-
Deus Ex: Mankind Divided – Augment your Pre-Order
Square Enix a Eidos dnes vydali oznámení o zrušení jejich akce "Augment your Pre-Order" kde jste si k předobjednávce mohli vybrat typ bonusu, který ke hře dostanete. Převážně šlo o bonusy typu skin 1, 2 nebo 3, popř. artbook nebo soundtrack ke stažení a další přídavky se měli přidávat podle počtu předobjednávek.
Jsem rád, že se u nich někdo chytil za nos a uznal, že to nebylo zrovna nejšťastnější řešení a tudíž k předobjednávce dostanete "komplet" balík - skiny, soundtrack, artbook,misi navíc, komiks, novelu z DX universa a možnost hrát o 4 dny před datem vydání. -
-
Je to malé, ale významné vítězství pro nás hráče. Bohužel uskutečněné ne díky, ale navzdory tomu, jak o věci psala herní média...
-
Drobná oprava - datum vydání se naopak srovnává pro všechny na původní termín a hlavně ty bonusy nebudou jen k předobjednávkám, ale i pro ty, kteří si normálně koupí tu lepší "Day 1" edici.
Zkusili to, nevyšlo to, nevadí. I takováhle reklama se počítá*4* -
-
Už jsem se skoro bála, že by tu neskutečnou odměnu za poslední, pracně vydřený tier předobjednávek dali všem. Uf!
-
Předobjednávek bude teda ještě více. *3*
-
-
-
Reklama
Ehm... Co takhle zrušit tu vyskakovací reklamu? Člověk si v odroluje a článek uprostřed diskotéky (ostatní reklamy) a najednou mu to zešedne a neví proč - nahoře vyskočila nějaká překryvná reklama. Se snažíte čtenáře na*rat natolik, aby aktivovali jistý doplněk a vy měli z reklam úplné ...nic? -
-
To mas jedno, ja bych pouzival Adblock i kdyby me ty reklamy tady nesraly, prece ho nebudu vypinat *1*
-
-
Tak tak..je tu dost jiných kteří jej nepoužívají...to jim musí stačit :)
-
To je taky možnost. Jenže já na ně chci být hodnej... Neulehčují mi to.
-
-
-
Obrazem: Logo filmového Warcraft odhaleno.
Neviem prečo, ale ten štýl loga by sa mi viac hodil k Starcraft filmu. -
Windows 10 používá již 34% uživatelů STEAMu.
Však proč taky ne. Vůbec nevím o čem je celé to haló... W10 používám už pár měsíců (64 professional) a neměl jsem s tím jediný problém a zdá se mě to o dost rychlejší než 8čky. -
-
Pro mě je to jednoduché - když něco funguje, není třeba to měnit. Takže zatím zůstávám u W7, ať se Microsoft snaží nacpat mi W10 sebevíc.
-
Prostě win10 ovce
Ten hnus mi nesmí do baráku. -
Ono to slúži hlavne na špehovanie občanov USA, tu v ČR NSA nemá také právomoci.
-
-
Ale ne, Windows 10 nás špehuje! Rychle si to hoď na zeď na Facebook.
-
Vždyt jo, NSA je malá společnost *7* a soukromí lidí v čr je nezajímá. Proč by nešpehovali...
-
-
Nejaký Pepa ich nazaujíma ale ak si W10 nainštalujú firmy, bude sa to dať využiť na priemyselnú špionáž, nehovoriac o tom ak si to nainštalujú štátne orgány. To potom Obama bude vidieť priamo do obývačky Merkelovej.
-
-
Nějak podezřele moc se v tom vyznáš... nejsi ty nějaký dábelský Paranoik trochu... jinak jo tohle všechno bych si beztak povypínal a nějaké nesmysli zakázal kdybych WIN10 měl. Být šmírován to ták! *11* *12*
-
-
-
-
z 8 na 10 jo. Ty 8 stály za nic.
7 na 10 netřeba.
10 se navíc stahují automaticky a nutí se každému = není divu, že to má kde to.... -
-
V čem 8, potažmo 8.1, stály za nic?
-
-
Nevím čím to je, ale názor o "nepovedenosti 8.1" papouškuje spousta lidí, co je v životě nevyzkoušela. Přitom běží lépe než sedmy.
-
-
mne zase priznivci 8 a 8.1 rikali i o w10, ze jsou rychlejsi nez predchozi windows, s takovou budou za chvili rychlejsi nez svetlo...
hodil jsem podle jejich rady w10 na notebook a jsou jeste pomalejsi nez 7 -
-
no prave, ze je tam vic promennych a nejspis se to neda pausalizovat
(mne prave tvrdili, ze i na starsi to je lepsi jak 7 - to samy mi tvrdili uz o 8, ale ty nejsou zadarmo *1* )
jinak core2 duo na 2ghz + 3g ram + 9600mgt a bezi to tam tak silene pomalu, na 7 to sice nelitalo taky buhvijak, ale bylo rekneme plynuly -
Pokud je to starší stroj, tak je jasný, že na novějším operačním systému rychleji nepojede.
Jinak se to taky může lišit konfiguraci od konfigurace, jak už to na PC bývá.
-
-
-
-
-
-
Na přelomu dneška a zítřka by měl vyjít zatím největší patch 1.07, který má přidat velkéuu množství oprav a hlavně nových funkcí, jako např. alternativní styl pohybu pro Geralta, truhlu pro odložení lootu, výrobní komponenty a alchymistické ingredience nebudou nic vážit, záložku knih / dokumentů v inventáři, možnost připnutí nákresů a receptů, aby bylo jednoduší nakoupit potřebné věci u obchodníků a velká řada úprav a optimalizací.
Kompletní changelog zde
EDIT: Tak už je ke stažení -
-
supr patch kterej mi přidal dobrých 11-15 fps.. a alternativní pohyb pro Geralta taky supr *14*
-
-
Na konzolích běží bažiny ve 20ti fpskách, dokonce i na Xku.
http://www.youtube.com/watch?v=-oNdvGcJ-vc okolo 40. sekundy myslím. Alt. pohyb na pouze lepší odezvu ne?
-
-
EE edice bude asi opět hodně vylepšená hra. Již to třídění na přečtené knihy mohli dát do hry ihned. Asi měli fofr...
Jsou to borci, makají na tom jak se dá a ještě budou velké přídavky. Na jejich fóru se aktivně odpovídá.Tak to má vypadat.
-
-
Za Command & Conquer: Generals 2 v podstatě stojí ti samí vývojáři, kteří zpackali Command &...
jen houšť! Degradace značky Bioware v plném proudu -
-
Za Command & Conquer: Generals 2 v podstatě stojí ti samí vývojáři, kteří zpackali Command &...
C&C4 bylo super! Skvěle se to hrálo online! Nebyl to klasickej Command ale proč ne... inovace super! -
-
celý svět nesouhlasí
http://www.metacritic.com/game/pc/command-conquer-4-tiberian-twilight -
-
Doporučuji číst...... Hodnocení hraču: CaC4: 2.1, tiberium wars 7,8. (zdroj: Metacritic)
-
-
C&C4 bylo znásilnění celé herní serie. Doufám že se vrátí ke kořenum.
-
-
Je zvláštní, že poslední dobou dělá skoro na každé hře Bioware. Ti nahoře jsou pěkně vychcaní, těží z jejich dobré pověsti a tak se snaží přemenovat všechna studia na Bioware a ti hlupáci jim to žerou. V každé diskuzi když oznámí novou hru, tak jen vidím jak se někdo rozplívá nad tím, že to dělá Bioware, ti přeci nikdy žádnou hru nepokazili.
-
-
však oni o ten status velmi rychle přijdou. Pak už bude jejich jméno representovat jen velikost, ne kvalitu.
-
-
Ano, pravděpodobně velmi rychle. Blíží se totiž vydání Titaniku 2, jak bývá jejich nejbližší hra někdy nazývána.
-
-
*7*
-
-
-
Hmm, Bioware a záruka kvality. Kde žiješ? V roce 2005?
-
-
Psal jsem něco o záruce kvality?
-
-
>tak jen vidím jak se někdo rozplívá nad tím, že to dělá Bioware, ti přeci nikdy žádnou hru nepokazili.
Tady ano... a souhlasím a dodávám, že to platilo tak možná před těmi šesti lety... -
-
Znám... sorry no, špatně jsem to formuloval, že jakoby to píšu proti tobě, když s tebou souhlasím.
-
Ano, ale asi neznáš to kouzelné slovíčko sarkasmus?
-
-
-
Nemyslíš náhodou WoW2?
-
-
Koment jsem změnil, jelikož WoW2/Titanik 2 zmiňuji i níže.
Ale ano, v tom původním jsem ho měl na mysli.
-
-
-
-
-
Obrazem: Renderovaný obrázek z Minecraft v rozlišení 8k.
Na obrázku je 8K kostek? -
Disney rozpouští vývojářské studio LucasArts společně se všemi rozpracovanými projekty, včetně Star...
Disney evidentně chce, aby na jejich hlavní budovu někdo spáchal atentát... -
Podle Bungie již nechtějí hráči pařit FPS tituly s pomocí myši a klávesnice. I to může být jeden z důvodů,...
Kecy aby navonok "ospravedlnili" svoju neschopnosť urobiť slušne bindovateľné ovládanie PC portu. Prieskumy sú len vodením za nos. A ak tárajú v tomto smere, kto im má veriť tie bombastické ohlásenia samotnej hry ? -
Z důvodu technického omezení nepoběží Bloodborne při 60fps.
Tak tohle už mi prostě přijde absurdní. "Nová" generace a musí to jezdit na 30 fps, přidávat "filmové pruhy" atd.....A tohle má mít 5 let cyklus? -
-
Microsoft při launchi xbox 1 mluvil o 9 letém cyklu. Jestli do té doby změní postoj (zřejmě se bude odvíjet od aktivit sony), nebo ne se teprve uvidí.
-