Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • oin.odin
    @David.Lemon ale n tak trosku sústrasti bo sa ti to vráti aj s úrokmi ... karma je karma
  • Nedávno odložený Deus Ex: Human Revolution se nakonec zpozdí jen o pár týdnů, vyjde počátkem...

Kdo tomu věří, ať mi dá mínus *1*
  • Přesně, není to žádná novinka, na Samsungu LCD to mám taky, sice je to nová televize. Ale víš jak,dneska se dá novinka ze staré věci udělat tak že ji ohlásíš jako novinku a lidi tomu budou věřit. viz slevy v supermarketech
  • registrovaní uživatelé mohou nahlásit příspěvek, mají na to speciální tlačítko *3*
  • Jako není sice pěkné smát se cizímu neštěstí.. ale docela jsi mě pobavil, díky chlape :D
  • Neviem ako registrovanym uzivatelom ale ja tam ziadne take tlacitko nemam... a toto ma fakt dozralo, tak som sa velmi na HR tesil..................a tento slizky pablb mi to takto zkazi.....ach :(
  • smejki

JoWood je v insolvenčním řízení, management doufá, že do 90 dnů vyřeší své dluhy a najde...

JoWood mi připomíná Interplay svého času. Zabili a zlikvidovali svoje nejvýznamnější značky buďto jejich zmražením se slovy, že tento koncept teď nejede, nebo je přetvořili v konzolové sračky* a táhli do pekel.

*hloupé koncepčně primitivní hry bez jakékoliv návaznosti na předchozí díly značky vydané primárně pro pitomce a pro zdánlivý výdělek bez ohledu na následky. tímto neříkám, že konzole jsou platformou pitomců a primitivních her. Inteligentní konzolisté s vytříbeným vkusem jistě sami, co tím myslím.
  • smejki

JoWood je v insolvenčním řízení, management doufá, že do 90 dnů vyřeší své dluhy a najde...

použils tlačítko Nahlásit?
  • Portal 2 bude podporovat pohybové ovládače.

no to sem zvedav kolik lidi u toho skoci z okna :)
  • MrSanta

JoWood taky podal žalobu na Koch Media o 2,36 €melounů + úroky.
  • MrSanta
    Najeď si na Steamu na fórum Mass Effectu: http://forums.steampowered.com/forums/forumdisplay.php?f=498 . Hned ten první topic "Bring Down The Sky - Steam Release" se týká obou DLC a jak je zprovoznit na Steamu.
  • REDAKCIA

HALOOOOO REDAKCIA!!!!!! vymazte toho idiota v killzone diskusii co prezradil koniec heavy rain nez sa tam zase niekto napali ako ja!!!! V PONDELOK MI MA DOJST HEAVY RAIN, ZACALOVAL SOM ZA TO 30EUR A TU TEN K*K*T MI TU PREZRADI KONIEC!!!!, A KEBY STE ASPON DISKUSIE MODEROVALI TIEZ BY NEZASKODILO DO P****!!!
  • Na CES byly odhaleny dvě nové Playstation Move zbraně a univerzální ovaldač (nejen) pro PS3.

Spíš ovladač, ni? *3*
  • Nemáš nějaký link, nebo aspoň obrázek? To bych docela chtěl vidět, jak to vypadá :).
  • Amylee.Anderson

S novými televizemi od Panasonicu si můžete s pomocí dálkového ovladače zahrát "jednoduší"...

Tohle má naše 15 let stará televize Nokie :)
  • splash

Na PSN bylo vytvořeno přes 60 milionů účtů.

Do tohoto čísla se počítají všichni PS3 uživatelé, PSP majitelé i ti, co se zaregistrovali skrze webový prohlížeč. Zdroj: konzolista.cz

A ani se není čemu divit když jsou lidi co si založí 10 účtů :-)...Vedle toho je těch 30mil. na XBLA podstatně zajímávější.
  • Aha, děkuji. Hm, ve hře mi to ovšem nic nenabízí, tak se ptám. Jestli to má problém se Steamem nebo jestli už jedou sehnat, tak si prostřelím hlavu.
  • janchor
    Mělo dvě, Bring Down The Sky a Pinnacle Station.
  • Mass Effect DLC

Jsem trošku mimo, ale ME1 má nějaké DLC nebo ne?
  • splash
    Lenochu :-P...ja bych si to dost užil třeba na projektoru...

A když nebudeš tolik honit, tak tě tolik ruce nebudou bolet. :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit