Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor

Obrazem: Tornádo mu vzalo dům, ale štěstí se na něj přecijen usmálo - PS4 přežilo!

Tak z toho musel být štěstím bez sebe.
    • Tilwaen
      Vždyť je - jen se podívej, jak se směje *1*
      • Inquisitor
        No jo, já jsem na to nekoukal. Vypadá fakt spokojeně, asi slušněj level optimismu :D
        Nebo blbosti.
        • Tilwaen
          Už za ním jen chybí jen vlající americká vlajka a prolétávající orel bělohlavý, byl by to vcelku obstojný záběr jako z Holywoodu *1*

Stejně, proč si ti Američané vlastně staví takové papírové baráky, když je tam tak velká frekvence výskytu tornád? Je jasné, že takto mají dům postavený zpět za pár dní, ale nebylo by lepší zkrátka postavit to z bytelného materiálu a pak jen opravovat, co se neudrží? Nebo se jim to nevyplatí?
          • smejki
            >Stejně, proč si ti Američané vlastně staví takové papírové baráky, když je tam tak velká frekvence výskytu tornád?
            Právě proto. Je lacinější koupit novou kartonovou škatuli, než opravovat haciendu z drahýho materiálu.
          • Vrook
            Ono to nemá moc cenu, kór pokud žiješ takhle na pobřeží. Nějaký průměrný tornádo/vlna/orkán ti pocuchá i barák z pevnýho materiálu, kterej je na opravu dražší a časově náročnější, přestože je třeba větší šance, že ti to zachrání věci, co máš vevnitř, ale většinou víš všechno s předstihem, takže je čas učinit protiopatření a ty papundeklový chalupy postavej za tejden za pár kaček znovu. *3*
          • Kozy
            V Americe kde každej žije na dluh, je snad jasný proč, je to levný.
          • Inquisitor
            To si taky pokaždý říkám, když koukám na ty města srovnaný se zemí. U nás by to většinou servalo střechy, ale tam jim zůstane jenom sklep a PS4.
  • Kozy
    Battlefront nebo Black Ops III?
    • kennyB
      Battlefront
  • Mart9
    Nové AC dostalo na games 8/10 http://games.tiscali.cz/assassin-s-creed-syndicate-16848
    • Morraw
      Já už jsem se z čísel a hodnocení v recenzích vymanil, takže nevím proč jsou tím všichni tak posedlí, kde jaká hra kolik dostane.
    • Teď ještě napsat recenzi, která by tomu hodnocení odpovídala. *4*
      • lol *1* ted jsi trefil hrebik
    • Keyz
      taková klasika 8/10 pro AC díly....
      • Píše to Smutný, tak co bys od toho čekal?
      • jj, noty maj davno rozdany od ubisoftu *5*
    • Ještě, že tu recenze nečtu :)
      • Ja uz je nectu nikde.
    • Draken69CZ
      *12* *11* *16* *10* *13* *9*
  • WhySoSad
    Tak jsem se do toho nakonec pustil a dneska zahrál první epizodu Life is Strange a je to pecka ! Nevím čím to je, možná stárnu, možná jsem nějak sentimentální když na to přijde, ale čím víc toho mám odehráno, tím víc si všímám toho, jak ve hrách vyhledávám buď příběh, nebo interakci s ostatními lidmi. Už se neženu za nejlepším skóre, nebaví mě střílet skrz tuny nepřátel. Mám mnohem radši když hra chytne příběhem za srdce. Life is Strange bych se nebál vpálit 9/10. Někdy si říkám jak by to vypadalo, kdyby někdo převedl do herní podoby takhle zajímavým způsobem nějakou povídku od Kinga, protože ve hře mě i prostá procházka školní chodbou za doprovodu skvěle vybrané hudby dokáže nahnat tak husí kůže, že se tomu ani ten největší filmovej cliffhanger nevyrovná...

Proto ty hry asi tolik milujeme co ? *4*

Každopádně kdo ještě nezkusil tak do toho, stojí to za to :)
    • frantisek_nejezchleba
      já myslím, že to bude hlavně tím, že se ta první epizoda povedla. :)

Četl sis o tom před hraním něco? Já právě ne, jen jsem věděl, že se nějaká hra se skoky v čase připravuje. Vůbec jsem nevěděl jak to bude fungovat a vlastně jsem si domýšlel, že to bude „zase“ něco neinovativního. Přitom jak ohromen jsem byl, když jsem zjistil podstatu věci! Myslím, že i to prvotní zapůsobení dost ovlivnilo to, jak se ke hře nyní stavím. S 9/10 pro E01 jednoznačně souhlasím.
      • WhySoSad
        To rozhodně povedla, je to celý takový uvěřitelný, lidský, ze života i když ty schopnosti kterýma ve hře vládneme tomu úplně neodpovídají. Atmosféra je prostě skvělá a nějak mě to po dlouhé době dokázalo přikovat na židly tak, že jsem si četl deník, zkoumal všechny maličkosti na který jsem narazil. Podobně mě zaskočilo loni Gone Home, hodně lidí se k tomu stavělo jako k "nehře", nečemu co se nehraje, ale na co se kouká, ale mně to prostě sedlo.

Já se snažím o hrách před vydáním dozvědět vždycky jen to nejnezbytnější minimum, takže o tomhle jsem nevěděl prakticky nic. Četl jsem jen něco o manipulaci časem z nějakýho wallpaperu *4*
        • frantisek_nejezchleba
          .))

ještě k tomu deníku: je zajímavé, že já to měl stejně. Taky jsem si ho pročítal, chtěl jsem z té hry nasát maximum. On má navíc i neoddiskutovatelnou funkci: výborně (často až za hranu hráčského prožitku události) popisuje již projeté události. Už se těším, až si v březnu sednu k druhému dílu, pročtu si, co se událo první epizodu, a nasáklý atmosférou se do ní pustím, jako kdybych právě dohrál první díl.
          • WhySoSad
            Normálně to ve hrách nedělám, ale tady to bylo tak skvěle napsaný že jsem musel :) Navíc málokde se podaří vybrat tak skvělou autorskou hudbu, už půl hodiny to poslouchám a líbí semi čím dál víc *14*

http://youtu.be/N6rx315nEn0
            http://youtu.be/npVYwOnP1v0
            • frantisek_nejezchleba
              ano, taky se mi moc líbila. :)
              Nejvíc tohle https://www.youtube.com/watch?v=S4VMrZFP49A
  • kód z Levelu do War Thunder

Snad se bude někomu hodit, já to rozhodně nevyužiju a třeba se tu najde někdo, kdo ano *4*
    K2LKT-QR132-8U8EG-8Q1P7-CCE6C-9LFJZ
  • Kozy

Infografika Zaklínač

http://i.imgur.com/e6993da.jpg
  • Daylight

Chtěl by někdo Daylight? Mám kód, který nevyužiju.
    • Ani ne ,ale dík. *4*
    • ringmancz
      chtěl - ringmancz(at)aol.com
      • Máš to tam, jen si to aktivuj do konce května, jinak to prý vyprší.
  • Nejdražší auto hry Gran Turismo 6 vás v mikrotransakcích vyjde na 120 liber (= 3660 Kč).

takze skoro zadarmo *5*
    • ucho
      dá se tohle ještě nazývat "mikrotransakce"? :)
      • Pilgrim66
        spis makrotransakce
      • ale reknu ti, ze uz ani nemusim vedet, jak dlouho to bude trvat si ho vyjezdit, to nebude pres noc *5*
        • Jack1947
          Aspon ze mas klid... copak ty hatere zmenil si nazor, ze te to tak najednou zajima? (na zmenu neni nikdy pozde *3* )
        • Ronox
          No bude to v kariéře, protože tam jsou ty auta zamknutý a tohle drahý bude určitě v nějaký prestižní kategorii takže spíš to je urychlovač soutěží, protože při normálním průběhu v pozdější fázi hry za ty závody dostaneš tučnou sumu takže bych se pak nebál, že bych to za noc nevyjezdil.
  • Amylee.Anderson

Kanaďan, který se snažil svého souseda uklidnit slovy, že World of Warcraft je jenom hra, si vysloužil...

By mě zajímalo, jestli si potom uvědomil, jaký kraviny hraje a jakej retardátor je, nebo šel expit šamana.
    • Kanaďan, který se snažil svého souseda uklidnit slovy, že World of Warcraft je jenom hra, si vysloužil...

Třeba zkoušel, jestli jde takhle expit i v reálu. :)
      • Miserius
        Sakra, na druhej lvl to chce tak 6 killu *8*
  • Draken69CZ

NMS

Není to zas tak špatný jak se všude píše

https://asmb.itch.io/no-marios-sky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit