Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Radkaa

Vážení čtenáři, omlouváme se, že na dnešek naplánovaný GamesPlay DiRT Rally opět neproběhne. Náš závodní odborník Vašek Rybář bohužel uvízl v zácpě…

Závodník uvízl v zácpě ? Tak to asi nevyhrál... *15*
    • Keyz
      Měl závodit na motorce. Pak by dojel. Anebo závodit v metru.
      • Radkaa
        Ještě by mohl natočit DiRT Rally v reálném životě.
  • Víte co, za půl hoďky končím v práci a naše oddělení mělo dnes takovou "hru" ve které jde o změnu v životě a řeknu vám co jak to tu pozoruju, už mi došla trpělivost. Píšu to s čistou nikoliv frustrovanou hlavou z banu nebo něčeho takového, prostě už mě to tu se*e, chodím sem od roku 2008 a stala se tu z toho žumpa pár pitomců v čele s adminem. Mějte se tu hezky, přecházím jinam a Games mažu z předvolených kláves. A při představě, že tu nebudu muset číst který z čích multinicků jsem, je mi fakt dobře, adie.
    • Tak hodně štěstí.
    • kennyB
      To už jsem tu několikrát četl a dotyční se sem stále vraceli.
    • Jack1947
      To je moc dobře, tyhle výkřiky do tmy lol... tak nám anonyme chybět nebudeš, pche nejsi ani žádnej pořádnej veterán.. kdybys tu byl aspon od roku 2005 ale 2008? uh... slabota. Jdi si na hrej, tam ostatně všichni tobě podobní patří. *3*
      • Ty tady přesluhuješ ode dne, kdy ses rozhodl registrovat. Jediná logická varianta, že si ještě nebyl poslán do pekel musí být, že si provokatér najatý redakcí. Jinak není prostě možné, že tě tady nechají fungovat.
      • Inquisitor
        Veterán :D
      • Co máš prosim tě proti hrej?? A jakej je podle tebe rozdíl mezi 05/08, když současná squadra si tu teprve kroutí šestý rok..
        • Jack1947
          To mně nezajimá, veteráni se bijou do hrudi jedině po určité době (zdravím tě Fragmente *3* ) až se jim z plic kouří... jinak proti Hrej nic nemám jen mám radši Games, to jsem dříve netušil že tu budu každý den...
  • Morraw

MGS V

Dohráno. 77%, 125h. Všechny hlavní mise splněny + Side Ops. Jako moje první MGS hra - úžasný herní zážitek od příběhu, přes hratelnost až po hudbu.
    Po silně emotivním konci projíždím web a za tónů epické skladby "V Has Come To" pročítám názory ostatních a rozbory příběhu.
    Ano, příběh. Byl to právě konec, který posunul můj zážitek ze hry na úplně novou úroveň. Sice právě konec mě poprvé naštval, že jsem nehrál za pravého Big Bosse , ale nakonec mi docvakla genialita tohoto rozhodnutí a najednou všechno dávalo smysl :)
    Samozřejmě hra má daleko více úžasných příběhových momentů, jako je např. hlavní téma první kapitoly o parazitickém viru projevujícím se až po té, co infikovaný promluví určitým jazykem nebo také emocemi nabitá mise "Shining Lights, Even In Death". A to nemluvím o vedlejších postavách.
    Možná nedokážu ocenit všechny skryté narážky a easter eggy (byť jsem příběh předchozích her shlédnul na YT), ale i tak ve mě příběh MGS V TPP zanechal silný dojem, který ještě budu nějakou dobu vstřebávat.
    Četl jsem o tom, jak se lidem konec nelíbil a co se do hry nakonec nedostalo. Jak mohla finální hra opravdu vypadat, se už asi nikdy úplně nedozvíme, ale mě osobně vyhovovalo jak hra skončila. Kazetové nahrávky o "pravdě" byly pro mě tím pravým zakončením a po poslechnutí úplně té poslední byl můj zážitek ze hry kompletní. Samotné kazetové nahrávky, jako forma vyprávění příběhů, se mi velmi líbily. Kde u jiné hry bych audio přeskakoval, jsem zde hltal každou novou pásku, která mi poodhalila pozadí příběhu.
    Příběh se mi už líbil v Peace Walkerovi a celkové téma a zasazení, které se táhne napříč celou sérií na mě působí dospěle a donutí člověka přemýšlet.
    Co se týče hratelnosti, tak mi open world moc vyhovoval a byť se třeba side ops tématicky opakují, tak mě samotná nelineární hratelnost bavila natolik, že jsem dokázal udělat ve hře prvních 80h bez větší pauzy. Nesmím zapomenout na budování vlastní základny (i online), výzkum vybavení, nové updaty a eventy a nedávno vydaný MGSO. Obsahově toho poslední MGS nabízí opravdu hodně.
    S MGS jsem ale ještě neskončíl, právě naopak. Už se těším, až shlédnu pokračování dalších her a přečtu si nové teorie a poznatky o příběhu. Opravdu kolik herních sérií může říct, ze má tak skvěle vystavěný a komplikovaný příběh.
    MGS TPP byl prostě zážitek a už teď má u mě speciální místo :)
    • Skoda, ze tam nebylo vic cutscen. Mohla to bejt genialni hra, puvodni plan udajne byl, ze to melo vyjit epizodicky jako tri dila. Mimochodem, neverim ze se ty udalosti odehrali zak jako to hra ukazala, uz jenom kvuli tomu citatu a nazvu mise TRUTH, Ishmael podle me neni BB, ale jenom dalsi kopie, crash vrtulniku prezil jeste jeden muz, je o tom docela zajimava teorie. Rozuzleni se uz ale nejspis nedockame.
    • No, příběhově to je nejhorší Metal Gear, ale mě to nějak neurazilo, herně je to nejlepší open -world, co jsem viděl. Trošku nechápu Konami, ta hra stála opravdu dost málo na AAA hru. Škoda, že to prostě nedostalo plný rozpočet a více času, mohla to být hra dekády, takhle mám ze hry smíšený pocit.
      • Vogon
        Děláš si srandu? S vývojem, který stál okolo 80 milionů dolarů, se jedná o jednu z nejdražších her vůbec, a to neznáme cenu marketingu, na kterém se velmi očividně taky nešetřilo. Vždyť se odhadovalo, že ta hra bude muset prodat 6 milionů kusů, aby něco vydělala. Za to že té hře byl zkrácen vývoj může jen a jen rozhazovačný Kojima, který s každou vydanou hrou utrácel víc a víc za blbosti, a neskutečně prodlužovaný vývoj. O tom ale svědčí i vydání Ground Zeroes jako samostatné hry.
        • No a porovnej jenom animace a rozpohybovaní Snakea. To je naprosto úplně někde jinde než u Zaklínače např. Snake dělá opravdu vše, co mu zadáš bez špetky nějaké chyby na rozdíl od Geralta a to nemluvím o custcénách, které jsou snímány naprosto filmově. Proto si myslím, že ten rozpočet není nějak přepálený, když vidím ty detaily např. v těch animacích...
          • Ano jelikož Destiny je dělaná jako WoW naposled přidaly pandu a pandí svět WoW se ti skládají taky z 8-10 druhů ale tam je ta grafika hodně špatná.....taky WoW jsou o pár let starší něž Destiny...
            za 1) Destiny je Online hra
            za 2) Zaklínač je Polský RPG jediný RPG na PS4 :-D :-D nebo aspon oni tomu tak řikají :-D :-D
            Já hraju jedinou online hru a to WoT....jinak vše Singl......
            Což znamená že hraju tak že chci aby to mělo příběh,,,,české titulky...a abych aspon týden hrál.....
            Jak Píšeš:
            Proto si myslím, že ten rozpočet není nějak přepálený, když vidím ty detaily např. v těch animacích...
            No tak pán by měl spíš dělat filmy......animace řikáš že dobrý,není vidět že ta scéna je dělaná počitačově....jo?? jako Avatar...všechno kostýmy :-D No a hra trvá 90 minut cca stejně jako film i když Pán Prstenu je delší......:-D
            • Taky mám za sebou pár kousků dneska, ale asi ti to sedlo o trochu méně :D
        • Srandu si nedělám, maximálně nemám vše načteno. Takové Destiny stálo přes 200 mega, i Zaklínač stál 80 mega, takže si myslím, že 80 mega není nic extra na to jak je to velkolepá série. To je můj názor...
          • Vogon
            Uvědomuješ si že v těch číslech co tu dáváš je započítaný i marketing? Vývoj Zaklínače 3 stál okolo 35 milionů, marketing 45. Vývoj Destiny stál 140 milionů, ale trval dvakrát déle než MGSV, kdo ví kolik by stálo MGSV kdyby vývoj trval další rok. Chápeš že cena marketingu je v dnešní době u AAA her často stejně vysoká jako cena vývoje, často i větší.
            80 mega není nic extra? Pán žije na měsíci, nebo tak něco?
            • A kde že ten marketing jako byl? Vždyť to mělo minimální hype na rozdíl od současných her. Až uvidím, že marketing spolkl taky 80 mega, tak řeknu, že to bylo drahé, do té doby si myslím, že je to +- OK.
        • Děláš si srandu?? Hra za 80 milionů dorarů......bude se muset prodat 6 milionů kusů......:-D :-D
          http://games.tiscali.cz/recenze/metal-gear-solid-v-ground-zeroes-recenze-pc-verze-246624
          Příběhová část Ground Zeroes je skutečně krátká (odhadem 90 minut)
          :
          -D Nene tak to né tohle já si nekoupím si dělají pr*el ne?? Víte jak to dopadne?? Jako Call od Duty a Battlfield...vznikly na PC pro PC hráče....každý díl máte cca za 8-15 hodin....PCčkář a normální člověk by nedali 1500-1800kč za hru bez češtiny která je na pár hodin...ale Konzolista musí..,, On hraje rád přes net :-D proto to dnes vypadá tak jak to vypadá....Assasina sem hrál když tam byl Altair a Ezio...,CoD když byla naposled čeština u Black ops skončil sem stejně jako capt. Price :-D....
          Tak vole ona to je nejdražší hra na světě a pak na to napíšeš jako kdyby si měl kancelář vedle Kojima :-D
          Za to že té hře byl zkrácen vývoj může jen a jen rozhazovačný Kojima, který s každou vydanou hrou utrácel víc a víc za blbosti, a neskutečně prodlužovaný vývoj. O tom ale svědčí i vydání Ground Zeroes jako samostatné hry.

Co je na ní tak drahého když trvá 90 minut??? :-D že tam jsou dobře vytvarovaný listy na stromu?? :-D nebo že to má grafiku na kterou to polovina fanoušku nerozchodí??? :-D To je fuk tak jí budou prodávat za 2 500kč a stačí jím když prodají 4 Milionů kusů ne?? Si to koupíte na ty konzole i tak ne?? :-D
          ..
          • Spades
            A k*kot nejsi? Ground Zeroes vyšlo lvůli tomu, aby se nějak zaplatil vývoj Phantom Pain. Samotné Phantom Pain má herní dobu asi 100 hodin.
            • Ano, je to tak. Ground Zeroes mělo být asi obsaženo ve Phantom Pain jako první prolog před nemocnicí. Velká škoda že se mu ty jeho velkolepé myšlenky nepodařily všechny dát do jedné hry, v této době to už je možné.
          • Proboha, tohle je fakt už humus. Zlatej Jack.
  • Windows 10

Předevčírem se mi tu nějaký lambády smály, že není možný, že se Windows 10 nainstalují samy o sobě během aktualizací. Tak čtěte bedlivě vy chytrolíni jak MS dal upgrade omylem do volitelných aktualizací a omylem ho automaticky zaškrtl k instalaci :D
    http://www.zive.cz/bleskovky/microsoft-donutil-uzivatele-k-upgradu-na-windows-10-i-kdyz-nechteli/sc-4-a-180082/default.aspx
    • Jack1947
      Uff, díky bohu že to opravily mně se to naětěstí netýká ale bylo to možná i o fous, každopádně díky za info. Nutit mi nikdo nic nebude, nikdy!
    • Keyz
      Nejlepší je vůbec to, že nemáš seznam změn u každé aktualizace. Zajímavé, že tahle povinnost není.

Vždy tam je obecný kec pod který se dá schovat vše, včetně této hovadiny.
    • Kdyby jste vice cetl pane chytrolin, tak uz mate celkove aktualizace davno vypnute : )
      • Pane larvo, řeč byla o běžných uživatelých, kteří nemají o funkčnosti nějakých aktualizací nejmenší ponětí a většina jich nějaké volitelné aktualizace nebude kontrolovat. Pokud jde o mě, tak jsem spokojený uživatel Win 10 již několik měsíců a radit mi opravdu nemusíte. :)
        • Poradit tomu kdo si necha o sobe vse odesilat MS a zdarma musim : )
          • Jo, vědí o mně všechno! Včera mi zrovna volal Gates, že čím si hnojím přirození, že mi to tak vyrostlo!
  • Balení sběratelské edice Mass Effect Andromeda, které vyjde na bezmála 200$, nebude obsahovat hru.

Budoucnost je zde...
    • Vogon
      To ale není sběratelská edice, teda alespoň ne hry. Je to sběratelská edice autíčka na ovládání podle vozu Nomad ze hry, podobně jako se dělají sběratelské edice figurek, u kterých taky samozřejmě není hra. Budou tři edice hry, žádná nebude nad sto dolarů. Čtyři, pokud počítáš před objednávkovou kopii. Pět pokud počítáš speciální kolektorku.

http://i.imgur.com/UJ2MSI7.jpg?1
      • Balení sběratelské edice Mass Effect Andromeda, které vyjde na bezmála 200$, nebude obsahovat  hru.

Aha... V tom případě by to měl bleskovkář upravit, takhle to zní jako něco co to není... Je to jak koupit si hračku ze Star Wars a divit se, že k ní není film... Trochu moje chyba...
  • homeles8

Fallout 5

Tak jsem se po dlouhý době dnes podíval na zprávy a v Severní Korei dělá Kim Čong Un na novým Falloutu. Těšíte se?
    • Ve skutečnosti ovšem nešlo o test jaderné bomby, ale o výbuch radosti severokorejských horníků nad překročením těžebního plánu.
  • Lukyz

Čínská společnost Tencent oznámila mobilní free-to-play titul Red Alert Online. (+ video 1 / 2 / 3).

Já nevím k čemu to úplně přirovnat.
    Možná tak, že EA značku přepadlo někde v parku, pomalu rdousilo, znásilnilo, zabilo a pohřbilo.
    ... no a teď, po letech se rozhodli mrtvolku vykopat a rozdat si to s ní ještě jednou *11*
    • Tilwaen
      No nene. Nene. Ne. NE.

Udělat C&C na mobilní zařízení je stejně blbý nápad jako kdyby chtěli udělat C&C bez stavění zákla- ... oh wait.
  • Reakce Xbox One na hlasové příkazy byly pravděpodobně předem nahrané - Yusuf Mehdi očividně přepínal...

To bylo taky hned kazdymu jasny...Kinect je nejvetsi technologicka zrada od...pyramid :D
  • PanS

Xbox One S má oproti původnímu Xbox One o něco vyšší výkon - takt GPU narostl z 853MHz na 914MHz, výpočetní výkon z 1,31TF na 1,4TF a rychlost ESRAM z 204GB/s na 219GB/s.

To bude rozdíl kolik, 3 - 5 FPS? Což je bohužel při původních 20 FPS nepostačující. No nic, příště to třeba Project Scorpio vyšvihne na epických 1080p 30 FPS *5*
    • froztik
      V nejlepším případě by to mělo být až 9fps!!!

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-xbox-one-s-has-a-gpu-overclock-and-we-have-benchmarked-it

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit