-
Microsoft se nechystá vytvořit pro X360 podobnou službu jako je Playstation Home.
A co je potom Game Room? -
Dualshock je na houby, s tím to prostě není ono... ale starší Drive Force GT je relativně za pár korun a v kvalitě naprosto dostatečný, nejen pro GT... Driving Force GT měl být původně launch ovladač pro GT5, ale všichni víme, kolik let od tý doby uteklo :D V týhle cenový kategorii bych šel stejně do G27 od Logitechu... s Thrustmasterem mám špatný zkušenosti, měl jsem od něj kdysi gamepad a knipl a dlouho nevydržel ani jeden.
-
Analytik Michael Patcher věří, že se časem Epic Mickey dočká portu na Playstation 3.
V to stále doufám. Na Move bych to koupil hned. -
Ten smajlik tam nema byt *1*
-
JJ, clovece mas recht, to me ani nenapadlo s tim Ericssonem! *10*
-
Řekl bych, že to vyjde zvlášť. Být Sony, tak Ericsonu nedávám ani částečně licenci na PSP.
-
Nové záběry zachycující Playstation Phone ze všech stran včetně procházení menu.
Chapu to dobre, ze toto ma vyjit i misto PSP2? Nebo ma byt nove PSPcko a jeste playstation phone? -
Pro nejrealističtější pocit z jízdy v Gran Turismo 5 se doporučuje volant Thrustmaster T500RS...
To asi nekdo upadl na hlavu, dualshock mi bude stacit, dat temer 10tisic za ovladac... -
no je to znacka Sony - znacka jejich rady televizi *1*
-
Sony s firmou Bravia začaly za cenu 199£ (=5970Kč) prodávat 22" TV s vestavěným PS2, přístupem...
Jenže ne firma, ale Best Resolution Audio Visual Integrated Architecture... -
Bravia je znacka Sony *1*
-
Sony s firmou Bravia začaly za cenu 199£ (=5970Kč) prodávat 22" TV s vestavěným PS2, přístupem...
Kterou firmu Bravia máte na mysli? Tuto http://en.wikipedia.org/wiki/Bravia_(Bryansk_Air_Enterprise) nebo tuto http://en.wikipedia.org/wiki/Bravia_(vehicles) ? *2* -
Take 2 nehodlá své hitovky vydávat každý rok, jak to dělá Activision. Otázka zní, jestli to...
On to sem napsal jen proto, aby zavraždil kočičku... *2* -
Že ani jedna Kane & Lynch hry nebyla žádná pecka? Eidosu to nevadí, hlavně když se dobře prodává....
Wtf jednička byla pecka jak svině, akorát dvojka trochu fail.. :) -
Prohlédněte si boxart Deus Ex: Human Revolution.
Popravdě...nic moc, nějak extra se mně nelíbí. -
staci se podivat dolu na tu tabulku a vidis, ze je to fake. Sam autor to tam pise
-
Někdo takovy tu je určitě, ale jistě neví, kde je problém.
-
Blizzard
velmi zajímavá tabulka s termínama vydaní jednotlivých her.Možná fake ,možná ne:).
http://www.mmo-champion.com/content/2095-Blizzard-Product-Slate-Forum-Titles-Blizzcast-15-Blue-Posts -
Sony prodalo (či dodalo obchodníkům ?) celosvětově 4.1milionů Playstation Move.
nnn, tím to není. Původní zpráva nebyla jednoznačná, jestli je to počet v obchodech nebo prodaných kusů - proto byla použita poznámka v závorce. Situaci jsem i nadále sledoval a během několika hodin bylo zjištěno, že je to počet kusů dodáných do skladů. Tudíž jsem slovo "prodalo" škrtnul, ale už mne nenapadlo, že se z admin systému nepřenáší některé html tagy a tudíž se text na hlavní straně v podstatě nezmění *9* -
Sony prodalo (či dodalo obchodníkům ?) celosvětově 4.1milionů Playstation Move.
omfg, vy uz ani prekladat neviete ci co :D :D :D :D sony robi expediciu do velkoskladov na 4,1 miliona kusov, predali mozno pol miliona max zatial, ale koli tomu, ze kinect sa tak skvelo predava robia BU BU BU :D :D :D