-
Tak ještě to nevyšlo, tak nevíš.
-
Grafická stránka PC verze hry Dragon Age II se od té X360 moc neliší.
Všiml jsem jen té jiné barevnosti a hutnějšího post-processingu u PC -
Crytek: „Crysis 2 nebude podporovat kooperativní hru, ale kampaň pomůže vytvořit ze hry "must...
Kdyby ano, už bychom to věděli. -
Na homepage TES V: Skyrim běží odpočítávání do zveřejnění prvního ingame záběru. Budík...
Cože? Skoro den? To jste mi neměli dělat...asi do té doby umřu. -
Podekovani
Diky -
Premiérové teaser video ze hry Battlefield 3 je online!
ó, technologické žravsó <3 -
Microsoft (alespoň v zahraničí) začal nabízet při prodloužení zlatého účtu Xbox Live o rok...
Halo: Reich? A to jako vážně? :) -
Grafická stránka PC verze hry Dragon Age II se od té X360 moc neliší.
PC verze je na maximální detaily? Jestli ano, tak jediný rozdíl je ten, že Xbox má živější podání barev... A jinak samozřejmě ve vyšších rozlišeních bude vypadat na PC líp, ty obrázky jsou dost malé i po zvětšení na originální velikost. Ale co, DAO nebylo o grafice, i když ta byla taky velmi příjemná a povedená.... I o koupi dvojky budu uvažovat, ale počkám si na recenzi... -
Nové screeny Battlefield 3 vypadají přesně tak, jak jsme si je představovali.
a co gameplay video battlefield 3 -
BATTLEFIELD 3
Pokud někdo neviděl tak tady je NOVÝ TRAILER NA BATTLEFIELD 3 : http://www.youtube.com/watch?v=mR2-wWMuL18&feature=channel -
No já ji zjistil třeba z facebooku, kde ji zveřejnil xboxweb. Ale ani mě nenapadlo něco odněkud kopírovat nebo dělat reklamu na jiný web, tak jsem to napsal svýma slovama.
-
To se pleteš, hra je zadarmo opravdu omylem, v ostatních regionech (USA, UK, ...) je za 800MS zhruba 200-300Kč. Český region je opravdu jediný co ji má zdarma. *1*
-
Sony začalo shánět zaměstnance, kteří budou mít na starost obranu proti pirátům a hackům u konzole PS3.
To je začli shánět brzo, no... *1* -
Nějaký rendery mě neohromí. Až to uvidím ve hře, zajásám. -
Proc hned hnidopizske? Znimil jsem jen dve veci ktere me hned uhodily do oci kdyz jsem si obrazky prohlizel. Vic za tim nehledej. *5* -
Proc hned takova hnidopizska reakce kdyz to budou screeny z nejake alpha verze kde proste jeste proste neni vsechno hotove? -
Španělský designer Titobruni vytvořil mod, v němž navazuje na příběh Silent Hill 2. Zatím...
a co treba rici, ze je to napsane na UDK? tedy o mod vlastne nejde, ale jde o samostatnou hru. to by pak bioshock a podobni mohly byt mod taky. -
trochu moc šedivé a nevýrazné...no, asi jako válka, ale čekal bych něco lepšího. :-) -
Tak si rikam cim ten manik na pravem hornim obrazku miri? Zadnou optiku ani kovove hledi na liste nema. Proc maji vyvojari potrebu delat s rucnich zbrani pri strelbe plamenomety? -
V průběhu zítřka se konečně dočkáme toho "velkého oznámení", které se týká Gears of War...
Legendary Edice s replikou Lanceru v poměru 1:1 za příjemnou cenu? ?