Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukass

Fallout 4

Ty modely postav, to neeee *1* *1* *1*
    https://vid.me/CxsI
    • Creation engine prostě není žádný zázrak. Alespoň nějaký pokrok oproti Skyrimu tam vidět je a hlavně oproti Falloutu 3, který běžel na Gamebryo. Co by mě asi dost vadilo na PC, je doskakování textur, objektů a stínů, které je na konzolích dost viditelné (na vzdálených objektech), ale jinak se mi ta stylizace a "cartoonovost" líbí.
      • Tilwaen
        S tím Skyrimem máš pravdu. Tohle jsou prostě ksichty po bethesdovsku. Až v nějaké nenamodované hře od Bethesdy budou pěkné obličeje, to bude teprve překvapení.
    • Kozy
      Ty strnulý obličeje jsou super. Lip syncing taky kvalitní.
      • Špatný lip sync je údajně způsoben nahráváním na konzoli, jenže už to bylo vidět v E3 videu, tak kdo ví. Je to nepatchnutá verze a build starý 3-4 týdny. 2 týdny od gold masteru a týden dva schvalovací proces MS a Sony. Uvidíme za týden.
        Jestli jsem to nepochopil špatně, tak Bethesda dělá nové buildy i několikrát denně: https://steamdb.info/app/377160/history/
        • tak to je jasny, kazda nedokonalost tahne ze zatuchlych vod konzoli, tos ani nemusel psat
        • Kozy
          Díky za info, to jsem netušil.
    • co konkretne se ti nelibi? vypada to dobre
      • Dik pise "modely postav"
    • Lukyz
      Asi jsem viděl už i horší, ale od toho co ukazovali v "gameplay" traileru to má teda hodně daleko *9*
    • elwiscomeback
      Od Falloutu 3 žádná změna v postavách. Ještě že existují mody
    • Keyz
      AAA hra pro rok od mega firmy 2015 *15*

Tedy asi opět: Vydají hru, čekej měsíce na moddery aby to udělali pořádně. Hraj.
      • Lukass
        Se divim ze jim to neni blby, vzdyt to je fakt k smichu, jak mam brat vazne ten vybuch kdyz ta baba stim deckem vypada jak po totalnim incestu. Jako tohle fakt ne.
        • Tilwaen
          Na poměry světa po několika nukleárních výbuších ještě celkem ujde. Taky mohla mít třeba tři uši.
  • Současná verze Star Wars Battlefront běží na PS4 v rozlišení 900p, na Xbox One v rozlišení 720p.

presne proto mam mnohem vykonejsi PC *1*
    • oktavius66
      Jenomže musíš brát v úvahu, že ta konzole stojí 2x míň než to tvé PC. Za 10 000 aspoň všechno rozjedeš, ovšem v slabší grafice. Já mám 2 měsíce nové PC za 23 000 a už mi to zase kulhá. Takže 10k vs. 20k je celkem solidní rozdíl.
      • hmm, co hraješ za hry? já si už asi rok bez problémů vystačím s i5 2550K, 8 GB pamětí a Radeonem 7950
    • Enclaw
      Docela fail, hlavně že obchodníci na nás tlačí 4k televize a konzole nezvládnou ani základní full HD... :D
      • 4K televize je k ničemu, rozdíl z pár metrů nepoznáš a pochybuji, že ti někdo nutí 4K televize. Právě že je ticho okolo 4K televizí.
        • Přesně tak, nikdo se nedívá na 55" TV ze vzdálenosti jako v práci na 24" monitor.
          Mám velkou 4K TV a z půl metru si můžu u 720p filmu nebo na PS3 s pixelama podat ruku, z gaučové vzdálenosti je to nerozeznatelné od fotky ve 4K.
          720p film s dostatečným bitratem je stejný jako originální bluray, záleží na vzdálenosti, ze které se díváte.
  • NfS Sale Steam

By je jeden vážně zase kopnul. Na Steamu jsou ve slevě NfS tituly -75%. Tak jsem se mrknul a Shift 2 Unleashed v americe za $5, kdežto chudák evropan by měl vypláznout 12,5€?! Co je tohle sakra za logiku?! Ten, kdo o těch cenách rozhodoval musel být pěkný tele.
    • Finální verze Forza Motorsport 5 vypadá o poznání hůře než na E3.

Daně...
    • ucho
      v takovém případě přijde vhod znát nějakého američana, který ti hru koupí a ty mu pošleš peníze přes paypal...
      • v takovém případě je nejlepší znát nějakého rusa, protože ti to májí většinou ze všech nejlevnější. (zrovna u NFS shift 2 to bohužel o moc levnější než v americe není)
        • ucho
          rusové jsou trochu jiná sorta lidí a obvykle mají ty hry na steamu v jiné verzi... je to kvůli jiné cenové politice na ruském trhu.
  • Ronox
    Prosím aby redakce přejmenovala Bleskovky na HW koutek.

Dobrou noc, sladký princi.
  • ucho

Torment

http://youtu.be/Gd43NYBzHuk
  • Hlavním tématem Metal Gear Solid V je závod a pomsta.

:)

Race asi Kojima myslí jako "rasa", ne "závod".
    • Taky si myslím.
    • MishKonn
      For me, behind me...

Fail.
  • MickeyMutant

Dle Phila Spencera není cílem (Xbox One) dohnat prodeje PS4.

Cílem není dohnat a předehnat, novým cílem je udržet krok. A možná už jen neztratit stopu.
  • Miserius

Obrazem: Grafické porovnání PS4 verze Project Cars s PC verzemi nastavenými na jednotlivé úrovně detailů.

Teda, musim říct, že i na Low vypadá dobře, klidně bych to na to hrál. Jestli při 250km/h průjezdem zatáčkou mam blbě vypadající chladič mě opravdu nestresuje *3*
  • cumpi3

PC platforma dodala v prvním čtvrtletí tohoto roku do pokladničky EA 276 milionů dolarů, tedy...

Ach, ti strašní piráti...nebo co je za módu to říkat? Že kvůli pirátům se na PC nevyplatí dělat hry?
    • Vloni meli BF3, a Star Wars MMO, ktery jsou obe uplne pirate-proof masovy zalezitosti. Urcite nemala cast tech dukatu...
      I tak ale prekvapivy cisla, jen co je pravda...
      /---EDIT
      No jo, kdybych si tu zpravu poradne precetl, ze... : D
      Co tam tak rejzovalo v letosnim prvnim kvartale? Zase mam ztracenou pamet...
  • Yakuza 5 obdržela ve Famitsu absolutní hodnocení 10/10/10/10.

protože kdyby ne, všichni recenzenti by byli nalezeni na dně moře s prostřelenou hlavou a betonovýma botama
    • to robia taliani, japonci pouzivaju katany a pod, nevies? nepozeras filmy? *1*
      • sorry :D ale poenta je i z toho zřejmá :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit