Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Guerilla Games chystá do Killzone 3 přidat více možností pro nastavení online hry k obrazu svému.

tvl ten text :D
  • Ve zprávě, z které jsem čerpal, je cena v libře... Možná to tedy zkusit přes britský (UK) účet?
  • No koukam ze v ty tabulce navic nic o konkretnich bonusech nepisou. Odkud je teda ta informace o Fable III ??
    Na xbox.com je v tabulce i za rocni prodlouzeni GOLD uctu jen 400MS bodu.
    "Loajalnim clenum" (?) pripadnou VIP nabidky (?)
    Nerozumim, nechapu..
  • Jenze pres xbox.com si to prave neumim zaplatit.
    Abych mel US ucet, tak jsem si musel zadat bydliste v USA, a pokud bych chtel platit svoji kreditkou tak to samozrejme nesouhlasi, a odpalkuje me to...
    Leda ze by na to byl nejakej figl.
    Kvuli kupovani her za koruny z marketplace mam jeste i CZ ucet, ale cechackum asi fakt odmenu nedavaj. Hlavne teda nechci GOLD CZ ucet...
  • oin.odin
    more to je tak depresívne ....
  • Ataker
    Výstižné :D
  • zirafcatko

Sony přišlo s policií do domu hackera známého jako graf_chokolo (jeho dílem např. Linux na PS3)...

Koukám že Sony se toho nebojí:) Příště až si dáte do PS3 Jail tak vás navštíví pán od Sony a usekne vám ruku:-D
  • odměnuje se přes tenhle web, kupon si můžeš koupit kdekoliv. http://rewards.xbox.com/ Bohužel to nemůžu potvrdit ještě jsem neměl příležitost.
  • RakeW

Troch srandy na oblíbený trailer Dead Island.

http://www.youtube.com/watch?v=YQ5c9BzohM4
  • Microsoft (alespoň v zahraničí) začal nabízet při prodloužení zlatého účtu Xbox Live o rok...

Plati to i s kuponem koupenym odjinud?
    Ucet mam na USA, a gold kupuju pres jeden obchod, kterej mi posle oscanovanej kupon.
    Pak teda zadavam jen seriovy cislo. Hadam ze v tomhle pripade mi daj prd a ne hru.. ?
  • oin.odin
    tak tak dobre vravýš
  • HD remake her ICO a Shadow of the Colossus pro PS3 se zřejmě opozdí.

Nas..li mě hned po ránu!!! *10* *10* *10*
  • Urug

bla

rádlo 4850 GLH (DDR5)...vše na max, 1980x1050, bez AA... sem tam se to maličko trhne, jinak to běží plynule.
  • Tak nějak *4*.
    Bleskověji se napíše "sy" než "sry" a myslím, že to pochopí (snad) každý.
  • Aby vám dobře běžel Bullestorm není ani tak potřeba mít pořádný procesor, jako spíše grafiku....

No mě teda hra přijde naprosto nenáročná nemám žádný dělo spíš naopak mám athlon x2 , 2Gb ram a gts 250 a jede mi to v průměru okolo 40 snímků min tak 30 max 60 takže náročný to určitě neni a taky bejt nemůže UE3 je už dost starej
  • Všiml jsem si, že záměrně používáš "sy" namísto klasického "sry" Snažíš se plout proti proudu? *1*
  • ups, díky
    sy kluci, máte pravdu (jako vždy ). Nechal jsem se omámit těmi dalšími novinkami...
    Díky za upozornění... opraveno *3*
  • splash

Microsoft (alespoň v zahraničí) začal nabízet při prodloužení zlatého účtu Xbox Live o rok...

Na xbox mám dvě hry: Fable 3 a Halo: Reach...super :-D
  • už je tam Reach, za chvili dostaneme omluvu typu : "sy kluci, máte pravdu (jako vždy ). Nechal jsem se omámit těmi dalšími novinkami..." nebo "ups, díky " nebo "Díky za upozornění... opraveno" *3*
  • Ataker

Crytek: „Crysis 2 nebude podporovat kooperativní hru, ale kampaň pomůže vytvořit ze hry "must...

To je teda hodně zajimavé... :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit