Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Že není z Prahy 9? :)
  • Jak se pozná pravý fanoušek hry (Gears of War 3) ? Např. si nechá vytetovat herní motiv na rameno.

Kamarád má například na zádech znak Half-Life 2 a nemá ho kvůli tomu, že by měl HL2 rád (raději měl první díl), ale protože se mu líbil...
  • Nedávno odložený Deus Ex: Human Revolution se nakonec zpozdí jen o pár týdnů, vyjde počátkem...

Pytat sa je predsa normalne - plus neviem ci je rozumne povazovat Twitter za doveryhodny zdroj.
  • tohle je ještě relativně normální člověk :D koukni na pár těhle a budeš se divit http://ugliesttattoos.failblog.org/
  • Tedy - pravý to fanoušek! :) Kdyby se nám (bývale) do ruky dostala fotka kámoše, mohla tu být jeho lambda... škoda.
  • beta gears of war

Mám dotaz směřovaný na konzolisty, speciálně xboxaře. Nevíte někdo, zda když si seženu klíč na betu gears of war 3, tak jestli půjde použít na českém live? Ptal jsem se už na vícero místech ale nikde nikdo mi nedokáže dát odpověď jestli to bude další věc, kterou nebudu moci mít. Přeci jenom český live je ještě v plenkách a funguje mu asi 1/5 obsahu oproti ostatním regionům.

Pro flamery typu PC... teď jsem dohral Inquisitora, tak mi dejte pokoj s konzolema vs pc. *1*
  • Jak se pozná pravý fanoušek hry (Gears of War 3) ? Např. si nechá vytetovat herní motiv na rameno.

Nadpis by spíš měl být "Jak se pozná totální vymaštěnec" :-)
  • Kdo se moc ptá, málo googli :D

Aha. Kámoš má přes celý záda Lambdu (HL2) a nikdo o tom nepsal:D Některé weby fakt neví o čem psát.
  • sleepless
    Vase rozhorceni chapu, ale sam uznate, ze nemuzeme ohlidat vsechno, to bychom nedelali (pisu v mnoznem cisle ale prakticky to znamena 1-2 lidi max!) nic jineho, nez procitali diskuse. Bez pomoci ctenaru to nejde, proto - jak psal vas kolega o par radek vyse - maji registrovani uzivatele moznost nahlasit zavadny prostredek. Popripade je v paticce stranky mail na redakci, ktery lze rovnez vyuzit.
  • Se zařízením Eagle Eye 360 za cenu 60$ (=1140Kč) si lze již brzy připojit ke konzoli X360 myš...

to je trapas, s tímhle už to vážně přehnali
  • REDAKCIA

To vam je naozaj jedno ze vo vasich forach sa takto nehorazne spoiluje? Ked nechodite po diskusiach a seriete na moderovanie na co vobec robite tuto pracu? Ved tym kvalita tohto fora razatne straca, mozete sem davat tisic noviniek za den, robit recenzie, ale ked sa vam tu v diskusiach bude povalovat tolko sopliakov co sa tesia ked mozu niekoho nastvat, kvalita webu bude stale velmi nizka, a ludia si o tiscali budu zmyslat ako o "lacnom" webe, kde sa na vsetko kasle, hlavne na kvalitu.... Toto by ste mali zmenit, pretoze v poslednom case som sem zacinal chodit naozaj rad...
  • Amylee.Anderson
    Mno, co já vim, tak tam byla had a tetris, má ji doma táta, dřív byla naše. Taková jednoduchá grafika :D
  • Amylee.Anderson

Výkonný ředitel Microsoftu Steve Ballmer potvdil, že Kinect půjde připojit k PC. Jen zapomněl...

Ha, topinkáři, to jste v zadku :P :D
  • oin.odin
    čo je na twitter-y to je verejne ... tajomstvo
  • Scany 14ti stránkového preview singleplayerovky The Elder Scrolls V: Skyrim z Game Informeru.

Recenze z warezu a linky na scany. Nice!
  • JoWood je v insolvenčním řízení, management doufá, že do 90 dnů vyřeší své dluhy a najde...

Co ti řekl? Že vrahem je Scott Shelby, ten tlustý policajt? Tak to by mi taky zkazilo celou hru :-)
  • Nedávno odložený Deus Ex: Human Revolution se nakonec zpozdí jen o pár týdnů, vyjde počátkem...

Ok, dufam ze sa to potvrdi aj "verejne". Thanx za promptnu odpoved.
  • novinářské zdroje, paříklad twitter vývojáře

By ma zaujimalo odkial mate tuto informaciu... nikde na nete som ju nenasiel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit