Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz

I don't want to live on this planet anymore :(

https://www.vg247.com/2017/04/27/tekken-7-roger-the-kangaroo-cut-due-to-animal-activists-kuma-the-bear-still-in-because-hes-stronger-than-a-human-being/

hňupi by zasloužili kopanec od klokana do hlavy
    • Aneb když se absolventi sociálních věd snaží dokázat, že mají nějaký přínos pro společnost.
    • Jack1947
      Jasná ukázka toho že přehnaný aktivismus není nikdy dobrý!

Nicméně jsem rád že kampan bude lepší než ta frustrace v 6tce.
  • Total War: Warhammer Real Gameplay

Zatím jsem to tu nikde neviděl, každopádně včera vyšlo nové gameplay video bitvy trpaslíků s gobliny, kde je konečně všechno, i interface a je to hrané real-time a zatím to opravdu vypadá výborně! www.youtube.com/watch?v=iK0BMkKmwB4 *4*
    • Morraw
      Já jsem zatím velmi spokojen. Líbí se mi, že to není jen copy/paste do TW enginu, ale animace a chování jednotek jsou dělány opravdu individuálně a bitvy vypadají hodně živě a warhammerovsky. Ještě změnit design šipek, ukazatelů pod jednotkama a systéma banerů a vůbec bych nepoznal, že jde o TW hru.
    • Inquisitor
      Vypadá to pěkně, hlavně se mi líbí ozvučení, řvaní, troubení na rohy apod. má to dobrou atmosféru.
  • Překlad Civilization: Beyond Earth dokončen!

Jedná se o profi češtinu, žádný translátor. Autorem češtiny je Jetro a jeho tým překladatelů.

S Civilopedií (654,4 NS) - 100,00 %

Nejaktuálnější verze češtiny // Link ke stažení (nutná registrace):

http://civilization5cz.forumczech.com/t92-kolik-je-hotovo
  • C-BEAM

Americký rapper Kanye West připravuje hru o jeho matce a nebi.

no vidím to tak, že o 10 rokov ešte budeme spomínať na tie konzolové Ordery a Cody ako na staré dobré časy kvalitných hier.
  • ucho

dárek

poprosím, aby si hru aktivoval pouze člověk, který ji chce opravdu hrát v dohledné době, tedy aby měla užitek a neležela někomu v seznamu her jen proto, že to bylo zdarma... děkuji.

The Binding of Isaac + Wrath of the Lamb DLC Steam Key
    ETBBR-YC5ZL-7I5V2

Snapshot Steam Key
    9NL27-AW243-VHT4G

bylo by i fajn, aby sem dotyčný po aktivaci něco napsal, aby to další lidé nezkoušeli zbytečně a tím neztráceli svůj čas :)
    • Děkuju ti moc ! Na isaaca koukám už pěkne dlouho a chtěl sem si počkat na vánoční slevu, takže díky moc za vánoční dárek , nechceš za to pár Dot 2?.. nebo kdokoliv, mám 4 kousky
      • Snapshot kdyžtak nechávám pro někoho jiného
        • Dota 2

Jestli pořád rozdáváš doty2, tak bych se pro jednu přihlásil....
          • Valve dočasně stáhlo WarZ ze STEAMu. Pokud jste nebyli spokojeni s kvalitou hry, můžete si zažádat o...

http://steamcommunity.com/id/Stanleyros/ kdo chcete dotu tak si mě najděte
  • Borderlands Pre-Sequel

snad se nekomu bude hodit, ja to nehraju
    G3NXX-7AW5L-PF8VE
    • Draken69CZ
      Není možný *15*
      • Jaj, tak hodne zabavy pri hrani no *1* *1* -_-
        • Draken69CZ
          Jj taky přeji šťastnému majiteli.
  • humble

tak tentokrat je bundle fakt krutej! vice informaci na-> https://www.humblebundle.com/ *4*
    • SalemCZ
      nezapomeň zmínit že je to jednodenní HUmble
    • Díky za upozornění... Tenhle měsíc je pro peněženku krutej, nejdřív komiks bundle, pak Starwars franchise sleva na Steamu a teď tohle.
      • ucho
        komiks bundle byl mizernej a nevýhodnej. a navíc dávat do bundlu první čísla nějakých sérií? tyhle věci se obyčejně dávají zdarma...
        • Já to nepořizoval za "plnou pálku", Walking dead jsem oželel. Ve volným čase si pro sebe snažím kreslit komiksy, tak jsem to pořídil spíš pro omrknutí kresby a zpracování pohybu. Třeba Lazarus mě zaujal zpracováním hned té první bojové sekvence.
          • ucho
            například ten walking dead dávali jinde zdarma jako promo, nebo i za výhodnější cenu to speciální vydání k výročí.

https://www.comixology.eu/free-comics
            • Díky za odkaz :-)
    • ucho
      je to pěkný bundle, ale asi bych vyzdvihnul, že běží jen 24 hodin a každý den bude teď po 14 dní jinej a jako další poznámka, že jde o "re-bundle"...
      • Což je myslím ještě větší plus :)
    • Neví někdo, zda se hry aktivují jednotlivě, nebo jako celý balík?
      • Inquisitor
        Koupit to jednotlivě nejde, jestli si myslel tohle, ale aktivovat do knihovny můžeš jednotlivě co chceš.
        • solomon.short
          hry jsou po balících, které se aktivují vždy jedním steam klíčem. škoda, chtěl jsem se tu zbavit saints row 3 a metra, ale takto nemohu :(
          • Inquisitor
            Tak to je nějaký nový ne? Já jsem kupoval bundle před asi třemi měsíci a aktivoval jsem to po jednom a zbytek hodil na steamgifts. To je teda blbý. A co se stane s hrama který už mám v knihovně? To je už nemůžu ani nikomu darovat?
            • Ono je to u každého bundlu jiné. Jednou jsou samostatné kódy pro jednotivé hry, jindy vše dohromady nebo je dohromady jenom část her.
              Jestli se něco nezměnilo, tak při aktivaci na Steamu se nové hry přidají do knihovny a ty, které už tam jsou, propadnou. Ale v tom nevidím problém, vždyť ty ceny jsou tak nízké, že snad nemůže nikomu vadit, když si třeba kvůli jedné chtěné hře koupí i další, které propadnou. Když bude chtít něco darovat, může koupit bundl víckrát.
              A "nový" systém aktivace je naprosto v pohodě.
            • Nedávno byl bundle, kde byly hry samostatně, bundle před ním měl všechny hry pod jedním klíčem. Podlě mě si to nejspíš určuje vydavatel, který poskytne hry/klíče.
            • solomon.short
              takže je to tak jak jsem myslel. humble se teď spáruje se steam účtem a napere to tam rovnou. Ty hry co už máš, propadnou

starý model se mi líbil víc tedy...
            • solomon.short
              párkrát to tak už tuším bylo, ale pokud si pamatuji dobře, žádnou hru z balíku jsem tehdy neměl, takže se mi aktivovaly všechny v rámci jednoho steam code. Tyto jsem zatím neaktivoval, tak nevím co se stane s těmi, co už mám. Je možné, že je budu moci darovat, ale popravdě, nevěřím tomu :)
        • reddit říká něco jiného
          http://www.reddit.com/r/GameDeals/comments/25gtff/humble_bundle_humble_deep_silver_rebundle_pwyw/chh0g9p
        • Co ta mínuska, nemůžete to raději zpochybnit?
  • Hanzales

Microsoft oznámilo DirectX 11.2 pro Windows 8.1 a Xbox One.

Tak to jsem fakt zvědavý na budoucí vývoj situace. Je sice pěkné, že to dokáže protlačit mnohem větší rozlišení textur na scénu, ale do Win8 kvůli toho fakt nepůjdu a pokud to bude nějaká hra v budoucnu dokonce vyžadovat, tak tím tuplem prostřední prst. Samozřejmě že by DX 11.2 fungovalo i na Win7, ale nějak ty osmičky protlačit musejí, že. Otázka, koho se jim podaří na tu exkluzivitu mimo interní studia microsoftu ukecat... Doufám, že to dopadne jen tak, že majitelé W8 si budou moci zapnout větší rozlišení textur.
    Edit: Když tak přemýšlím, na druhou stranu už je třeba prosadit X64 architekturu a skočit zase do nových technologií, přeci jen x86 a DX9 už je tu s námi dlouho, předlouho. Jen se mi nelíbí, že to tlačej zase takhle přes ten méně povedený OS. Já měl 98se, XP SP1, teď mám W7x64HP a W8 hodlám pokud možno také přeskočit. Doufám že dodrží tradici a příští widle budou zase ty lepší.
  • Ve Far Cry 3 budete muset čelit morálním dilema.

Já žádnýmu dilema čelit nebudu. Střelím, co se pohne;-)
    • Ve Far Cry 3 budete muset čelit morálním dilema.

Tento komentář vyhlašuji ''Komentářem týdne''.
  • PS3 verze Watch Dogs nabídne 60 minut exkluzivníh obsahu. (+ nové screeny)

Tohle je humus. Hry co jsou exkluzivní pro nějakou platformu chápu, ale exkluzivní obsah, kterej z jiné verze vyřežou je kravina největší...
    • Kozy
      Neboj se, však dostaneme možnost koupit si to v rámci nějakého DLC. *3*
    • Inquisitor
      Je to prasárna.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit