-
Na demonstraci limitování viditelnosti v Zaklínač 3: Divoký hon můžete u Geralta vidět kuši.
Nejsou střelné zbraně pro zaklínače nečestné a proto je nepoužívají? -
Europa Universalis III Complete | Steam Key: 0H6HA-Y677X-6X2D2
Magicka | Steam Key: X0WCE-B9RRY-G09ZQ -
-
Mockrát děkuji. Vzal jsem si sice oboje, ale nejdřív jsem si projel recenze a tak, abych si to nevzal zbytečně. Určitě oboje zkusím, s těmahle typama her nemám moc zkušeností, tak se snad zalíbí. :)
-
-
magicka je super ale chce to do toho domluvit nějaký kámoše, bejvá ve slevách často, takže si můžou dokoupit
-
-
-
Michal Rybka: Japonské počítače 80. let, Katana: Mýtus a realita
https://www.youtube.com/watch?v=aL6JK61R-ZA
https://www.youtube.com/watch?v=CKFo----m9Y -
-
nechápu co za kreteny tam v prubehu prednašky mluvi, když mne to nebavi jdu ven a nerušim ostatni *7*
-
-
Také mě to vadilo. Naštěstí to jde i tak dobře slyšet.
Rybka je opravdu "borec". Jak lehce přednáší a zjistí si základní fakta, to je neuvěřitelný. Je řada odborníků kteří znají svůj obor dokonale ale blekotají tak zoufale, že nemáš šanci nic moc pochytit. Nebo naopak zábavný řečník ale zase nemá fakta. Rybka to ideálně kombinuje.
Jeho popis techniky, kdy jeden borec bouchne mečem toho druhého do koulí apod. Přitom odkazuje na zdroje!
Ten by si zasloužil vlastní stránku, kde by bylo vše co napsal, všechna videa apod. Aby to mohlo více lidí snadno vidět. Škoda, že ve FC je minimálně. Vůbec pro games nic nedělá.
"Japonci jsou nejbližší mimozemská civilizace blízka planetě Zemi. To, že se shodou okolnosti nachází na povrchu, to je jen taková zvláštnost." *15*
-
-
-
Chystá se HD remake Outcastu.
https://www.kickstarter.com/projects/outcast-reboot-hd/outcast-reboot-hd?ref=home_popular -
-
https://www.kickstarter.com/projects/outcast-reboot-hd/outcast-reboot-hd?ref=home_popular
-
-
Vidím, že se zde utvořila vzpoura proti Jackovi... a já se nedivím že jste přišli s pluginem proti trollům... já se divím že něco podobného neudělala REDAKCE. Vážně si my musíme utvářet diskuzní forum? Když to udělá čtenář ve volném čase, proč ne někdo z vás?
Jinak není to i pro Mozilu? Jelikož to nikdy nedá a jsem zvědav s jakou stupidností přišel tentokrát.... A nebo když uvidí že reaguje jen na anonymy, jimiž opovrhuje, tak to vzdá. -
-
pro mozillu stačí nainstalovat addon greasemonkey pro spouštění skriptů a pak vytvořit nový skript a pastnout tam toto:
http://pastebin.com/ySDd3CMa
měl by pak být aktivní v diskuzích na gamesech. modifikace jednoduchá, stačí přímo ve FF zeditovat ten seznam na konci, to zvládne snad každý. -
A vy znáte nějaký web, co tohle má? Proč by to dělali? Maximálně jsou systémy "karmy", ale to ti pak schová i příspěvky, který jsou normální, ale nějaký h*vada tam naklikaj mínuska. Podle mě by měla jen redakce dávat víc bacha na uživatele. Banovat mac adresy, upozorňovat a zasahovat normálním způsobem. Ale furt lepší tohle občasný promazávání než "silent" režim na Euroga(y)meru, kde tě neupozorní ani nedají vědět a prostě dostaneš invisible mód. Je ale pravda, že Jacka jsem dřív bránil, ale teď má buď dovolenou nebo díky zimě nějak víc píše a fakt to už přerostlo tu únosnou mez. Radši aby to mělo smysl s hrubkama než nesmysl.
-
-
Mód, co schová příspěvky s mínusem? Jsem v prdeli *1*
-
-
A my šťastní, protože tvoje výplody jsou taky něco..
-
-
Invisible mod pro Jacka.... hmmmmmm
-
-
Naopak kdyz anonymove nebudou reagovat na mne (nektery). *4*
-
-
Jackieboy o tom to už není. Mně připomínáš souseda, který musí do všeho kecat. Všechno zná, všude byl a kde ne, tak od toho má klíčky jeho nejlepší kámoš. Prostě furt breptá k něčemu o čem toho ví pramálo a furt jen rozhazuje nějaký svoje názory ikdyž nikoho nezajímají. Byl tím tak otravnej, že všichni teď počkají až zajde do baráku/výtahu .. totální ignorace a přerušení kontaktu, protože už to všechny lidově s*alo. Tohle začínají všichni pociťovat u tebe.
-
-
To přirovnání k baráku jsem nejdřív považoval za pitomost, ale máš pravdu - spousta místních uživatelů mi přijde, jako že diskuzí na games.cz žije, takže v tom případě to sedí. Ale pak si myslim, že řešení neni nějakej blokovací script na jejich neoblíbenýho diskutéra, ale normální regulérní léčení.... srsly, to je pro někoho vážně takovej problém jeden člověk v nějaký podělaný internetový diskuzi?
-
-
Předtím to byl jeden příspěvěk pod flashkou/článkem takže to bylo proředěný, ale teď je to pod skoro každou flashkou velký vlákno o ničem a protože tu není funkce autoscroll, tak pak proklikáváš tři stránky než se dostaneš zase k nějaký smysluplný diskuzi kam bys mohl přispět. Navíc to není jen Jack, ale on si myslím je tou pomyslnou špičkou ledovce. Do toho přijdou haters Veskoslava, Doktor, GGG no a už je to v tu chvíli celý zasvin*ný.
EDIT: Jen abych nepsal samá negativa, tak právě tohle mě štve, když tu jsou zajímavý témata viz například ty nedělní otázky. To je pak radost číst různý tipy a normální "nehejtovací" příspěvky. -
Jak vidíš, evidentně je. A zrovna internetový pogrom vůči Jackovi. Zcela vážně, v tomhle jednu dobu lítal i kolega Veskoslav, co se svou aktivitou nechával slyšet snad i Grygarovi při stolici. Vzpomíním-li si dobře, tak všichni měli rovněž plnou hubu keců, ale takhle veřejně se na něho pluginy nepořádaly. Dneska je to vypracovaný egoista občas zcela mylně přesvědčený o své pravdě, ale přesto člen téhle komnunity. Tak trochu tolerance i s Jackovým obdobím, no ne?
-
-
Zadna tolerance nebude, je moznost "blokace" tak blokujeme ve velkym. Navic tim jaksi napsal si i otevrel minulost a neco co jsem ja urcite nektery jiny ctenari nevedeli. Dulezite je ze na to nejsem uplne sam, kdybych byl to by bylo zle, takhle to je jeste dobre.
-
No tos napsal skvěle. Smutný je, že právě peckoslav se nahoře chvástá, že si zneviditelnil Jacka. Ten by měl mít právě spíš pochopení.
-
-
-
Ja ti povim o cem to je ( jestli tedy jde o delsi vlakna zpusobene mou osobou) to ze nejprve neco napisu a kdyz nedava smysl veta (at uz je k veci ci neni) tak pribudou dalsi reakce, pak ja reaguji opet na ne, dokud to nevyusti uplne v neco jineho. Samozrejme zpusobene mnou, a pote to povzbyva prvotni smysl) ale co no uz jsem si zvykl i kdybych psal buhvi jak chytre minuskare - uz predem rozhodly ne. Ted kdo chce me (jine) muze ignorovat). *4* Budiz jim prano.
-
-
No a proč si to po sobě před odesláním nepřečteš, když sám potom uznáš, žes to původně nenapsal zrovna nejlépe?
-
-
Občas to vypadá, že Bleskovky jsou tvoje práce. *1* *1*
-
Asi to zvazim pac... to neni uplne ono ale jen o to nejde, co z toho kdyz se tu budu rozepisovat.
Opet dojde k nesmyslne diskuzi a hlavni bude ze jsem to prve zpackal ja. Zkusim zvolnit , jenze to je ted tezsi nez drive. ( Uz to nechci dale rozvadet, at zbytecne tu neni dalsi nesmyslne vlakno).
-
-
-
-
Ty se zlobíš, že někdo někde na něco reaguje? *4*
-
-
-
EA vezme několik kopií Mass Effect 3, vloží je do meteorologických balonů a vyšle k nebi.
Je tu o tom článek a ještě to musí být i jako bleskovka panebože? -
-
EA vezme několik kopií Mass Effect 3, vloží je do meteorologických balonů a vyšle k nebi.
Taky jsem se divil. *7*
-
-
Gabe Newell (Valve): „Za pirátství mohou špatné služby, nikoliv cena.“
true story bro.. true story -
Dragon Age Inquisition má nabídnout více než 100 hodin zábavy (40-50 hodin zabere hlavní příběhová linka) a v tuto chvíli obsahuje 20 draků.
cim viac drakov, tym viac adidas
*11* -
-
Na druhou stranu, proč ne. Pokud jejich lovení (nebo spolupráce s nimi?) nebude stereotypní a celá hra bude dobré RPG, tak ať je jich tam klidně milión (v odpovídajícně velkém světě). Přeci jen dračí doba bez draků by byla taky na hlavu :)
Spíš se bojím, z těch draků neměl jistý pan DV špatné spaní a neprojevilo se to negativně na jiném RPG bez přítomnosti těchto šupinatých stvoření. -
-
proste si myslim ze viac ako 3 draci v hre je fail, drak ma byt ultimatna svina
-
-
-
PC verze fotbalu PES 2017 nebude dosahovat úrovně PS4 a Xbox One verze. Sjednocení se hráči možná dočkají v příštím ročníku.
protože s PC verzí je asi moc práce... pak se nemůžou divit, že nestíhají EA -
-
Na PC verzi se mohlo pracovat jen do polední přestávky, kdy se všichni vývojáři v Konami DOBROVOLNĚ vydali na oběd, kde si pod dohledem DOBROVOLNÝCH kamer DOBROVOLNĚ dali tři lžičky nejlevnějšího tokijského ramenu, načež je stráže odvedly do DOBROVOLNÝCH pachinko dolů.
-
-
Tohle je skutečně týden svérázného humoru. *4*
-
-
Vidíš, a v Konami mají dokonce rok svérázného humoru. Třeba CEO Konami všechny okouzlil, když se na halloween vydal za šíleného egoistického diktátora, bohužel se ukázalo, že to nebyl převlek.
-
-
-
-
-
Fallout 4 – Gameplay Exploration (PEGI)
https://www.youtube.com/watch?v=0lWNdcbq3EU -
-
Vypadá to jako třetí díl. Jasně, není to finální ale ten Engine již musí být hodně starý. Ta grafika....Jak vypadá KC v Alfě? Jak vypadá Witcher (ten sice vyšel rovnou) atd...
Navíc ten mód, kdy si vybereš část těla a tam budeš střílet. Sice ho upravily a již to jen zpomalí čas, ale pořád to narušuje FPS boj. A obávám se, že to opět bude lepší použít a než nepoužít. Bude z toho nějaká výhoda (typicky větší % na zásah)....Tohle je opravu divné u FPS hry. Budiž.
Ale ten nájezd NPC na hráče v mega brnění a s rotačákem...To bylo tak trapné. Tak tupé. Prostě tam borci stáli a něco tam zkoušeli a nikoho nepadalo, že by teda utekli, když nemají na to aby ho porazili. Jako Tower Defence. Tam se to také hrne hlava nehlava. Pokračovat v Tuposti světa F3 je špatné. Jako další B / C film. Jestliže to nejlepší dnes pořád nemá na ty nejlepší příběhy u filmů a je to pořád B.
Očekávám málo a proto snad budu překvapen. Starej Fallout jsem měl rád. -
-
jj, ta scena s rotacakem je jak epilog za falloutem... ta tam jsou takticky souboje, kdy jeden vystrel, jeden kritickej zasah dokaze zamotat nebo rozmotat hlavu...
-
-
Zatim se mi to líbí, ale to skoro všechno v prvních ukázkách. Uvidíme jak se to bude postupně do vydání vybarvovat.
-
no neviem, 200 rokov po atomovom vybuchu a vsade plno stromov, z chlpatych deadclawov urobili jasterice a neviem naco tam dali ze tie statistiky, kto by vravel nieco proti tomu, keby boje boli riesene napr. stylom WH40K Space Marine?
ved to skoro uz aj tak vyzera, v spomaleni som videl ciselka ze 25-39( percenta zasahu) a nemal problem rozcupovat hocikoho -
-
Podívej se, jak vypadá okolí Černobylu ani ne 40 let po výbuchu. Vědci navíc dokázali, že díky radiaci jsou zdejší druhy zvířat i rostlin odolnější. Myslím, že 200 let na regeneraci by mohlo být dostatečné.
-
-
nj, lenze v cernobyli nevybuchly atomovky, len sa rozpustil reaktor, a unikla radioaktivita
vybuch tam nebol
vo falloute bolo spomenute, ze vacsina miest to schytala bombou -
-
To sice ano, ale atomová bomba není hrozivá z důvodů výbuchu, ale z důvodu zamoření. Polovina konvenčních raket ti srovná město se zemí. Ale nic víc. Šílenost atomové války je v zamoření radiací. Mimochodem Hirošima měla cca 3000 krát větší radiaci než je limit. Chernobyl se dostal až na 15 000 větší hodnotu. Rezavý les nebo rudý les má v současné době 10 000 krát větší hodnotu. Bylo naměřeno 4,81 GBq/m². Pro srovnání hranice rizikovosti u jídla je někde kolem 500 Bq/m², maximálně pak 600. Tak si to spočítej. A nyní je tento les téměř zdravý. A není to ani 40 let. Jak říkám. Atomové zbraně nejsou hrozivé pro svou ničivou sílu, to dokážeš udělat stejnou paseku i kobercovým náletem či novou generací nenukleárních raket. Největší hrozba je právě zamoření a radiace. Proto 200 let po nukleární válce není nic neobvyklého, že jsou stromy atd. Mimochodem kdyby New Your zasáhla puma, která odpovídá dopadu na Hirošimu, tak to srovná jenom Manhattan.
-
-
I výbuch supervulkánu pod Yellowstonem by zakryl oblohu maximálně na 100 let a ten má sílu jako téměř celý arzenál G8. Ono větší množství ani odpálit nejde, protože by to prostě země nevydržela. Mimochodem pamatuješ na Island a výbuch sopky? Vědci spočítali, že počet částic odpovídal asi 800 raketám nové generace, které by musely dopadnou na stejné místo. V současné době není aktivních ani 5000 jaderných hlavic. Země má 510 072 000 km². To vychází na jednu hlavici na 100 000 km. Pokud bychom se soustředili jenom na pevninu, což je cca 29%, tak pořád máš málo raket.
-
ale atomova valka nezničí všechnu floru na planete, treba asi nikdo nebude bombardovat afriku a tak je šance že vitr zanese seminko stromu zpatky a časem se priroda zregeneruje
-
keby sme sa bavili o jednotkach pum, tak ok, to beriem, ale v globalnej atomovej vojne by slo o zimu po dopade bomb(vsetok ten sajrajt vyvrhnuty do ovzdusia na 150 rokov), a tam by sa stromy nezachovali :)
toto co ukazuju v F4 je ako keby slo o lokalny konflikt
ved vo F1 slo o to ziskat vodny cip, lebo vsetko bolo zamorene a vo F2 slo o ziskani gecko, pretoze
nic nerastlo..a tady ti noumove maji les!
nejde mi to do toho sveta, to je vsetko, neberme to ako realitu, aj tak nikto nevie co bude po atomovej vojne *3*
-
-
-
Podle dokumentů by největší problém v dlouhodobém hledisku byl, ztráta znalostí a zničení dnešního stylu produkce potravin a vody.
Nevím jak ta válka vypadalo ve Falloutu, ale jestliže se lidé zničili tak to muselo být velké. Poté nevím jak žili když jediné co by se dalo jíst, tak by byly konzervy a to jen ty, které by nebyly zasažené radiací. A těch není tolik aby jsi žil roky. Tedy musíš něco pěstovat. Jestliže víš jak, tak se stejně za x let neurodí nic protože bude venku zima a to co ano je radioaktivní = budeš nemocný a budeš to šířit dále...I kdyby tohle nějak přežili...tak za 200 let nebudou mít rotačák a to co tam mají. I kdyby měli ty kryty soběstačné a tak stejně nedohoní technologi. Ledaže by tam měli fabriky na vše vlastní reaktor....
Všechny znalosti budou zničeny. K čemu je, že jsi uměl s PC, když PC není a někdo ho musí znova vyrobit. To je největší problém.
Proto je divné, když vidíš ty hry, kde se něco stalo a žiješ na plechovkách. Ty by během měsíce lidi vybrali a nikdo by neměl jak vyrobit další. Příroda by se obnovila. -
-
Většina populace zahynula, zbytek byl v podzemních bunkrech se samostatnými jednotkami, které byly plné technologií. Takže tady ztráta moc nehrozila. A to mizivé procento, co přežilo první vlnu nukleární války. No myslím, že by jim to stačilo na hezkých pár let. Vem si USA. Denně se v této zemi spotřebuje cca 5 miliónů konzerv. A teď si vem, že přežilo tak 20-30 000 lidí. Zásoby se budou počítat to sta miliónů v konzervách a to nemluvím o psím žrádle například.
-
-
-
Chlypatej Deathclaw byl tuším jen ve Fallout Tactics a jinak jde o chameleona, tedy ještera, zmutovaného FEV virem ;-)
-
-
minimalne aj v jednotke aj v dvojke chlpati boli
-
-
-
Zda se mi ze to strileni je udelany docela hezky ale to jak se podivne rozpadne na cerveny zmuchlany kousky clovek po zasahu rotacakem...
-
-
Viděl jsem, co udělal rotačák s člověkem, co dostal plný zásah od hlavy k patě. Rozpadl se na kousky. Sice ne tak jako v tom videu, ale rozpadl.
-
-
Mozna se mylim ale tak trochu pochybuju ze jsi takovy video videl nebo ze takovy video vubec existuje.
Obecne mi ale prijde ze gore ve falloutu vypada proste strasne a ze to maj bud alespon trochu koukatelne nebo vubec.
Takovej brutal doom to zvlada 10000x lepe.
-
-
-
Bohužel, není to Fallout.
-
-
Njn, si zamrzl někde v 95 nebo kde... doba bohužel pokročila ( netvrdím že správným směrem).
-
-
A co když ve skutečnosti starý Fallout není Fallout, ale jen nový Fallout je ten pravý Fallout?
-
-
-
vypada to dobre
-
-
P.S.
tedy až na ten pribeh, dialogy, gameplay a grafiku
-
-