Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky

Hráči na stažení Metra Exodus ze Steamu reagují review bombingem Metra 2033 a Last Light.

Pc komunita se opet projevuje jakoale decko

• Veskoslav
      Říká trolí princ, co má profilovku Babiše? Jasně Jindřišku. A jestli ty představuješ výkvět toho konzolového světa, tak je na tom ještě hůře než ten pc svět.
      • jindra.veliky

libil se ti vic princ harry? 🙂

• Veskoslav
          No ten je aspoň skutečně princ:) Navíc si tě stejně spojím s ním. Vrať se Harry:)
    • iSpirit

Chudáci. Hrozný život mají ti PC chudáčci, když jim něco náhodou vyjde i na tu jejich krabičku, tak jim to vyjde na špatném klientu. Pak ještě musí bombardovat staré hry, aby ukázali korporátu, zač je toho loket. 

• Lukyz

Zkus se nejdřív naučit psát, děcko 😉

Já osobně review bombing neuznávám, ale komunita se jednoduše brání prostředky, které má k dispozici, a krom naštvaných mailů a komentářů na soc. sítí moc alternativ nemají.  Navíc si myslím, že to má naprosto minimální nebo spíš nulové dopady na prodeje starších dílů.

• radim.zaty

Ale mají a to ten prostředek, který vydavatele zabolí nejvíc: Nekoupit. Jenže to by museli být dospělí lidé se zásadami a né zpovykané děcka. Sam jsem PC hráč (i když mám PS4Pro tak na ni hraju jen exkluzivity) od roku 1996 a je mi zle z toho, kam se komunita PC hráčů ubírá.

• iSpirit

Tady vidíme rozdíl mezi Lukyzem a tebou. Nebe a dudy. Děkuji za názor.

• Lukyz

A čím to přesně podle tebe je? Já teda vnímám blbce na všech stranách  bez rozdílu věku, národnosti natož platformy na které hrají, ale blbci jsou holt vždy nejvíc slyšet. 

Taky jdu cestou "nekoupím" ale to je taky dost ošemetná věc. Už několikrát dokázali velký vydavatelský společnosti absolutní nezájem o příčinu -  neprodává se? Tak IP prostě zařízneme nebo počkat, uděláme hru na mobily! (Zdravím EA a C&C)  Podle mě ta komunita zase tak hrozná v globálu není. 

• radim.zaty

Hele, nevím. Jasně, že ty největší paka jdou vidět/slyšet nejvíce. 

• iSpirit

😂 Ta komunita je naprostá rakovina v současnosti. Cokoliv se PC komunitě nelibí, tak začne bombardovat. RDR2 nevyjde na PC, tak dostane stovky nul na MT. Chuchel dostane jinou barvu, Chuchel dostane bombarding. Metro vyjde na Epic Storu, staré Metro dostane bombarding. Tohle není přece není normální. Pokud tohle nevidíš, tak je mi tě docela líto.

• Lukyz

Tobě akorát doporučím trochu sebereflexe, kamaráde. 

• iSpirit

pokrytec, pokrytec, pokrytec😉

• Veskoslav
          iSpirit a Jindra, výkvět konzolového světa prostoduchých lidiček...
          • iSpirit

Říká chachar s mozkem hrášku.

• Veskoslav
              Jenom hlupáci můžou neustále ještě rozdělovat na konzole a pc. Většina z nás má obojí. To, že ty máš pidimozeček a neustálou potřebu se navážet do pc komunity, to je naprosto známá věc. A to že pocházím z Ostravy? No a? Bylo fajné dětství. U tebe nejspíš žádné nebylo, což:)
              • iSpirit

Reakce na příspěvek:

Nikdo to tady nerozděluje, vzpamatuj se. Tady obhajuješ lidi, co naklikávájí negativní recenze hrám, které si to nezaslouží, jen protože nová hra ze série vyjde na jiné platformě než jsou dané hry. Normální člověk se tomu zasměje, zaklepe si na čelo a řekne si, že to jsou kkti. A co ty? Ty ty dementy ještě obhajuješ a nás nazýváš trolly. Vzpamatuj se sakra práce. Ten člověk nahoře se zachoval jako nechutný pokrytec, proto jsem mu to napsal.

• jindra.veliky

Reakce na příspěvek:

sntim rozdelovanim souhlas, ale zrovna tahle kauza se tyka jen ortodoxnich pc maniaku. To mam v realu taky vypalovat tovarny nejakejch vyrobvu potravin, protoze jsou treba jen v Bille? :D 

• MickeyMutant

Pokročilé umělé inteligence nepřátelských skupin si v Call of Duty: Ghosts užijete nejen na Xbox One i X360

Ve skutečnosti chtěl bleskař říct, že pokročilé umělé inteligence nepřátelských skupin si v Call of Duty: Ghosts užijete nejen na Xbox One, ale i na Xbox 360. To jen kdyby ještě někdo z té bleskovky nebyl moudrý jako já.
    • jn zase bleskovka jak ruka
    • ucho
      takže na PC, PS3 a PS4 nebude pokročilá inteligence?
      • O tom na XB stránce kupodivu mlčí *1*
      • MickeyMutant
        Určitě ano, v tom článku se ale mluví o srovnání starého a nového Xboxu. Píšou, čeho se rozdíly budou týkat a čeho ne. AI je jedna z věcí, která bude shodná pro obě generace.
        • Jack1947
          Beztak to bude bezkonkurencni pecka a hlavne to probudi umirajici serii. *3*
  • Podívejte se na dvaadvacet minut z chystané free-to-play střílečky LawBreakers od Cliffa Bleszinského.

tohle teda nemá čím zaujmout
  • Sony prý nikdy nezvažovalo, že bude nutné mít Playstation 4 stále připojen k internetu.

No ještě aby jo... Doufám, že v týhle generaci bude mít převahu pro změnu Playstation...
  • Prodeje Medal of Honor: Warfighter jsou slabší, než EA očekávalo.

A co si mysleli ,že jim lidi budou pořád žrát ty jejich sračky,dobře jim tak možná začnou dělat pořádné hry. *15*
    • jindra.veliky
      Valve to prošlo s l4d2 a cs:go :-)
  • Warriosparky

Obrazem: Deep Silver naznačuje blížící se odhalení Saints Row V.

Nejde o Saints Row V, ale o "standalone expansion"
    https://www.youtube.com/v/CamVtw2uG78
  • Steam - sdílení knihovny

Zajímalo by mě, kolik lidí tuhle funkci na Steamu využívá (Sdílení knihovny). Tzn možnost legálně hrát hry z knihoven autorizovaných přátel. Pak už se stačí jen trochu domluvit a třeba se střídat při nákupu AAA her a dá se ušetřit docela dost peněz. Nesmí tam být teda lidi typu Jack, co nic nekupují. *2* Samozřejmě nevýhoda je, že nejde hrát stejnou hru zároveň.
    Přijde mi, že o té funkci dost lidí ani neví.
    http://store.steampowered.com/promotion/familysharing
    • Používáme to v rámci širší rodiny. Dostal jsem s díky tomu k některým hrám, co bych asi jinak nezkusil (jo, kdyby tak byly dema). Na nákupech se nijak nedomlouváme. Každopádně příjemná věc.
    • alladjex
      Já mám knihovnu nasdílenou s kamarádem/sousedem máme trochu odlišné preference, takže sdílením nám knihovna narostla v podstatě do dvojnásobných rozměrů. Nemáme ani jeden moc čas hrát, takže se mi stalo asi jen jednou, že si něco pustil, když sem hrál od něj. Já to využil asi na dvě hry. Přijde mi to hodně fajn.
    • Veskoslav
      Problém je, že jakmile hraješ z knihovny kamaráda či někoho z rodiny, on nemůže hrát z vlastního účtu žádnou hru:) Takže je to pak o domluvě, kdo kdy hraje:) Knihovnu mám asi pro 7 lidí nasdílenou kvůli pár kouskům, ale že bych to masivně využíval, to se říct nedá.
      • Sdílet se dá tuším s maximálně 5 lidma a nejdou teda sdílet hry, které používají ještě nejakou další aplikaci, takže např. skoro nic od Rockstaru apod. + jiné hry mají zase ve hře omezení, např. Rocket League - nejde hrát ranked matche na sdílených účtech.
      • Jj, máš pravdu, dá se to obejít přes offline mode, ale ne úplně všech her. Já mám přátele v jiné časové zóně.
        • Veskoslav
          Prosím Tě a jak funguje to s tím offline s tím sdílením. Já se přiznám, že "offline" režim využívám maximálně u GoG her, ale Steam pořád online.
          • Tuším že, začneš hrát, pak si přepneš Steam do offline módu a poté už můžou známí používat tvoji shared knihovnu a hrát z ní co chtějí. Takhle to fungovalo, pokud to Steam nějak nepošéfoval.
    • froztik
      Vím o ní, ale vzhledem k tomu, že kamarádi jsou buď alkoholici nebo konzolisti, tak není moc s kým sdílet. *15*
  • BookerDeWitt

Multiplayer Titanfall nabídne hru pro maximálně 6 vs 6 hráčů.

Tahle "novinka" mě opravdu zklamala. Teď dokonce váhám, jestli do hry vůbec jít. Next gen jak prase! *9*
    • 6x6 je malo aj na minuly nextgen :(
  • Draken69CZ

Betaverze Trackmania Turbo běží na Xbox One v rozlišení 900p při 60 fps a na PS4 v rozlišení 1080p při 60 fps.

Tak ono tuhle hru jim tam bouchnout ve 30 tak nevím nevím *15*
    • Lukass
      To nepoznaji, vzdyt prece 30 FPS je krasne plynulech ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit