-
Quantum Break
Proč není recenze na Quantum Break přišpendlená na hlavní straně? Jedna z velmi očekávaných her a zmizela někde v propadlišti dějin. Kdejaká kostičkovaná blbost roluje na hlavní straně klidně měsíc. Proti recenzi nic nemám, hru jsem nehrál a ani nebudu (nemám xbox a ani win10), jen mi to vrtá hlavou -
-
Omlouvám se za mírný offtopic, ale tohle mě po ránu pobavilo.
http://technet.idnes.cz/anonymous-vyzyva-k-tazeni-proti-isis-d8a-/sw_internet.aspx?c=A151116_182356_sw_internet_pka
Kluci bojující proti terorismu v masce britského teroristy za pomocí DDoS. Úplnej meta humor... -
-
Tohle nemá chybu *1*
-
-
PlayStation 4 je v ShopTo nejpředobjednávanější konzolí za posledních sedm let.
Je nejpředobjednávanějši za 7 let...to je celkem pochopitelné, když se za těch 7 let dalo předobjednat tak akorat Wii a WiiU a ani jedno moc díru do světa neudělalo -
-
PlayStation 4 je v ShopTo nejpředobjednávanější konzolí za posledních sedm let.
wiicka a ps3 ktera se tam jeste vleze.. 7 let protoze pred osmi vysel xbox -
-
No Wiicka jsou šajze ale to PS3 tam mohlo byt pul roku, to mas recht, ja kdyz jsem si to v palici pocital odečítal 8 let :D
-
-
-
Neoficiálně: DLC Dragon Age: Inquisition Jaws of Hakkon vyjde na PS4, X360 a PS3 26. května.
snad tam daju dalsie 3 hidden questy s 3minutovym skakanim na mieste
(novy level rpg hrania)
*1* -
-
To bylo tak propracované !
Prostě jsi našel šutr a hráč si chytře řekl: "Šutr! Co bych asi tak mohl udělat? Budu na tom skákat jen tak pro radost!" A tak našel nejvíce epický quest všech dob u vychvalované RPG hry *15*
-
-
Forza Motorsport 5 poběží v rozlišení 1080p na 60fps.
to by snad měla být samozřejmost u nové konzole a nových her... -
Vyšel Shadowrun: Hong Kong - Extended Edition
http://store.steampowered.com/app/346940/ -
-
Paráda *4*
-
-
Mafia III
Oficiální FB stránka Mafie postnula před chvílí tuhle fotku a za pár minut to zase smazali http://i.imgur.com/kBx0nlI.jpg
Že by nějaké pomrknutí na české hráče? Ale font zvolily hezký *15* -
-
Neboj dabing nebude takže klíd *4*
-
-
Rapper Kanye West... přemýšlí, proč neumožnit dětem během testů ve škole vyhledávat info mobilem na netu.
Protože jak jim dojde baterka, tak jim vypne mozek. -
-
Jde o to, jak to vlastně West myslel. Možnost vyhledávání informací v poznámkách/knihách/na netu se občas při testech praktikuje, ale podoba testu tomu musí bejt uzpůsobená. Takový testy jsou obvykle poměrně těžký a založený spíš na přemýšlení a chápání souvislostí než na memorování dat. S tím poměrně souhlasím, ačkoli si nemyslím, že někde na základce by děti byly schopný takový testy řešit. Ale na středních/vysokejch školách to v některejch předmětech určitě místo má.
Už jsem takovejch testů taky pár absolvoval a kvůli tomu, že jsem se při učení nemusel zabejvat blbostma, který vždycky najdu, nýbrž spíše pochopením souvislostí, který bez důkladnýho studia nepochopím, si toho pamatuju výrazně víc.
Samozřejmě je blbost dovolit vyhledávání infa u testů typu "kdy zemřel Karel IV.", "jaký je hlavní město Německa" apod. A upřímně, taky dost pochybuju o schopnosti učitelů na základkách sestavit kvalitní open book test.:D -
Je rozdíl mezi přemýšlením a vyhledáním si potřebného infa .. řekni mi kolik informací ti vlastně ze školy zůstalo, teda pokud ještě do ní nechodíš samozřejmě. Kdyby se to používalo korektně, místo biflování se něčeho o čem za tři dny nevíš a kladl se větší důraz na samotné přemýšlení! Řekni mi na co potřebuješ znát všelijaké jména vědců, spisovatelů bla, bla, bla, .. to využiješ jednou až pudeš do AZ kvízu a pak zdarec. Logické mýšlení ale jen tak nezapomeneš. Je potřeba nahlížet na věc z více stran než jenom jedné zaostalé. *16*
-
-
Řekni mi na co potřebuješ znát všelijaké jména vědců, spisovatelů bla, bla, bla...
Na co vlastně potřebuješ nosit cokoliv v hlavě? Všechno je přece na netu. Jenže vypadne proud nebo ti nějaká vlivná zájmová skupina zcenzuruje vstupy a jseš v loji. Rázem je z tebe logicky skvěle uvažující debil, který nemá ani základní všeobecný rozhled a ten, co má informace, si s tebou bude vorat, jak uzná za vhodné. Například. Těch důvodů je spousta, tohle je jenom jeden z nich. -
-
Můžeš mě prosím říct co vlastně děláš za práci, kde se po tobě šéf vozí, protože nevíš kdy se narodil Zola? Nevím jak ty ale já raději příjmu chytrého člověka, který je schopen potřebné znalosti k výkonu své práce vstřebat během chvíle než chodící encyklopedii, která je naopak totálně vypatlaná a samostatně neschopná pořádných výsledků. *16*
-
-
Jenže my tady neřešíme, jestli přijmout nesvéprávnou chodící encyklopedii, nebo učenlivého ignoranta. Diskutujeme, jestli mají v dnešním online světě vědomosti v hlavě vůbec nějaký smysl. A ten tvůj kandidát na zaměstnance by znalosti potřebné k práci, jak píšeš, vstřebat během chvíle stejně nedokázal jednoduše proto, že ho to nikdo nenaučil - dýl než pět minut si nikdy nic pamatovat nemusel.
-
-
Nevidím důvod proč by normální jedinec nemohl vstřebat jakékoliv informace. Opravdu nevím co je na tom k učení? "Diskutujeme, jestli mají v dnešním online světě vědomosti v hlavě vůbec nějaký smysl." - s čímž vůbec nesouvisí práce že? O které jsem začal mluvit kvůli tomu co jsi napsal ty - "Rázem je z tebe logicky skvěle uvažující debil, který nemá ani základní všeobecný rozhled a ten, co má informace, si s tebou bude vorat, jak uzná za vhodné." Jestli je pro tebe smyslem nošení informací v hlavě to, že se můžeš s někým hádat a ukazovat mu své znalosti jaká si to veliká bedna, tak to je potom nesmysl spíš. - "Jenže my tady neřešíme, jestli přijmout nesvéprávnou chodící encyklopedii, nebo učenlivého "ignoranta". - jistě, člověk který se soustředí na svůj obor tak aby ho dělal špičkově je jasný ignorant. Ach jo na diskuzi se tohle fakt blbě rozebírá. *16*
Tak mě napadá, nemá games.cz IRC nebo nezaložíme si nějakej kanál?
-
-
-
-
-
-
Overlord (Steam)
Overlord + Overlord: Raising Hell: TEN86-KNFA0-ZRD47
Overlord 2: TB6WL-JL3HB-2PPR0 -
-
Díky moc za jedničku *15*
-