-
Steam Family Sharing
http://store.steampowered.com/sharing/ -
PAYDAY: The Heist zdarma na Steamu
První PAYDAY je teď na Steamu zadarmo, kdy si ho můžete přidat nastálo do své sbírky. Akce trvá ještě necelých 24 hodin.
Říkal jsem si, že by to mohlo někoho zajímat (kdo o tom ještě neslyšel:)
http://store.steampowered.com/app/24240/ -
-
Dík za připomenutí. Už je v inventáři a posléze bude v knihovničce. Njn Steam ten se vyplatí mít.
-
To zas bude breku, ee teď to hraje každá lamka buuu buuu
-
-
Však to tak bývá :) Co dali Quake Live na steam (byl sice free to play i předtím), tak je tam x-krát víc lidí, kteří snad nikdy nehráli žádnou fps hru a jen to ku*ví.
-
-
Tak každej někdy začínal a určitě nebyl hned nejlepší, nevím čím by to měli kazit když to není týmová hra závislá na všech členech.
-
-
-
Dík *1* Hlavně že to tu před pár dny píšu a pak na to zapomenu *1*
-
-
Na STEAMu je již zaregistrováno 65 milionů uživatelů. Za poslední rok narostl počet aktivních uživatelů...
A dneska po 25.měsících zrušil Steam regionlock na hru RAGE a je i v 75% slevě tak jsem si hned koupil DLC The Scorchers je za pakatel 1,25 E . -
-
Presne. RAGE uz jsem mel predtim z GMG za 75% dolu ale Scorcherscjsem presne chtel, tak si to ted snad pujdu uz konecne zas zahrat.
-
-
Stoji Rage za to? Cenovka je ted skoro za pusu, ale stejne. Slysel jsem na tu hru hodne rozporuplne nazory.
-
-
RAGE hlavne drbali kvuli tomu, ze mela strasnej start (treba ja zadnej problem nemel), jinak hra samotna neni nic revolucniho ale dobra strilecka to je.
A taky me v ni bavila ta karetni minihra (ve hre muzes najit karticky a stema pak hrat hru neco ve stylu Magic). -
Protože to jsou často názory dva roky staré, nebo neinformované. Třeba pro mě je RAGE jedna z těch pár dobrých stříleček téhle generace.
-
-
Dik, tak tomu dam sanci.
-
-
Určitě RAGE šanci dej. Pokud si chceš zahrát pravověrnou střílečku ze staré školy (se vším dobrým i špatným, co k tomu patří), tak nebudeš zklamaný.
-
-
-
-
-
-
Minimální a doporučené systémové požadavky Far Cry 4 odhaleny.
:D Mně se líbí ty doporučené u AMD gpu .. 290X nebo lepší ... wtf? Nic lepšího není (pokud nepočítám dvoučipovku 295X2 za 30 litrů) .. u těch požadavků je čím dál větší sranda. -
-
To probihalo nejak takhle:
Franto jake mame v kanclu kompy ?
R290x a GTX 680.
A tam to facha dobre ?
Jasne.
Pozadavky bychom meli, jdeme na pivo ? -
Stalo se nemožné, Veskoslav a Predátor se propojilo, vznikl nový druh predoslav.
-
btw, r9 290X je omnoho rychlejsia ako GTX 680...tie poziadavky vymyslal nejaky primitiv
btw, capcha je WTF :D -
-
Už 280X porazí 680, 280X je na úrovni GTX 760/770. To zase bude optimalizace jak prase.
-
-
Nemáš šetřit drobný a kupovat AMD. Loni jsem doma měl 280X a 500W Seasonic (bronze), který jsem měl v té sestavě slušně hučel, pak jsem tam šupl 770tku a ztišilo se to hodně znatelně, je vidět, jakou ty topící AMD mají zátěž a to se chlubili provozníma vlastnostma v dobách těch křápů Fermi. Vlastně teď přemýšlím, proč ti to píšu :D No nic, sorry za OT.
-
-
No já vím, že je hlučnější. Navíc měl jsem možnost koupit v té době mou kartu se slevou skoro 3500, takže tam nebylo naprosto o čem jednat. Navíc kdybych si teď kupoval, tak do nové devítkové řady od Nvidie, ale sedmičkovou ne. Tam mi ten zásadní rozdíl nepřišel natolik velký, abych kvůli tomu obětovat 3500. Jinak výkonostně si nemůžu stěžovat. Všechno na ultra při 1920*1080 a pod 35 fps jsem ještě nikde nelezl (Mordor mám dokonce průměr 77 fps)
-
-
To souhlasím. Sám jsem se divil jaké jsou rozdíly mezi kartami a výrobci. Jak říkám, já jsem spokojený. Rozhodoval jsem se podle situace na trhu. Teď bych šel do nové řady od Nvidie, ale tehdy jsem šel do AMD. To se neustále mění a jsem rád, že i když jsou na trhu jenom dva hráči, tak na sobě makaj a snaží se neustále zlepšovat.
-
To je maximální spotřeba, reálná je trochu jiná a nemyslel jsem zrovna tyhle 2 karty. Bavím se obecně při koupi nové karty, ty levnější 280X co těžily se za ty prachy některé daly. Ikdyž osobně bych takovou kartu už v pc nechtěl.
-
No jelikož moje AMD 280X OC má spotřebu 250W a v práci mám MSI N770 a ta má spotřebu 230W, tak to není zase takový zásadní rozdíl. A co se týče hlučnosti, tak i při té nejvyšší zátěží, co jsem kartě dal, tak jejich hlučnost nebyla taková výrazná a to ani u jedné z karet.
Jinak pokud to počítáš na cenu, tak za hodinu mám provoz dražší o 10 haléřů. Kartu po slově a akci vyšla o ty 3500 levněji. A jelikož plánuji za 3 roky kartu zase měnit, tak stále i při vyšší spotřebě se mi to vyplatilo než investovat do 770. Takže aby se mi karta nevyplatila, tak bych za rok musel 1450 dní v kuse 24 hodin ždímat z karty maximum, aby se vůbec smazal ten cenový rozdíl. Což žádná karta na planetě ti nevydrží skoro 4 roky v plné zápřahu:) Takže to by jsi musel mít setsakra žravou kartu a intenzivní každodenní využití minimálně 10-12 hodin, aby jsi se k tomu litr za rok vůbec přiblížil. -
Problém některých, co si koupí AMD protože je levnější, je to, že nedomýšlí spotřebu. Ta ti klidně za 2 roky udělá litr, i víc, podle toho jak moc hraješ, se to nezdá..
-
Vesko , pro někoho důvodem ke generačnímu shitgrade může být jen to , že se při stejném výkonu zbaví vrtulníku v elektroměru a ztracené ticho které získá pak bude jen bonusem .
I to je důvod proč dneska Maxwell kraluje , na doby ATI2900XT v SLI spousta geeků raděj nevzpomíná a recyklaci legendárních grafických karet se už mnozí smějí z daleka
-
-
-
-
Jasně, 680 je defakto 770, 290X je rychlejší, otázka jestli třeba ta hra pojede na nVidii (tradičně) líp. Ale spíš to opět psal nějaký bezmozek. Hlavně to "a nebo lepší", to je fakt těžký wtf.
-
-
-
V dubnu začne vycházet komiks Dark Souls
V dubnu začne vydavatelství Titan Comics vydávat komiksovou sérii Dark Souls. Ilustraci bude provádět Alan Quah(Godzilla:Awakening) a psát ho bude George Mann(komiksy Doctor Who), který je fanouškem série a těší se až bude přispívat do lore hry.
Obálky prvního vydání: http://imgur.com/a/vGjnq -
-
ak to bude podla hry, tak jedneho bossa bude hlavna postava pizlikat v dvoch zositoch *1*
-
To nemuselo být.
-
-
Vývoj hry to pravděpodobně moc neovlivňuje a myslím že komix je pro fanoušky lepší promo než třeba trailer, nebo něco podobného.
Pokud použiji šílené fanouškovské myšlení: Miyazaki, který všechno lore a příběh vymýšlí sám(viz. bezpočet interview), už někdy okolo vydání původního Dark Souls říkal, že by byl rád, kdyby psaní příběhu převzal něaký profesionál, takže moná že tohle je taková nenápadná zkouška. Samozřejmě, bych byl nerad kdyby to převzal někdo jiný, protože i ty nejhloupější popisky mají velmi specifický nádech(viz. popis pebble z BB, nebo Rubbish z Dark Souls), který pravděpodobně někdo jiný nebude umět zpracovat.
-
-
To už je trochu DS fet1š nemyslíš? *1*
-
-
Best of 2016: Nejtrapnější komentář *7*
-
-
Trapnější než číst japonské komixy asi ne *1*
-
Gratuluju, konecne ses dockal. *3*
-
-
-
-
18 cheatů pro X360 verzi Grand Theft Auto V odhaleno.
Nejlepší cheaty byly v SA, stačilo napsat cheat na útočící chodce a zároveň na ozbrojené chodce a o zábavu bylo postaráno *15* .....ten pocit když vás zabije babka s bazukou. *16* -
-
Já se asi nejvíce nasmál u toho na super sílu. Hodně k tomu pomohl i fakt, že CJ hodně hláškuje.
Nu, prostě praštíte chodce, ten vodlítne někam pryč milion kilometrů daleko a CJ ještě vykřikuje: "Fight, bitch!"
Dává ještě někdo do svých her nějaké prostě "WTF" cheaty? *15* *15* -
-
Takový jeden obrovský WTF cheat je Saints Row IV... *1* Na blbnutí a pobavení určitě doporučuju... *1* *3*
-
-
-
PC verze Tales Of Symphonia má uzamčené rozlišení (720p) i snímkování (30FPS) a používá DRM ochranu VMProtect.
To všechno proto, že pro Japonce je slovní spojení "personal computer" (vyslov pāsonaru konpyūtā) strašlivá urážka. Tahle vulgární nadávka původně v Japonsku označovala děsivou chorobu, jejíž bacilonosiči by měli být okamžitě utraceni. Podobně jako všichni lidi s velkým nosem. -
GTA V používá podbně šílenou ochranu která kontroluje kde co jako Denuvo.
"We find that R* use some machine info check to protect GTA5,just like Denuvo did in Dragon Age Inquisition. But i think Denuvo is still much harder to be cracked than RGSC." - 3DM
http://i.imgur.com/0HplLho.png (info z podmíkem) -
-
Ta ochrana štve spíš piráty, než platící zákazníky.
-
-
Ne, štve obě skupiny, ale piráty bohužel jen zanedbatelné množství času před jejím prolomením.
-
Pěkná blbost. Také vadí pirátům to, že majitelé krabicovky musí mít DVD v mechanice při hraní? *7*
-
-
Právě vyšla PC verze GTA V. Mrkněte na grafický rozdíl mezi PS3, PS4 a PC verzí.
Nie mne vadí to , že som si kúpil originálku a teraz kvôli blbému dohrávaniu patchu možno budem čakať týždeň kým prestane padať server a stiahne mi tých 5 giga , čo tam ešte treba aby išla hra. Za toto dávam palec Rockstaru palec dolu. Dúfam , že keď to konečne spustím , aspoň nezistím , že hra bude potrebovať štyri patche aby vôbec išla ako má., ako to bolo v prípade jej predchodcu.
-
-
Jak se to vezme, zakomponovat ochranu do hry může přinést různé problémy, které se ve finále dotknou spíše platících.
-
-
-
Jason Momoa by si rád střihnul roli Kratose ve filmu na motivy God of War.
Tomu říkám bleskovka
5 let starý video