-
Video představující možnosti Avatar Kinect technologie od Microsoftu.
S tim vicemene souhlasim,navic stalker se filmem/knihou spis jen inspiroval a je v mnoha ohledech jiny nez predloha.
Ja spis reagoval na puvodni prispevek,ze si pamatuje jenom 2 dobre ruske hry.Sice technicky vzato je stalker ukrajinska hra,ale jelikoz spousta hracu se na hry z vychodu diva s despektem,tak na tom asi zas tak nesejde.
Jinak jedina dobra hra podle filmu ,co si tak vzpominam, byl riddick a star wars hry -
Stalker byl podle mne přecijen o něčem jiném. Byl vydán skoro 30 let po vydání filmu, herní vývojáři se do toho pustili, protože v tom viděli vynikající potenciál pro skvělou hru.
Pokud se vydává hra souběžně se hrou, jde většinou jen o to, vytáhnout z lidí pokud možno co nejvíce prachů a svézt se na mediální vlně. -
Pro nas jako zakazniky by to vsak bylo idealni.
Exklusivity jsou dobre akorat pro vyrobce konzole,pro hrace je to akorat otrava,pokud zrovna nevlastni vsechny hlavni herni platformy.
Stejne mi prijde,ze je cimdal vice her multiplatformnich a tech pro jedinu platformu je cim dal mene. -
Sega vydala kolekci her známých z Dreamcastu (Sonic Adventure, Crazy Taxi, Space Channel 5: Part 2,...
A co treba stalker?sice to neni primo od ruskych tvurcu ,ale od ukrajinskych,nicmene plno lidi v tom nedela rozdil.
Pro me je stalker lepsi nez plno AAA her ze zapadu *3*
Nicmene k hram podle filmu jsem prirozene skepticky,navic kdyz to pred par dny oznamili a za chvili to uz maji mit i vydane svedci o dalsi filmove rychlokvasce -
Osobně taky pokud vidím slova "hra na motivy filmu" a "ruské studio" v jedné větě, nečekám nic světoborného. Ale...třeba překvapí *3*
-
Film Battle: Los Angeles (Světová krize) se dočká i herního zpracování. Vyvíjí ho ruské studio...
Tak to bych rád věděl, jestli to bude další ze série her "rychle to uděláme, aby se to stihlo do premiéry". A ještě k tomu ruské studio? Hrál jsem jen dvě dobré ruské hry a to byly dva díly Space Rangers... -
Sony kritizuje vydávání her exkluzivně pro jednu platformu a radí, aby plné hry byly pro všechny...
Tomu se mi ani verit nechce, ze by konecne nekdo se sony/MS prisel s takovym skvelym napadem, samozrejme naprosto nerealizovatelnym, protoze potomuz by nebyly potreba dve konzole (nintendo zamerne vynechavam :-) ) -
sy kluci, máte pravdu (jako vždy *3* ). Nechal jsem se omámit těmi dalšími novinkami, které čtu o Bulletstorm :)
-
Cliff Bleszinski z Epicu propadl hře od konkurence - Bulletstorm.
killzone 3 :D bulletstorm je tak maximalne konkurence mezi polskem a USA, ale je od epicu -
Cliff Bleszinski z Epicu propadl hře od konkurence - Bulletstorm.
tak tento nadpis je dost zavádějící... jako by navozoval, že propadl hře Bulletstorm... přitom je tím myšleno Killzone 3. -
ne, není to omylem. je to prostě již vytěžená hra, tak si s ní dělá reklamu, aby lidé více na daný marketplace chodili. ne náhodou teď tu hru na steamu prodávali za 3,75 eura (PC). před snad rokem za 5 euro. prostě té hře klesl prodejní potenciál, když už je nový díl a na dalším novém se pracuje... (nic není zadarmo, oni si to umí spočítat, lákají ovečky)
-
Fallout New Vegas DLC nazvané Dead Money je ode dneška k dispozici na PSN a Steamu pro PS3, respektive...
Nemáte v plánu minirecenze DLCček alespoň u AAA titulů ? -
FortressCraft - v podstatě vykradený Minecraft s lepší grafikou, texturami a nasvícením, vyjde...
Lepší grafika? ani mi nepřide! vpodstate to vypda kdyz použijete nejaky amatersky texture pack na minecraft, jedine co se mi tam libilo byl přiliv a odliv teda spon to tak vypdalo. -
Na českém Xbox Marketplace je k dispozici zcela zdarma Tomb Raider Anniversary. Stahujte, než si...
Nemusel tu zpravu ukrast z xboxweb.cz, lempl jeden -
Na českém Xbox Marketplace je k dispozici zcela zdarma Tomb Raider Anniversary. Stahujte, než si...
No skoro to tak vypadá :) Díky za upozornění :) -
FortressCraft - v podstatě vykradený Minecraft s lepší grafikou, texturami a nasvícením, vyjde...
Koukám, že lidi nepochopili lekci, kterou se nás snažil Minecraft naučit: grafika není všechno! Ale né, ukradněte to na xŠrot, zelpšete a viola! Nová hra je na světě! děte fakt už s tim Xkem a iDementama doprdele.... -
Těžko říct, něco máme navíc a něco jde zase úplně mimo nás. Vždycky budou všichni s něčím nespokojení, lidem se nedá zavděčit. *3*
-
Herní designer David Jaffe (God of War, Twisted Metal) si myslí, že nezáleží na argumentech GeoHota. Pokud porušil zákon, pak prostě porušil zákon a musí za to nést následky.
Má pravdu, zákony musí platit pro všechny! -
tohle je bezna praxe na xboxlive.. :(
-
Topinkáři musí mít vždy něco éxtra.