Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Obrazem: Lehce nespravedlivé porovnání dešťových kapek ve hře DriveClub a Forza Horizon 2.

Co za blby dělá tyhle srovnání. V jednom polojasno po dešti, v druhém jasně prší.... fakt super srovnání, ach jo.
  • faitheater

Zítra se připomene Hitman v novém beta traileru.

Beta trailer :) Pote je jeste potreba pockat na plnou verzi ;)
    • myslíš tu plnou verzi kde budou jen tri mise a na zbytek si budeme muset počkat?
  • "Designer Kurt Mugenau je z 60 fps nadšen."

Tady byl někdo v tom lese fakt dlouho, vítej zpět *15*
  • WhySoSad

Potvrzeno: Členové PS Plus programu obdrží v dubnu zdarma hry Mercenary Kings (PS4), PES 2014 (PS3),...

Ty jo, tak to je pěkná nálož ! Jsem zvědavej co za zaprášený šitůvky dostaneme na Xbox Live tentokrát...
  • Inquisitor
    Jasná hra roku :D
    http://youtu.be/ezBRmeFUFAM
    • Rozhodně to se sekyrkou umí lépe než DayZ
    • to vypada zabavnejs, nez cokoliv z launche na nextgenu *5*
  • Anita Sarkeesian se neumístila ani v první trojce na Golden Joystick

Díky všem *14*
  • solomon.short

neco na uplay...

Might & Magic X Legacy
    67P-QVBC-3CLM-88NY-43FD
    Might & Magic X Legacy - The Falcon & The Unicorn DLC
    67P-V4WG-A7KB-MM8V-TXGA
    • solomon.short
      a jak se koukam na ty minuska, tak se na vas priste vykaslu a poslu klice drakenovi rovnou pres PM :D :D
    • safra, MaM X jsem hrozně chtěl... ale nemám ještě ani účet na Originu založenej, takže nebyla šance :D
      • solomon.short
        na to potrebujes uplay, ne origin. jinak ted je mega humble bundle, odkud byl tento klic. za 15$ spousta M&M her
        • dokonce, ještě bych si zakládal i účet na blbým místě :D a právě 15 dolarů se mi nechce, většinu z těch her mám, chtěl jsem odtamtud jen tu desítku, a ta se dá za ty prachy sehnat samostatně (na mě teď bohužel pořád příliš moc peněz...)

ale díky, že se podělíš :)
          • solomon.short
            hod sem na sebe mail :)
            • Inquisitor
              ..
            • ok :)

milé děti, courtesy of solomon.short, zde je uPlay klíč na M&M VI :)
              UP2 - 4881 - 9BF0 - 4577 - DAAC
            • solomon.short
              tak to sem nahod, pokud to nechces.. dik :)
            • ten jsem nezkoušel a zkoušet nebudu, šestku mám na CD i na GOGu, takže můžeš směle obdarovat dalšího šťastlivce :) ještě jednou díky, těším se :D
            • solomon.short
              fungoval i ten klic na MM VI? jinak za malo, uzij si vybornou hru :)
            • funguje, super, díky moc!!! :) bude se smažit :3
            • solomon.short
              Kubas, mas to v mailu, pak sem dej vedet, jestli je vsechno cajk :)
            • nevimkdecomam@seznam.cz

dík! :)
    • solomon.short

a jeste steam

Dark Messiah of Might & Magic - H6G69-L3C9E-CT989
      • Draken69CZ
        Děkuji pěkně, tak a sežerte mě *15*
        • davidBray
          hraješ to aspoň?
          • nekdy je lepší zkusit jestli to skutečne sebral, nekdy rekne že to vzal jen ze srandy
          • Draken69CZ
            Musím přiznat že s tím hraním je to teď slabší *13* ale to i u her co jsem si koupil nebo získal jinde :)
            • Jack1947
              Já jsem vždy rád za nové neokoukané a inovacemi nabyté trolly jen tak dál. Máš mé doporučení *2* *1*
        • Classic. Počítáš si kolik her už jsi takhle dostal ?
        • solomon.short
          ja jsem cekal kdy se objevis :D :D enjoy :D
          • Draken69CZ
            Čekal jsem na něco lepšího *3* někdy ti to budu muset oplatit *5*
  • nemeckej blixa v hernim sedadle :) https://www.youtube.com/watch?v=TPp4NMq5x6Y#t=6
    • Jack1947
      Pohodlne kreslo, 3 obrazovky a celkem vykonny komp No to by mohl ocenit nejeden PC hrac. *3* (a kdyby u toho byla konzole tak i konzolak).
  • skaven

Cyberpunk 2077 se nebude vyhýbat ani náboženských motivům, úkoly s nimi spjaté designuje tak, aby nikoho neurážely.

pretoze niekoho urazit je v dnesnej dobe horsie ako vrazda

• goyim

#hatespeech1984

• LV462
    AMD snižuje ceny grafik. http://wccftech.com/amd-r9-fury-x-nano-price-cuts/
    Tak jestli R9 380 4GB půjde o tu tisícovku dolů, tak Nvidia asi bude muset zareagovat, pač AMD už vyjde o dost výhodněji. Podobně Fury vs 980tka. Spolu s nárůsten výkonu v novýh ovladačích AMD podruhé příjemně překvapilo.
    • To se mi hodí! Kdy si myslíte, že se to na cenách projeví?
      • Myslím že do týdne by mohlo. Velké zahraniční eshopy už mají nové ceny.
    • Tady je vidět, jak špatně celou situaci chápeš a jen hloupě trolíš, protože nVidia nemusí právěže vůbec nic, ta se prodává skvěle i za vyšší ceny. A evidentně nechápeš proč, takže je bezpředmětné se s tebou na toto téma bavit.
      • jakubc
        No pokud si někdo radši koupí 960ku za víc než 5 000 než R9 380 pod 4 500 (obojí 2GB verze), tak je asi něco hodně špatně...
        • 960 4g jsem tuhle nasel veskoslavovi za 4800
          • Veskoslav
            Ne nenašel. Podívej se znova na náš rozhovor. Já jsem nenašel pod 5500 4 GB verzi a měl jsem hledat 2 GB...
            • a tady dva novy linky, at se jen neopakuju

https://www.inter-store.cz/produkt/Gigabyte-GV-N960OC-4GD-4GB-p5057251.html
              http://ocostrava.cz/gigabyte-gvn960oc4gd
            • Veskoslav tiscali.cz
              960 4GB stojí 5900? Kde, protože spolužák ji nedokáže sehnat pod 6500. Dík.
              http://www.nextcomp.cz/main.aspx?cls=productdetail&pro_id=527752
              http://www.itage.cz/zbozi/id-575405_GIGABYTE_GTX960_4GB_128_aktiv_2xD_H_1xDP_D5_ITX__GVN960IXOC4GD
              gigabyte jeste o par kacek levnejsi, 5800
              z nextcompu jsem uz i neco kupoval
              20.11. (5 dnů)
            • ok, 5800, me nenapadlo, ze ten clovek mluvi o celej tisic niz *5*
          • To těžko.
        • Co je to víc než 5? A kde vidíš 380 za 4500? To jsou jen spekulace. A upřímně, kdyby 380 stála 4500 (jakože nebude) a 960 rovných 5, vezmu si 960. A nejen proto, že to pětikilo není rozdíl (který se navíc vrátí za 2 roky na elektřině).
          • jakubc
            Řekněme, že teď stojí levné R9 380 kolem 5 300 Kč, sleva 30 dolarů je cca 720 Kč, k tomu DPH a jsme na 870 Kč, to znamená, že pokud by měla cena adekvátně k tomu klesnout i u nás, tak klesne o cca 900 Kč, tudíž pod 4 500 Kč by se měla dostat.

Pokud ti PC v zátěži pojede každý den 8 hodin denně, tak rozdíl bude za rok cca 200 kWh, tedy kolem 1 000 Kč, takže se ti to při intenzivním použití opravdu může vrátit už za rok. Otázka je, jestli je takové použití vůbec možné (pochybuju i o polovině), poté pak zůstává ještě otázka výkonu, který má prostě R9 380 o něco vyšší.

Edit: Samozřejmě to platí pouze, pokud ceny takto klesnou. To je ale jiná otázka. :-)
            • Par prumernych fps navic je marketingovy lakadlo na bfu a lidi co nepremysli. Dulezity je jak ty hry jedou celkove. A radsi si priplatim tisicovku, komp kupuju jednou za dva roky, nez abych u kazde druhe hry cekal na drivery, se kteryma ta hra pojede. *3*
            • LVmu asi brzo praskne cévka...
            • Rozdíl 2 vs 4 GB u 380tky teď bude už jen 10$, takže se rozhodně vyplatí vzít 4GB verzi.
            • 5300 kde? Podle vyhledávače tak možná, nejlevněji to má Patro a když to rozklikneš, tak ti tam skočí naprosto základní šitovní verze s hrozným chladičem za 5500kč, nejlevnější karta s kvalitním chladičem je 5700 (štěstí, že MSI gaming jsou celkově takové levné teď). A je vážně otázka, jestli se to projeví, protože v zámoří třeba něco spadne o 100 doláču a u nás o 50 nebo vůbec, takže ... bezpředmětné to řešit.
    • Zloději nicků, AMD chce asi zbankrotovat dřív, než ji k tomu dotlačí konkurence, už tak na těch kartách mají míň a ještě snížit? Tohle je bohužel špatná zpráva a ukazuje to jen na jediné. Navíc tohle jsou US ceny, u nás se to nemusí ani hnout, to je jedna věc a druhá věc je, že většina lidí si stejně rádo připlatí za nV. Tohle uškodi opět jen a pouze samotné AMD, protože budou mít ještě horší čísla. Možná už je jim to jedno a tuhle generaci chtějí naprosto odpískat a říkají si, že pár procent z něčeho je furt lepší ne nic z ničeho, ale je to smutný pohled. Je může zachránit od bankrotu už jen povedená příští generace, aby se zase pomalinku začali zvedat, pokud ovšem budou muset i příští rok být opět levnější, aby vůbec ukousli tu čtvrtinu trhu... tak potěš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit