to řikali v gearboxu už když hru přebírali.. -
sadf
Takže nebudou vědět, že máš ledničku?! *8* -
hehe dobre ty, to ja to radsi sfoukl vcera, nastesti ti to zabere max 5min vsechny 3papiry.. na detajly sem se jim vyprdnul...
-
Vývojáři z DICE jsou připraveni na novou generaci konzolí, Battlefield 3 prý ukáže maximální...
pr kecy... -
Nezapomněli jste vyplnit formulář sčítání lidu 2011? Dnes máte poslední možnost...
nezapomněli, jen jsme to odložili na dnešek, tak snad nezapomenu večer :D -
STEAM akce: Magicka complete pack za cenu 8€ (=195Kč) tj. o 50% levnější, 75% sleva na cokoliv...
u Borderlands je na Steamu taková unikátní věc. GOTY stojí 12,5€, ale Borderlands (5€) + DLC Pack (6€) je dohromady 11€, což je levnější... nějak to nedopočítali nebo nevím. -
Seznam nového obsahu, který v nejbližší době dorazí na Xbox Live Marketplace.
Safra tak kdy mi už konečně dají ten Sensible World of Soccer (SWOS) za poloviční cenu .. grrrrrrrr *7* -
Podle nepotvrzených informací vydá příští měsíc AMD novou grafickou kartu Radeon série HD...
Vy tu pisete o serii HD 7000, ale ide o seriu HD6000.