-
PS+
PS4: Strider, TowerFall Ascension
PS3: Vessel, Dead Space 3
PSVita: LEGO Batman 2: DC Super Heroes, Doki Doki Universe -
-
Dotaz
Do toho programu PS+ ty hry přibývají nebo se mění a ty co tam byli už tam nejsou? -
-
Ty, co tam byly, už tam nebudou. Musíš si je koupit za těch 0,- do knihovny, abys k nim měl přístup.
-
-
Díky za info, za Batmana na Vitu jsem docela rád
-
-
Britský žebříček prodejnosti 29. týdne roku 2014: 1. Watch Dogs, 2. FIFA 14, 3. Call of Duty: Ghosts.
Předpokládám, že na CoD měli vlevojezdiči nějakou akci, jinak si to nedokážu vysvětlit :D -
-
Ghosts je snad jediny CoD ktery okamzite kleslo na cene... Vzdyt i ted se da u nas koupit novy za 5 stovek, to uz stoji za to zahrani sem tam
-
-
Witcher 3 - DLC
Poslední bezplatné DLC přidá do hry NewGame+ ! Na přídavek si musíme ještě chvíli počkat, nevyjde totiž tento týden jak bývá zvykem a žádné další podrobnosti také ještě nejsou známy. -
Sony se bude snažit, aby DLC pro Gran Turismo 6 bylo kvantovým skokem.
To je velice inovativní překlad slovního spojení "quantum leap"... -
Doporučení
Před chvílí vyšlo Oxenfree, už jsem ji měl v hledáčku od oznámení tady na Games asi půl roku dozadu a moc se na to těšil. Hra se fakt povedla, má skvělej příběh, zajímavou hratelnost a s postavama jsem se sžil hned od první minuty, jen houšť takových her !
http://store.steampowered.com/app/388880/ -
-
Vypadá to zajímavě, ale podle recenzí se herní doba pohybuje mezi 2-4 hodinama, což není za 20€ zrovna moc, navíc jde o příběhovku, takže znovuhratelnost bude nulová, každopádně díky za tip, dávám do wishlistu, ale počkám si až klesne cena. *3*
-
-
Vyšla mě v přepočtu asi na 320,- Kč. Mám nahráno 3,5 hodiny a nevím jak daleko jsem od konce, za ty peníze to ale rozhodně stojí ! Pořád nevím na čem si stojím a je to pěkně tajemnej příběh. Velkej palec nahoru za dialogy a větvení rozhovorů. Grafika a stylizace je nádherná a animace jsou hrozně dobře udělaný. Určitě tomu dej šanci až se pro tebe objeví výhodná sleva :)
-
-
Vypadá to zajímavě. Díky za tip.
-
-
-
Bývalý hráč amerického fotbalu Lenwood Hamilton žaluje Epic Games, Microsoft a dabéra Lestera Speighta za to, že postava Augusta Colea z Gears of War je postavená na něm, aniž by z toho měl nějaké peníze.
I google má skoro problém toho člověka najít. -
Lutece Interview
http://www.gametrailers.com/videos/reypx9/bioshock-infinite-lutece-interview
- ti dva jsou výborní :) -
-
Výborný interview =]
-
-
H*jzly v Thiefovi
Dane, je to doma!
http://oi61.tinypic.com/2s60ljm.jpg -
-
A jsou interaktivní?
-
Jasna GOTY v tom pripade!
-
A jak je ta dírá pěkně osvětlená :)
-
-
Pretoze to je oldskul hajzlik v domoch na moste, takze kadis pekne do vody :)
-
-
-
Ta Trojanovic Bětka je stejně kobra jak cyp.
-
-
Pro nekoho kdo nemel v zivote holku to skutecne muze byt femme fatale, nicmene me teda spis stve az otravuje, a ty jeji sloupky ve Score no potes.
Ale jako jeji nefanousek musim uznat ze ten cosplay se ji povedl. -
-
Aha takže když o holce řeknu, že je to pěkná baba, tak jsem v životě neměl holku. To je logika jak stehno.
-
-
Radeji toho nechej. Nechces se preci hadat s mistnimi psychology :-)
-
-
jj, mne se taky docela libi, ale kdyz jsem nedavno zjistil, ze ji je snad 28 a ne 18, tak jsem si rikal, ze teda projev ma jak puboska *5*
-
-
JJ, ja sem videl za pul roku tak 3 dily Replay, a kdyz v kazdym resila ze s pritelem nemuzou hrat hry proti sobe jinak by se rozesli, tak sem si rekl ze to uz je na me moc :-DDD Tohle sem rikal kdyz me bylo 18 :-) No kazdej je nejake, ale Trojanova me fakt sympaticka neni.
-
-
Presne! Holka se kterou by clovek ani nemohl hrat kompetitivni multiplayer... WNB....
-
-
-
-