Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor
    Doskočilovic Honzík opět útočí aneb redakce idol teenagerů :D
    https://twitter.com/jaydeecz/status/529706518615429120
    • ringmancz
      hlavně že je první, ale to že tam má překlepy a zní to jak překlad Google Translate už je vedlejší
      • ucho
        a o jaký velký oznámení má vlastně jít?
        • Inquisitor
          To o GTA V :D
          • ucho
            aha. tak to mám o velkých oznámení jinou představu. jako jo, konečně si mohli dovolit přepnout kameru (to mohli už u čtyřky, ale to by vypadalo hnusně). ale zase kdo ví, jak to bude vypadat celkově a jak se to bude hrát. nepodléhal bych prvotnímu wow efektu. a teda je mi celkem jedno, jestli se o tom dočtu dnes nebo zítra.
            • Inquisitor
              No právě, tohle může opravdu řešit jenom on. Je to holt srandista.
    • Thorar
      Odkud se vzala vzala ta jeho nenávist k Levelu a games.cz? Kde/kdy to započalo?
      • Inquisitor
        No kdysi to tady měl na povel, ještě když kluci byli na hrej a vedl tady stejnou diktaturu jako teď na eurogameru. Asi se nedokáže smířit s úspěchem games, levelu, no prostě se stávající redakcí. Ono nakonec to, že od něj utekli na games Adam Homola a Miloš Bohoněk mluví za sebe.
        • Thorar
          Jo tohle vim, ale přijde mi to málo na to, aby vznikla až takováhle obsedantně kompuzivní porucha. Já jen doufám, že je v tom něco víc, jinak to je hodně smutný.
          • nebo je to prostě jen blb
          • ucho
            Tak ještě v tom může být závist, nebo prostě jen nelibost vůči konkurenci, které zjevně od začátku nepřál nic dobrého. Je to takové dětinské a neprofesionální chování, ale nic jiného mě nenapadá.
        • Jack1947
          To je fakt vidno, že to je jen nafoukanej, egoickej zakomplexovanej mužík co čas od času vyletí z krabičky... pobaví a zapadne nebo ho bere někdo vážně? to je jak náš prezident ne, taky si hýčká své věrné ovečky na ostatní plive, je sprostý.

Ten je tak neohrabaný hulvát, že to dál není možný... to jsme to dopracovali. Jaydee (mimochodem supr přezdívka) je kapitola sama osobě.

Taurus cast a on by si mohli poklimbat - (choboty) vzájemně, to jsou hodně podobné postavičky tedy dle způsobu vyjadřování.
          Já jsem ho nezažil, (díky bohu?) oiro ani moc neznám. Je to tedy tak že , ano akceptuji vaše názory ale nesmí být zlé? Ty by se v sobě našli, možná jich bude i víc. *5*
          • Inquisitor
            Jakákoli sebemenší kritika(hlavně na páně Doskočila) je odměněna skrytým banem. To znamená, že můžeš psát co chceš , ale nikdo tvoje komenty kromě tebe nevidí :). Prostě úlet ten člověk je očividně nemocný.
            • Jack1947
              Taurus cast to samé, mažu komentáře na nedobré názory. *15*

Doufám že trotly se budou redukovat tady, jenže tady to nehrozí. Naštěstí přesto někteří tvrdí opak. No ale nechci p*chat do vosího hnízda. Na druhou stranu zase tady je ban na určitou dobu, dle závažnosti provinění tam má detroll - v praxi.

To jsem slyšel, dokonce to tady i někdo psal (nebyls to ty?) jakto tedy může tam být to je za komančů - že jeden jeden názor je ten správný. To tam má jen své kamrády ne? nechápu lol.

Egoista, zaměření jen na sebe očividně ho hodně štve že odsad vypadl... ale koneckonců byla to jeho volba ne?

(Tyvle nes*rte mne z tou cenzurou, kua). *10*
    • ucho
      twitter nijak nesleduju a neprožívám, ale takové odkazy na humorné figurky si rád přečtu :)
    • jaky oznamení?
      • Inquisitor
        Že bude v GTA V pohled z vlastních očí. Opravdu zpráva která nesnese odkladu :) už je tady článek taky.
        • alladjex
          To bude asi nějakej vtip, ne? Tohle přeci nikdo nepovažuje za zásadní zprávu, která nesnese odkladu ...
          Ale jestli to myslí vážně ...
          Nicméně je fajn, že mě někdo s mými věkovými zářezy považuje za teenagera ;]
        • Jack1947
          JD tak u něj není divu ne. Aspon napsal i hrej. Takže v tom Games "nejsou sami".
  • Lukáš navázal družbu s maďarskými youtubery. Nenechte si ujít ani závěr videa :)

tak toje bleskova za vsechny prachy
  • Veskoslav

LUNK=MATO

http://i.imgur.com/OsMeNgY.png

Já jen kdyby zase tvrdil, že to není on.
  • Rambo Video Games

Jak to vypadá s video recenzí? Kdy se na tu nádheru můžeme těšit neboť lid to žádá ! *3*
    • frag.ment
      Přidávám se k lidu.. tohle prostě chci vidět a nejlépe od Lukáše. U konkurence se nějaká videorecenze tuším objevila, ale na tu se dívat nehodlám. A jak to vypadá s recenzí na Thiefa? Vím, že jste ji dostali asi až v pondělí, ale tak recenze by se mohla objevit dřív, než v pátek ne?
  • Nové video od Total Biscuita o hypu. Doporučuji se podívat.
    https://www.youtube.com/watch?v=cd13fE5WJ3c
    • https://www.youtube.com/watch?v=3vRSLIQl_Cg&index=10&list=UUy1Ms_5qBTawC-k7PVjHXKQ
      Tohle taky není úplně od věci...možná to někmu otevře mozek :)
    • Keyz
      "Why you shouldn't be excited". Na to by se mělo opravdu pamatovat. Navíc je dobré se dívat na věc spíše kriticky a pak je ta radost z dobré hry během hraní o to větší, protože to překvapí.

Všude máš tolik článků o nějaké velké hře a nabaluje to jak sněhová koule velký zájem a pak o tom weby píší. Bohužel ten hype zasahuje i do voleb čtenářů o "nejlepší" něco.
      I když možná žijeme v neskutečně skvělé době, kdy to co má největší reklamu většinou vyhraje nejlepší něco. (ceny za hudbu, film, hry apod). *3*

Stejné jako když napíšeš dojem z prezentace E3 a bude například pozitivní, protože to co záměrně vybrali a nakecali vypadalo dobře. Když k tomu nic nedodáš, tak někdo tomu může skočit na špek jak prodejci chtějí. Když dodáš, že to byla pouze část, neukázali tohle a tamto a tedy je stále brzo na to dělat nějaký závěr, tak to může pomoci před zběsilou koupí anebo automatickém pozitivním myšlení o daném titulu.
      Vrcholem jsou pal lži, jak v daném videu. Kde řeknou, že tohle je nástupce této hry a přitom jasně vidíš, jak to je zcela odlišná hra.

Alespoň Total Biscuita dává podměty k zamyšlení a ne pouze videa kde řve jako nějaký šílenec do kamery při hraní hororu.
    • Excellent video, diky za pripomenuti !
  • frag.ment

Nezávislí novináři rozhodli v anketě Game Critics Awards, že nejlepší hrou E3 2013 bylo Titanfall.

To myslí opravdu vážně? Jestli ano, tak tu jejich "nezávislost" bych chtěl vidět. Nebudu tu vyjmenovavát hry, které mě zaujaly daleko víc než Titanfall, ale bylo jich dost (no prostě The Division bylo nejlepší :-) ). Neříkam, že to vypadalo nějak špatně, celkem se mi to taky zamlouvalo, ale že by zrovna best of E3? No nevím..
  • Jade Raymond (EA) si na The Game Awards 2015 rýpla slovy "Kdo by si dokázal představit Metal Gear bez Davida Haytera?" do Konami, která ho v posledním díle nahradila jiným dabérem.

Holka si chce přihrát PR polívčičku na tom, co rádi slyší dav, já říkám, že Kiefer má hlas pro Big Bosse naprosto fantastický a je lepší než David, který opravdu hodně přehrával.
    • Jack Bauer hlas ibma
  • frag.ment

Xbox One verze hry Titanfall zabere na pevném disku až 40GB. Instalačka PC verze pak zabere 21GB a 48GB...

Sleduju, že se s nějakou kompresí apod. moc nezabívají, ale 40 GB mi i na dnešní dobu připadá už fakt dost. U PC hráčů je to celkem v cajku, tam lítaji HDD v terabytech, ale pro konzolistu je celkem opruz.
    • God-of-War
      Je to docela hnis no. Uvažuju o TB HDD.
    • Jack1947
      Kdyz muzou hrat uz pri instalaci tak to takovy opruz rozhodne neni.
      • Už tě mama nechala testovat? Co má dopr*ele společnýho hraní při instalaci s tím, že ti to zabere na disku 40 gb ??? Vzpamatuj se už.
        • Jack1947
          V podstate nic no... jen ze nemusej zbytecne cekat az se hra nainstaluje coz na PC takovahle moznost neni. (bohuzel).
          • A co jako, na PC můžeš instalovat a dělat milion dalších věcí u toho. Na PC máš TB místa a superrychlé SSD disky. Než stihnu přečíst tvůj další super příspěvek, tak mám hru nainstalovanou.
            • Že na něj vůbec reaguješ...
    • kennyB
      A pak ještě několika gb-tové patche *9*
  • Taky ještě někomu z vás Jack1947 znechutil úvodní obrazovku v prvním Max Payneovi?
    Dík, "dvaadvacetiletej" Martine.
    • Jack1947
      To mne nenapadlo, timto se ti hluboce omlouvam. Snad to odted bude lepsi. *7*
      :Neda se zmenit ted, profilova fotka... nevim proc kua. Asi to chce strpeni.
      • Miserius
        Že na tohle vubec reaguješ... *7*
        • Já to ale myslel vážně a opravdu mě zajímalo, jestli to takhle někdo má taky.
          • to zkusim nekdy na nakou sterbinu, ze me irituje jeji obleceni, jestli si ho nechce nahodou sundat *5*
            • Stylový. Hodně stylový. *5*
      • Myslím, že to z hlavy jen tak nevytěsním. Mohl bych si sice každý den po ránu dát vždy tak pět ran do hlavy kladivem a dvě večer před spaním, ale stačí jen nečíst tvoje příspěvky, což bude sice těžký, ale snad to dám.

EDIT: Tak fajn, změna profilovky. Chvíli to ale trvá, než se změní.
        • Jack1947
          Skoda, zes nenapsal driv tve trapeni by bylo kratsi... Navic sam nechapu, proc sem tam mel Max Payne kdyz jak jiz jsem psal , jsem vice konzolista a max vysel az par roku zpatky jako port z pc na PS2. (Ted maj nejake potize...snad se zmeni) fakt by mne nenapadlo ze jen profilovka muze udelat takovej humbuk.
        • Já třeba jeho příspěvky číst nechtěl po nějaké době, ale prostě mi to nedá a musím se podívat co ,,zplodil,, tentokrát.
    • Ne, proc?
  • Hairy_Ass

Nový systém navracení předmětů pro World of WarCraft

Můžu se zeptat, proč jako jediný na celém webu tenhle článek (spolu s ostatními z wowfanu) podléhá cenzuře? Resp. není diskuse pod ním povolená? Pokud je to kvůli trollingu, tak to byste měli zrušit diskuse na Games.cz úplně, v opačném případě se ptám proč?
    • Deep Silver po vzoru svých konkurentů uložil chystaná zpoplatněná DLC pro hru Risen 2: Dark Waters...

Já bych řekl že proto že tam chodí jen lidi jako já, psát že je to nezajímá a že to sem nepatří. :-D
    • smejki
      ze stejného důvodu jako jsou diskuse pod Replayem jen pro registrované.
      • Hairy_Ass
        OK, jen pro registrovaný, ale ne úplně zamčený.
        • smejki
          v tom už nejsem rozhodčím *4*
      • A tim duvodem je?
        • EuroSamurai
          Bětčino poprsí (beze srandy)
    • Ok, sry, beru zpět, už je zamčená *3*
    • Protože se lidi chovají jako idioti?
      • Hairy_Ass
        To se chovají na v každé diskusi, a taky nejsou zamčený...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit