Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz

Steam umí ukazovat FPS

stačí mít betu klienta a nastavit si to v In-Game nastavení
  • Podle vývojářů Need for Speed: Rivals budou mezi jednotlivými verzemi vidět mírné rozdíly v grafice....

nerad to rikam, ale koho jeste zajima nfs, natoz nejaky rozdily? *6*
    • Mě vždycky zajímá další díl, ale jen do chvíle, než vidím první video nebo si o tom něco přečtu.
  • WhySoSad

Video: Pětiminutová jízda ve finální verzi Driveclub.

Nějak mi tam chybí stín pod autem vypadá to jak vznášedlo...
    • ucho
      je tam malinkej, ale taky jsem si toho všiml. mně osobně na tom nejvíc vadí ten stísněný pocit tratě. jako kdybys jel nějakou rýhou, kdy všude kolem tebe jsou mantinely. takovej klaustrofobickej pocit :)
      • Kozy
        Vim že je to prkotina, ale mě nejvíc štvalo jak rychle tam plynul čas, to bylo hrozně nepřirozený ale jinak se na to docela těšim.
        • ucho
          rychlost plynutí času by měla jít nastavit ne?
          • victor
            No efekty pěkný ( .. na to že jsem si vzpomněl na Pole Position v noci ) , ale na simulaci jízdního modelu to vliv nemá :(
    • kennyB
      Jj, pravda, ten jízdní model vypadá hrozně. Škoda, ty tratě jsou moc hezky udělané...

Edit: neví někdo, čím se bude lišit klasický Driveclub od Driveclub playstation plus edition???
      • Ronox
        Počtem aut, tratí a updatů. http://www.psnation.com/wp-content/uploads/2014/09/driveclub-calendar.png
        • kennyB
          Díky *3*
    • Vypadá to celé hrozně. Takové účelné na efekt. Auto se do toho prostředí vůbec nehodí, najedeš na krajíček cesty a divně tě to odrazí zpátky, jízdní model od pohledu jak pro děti. Mi celá PS4 přijde jako velký fail, ty hry na tom jsou bída a to už je na trhu rok.
      • victor
        No co je horší , tak Destiny i Drive Club se prezentují jako hry , které by měli všichni chtít pro svou unikátnost , ale ani jedna ve výsledku v ničem neuniká již existující konkurenci ....
        Stále nemám jediný důvod pro koupi PS4 . To co bylo k vidění na Playstation Nation zoufale neuchvátilo , volností oslovil jen Far Cry 4 a ten beztak bude na PC ....
  • KeanuX

Janek jde měnit svět. ;)

ppč kks, co to je tohle? *1*
    • travka je prej pro děcka, bleskař ji vyměnil za DMT a teď si dává pořádnej kotel
  • KaloSaper

Zprávy televize Nova

Viděli jste teď v Televizních novinách to co tam předváděli? Zase za všechno můžou hry. Ach jo. Už je mi z toho fakt špatně a jsem z toho už dost nasranej. Ale přesně to zapadá do toho, co říkal TB. A sice, že média (hlavně televize) se bojí her a kvůli nim klesající sledovanosti, tak proto když někomu rupne v bedně a postřílí spoustu lidí, tak za to hned můžou hry.

Pro zájemce komentář od TB - http://www.youtube.com/watch?v=5uwAo8lcAC4
    • ringmancz
      na zprávy TV H@VNA se ještě někdo dívá? jsem si to schválně pustil na netu. sestříhaný rozhovory, aby se jim to hodilo, do toho "epic" hudba od Mansella a potom kluk co chce strašně do televize, ale ani si nepřipraví to, co tam chce říct... trapas
      • rancor1223
        Ty jejich epic soundtracky jsou skvělý, posledně hráli něco z Dark Knight *1*. No ne, je to šílená maškaráda, ale vždycky mě pobaví to jejich super tragický zpracovnání *1*.
    • No jo, TB má vždycky pravdu.

Vlastně ne, ale v tomto případě má.
  • MickeyMutant
    Forza Motorsport like a boss
    • Až mi ukáže, jak lítá v Microsoft Flight Simulator na svém Airbusu A380, tak se můžem bavit. *4*
    • risa2000
      Konečně. Naco kupovat drahý volant od Fanatecu nebo kokpit, když si můžu jako ovladač připojit svoje lambo. *1*
    • ringmancz
      fake, má Lambo, ale hraje na Xboxu
      • PreidaQ
        Vzhledem k popisu "I modded my lambo to work as an Xbox controller" mi to připadá spíš jako true.

Ale především mi to připadá jako mírné nevyužití potenciálu toho vozu.
    • Lukyz
      Achievement unlocked
      G1000 - Overkill
  • System Shock 3 tu už máme oficiálně. Vývoj budou mít na starosti OtherSide Entertainment.

na pol sekundy som mal zastavu srdca, ze Obsidian Entertainment
    *9*
  • Keyz

Fallout 4 German

http://abload.de/img/42bqnca0ksu3.jpg
  • no, Sony a MS tlacia na vydavatelov AAA hier, aby zamkli limit fps na 30 aj pre pc
    ...takze DIKIII
    • alespon AAA prumysl brzy krachne spolu s ms a sony *3* když konkurence bude delat lepší hry a bez fps locku (treba steam box, projekty z ks, nebo treba nvidia by se mohla začít víc angažovat jako že by treba zainvestovala nejakou pc only pecku pro sve graficke čipy)
    • Zdroj? Tohle by me docela zajimalo. Dik
      • Morraw
        Info i s odkazem na originální post

http://www.guru3d.com/news-story/ubisoft-engineer-says-microsoft-sony-pressuring-them-to-force-30fps-on-pc.html
        • victor

Google společně s ASUS oznamuje Google Nexus Player, novou konzoli se kterou můžete s gamepadem v ruce ovládat Android hry na TV.

Já to říkal , že z APU nic dobrého nevzejde :(
        • Dekuju obema! Tenhle pristup je fakt smutnej...
        • Keyz
          *15* Klasika, když již nevědí jak si nahrabat další ovečky vlastní kvalitou, tak cpou svoje hovadiny i na další platformy.

Jo, když to ale recenzentům ani hráčům tolik nevadí. Budou v tom vesele pokračovat. Kdyby se to promítlo do hodnocení a tedy i do veřejného mínění. Pak by to mělo smysl. Nečinností to vlastně schvalují. *11*
          • až si jednou začnete hry kupovat a ne jen ve slevách , možna se jednou dočkáte i hry pro pc *1* *1*
          • ucho
            no téma na nějaký takový článek to je, ale otázka je, co si představuješ, že by se s tím mělo dělat. možností moc není. má se kvůli tomu ten vydavatel bojkotovat? nebo jen ta hra? a to i za cenu toho, že je ta hra dobrá a že to ve finále ten zážitek opravdu tolik nekazí? ano, zamykat snímky na PC je nesmysl, ale těžko můžeš ignorovat hru, která má i přes tento nedostatek slušnou hratelnost. jaké konkrétní řešení tohoto přístupu si představuješ?
            • ucho
              Keyz: no a uvědomuješ si, že je to nereálné? že drtivá většina hráčů to překousne už jen proto, že se u té hry budou tak jako tak bavit? a že tomu nějaký herní web dá nižší známku? a co. jiný tomu dá stejně vysokou. stačí se podívat na piráty u nás. nadávají na spoustu her, ale stejně si je stáhnou z internetu, hrají je a dohrají. i od takových lidí chceš bojkot, když ani nedokážou nehrát hry, na které nadávají?
            • Keyz
              Ano má se bojkovat. Jinak se nic nezmění. Prostě něco dělat.

Ale klidně stačí opakovaně na tohle nadávat v recenzích a brát to jako špatnou věc (což je špatná věc). Dlouhodobě horší hodnocení dané tupce kteří tohle protlačují nepotěší. A hodnocení / prodeje berou jako hlavní ukazatel.

Jinak to nejde. Než to dělal stejně jako oni. Přes veřejné mínění. Oni protlačují, kecy o filmovém zážitku a o tom, že více jak 24fps oko nevidí a někteří lidé tomu pak věří. Navíc, když budeš protlačovat opak, tak máš výhodu, že to je pravda.

Jako, zde máš článek o tom jak složitě řešit FPS lock a další hovadiny. Co to jako je? Poslat do p*dele a hotovo. I kdyby ta hra byla super, tak tohle to degraduje. K čemu bude člověku Porsche, když to bude mít omezovač na 50? Na h´*vno.
              • Reakce na příspěvek:

Sice psané na rychlo, a některé věty nedávají smysl ale jinak pravdu díš a k čemu nám to tedy je? je hezké popsat tuny textu ale dokud si to neuvědomí i ostatní je to jen kecání do prachu. Volání do prázdna.
              • Reakce na příspěvek:

To by nepsal kdybys byl Autorem článků a recenzí,jsou nějaká pravidla něco co se prostě má dodržovat víš souvisí to s tím základním je to jejich živobytí, tak psát antireklamu na hry firmě která za to platí je takové nic moc... neřikám psdát jen pozitiva nebo slepě věřit jedné pravdě navíc je to o lidech a vidíme prodeje COD/BF tady už to není o ničem rozumném to je jen o tom že koupí ale koupí i za rok protože nic jiného není a že to nepojede nebo lhali jim do ksichtu? To je smutné ale lidi se radši nechají oblehat než aby si stěžovali a proč taky. To je něco na způsob proč dělat opatření proti hackerům když si defakto ty hacky zaplatily... bojkot? prostě nehrát a nedávat jim záminku.

Proč je podporovat, tak sepsat petice nebo nevím je to o hráčích o lidech jak dalece si nechají kálet na hlavu a ještě se vyhřívat v těch vlastních... výkalech.

Což je diskutabilní páč podle posledních průzkůmu stačí přihodit sběratelku a nalhat že nemohli některé efekty použít je to marketing a obchodní strategie. Hlavně věc peněz.

Ehm tedy co z toho vyvodit? to že jeden člověk nic sám nezmůže a to platí i o dalších ale možná kdyby věděli ksdyby byly slyšet, že nejsou smířeny s tím jak to je možná by se něco dělo. Bojkot je ale nesmysl to není dobré pro nikoho.
            • Veskoslav
              Co třeba říct, že MS a Sony jsou parchanti a neobalovat to do těch keců? *11*
            • Morraw
              Jak už bylo mnohokrát zmíněno, tak herní novináři jsou ti, kteří by nás měli před takovýma věcma chránit. Jestli vydají článek s prohlášením od vývojářu, že hraní v 30 FPS je super, a budou u toho souhlasně pokyvovat, tak je to špatně. Ano, u každé hry by to mělo být zmíněno jako negativum a ve většině případů by mělo být i sníženo hodnocení.
              Dalším, kdo by to neměl podporovat jsou výrobci karet. Především Nvidia. Nebo chceš, aby naše stroje za desítky tisíc degradovali ne úroveň konzolí ? Pak už si nebude třeba kupovat Titany ani další top end karty, když všechno pojede v 30fps.
              Je na to prostě třeba poukazovat a ne to přecházet. Běžným konzumentům je to jedno, ale oni jsou právě ta hlavní kupní síla.
              A ne nemůžou za to konzole, ale jejich výrobci. Sony a Microsoft.
            • Nech bejt. Geyz jako správnej vyšší lačnič na torza a ustřelený končetiny domá střílí ze vzduchovky, tiskne letáky k všeobecnýmu bojkotu a chystá se za chvíli stavět barikády, jen co se seženou pušky a lidi. Potom to bude krvavý. A kdo se nepřídá, kdo si podle nich "nechá sr*t na hlavu" a kdo se s něma nepodržel za jejich nervózní a nevyzrálý ručičky, když šli plň hrdosti vstříc apokalyptické nečinnosti a prašivé budoucnosti, ten skončí na osvětlení. Tak bacha... asi...
      • http://diit.cz/clanek/sony-microsoft-30-fps-na-pc
  • Jacku vzpamatuj se

Proč tu zasíráš už tak hrozné forum stupidníma reakcema o warezu apod. No a co, i kdyby, tak si to stáhnul a tobě to může být uplně jedno, jen tu vyvoláváš flame zbytečně. A z jakého titulu je prosímtě tohle oficiální forum o hrách? :D (to byla řečnická otázka, neodpovídej prosímtě).
    • Radioaktivni_surikata
      Zkus detroller. Někdo ze zdejších návštěvníků ho vytvořil (sorry, už si nepamatuju, kdo to byl). Dovolil jsem si ho doplnit ještě o Veskoslava a funguje nárazmně. Diskuze se běžně smrsknout o třetinu zbytečnejch trollů a uživatelů, co na ně bez výjimky reagujou.
      http://ulozto.cz/x3rjQ7jS/detroller-1-rar
      • Nope. Sosej tenhle https://webshare.cz/#/file/35646B3xr3/detroller-7z. Bohužel už si taky nepamatuju jméno autora.
      • Cosi
        Za Veskoslava díky.
    • Jack1947
      Officialni web o hrach... ne forum. Jak nemohu reagovat kdyz se mi tu snazi nekdo podstrkavat neco co jsem nepsal, jak ? *7* P/ovez.
      • forum je součást webu
        • Spades
          Diskuze != forum.
          Aspoň ne v internetovém smyslu slova.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit