Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz

Deus Ex: Mankind Divided – Augment your Pre-Order

Square Enix a Eidos dnes vydali oznámení o zrušení jejich akce "Augment your Pre-Order" kde jste si k předobjednávce mohli vybrat typ bonusu, který ke hře dostanete. Převážně šlo o bonusy typu skin 1, 2 nebo 3, popř. artbook nebo soundtrack ke stažení a další přídavky se měli přidávat podle počtu předobjednávek.

Jsem rád, že se u nich někdo chytil za nos a uznal, že to nebylo zrovna nejšťastnější řešení a tudíž k předobjednávce dostanete "komplet" balík - skiny, soundtrack, artbook,misi navíc, komiks, novelu z DX universa a možnost hrát o 4 dny před datem vydání.
    • Je to malé, ale významné vítězství pro nás hráče. Bohužel uskutečněné ne díky, ale navzdory tomu, jak o věci psala herní média...
    • MickeyMutant
      Drobná oprava - datum vydání se naopak srovnává pro všechny na původní termín a hlavně ty bonusy nebudou jen k předobjednávkám, ale i pro ty, kteří si normálně koupí tu lepší "Day 1" edici.

Zkusili to, nevyšlo to, nevadí. I takováhle reklama se počítá*4*
      • Tilwaen
        Už jsem se skoro bála, že by tu neskutečnou odměnu za poslední, pracně vydřený tier předobjednávek dali všem. Uf!
      • Jack1947
        Předobjednávek bude teda ještě více. *3*
  • Reklama

Ehm... Co takhle zrušit tu vyskakovací reklamu? Člověk si v odroluje a článek uprostřed diskotéky (ostatní reklamy) a najednou mu to zešedne a neví proč - nahoře vyskočila nějaká překryvná reklama. Se snažíte čtenáře na*rat natolik, aby aktivovali jistý doplněk a vy měli z reklam úplné ...nic?
    • To mas jedno, ja bych pouzival Adblock i kdyby me ty reklamy tady nesraly, prece ho nebudu vypinat *1*
      • Tak tak..je tu dost jiných kteří jej nepoužívají...to jim musí stačit :)
      • To je taky možnost. Jenže já na ně chci být hodnej... Neulehčují mi to.
  • Obrazem: Logo filmového Warcraft odhaleno.

Neviem prečo, ale ten štýl loga by sa mi viac hodil k Starcraft filmu.
  • Windows 10 používá již 34% uživatelů STEAMu.

Však proč taky ne. Vůbec nevím o čem je celé to haló... W10 používám už pár měsíců (64 professional) a neměl jsem s tím jediný problém a zdá se mě to o dost rychlejší než 8čky.
    • PreidaQ
      Pro mě je to jednoduché - když něco funguje, není třeba to měnit. Takže zatím zůstávám u W7, ať se Microsoft snaží nacpat mi W10 sebevíc.
    • Prostě win10 ovce

Ten hnus mi nesmí do baráku.
    • Ono to slúži hlavne na špehovanie občanov USA, tu v ČR NSA nemá také právomoci.
      • Tilwaen
        Ale ne, Windows 10 nás špehuje! Rychle si to hoď na zeď na Facebook.
      • Jack1947
        Vždyt jo, NSA je malá společnost *7* a soukromí lidí v čr je nezajímá. Proč by nešpehovali...
        • Nejaký Pepa ich nazaujíma ale ak si W10 nainštalujú firmy, bude sa to dať využiť na priemyselnú špionáž, nehovoriac o tom ak si to nainštalujú štátne orgány. To potom Obama bude vidieť priamo do obývačky Merkelovej.
          • Jack1947
            Nějak podezřele moc se v tom vyznáš... nejsi ty nějaký dábelský Paranoik trochu... jinak jo tohle všechno bych si beztak povypínal a nějaké nesmysli zakázal kdybych WIN10 měl. Být šmírován to ták! *11* *12*
    • z 8 na 10 jo. Ty 8 stály za nic.
      7 na 10 netřeba.

10 se navíc stahují automaticky a nutí se každému = není divu, že to má kde to....
      • Tilwaen
        V čem 8, potažmo 8.1, stály za nic?
        • Nevím čím to je, ale názor o "nepovedenosti 8.1" papouškuje spousta lidí, co je v životě nevyzkoušela. Přitom běží lépe než sedmy.
          • mne zase priznivci 8 a 8.1 rikali i o w10, ze jsou rychlejsi nez predchozi windows, s takovou budou za chvili rychlejsi nez svetlo...

hodil jsem podle jejich rady w10 na notebook a jsou jeste pomalejsi nez 7
            • no prave, ze je tam vic promennych a nejspis se to neda pausalizovat

(mne prave tvrdili, ze i na starsi to je lepsi jak 7 - to samy mi tvrdili uz o 8, ale ty nejsou zadarmo *1* )

jinak core2 duo na 2ghz + 3g ram + 9600mgt a bezi to tam tak silene pomalu, na 7 to sice nelitalo taky buhvijak, ale bylo rekneme plynuly
            • Pokud je to starší stroj, tak je jasný, že na novějším operačním systému rychleji nepojede.
              Jinak se to taky může lišit konfiguraci od konfigurace, jak už to na PC bývá.
  • Lukyz
    Na přelomu dneška a zítřka by měl vyjít zatím největší patch 1.07, který má přidat velkéuu množství oprav a hlavně nových funkcí, jako např. alternativní styl pohybu pro Geralta, truhlu pro odložení lootu, výrobní komponenty a alchymistické ingredience nebudou nic vážit, záložku knih / dokumentů v inventáři, možnost připnutí nákresů a receptů, aby bylo jednoduší nakoupit potřebné věci u obchodníků a velká řada úprav a optimalizací.

Kompletní changelog zde

EDIT: Tak už je ke stažení
    • supr patch kterej mi přidal dobrých 11-15 fps.. a alternativní pohyb pro Geralta taky supr *14*
      • Vojta_Ilavsky
        Na konzolích běží bažiny ve 20ti fpskách, dokonce i na Xku.
        http://www.youtube.com/watch?v=-oNdvGcJ-vc okolo 40. sekundy myslím. Alt. pohyb na pouze lepší odezvu ne?
    • Keyz
      EE edice bude asi opět hodně vylepšená hra. Již to třídění na přečtené knihy mohli dát do hry ihned. Asi měli fofr...

Jsou to borci, makají na tom jak se dá a ještě budou velké přídavky. Na jejich fóru se aktivně odpovídá.Tak to má vypadat.
  • smejki

Za Command & Conquer: Generals 2 v podstatě stojí ti samí vývojáři, kteří zpackali Command &...

jen houšť! Degradace značky Bioware v plném proudu
    • Za Command & Conquer: Generals 2 v podstatě stojí ti samí vývojáři, kteří zpackali Command &...

C&C4 bylo super! Skvěle se to hrálo online! Nebyl to klasickej Command ale proč ne... inovace super!
      • smejki
        celý svět nesouhlasí
        http://www.metacritic.com/game/pc/command-conquer-4-tiberian-twilight
        • Doporučuji číst...... Hodnocení hraču: CaC4: 2.1, tiberium wars 7,8. (zdroj: Metacritic)
      • Za Command & Conquer: Generals 2 v podstatě stojí ti samí vývojáři, kteří zpackali Command &...

C&C4 bylo znásilnění celé herní serie. Doufám že se vrátí ke kořenum.
    • Je zvláštní, že poslední dobou dělá skoro na každé hře Bioware. Ti nahoře jsou pěkně vychcaní, těží z jejich dobré pověsti a tak se snaží přemenovat všechna studia na Bioware a ti hlupáci jim to žerou. V každé diskuzi když oznámí novou hru, tak jen vidím jak se někdo rozplívá nad tím, že to dělá Bioware, ti přeci nikdy žádnou hru nepokazili.
      • smejki
        však oni o ten status velmi rychle přijdou. Pak už bude jejich jméno representovat jen velikost, ne kvalitu.
        • Ano, pravděpodobně velmi rychle. Blíží se totiž vydání Titaniku 2, jak bývá jejich nejbližší hra někdy nazývána.
          • Cahir
            *7*
      • Hmm, Bioware a záruka kvality. Kde žiješ? V roce 2005?
        • Psal jsem něco o záruce kvality?
          • >tak jen vidím jak se někdo rozplívá nad tím, že to dělá Bioware, ti přeci nikdy žádnou hru nepokazili.

Tady ano... a souhlasím a dodávám, že to platilo tak možná před těmi šesti lety...
            • Znám... sorry no, špatně jsem to formuloval, že jakoby to píšu proti tobě, když s tebou souhlasím.
            • Ano, ale asi neznáš to kouzelné slovíčko sarkasmus?
        • Nemyslíš náhodou WoW2?
          • Koment jsem změnil, jelikož WoW2/Titanik 2 zmiňuji i níže.

Ale ano, v tom původním jsem ho měl na mysli.
  • Obrazem: Renderovaný obrázek z Minecraft v rozlišení 8k.

Na obrázku je 8K kostek?
  • MidnighT91

Disney rozpouští vývojářské studio LucasArts společně se všemi rozpracovanými projekty, včetně Star...

Disney evidentně chce, aby na jejich hlavní budovu někdo spáchal atentát...
  • BelaJBB

Podle Bungie již nechtějí hráči pařit FPS tituly s pomocí myši a klávesnice. I to může být jeden z důvodů,...

Kecy aby navonok "ospravedlnili" svoju neschopnosť urobiť slušne bindovateľné ovládanie PC portu. Prieskumy sú len vodením za nos. A ak tárajú v tomto smere, kto im má veriť tie bombastické ohlásenia samotnej hry ?
  • Veskoslav

Z důvodu technického omezení nepoběží Bloodborne při 60fps.

Tak tohle už mi prostě přijde absurdní. "Nová" generace a musí to jezdit na 30 fps, přidávat "filmové pruhy" atd.....A tohle má mít 5 let cyklus?
    • Microsoft při launchi xbox 1 mluvil o 9 letém cyklu. Jestli do té doby změní postoj (zřejmě se bude odvíjet od aktivit sony), nebo ne se teprve uvidí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit