-
Video: Konference CES 2016 umožnila přenést obličej návštěvníka do hry Fallout 4. Výsledek vypadal výborně.
super, uz len urobit z tej hry Fallout a je dokonala *1* -
Humble Montly Bundle
Tak se z toho stal "nečekaně" pěkný fail :) Jejich slogan, že v tom budou hry, které nebyly nikdy v jiném bundlu padl hned první měsíc :D Když jako hlavní hru dali Saint Row IV, kterou sami v bundlu měli :D
https://www.youtube.com/watch?v=TH89-pVDvG0 -
-
no nenaděláš nic. dnes dávat 12 dolarů za zajíce v pytli v podobě starších her je velmi nevýhorné. to už je lepší si pořídit za 10 dolarů konkrétní poměrně novou věc, kterou člověk opravdu chce.
-
-
PS4 a Xbox One verze Layers of Fear poběží v rozlišení 1080p při 30FPS.
*8* pokrok nezastavíš -
Pro Jacka =)
Opravdu co ty si za lofasa, to nepochopím. Já osobně WD nehrál a ani to neplánuji, dokud nevýjde patch a nepříjde sleva. A ano viděl jsem asi 10 videií kde se řeší bugy a kde se to srovnává se starým GTAčkem 4. Je to chyba vydavatelů a ano, měli dobrou reklamní kampaň, to OVŠEM neznamená že se to někomu nemůže líbit, že to toho dotyčného nemůže bavit. PŘESTAŇ pod každý názor na WD vtírát ten tvůj hate. Ne kritiku, ale hate. Protože ty jen papouškuješ to stejný. Zamysli se proč tak moc chceš sr*t lidi na GAMES. Ne svou negramotností, ale svými debilními názory a spamem.
PS: Nezapoměn napsat jaký já nejsem anonym, jaký nejsi ty chudák, jak se jen do tebe navážíme. A pro redakci : proč ho tu tolerujete když je to evidentní trol. -
-
Nezatemnila mi mozek hra ani usudek... hral jsem to a hraju. Tak az zase to na hru opadne , budu hejtovat neco jineho nebo nebudu hejtovat vubec... a jak se rika pisu to jen proto pac se to tu resi.
Od teto doby vydani/zahrani WD totiz ve me neco umrelo... byla to víra v lepsi zitrky. Hlavne ty ubisnoftacke. *4*
Co mi ale uprit nelze, narozdil od jinych jsem pekne upresnil co tam vsechno je. Jenze sem psal zbytecne, takze pokud neco tak jen hejt! Zadne info... mínusari at si zlamou ruce *15* , vase minusy budou moji hnaci silou. *4* Nejspise nastane brzy doba temna *16* (pokud to pujde takhle dal). -
-
Ubisoft má v rukávu na vydání spoustu pecek. Bude sranda, až zase otočíš a budeš tvrdit něco jiného.
-
-
Nevim nadejne vypada/l Division ale o ostatnich moc nevim a ano je to mozne muzu zmenit nazor.
-
-
-
Dobře napsáno. Sám nejspíš ale tušíš, že tak neskutečně vypatlanýmu retardovi jako je Jack, tohle projde jedním uchem tam a druhým ven. :)
-
Jacku už opravdu stačí. O co ti jde? Zprotivit to co nejvíce lidem? Proč? Hrál jsi to? Nadáváš na PR kampaň a ty tu už týden vedeš hate kampaň
Reaguji na Spartacuse jako muj dodatek Jackovi, ne ze si myslim ze Spartacus je Jack *3* -
-
Kdyby Jack takhle psal, tak bych mu tu změnu názorů možná i toleroval. Bohužel se z něj stal jen negativní hňup, ale jeho stavba vět zůstala stejná. Už je mi ho dokonce i líto.
-
To nemá cenu řešit, Jackův "mozek" vyhodnotil že se tu s oblibou nadává na všechno možný, tak to začal svým ňoumovským způsobem napodobovat,třeba ho to zas přejde
-
-
-
Windows 10 používá již 34% uživatelů STEAMu.
Existuje nějaký pádný důvod, proč bych měl přesedat z Win 7 na Win 10? -
-
Rychlejší start. (vlastní zkušenost)
-
-
? : D o kolik ? Ja si system udrzuju +- cistej a mam ho na SSD a neprijde mi, ze by to snad mohlo byt jeste rychlejsi :) navic kvuli 1,2 sek pri startu si davat W10 ? Vtipny :D
-
-
Zcela vážně o asi půl minuty. Nemám herní pc ale spíš na práci. Ssd disk nemám.
-
-
-
Spíš proč zůstávat na 6 let starým systému?
-
-
Proč ne?
-
-
-
Watch Dogs 2
Musim u WD2 pochvalit kvalitni vegetaci, dost her na to sere a da tam strasne low res.
http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/99475435541524028/BE3AB0D454F62F469CD45A4A2EF52E878604B2F3/
Jinak doporucuji pokud mate High-end PC si to koupit a zahrat. -
-
Nejenom vegetaci, ale třeba i stíny http://images.nvidia.com/geforce-com/international/comparisons/watch-dogs-2/watch-dogs-2-shadows-interactive-comparison-001-nvidia-hfts-vs-low.html
nebo mlhu. Ale to už si zapne málokdo. -
-
Stejne je to parada, jak si nekdo (v ramci realismu) hraje s co mozna nejlepsimi stiny, nebo vegetaci... aby se na to nekdo dalsi uplne vyflaknul a nechal stat motorku svisle a bez stojanku. Ty dnesni hry, jsou tak vychytane, detailni a propracovane. :)
-
Mlhu jsem mel zapnutou a nevidel jsem ji ani jednou za dva dny, akorat zrala FPS i kdyz jsem ji nevidel.
-
-
Po posledním patchi upravili frekvenci zobrazení mlhy a konkrétně v čase 18:00 - 14:00. Nemá se zobrazovat každý den, ale mělo by to být častější. Stačí se vyspat a vyzkoušet :)
-
-
-
Až na tu chybu v Matrixu v levém horním rohu dobrý, ale k čemu? Kvůli listí to hrát nebudu.
-
-
Těch chyb je tam víc. Květ nahoře uprostřed nemá kus stonku, vlevo uprostřed chybí zase kus té větévky. Ale jinak je to pěkné.
-
-
Konzolisti si to taky dají na PS4 PRO v high ? *7*
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=oAKeROkrWJk
Za ty prachy to nabízí rozhodně dobrý poměr cena/výkon, který PC za tu samou cenu rozhodně nenabídne.
-
-
-
Podle aktuální předpovědi by měla jedna z pěti kopií Mass Effect 3 spadnout z nebes u Bulovky...
A Dlcko spadne rok potom *1* -
-
Kdybych to chytil, tak bych tu sračku před všema rozdupal, mohla by to být zajímavá podívaná.
-
-
To už bych to radši prodala, kdybych jí nechtěla :D
-
Steam verzi Deus Ex: Human Revolution můžete do zítřejší 13 hodiny koupit na Green Man Gaming...
Už som ti to povedal asi 5x a poviem ti to znovu, toto NIE JE gay forum, máš nesprávnu adresu *7* -
Co je zajímavého na člověku dupajícího na videohru?
-
-
tak blázni budí vždy zájem okolí...
-
-
-
Kdo nevěří at´tam běží .. uvítá jej lokální manager EA a dostane i políbení na holou lebku zdarma ;)
-
-
Na druhé sezóně Life is Strange si prý už pomalu začíná pracovat.
Nazev pro pokracovani bude
Life is 2 Strange
*1* pobavilo :D -
DLC na E3
Nepřipadávám absurdní, že hry které ještě nejsou ani dodělané mají už DLC???? To je do očí byjící sviňárna. Vždyť přímo říkají: Vytáhli jsme tenhle prvek/část ze hry aby jsme vám ho mohli později prodat...