Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho

Dynamite Jack Steam Key

http://store.steampowered.com/app/202730/?snr=1_7_15__13

TMYJQ-WH445-L7MRN
    • danke
  • homeles8

Rockstar zjišťuje, proč u PS4/Xbox One verze GTA V došlo po aplikaci patche ke zhoršení grafiky.

Divím se že se to neřeší od tý starší bleskovky, že takovej patch vydali. Každopádně co si o tom konzolisti myslíte? Jde na konzolích hrát se starší verzí hry? Nebo vám to nevadí? Tyhle komprosmisy jsou největší mínus konzolí, ani nemáte možnost si připlatit za lepší výkon, jako na PC.
    • smutny je, ze kvuli zmene grafickych detailu potrebujou patch

uz par desitek let je standard, ale jen na pc, ze uroven detailu si muze volit hrac sam v nastaveni

takze bud muze on@novat na detaily nebo fps, konzolista musi on@novat jak vyvojar piska *5*
      • ucho
        tak já se přiznám, já bych si snad ani to nastavení grafiky nedokázal změnit. a fps bych tolik neřešil, těch 30 bohatě stačí.
        • Jistě, že stačí. Ale najdou se bohužel blbci, kteří ti to budou chtít za každou cenu vyvracet.
          • Blbci co tvrdi, ze 60 je vic jak 30. Hrozni blbci... *3*
        • 30 fps je zbytečný luxus. Filmvých 24 snímku za vteřinu bohatě stačí.
      • 90% konzolistu je, jak to rict slusne, no jednodussich.
        Voni by si ani grafiku ve hre nedokazali nastavit.
        Legracni je i ta kauza s GTA 5 kdy jim FPS padaji az k 20 ale na diskuzich ovecky Sony blijou ze jim to jede v pohode.
        Ja nechapu jak ty konzole jeste nekdo muze obhajovat, nebo brat vazne, predrazena sr@cka co neutahne ani 30FPS v 900p, fakt uzasny.
        Nejhorsi na tom je ze jim uz tech 20-30FPS prijde normalni a sou schopni to obhajovat.
        • He7he
          Přednáška o jednoduchosti v podání tágového odborníka, učitele a zástupce proletáriátu? A pak, že není sranda...
        • ale zas maj malou spotrebu elektricky energie, nejsou to po vsech strankach spatna zarizeni *5*
          • Pravda, nejsou po vsech strankach spatny. Jsou spatny jen po tech dulezitych. *15*
  • MidnighT91

Obrazem: 11 nových screenů ze zrušené čtvrté epizody Half-Life 2.

Ona někdy vyšla třetí že se už pracovalo na čtvrté?
    • Čtvrtou mělo dělat jiné studio a měla vyjít až po třetí.
  • oktavius66

Zástupce Infinity Ward přiznal v interview, že engine v Call of Duty: Ghosts není tak úplně nový.

Tak toto není novinka....
    • Světová (neherní) média reagují na odhalení Xbox One veskrze pozitivně, samotní vývojáři už ovšem tak...

Na druhou stranu, který engine je opravdu ÚPLNĚ nový? Frostbite určitě taky používá části z jeho starších sourozenců. Source engine taky nebyl postavenej od základu, ale používal GoldSRC (HL1 engine) a stejně tak to je v případě nadcházejícího Source 2 enginu. Cryengine je to samý.

Proč dělat něco zbytečně od začátku, když to neni třeba? Možná to nedosahuje kvalit BF3, ale mě to upřímně nevadí. Vypadá to rozhodně k světu a teď jen záleží, co ukážou dál a hlavně aby hratelnost byla dobrá. I když o tom mám pochyb, když řekli že maj skvělej a originální příběh, kde "amarika má problémy" :D
      • GlaDOS
        Detaily o Source 2 enginu ještě zveřejněny nebyly, nebo ano?
      • Spades
        Unreal Engine je postaven s každou verzí od základu. id Tech take.
        CryEngine 2, FrostBite a Unity byly od znova a pak dalsi verze inovovali (tyto enginy jsou post 2004 myslim)

Ale engine pohanejici CoD? Stale je postaven na id Tech 4 (quake 3 engine), ktery pokud se nepletu je z roku 1997. Takze ostatni enginy maji zaklady PO ROCE 2004, kdezto Source a CoD Engine maji zaklad nekde kolem roku 1997.

Tomu rikam inovace...
      • Jenze ty co jmenujes nevypadaj totozne jako predchudci (mozna az na frostbite, ale ten se zase aspon chova jinak)... Toto je jedno a to stejny porad dokolecka a uz je mi z toho zle... Rict ze vydaj fungl novy CoD a vypada to zase stejne, zase kdyz strilis tak to ani zdaleka nepripada jako ze strilis ze zbrane ale z hracky...ach jo
        • Graficky posun je, to nemůže nikdo popřít. Fyziku atd. těžko soudit, když sme zatim viděli tak málo.
          To, že to vypadá jako střelba z hračky už ale engine zas tak neovlivní. To je taky tak trošku o tom, jak dokážou engine využít a hlavně taky třeba jak dobře udělaj animace zbraní, celkovej design levelů... Pořád dokolečka to sice je, ale opět to moc s enginem nemá moc společnýho. Mluvíme o enginu, ne o herní náplni... A to je sakra rozdíl.
          • No, oni nejsou jediny zabery z Microsoft konference, jsou uz normalne gameplay zabery, mrkni, vypada to porad stejne uz od CoD4 a nejaka rozmazana plocha na obrazovce nebo jizva v ksichte z toho neudela BRAND NEW GAME! ... stejne jako me nasralo MW3 me ted nasrali s timhle...rict tomuhle novej engine...prostě podvodníci
            • Par tady, https://www.youtube.com/watch?v=_R_UTFSpU-g ale vic na Gametrailers na jejich poslednim GT TV
            • Xbox One bude podporovat stereoskopické 3D i rozlišení 4K.

Mrknu, dej mi link pls
  • Star Citizen na týden zdarma

Star Citizen má týdenní akci Free Flight. Na týden si může kdokoliv zdarma vyzkoušet VŠECHNY lodě, včetně velkých multiposádkových Constellation a Retaliator nebo mimozemské Scythe. Přístup zdarma je k Alpha 2.2.1 s vesmírem kolem planety Crusader, k Arena Commanderu a Social modulu.
    • Star Citizen na týden zdarma

Pokud si zakládáte nový účet, upozorňuji, že se hra stále nachází v Alpha stádiu a vývoj stále pokračuje. Počítejte také s tím, že během instalace bude staženo cca 30 GB dat.

Pro založení nového účtu použijte něčí referal kód, obdržíte vstupní bonus ve formě herní měny. Majitel kódu je taktéž odměněn. Pokud takového kolegu nemáte, můj referal kód je STAR-J46J-2QTZ
      Založit účet a stáhnout hru si můžete zde: https://robertsspaceindustries.com/enlist
  • s.hih

Syberia 2 zdarma

Syberia 2 zdarma na Originu (Free games --> On the house)
  • RO 2

na steamu je Red orchestra 2 zdarma až do zítřejších 19 hodin, stačí si ji přidat do knihovničky ;)
    • Jack1947
      V LEVELU byla zdarma na porad, toto se jim moc nepovedlo i kdyz snaha se ceni. *3* (kdyby to byl Rising storm je to o necem jinem).
      • A co jako že to bylo v Levelu? Já na nějakej Level víšco, a pochybuju, že Steam ne. Já tu hru ještě nemám, a jsem rád za tu akci.
      • ucho
        tady ti taky zůstane na Steamu napořád... tento příspěvek se ti moc nepovedl.
        • Jack1947
          Aha, ja zapomel ze tu hru budes mit v knihovnicce jen ji nebudes moc hrat *3* ... dokud ji nekoupis to je pane logika. *7* ( Jasny vlastne ji mas no jen ji nemuzes uz hrat) uz se nebudu dohadovat o blbostech.)
          • ucho
            ty jsi fakt mimoň...
          • cože? když máš hru v knihovně tak ji můžeš hrát, dyť takhle už v zimě rozdávali left 4 dead 2, co plácáš člověče
            • hele týpku, napsal jsem DO, jakože do zítřejších 19 hod si to musíš přidat do knihovny, pak už to nepůjde, dnešní akce je zdarm na furt, neni to jen free jednodenní hra, ok?
            • Jack1947
              Napsal si do takze ja to tak pochopil ze to trva jen na jeden den (coz se obavam k vasemu nadseni ze to tak zatim bude) (coz asi bude).
  • 17MB patch navrací mapu Favela do PS3 verze Call of Duty: Black Ops 2 - z obrazu v koupelně již zmizel...

what the hell ? black ops 2? To som bol rok v kome ?
  • Sakra Jacku, prestan tady spamovat s nakym bonuswebem!
  • Mart9

Call of Duty: Black Ops 4 se prodává třikrát lépe než loňské Call of Duty: WWII.

To je bohužel velmi špatná a smutná zpráva.

• Draken69CZ

Pro koho a proč?

• Mart9

Pro mě a všechny ostatní hráče, kteří si 1000x raději zahrají kampaň z 2. světové války, než čistě multiplayerový díl. Absolutně mě letošní COD nezajímá, ale ty prodeje bohužel nejsou dobrou zpětnou vazbou od hráčů, aby od tohoto modelu tvůrci upustili a opět udělali singl z 2. sv.

Snad si alespoň uvědomí, že za ta čísla může především battleroyal a nikoliv zasazení nebo rozhodnutí nezapracovat kampaň.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit