Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když dám games.cz, tak stránka nejede, vám taky?
    • Na mobilu byl problém ...

Doména vyprší v říjnu , schválně kdo všechno asi má bordel v DNS ;) *13*
    • Vpohodě, mám herní programovatelnou klávesnici a chodím sem přes jedno tlačítko, takže jsem jen změnil cestu přes tiscali. Jen jsem chtěl upozornit na chybu.
      • Jack1947
        Příště doo připomínek...
        • Vrook
          Officer Jack..
    • Mortal Kombat X poběží na upraveném Unreal Engine 3 v rozlišení 1080p při 60fps.

zkus CTRL + F5
    • Pilgrim66
      Mně to jede v poho ale možná je to načtený v cache.
  • God-of-War

Warren Spector je unaven z her, jako je právě oznmený Wolfenstein: The New Order.

Ten ať radeji nic neříká.
  • Tipy

Tiberian Sun v prohlížeči!
    http://www.adityaravishankar.com/projects/games/command-and-conquer/

Výborná reakce indie vývojářů hry Tiny Tower na kopii od Zyngy:
    http://img.stpcdn.net/screenshots/dear-zynga.jpg
    • braveman
      Díky za tipy.
      Odkaz na C&C: Tiberian DAWN se objevil v bleskovkách již 21. ledna.
      Reakci indie vývojářů hodím do fronty *3*.
    • ta reakce je super :D
  • Fork Parker (Devolver Digital): „PC hráči za skvělé věci rádi zaplatí. Vývojáři, kteří...

Pod tohle bych se klidne podepsal.
  • Orphan of Kos

Tak konečně jsem to dohrál, po večerech času není moc, ale celá hra pro mě zážitek mé herní "kariéry". Tenhle Boss byl nejtěžší, co jsem kdy sám položil na lopatky, všichni psali, jak moc je Laurence těžký, a přitom ten padl na pátý pokus, ale Orphan asi 50 pokusů, stovky lahviček, neskutečný progress. Poražen byl na první NG+ se sekáčkem a Evelyn, level 140 a zaplať pánbůh za střelné parry(the front step), jinak bych ho neporazil.
    • jo, je hodněěě těžký s Ludwigem a Defiled Amygdalou to nejtěžší ve hře....
    • Taky se na nej chystam *5*
  • Keyz

Daylight

Gamespot – 3/10
    GamesRadar – 2/5
    Eurogamer – 7/10
    Polygon – 5/10
    El33tonline – 3/5
    Strategy Informer – 4.5/10
    • Veskoslav
      Takže to vypadá na příjemný a mírně nadprůměrný horor. Těch není nikdy dost.
      • Bude to horší.
      • Keyz
        Spíše jako demo unreal engine 4
        • Hanzales
          Techdema na UE4 :)
          http://www.guru3d.com/files_details/unreal_engine_4_elemental_tech_demo_download.html
          http://www.guru3d.com/files_get/unreal_engine_4_five_tech_demos_download,1.html
          To druhé jsem zatím nezkoušel, ale u toho Elemental dema jsem nečekal, že pojede docela hezky i na už ani ne pomalu průměrném kompu (C2Q, 4GB RAM, GTG560Ti) Čekal jsem škubanici a ono nic, v 1920x1080 už to ale ke konci pravda trošku nestíhalo úplně plynule :) Na mně UE4 zatím působí tak, že dokáže vykouzlit hezčí vizuál při stejném zatížení PC, což bych se vůbec nezlobil :)
          • ale tohle není počítané v reálném čase omg :D Si vážně myslíš, že by ti to taková herka utáhla? Prober se.
          • Keyz
            Dík za odkaz. Zkusím.
        • To asi těžko, když to vypadá hůř než průměrná hra na UE3.
          • Keyz
            Vypadá to jak to vypadá, ale tím jak toho moc není je to spíše demo.
      • God-of-War
        Co sem cetl recenze, tak lekacek je tam naprosty minimum.
        • Takže kvalita = počet lekaček? Nechceš si jít raději pustit Pisstation ?
          • Takže ono je správně horor, který nevyleká? Co tak si jít pustit dotu pc-pyčo?
            • Možná tě to překvapí ty konzolovej fanatiku, ale horor má především navodit pocit strachu a ne mit 120 lekaček za minutu.
              Lekačky jsou většinou hojně využívaný nástroj béčkových hororu, kde tvůrci nedokažou navodit tísnivou atmosferu, tak to supluji právě přemírou těch lekaček.
  • MrSanta
    Čističi nastoupili do šichty. Vypadá to, že byly povolány i posily. Je to až zábavné vidět jak mizí počty příspěvků u článků. GGG asi schytá banána.
    • Spíš je smutné vidět, jak mizí příspěvky, které jsou naprosto v pořádku.
      • To tě nemusí vůbec trápit, ty tvoje naprosto v pořádku rozhodně nejsou.
        • Mně v poslední době byl smazán jeden příspěvek, co jsem zaregistroval. A to ten, kdy jsem si pod recenzí k Halo 5 dovolill napsat, že je škoda, že v ní není zmíněno, že hra má dynamické rozlišení, které padá až někam na 1100x800p z udávaného "Halo 5 běží 1080p".
          Tímto se ještě jednou omlouvám za strašně agresivní, sprostý a lživý OT příspěvek, který porušuje všechny pravidla.
          • Jestli by ses neměl zamyslet především nad sebou, proč se ti to bezpráví pořád děje.
            • Jack1947
              Hmm, Predátor je celkem v poho jen občas si kazí dost image "věcmi na které si jednou vzpomeneme a zasmějeme se jim prý" no ale když nikdo neudělá prntscren a zálohu tak jak je uvidíme *9*
  • Lukyz

Odhalené hardwarové požadavky Watch Dogs nebyly oficiální, skutečná specifikace se odhalí brzy a bude...

Tak kolik lidí jim asi zrušilo předobjednávky, že na to tak rychle reagujou? *1*
  • Miserius

PS3 Destiny beta klíč

Klíč pro aktivaci bety Destiny na evropskym PS3 účtu... Trvá to do 27.7 tak si někdo zapařte

29AJ-9LN9-MGJA
    • ringmancz
      kdes to vzal? já chci taky
      • Napiš sem email a já ti ho pošlu.
        • ringmancz
          ringmancz@aol.com
      • Miserius
        Dostal jsem od Bungie 3, jeden ja, jeden kamos a jeden tady
    • Byt bylo na moji Plejstejsne nutny prenastavit wifi, aktualizovat system a restartovat—tak me nikdo nepredbehl a klic se mi podarilo aktivovat. D I K ! Ted uz vesele stahuju.

PS — Redeemnout kod pres webovej prohlizec v PC se mi pro nefunkconost PSN linku nepodarilo.
      • Miserius
        Good, třeba se tam potkáme... Dyštak muj PSN ID je hilts663
        • michelangelocz
          Moje PSN ID je shodny s mym games uctem, ale stahovani neni zrovna dvakrat svizny. Zatim jsem nekde na 15%. Jdu docist novotou stale vonici "KURVA VELKY SIN CITY" a treba se to v mezicase dotahne.
  • 95 procent misí ve Watch Dogs půjde dohrát bez výstřelu

To je nějaký divný, tam nebude AutoAim ? *1*
    • Jack1947
      Tomu rikam vyzva, hlavne kdyz se naplno vyuzije "nehod" diky semaforum atp... jednoznacna pecka. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit