-
Naughty Dog neplánuje vydat demoverzi The Last of Us samostatně, zůstane tedy exkluzivně majitelům Gods of War Ascension.
To tak, ještě aby to vypustili mezi lidi. Demo si je potřeba panečku zasloužit, a ne aby to osahával každej pepík a vytruboval svoje dojmy do světa. Když to dostanou jenom nejvěrnější platící fanoušci, je nadšené přijetí v kapse. -
-
S recenzemi se to podobně praktikuje už roky, tak proč to nezkusit i s demy že.
-
Aha, takže tím, že si koupím jinou hru, si vlastně to demo "zasloužím" a tím jsem taky "věrný fanoušek". Úžasná logika.
-
Naughty Dog neplánuje vydat demoverzi The Last of Us samostatně, zůstane tedy exkluzivně majitelům Gods...
Si zajebal. *6* -
-
Ještě ne. Až večer, možná.
-
-
-
NextGen strikes again
http://tinyurl.com/kkhjh76 -
-
Nic nového pod sluncem *7*
-
zvláštní článek, píše se tam using "high-powered PCs to show prettier graphics" a zmiňují akorát Ori and The Blind Forest (ze které udělali dvě hry), která by na nejvyšší nastavení běžela i na průměrným PC
-
-
Zdravim, na youtube rozjizdim novinku v podobe TOP 10, zamerim se na zajimavosti z her a v prvnim videu konkretne na nejvetsi bossfighty. Budu teda rad za kazdou odezvu at uz tady nebo na youtube *3*
http://youtu.be/3VOyMukjV_Y -
-
Trochu jsem se bál, že na prvním místě nebude to, co tam naštěstí bylo. Celkem dobrý výběr. Místo toho Infamous bych si dovedl představit něco jiného, protože to mi úplně jako boss fighty nepřišlo. U Resistence je škoda, že nebyl ukázanej pavouček. A God of War a DMC bych si měl teda asi zahrát, to mě zatím minulo.
-
Mně se vybavil Painkiller
-
WatchMojo?
-
Pokud něco ve hrách nesnáším tak to jsou boss fighty( Arkham seire a Witcher 2 jsou vyjíka), ale video bylo fanj. V dnešní době už jen těžko nějaké monstrum překvapí, ale dark souls boss mě zvednul ze židle.
-
-
Taky je nemám rád, pro mě je to většinou jenom nutný zlo k postupu dál. Nevadí mi když jsou aspoň dělaný zajímavě a ne jenom opakovat desekrát stejný postup dokuď boss nepadne.
-
-
Přesně tak, Mr. Freeze v Arkham city byl skvělej, ale třeba loňská pecka Shadow Warrior mě svýma bossama docela štvala a o Deus Ex: HR radši ani nemluvim.
-
-
-
-
Alien Isolation - překvapení roku?
Jsem skoro na konci (asi) a jsem tak nadšený. Kdo má rád scifi a tento typ her, rozhodně kupujte a hrejte. Přiznám se, že jsem jí nevěřil, ale co jsem dostal mě dostalo, výborné od hratelnosti, scénáře, propracovanosti až po dobrou grafiku (vše na max 60+fps) a zvuky. V té hře funguje všechno jak má, doslova to vtáhne (samozřejmě po tmě s dobrýma sluchátkama nebo dobrým repro nahlas). Atmosféra úžasná a pro milovníky Aliena povinnost ! 9/10. -
-
Tak ještě zdaleka nebyl konec a po dalších několika hodinách není doposud, vau :)
Překvapení roku? U mě to zatím vypadá na HRU ROKU ! Jako fanoušek Vetřelce jsem z té hry nadšený, nářez, kdo by po Colonial Marines čekal, že se (a relativně brzy) dočkáme něčeho takového. -
-
Uffffffffffffffffffffff ,,,,,,,,,,,,,, dohráno :) Perfektní.
-
-
Přesně tak, taky mě ta hra hrozně mile překvapila. Nějaké chybky by se našly, ale vzhledem k tomu, že se jedna o jejich prvotinu v fps a survival žánru obecně, tak se dá nad tím přivřít oči, protože jinak se jedná o hodně povedenou hru se skvělou atmosférou.
A ten retro design je naprosto skvělej. A optimalizace mě mile překvapila, vzhledem k tomu, jak hra vypadá.
-
-
Tykrááávo!! :O Smršt reklam všude i v diskuzích...nějaka reklamní invaze? Ty "rámy" na hlavni strane me vzdy a všude strasne serou, mam ve zvyku obcas kliknout nekam do strany jen tak a hned letim na nejaky tanky...
-
-
Donate. Uz ani nevim jak Games s reklamama vypada :)
-
Řešení: Adblock.
-
-
Adblock
Do teď jsem měl Games.cz ve výjimkách, ale tohle už je vážně moc. -
Mam ho zapnutej...
-
-
asi špatně nastavenej
-
-
Tobe schova i normalni reklamy? To mas jako polovinu stranky prazdnou? Me schovava pop-up a podobny srajdy, ale ne to jejich pozadi soucasny
-
-
Na jistotu schoval pop-up reklamy a reklamy ve videích. A co zbylo jsem odstranil ručně. (Adblock pro Chrome)
-
nevím jestli jsem si to nenastavil sám, ale mám to prázdný :) pozadí je černý
-
-
-
-
-
jo, taky už jsem dnes na tanky kliknul, je to mazaný :)
-
-
Ke spuštění PC verze Watch Dogs bude nutný 64-bitový systém a alespoň čtyřjádrový procesor. Minimální,...
Dvě myšlenky mě proběhli hlavou....1) To je vtip? 2) To je první hra co potřebuje čtyř jádro...na co? -
-
4-jádro na AI. Přeci jen se tam má hýbat 120 postav najednou nebo tak, ale stejně to zní přehnaně.
-
Apropo, 64-bit systém bude nutný i ke spuštění čtvrtého assasina.
-
-
Tak to asi znamená že to bude hodně o paměti......
-
-
To je vždycky samé "Konzole brzděj vývoj, podívejte, kde by ty hry dneska byly" a podobný kecy a když pak vyjde náročná hra, tak to brečí, že na to nemá železo :-)
-
-
je mě to jedno
Já ze svoji sestavou splňuji bez problému doporučené dokonce bych řekl i nad :)
Mám sice starou ale pořád účinnou I7960 s 12g DDR3 co se týká grafiky tak tam taky to splňuji bez problému. Každopádně konec sebeonanie a spíše mě vážně zajímá k čemu tam potřebují 4 jádra...První hra co potřebovala dvě jádra byl myslím AC 1 a tam to vysvětlily že druhé řídí zvuk a věci s tím spjaté... -
Ja vim ze jsi nereagoval na me, ale za me rikam ze jsem na to pozitivne zvedav. Jestli ze se ukaze ze opravdu vyuzije vic nez i5-2500k a vic a zaroven to bude smysluplne pak jedine dobre. Pokud vykon pouzije na vic AI postav, lepsi fyziku, lepsi simulace prostredi a dalsi veci ktere musi resit CPU pak jedine dobre. Bohuzel tomu zase tak moc neverim protoze to nove konzole nemohou nabidnout a tak by to delali jen kvuli PC. Samozrejme muzete v takoveto hre jednoduse zvetsit naroky na cpu jen tim ze zvetsite pocet generovanych decalu(ovladanych fyzikou), pocet aut na silnicich a pocet panaku na ulicich. To je bezna praxe a je to nastaveni par cisel(vetsinou), ale nemyslim si ze to udela takovy rozdil. Jsem zvedav jak to bude opravdu.
-
-
decalu ehm myslel jsem samozrejme particly ;)
-
-
njn, nikdo by nebrečel, kdyby v nextgenu nebyla proceorová tragédie, co se nevyrovná ani 2jádru od intelu, tak proč potom to čtyřjádro. Pochybuji, že by byla Pc verze o tolik lepší
-
-
Na podzim vyjde nástroj pro tvorbu vlasního obsahu do GTA Online.
Take me to napadlo ;) ale to bude vtip chci videt jak to vyuzije v ultra nastaveni i5-2550k ;) neverim tomu. Ale vyzkousim to vzhledem k tomu ze mam GTX670 tak by to dle jejich specifikaci melo na ultra bezet. ;) -
Možná tam bude hodně fyziky. I když nic co by i3 s Hyper-threading nemělo zvládnout.
-
-
Vyšel MiG-19P pro DCS World.
No a 13. března...
-
"Not enough black people syndrome"
To už si fakt dělají srandu?
http://kotaku.com/idiots-fight-to-keep-a-medieval-game-white-1516970808
http://www.reddit.com/r/TumblrInAction/comments/1ww07f/idiot_sjw_bothers_rpg_company_because_their_game/ -
-
To este netusia, ze tam nebude ani hip-hop...
-
Naštěstí mi spousta komentářů přišla normální. Nicméně je docela alarmující, jak někteří dokážou pár obrázků vystřižených z kontextu považovat za důkaz, že se tady počátkem 15. století proháněli samí černoši. I kdyby tady nějací byli, tak jich nikdy nebylo tolik, aby stálo za to, vkládat je do hry, která se odehrává na tak malém území, jako je KC. Že v Čechách mohli žít jiné evropské národnosti, obzvlášť ze střední Evropy, stejně jako třeba židé nebo cikáni, to nikdo nezpochybňuje. Ale představovat si, že tu bylo normální potkat černocha, nebo číňana, nebo koho mají ti internetový magoři na mysli, je absurdní.
-
-
Ono ani dneska tady není běžný potkat černocha. Nemyslim naše spoluobčany, těch zase potkávám až moc :)
-
-
Asi jak pro koho. Ja treba se dvema pracuju takze pro me to celkem bezny je. Ze bych kvuli tomu ale potreboval cernocha ve stredoveky hre ktera se odehrava v cechach to zase ne...
-
Tak v Praze jich pár je, ale je pravda, že to pořád ještě běžné setkání není, no. *4*
-
-
-
No, nevím co by ten člověk říkal na takovej Resident Evil 5; tam sice černých bylo habaděj, ale sloužili jen jako terč pro bílé hrdiny. :D
-
-
Co by asi řekl na to, že v BF4 vyměnili černýho assaulta za bílého *1*
-
správně by měl říkat, že ti zombieci by měl být i běloši, protože v Africe přeci žijí i běloši...
-
-
-
-
Tohle je fakt sila... :D
-
-
Možná by stálo za pokus, to řešit. Takto budou kecy pořád dokola a kdyby se to řešilo a dokázali, že tupci co tvrdí, že taky museli být černoší a ve hře musí být černoši nemají pravdu, tak by to byla pro ně pořádná ostuda.
Využívají, pouze toho, že na internetu je lehké psát kecy a většinou to nikdo neřeší. -
-
ne, tohle nemá cenu řešit. zdá se, že existuje skupina lidí, která je přesvědčená, že tady pobíhali všude černoši. zřejmě si myslí, že je tomu tak i dnes...
-
-
Všechno musí být hlavně multiracial, multikulturní, multisex, přičemž se nesmí zapomenout ani na třetí pohlaví, když řekneš o někom, že je tlustej, tak je to abuse a když řekneš kolegyni v práci, že jí to sluší, tak je to sexual harassment.. Tyhle věci se ve společnosti řešej prostě jenom proto, že se máme zkurveně dobře. Důvod proč takovýhle kriploviny nikdo neřešil dřív? Prostě to bylo tim, že měli plný ruce práce s hladomorem, válkama, se snahou vůbec přežít a na podobný dementní snahy o udržování nějaký diverzity a "rasový a genderový vyváženosti" nebyl čas.. kolikrát si řikám, že by to chtělo zase nějakej hladomor nebo alespoň sérii nějakejch katastrof, abychom jako lidstvo zase řešili jak přežít a ne jak zavést kvóty na barvu kůže a počet žen ve vedoucích pozicích v podnicích.
-
-
Hlavně máš mega-super odborníky co tohle řeší a radí co a jak, aby to bylo vše OK a všechny rasy se měli všeho stejně v každé zemi!
To jsou největší borci. Kecy od stolu a pak to tak vypadá.
-
-
-
Samozřejmě neschvaluju že se do něj pustili a nadávali mu.
Pro takovýhle lidi je tu AC kde můžou zachraňovat otroky, pro mě za mě ať si namodujou celý Rataje na černoššký ghetto.
S těma obrazama vážně nevim, to že ty barvy oxidujou je fakt. Schválně se zeptám profesorky co si o tom myslí.
-
-
-
Ten nadpis na émerickém serveru je vtipný.
Jak tam není afroameričan je to problém!
Přitom, jsem neviděl článek kde by tam psali u jiných her proti menšinám, které jsou taky často extrémně protlačovány.
+ pro KC, zdarma mají další článek :)
Btw ten tvůj obrázek se ke kvalitě toho textu velice hodí.
-
-
Hitman : Absolution
Kdyby nekdo chtel tak tady davam kod na Hitman:Absolution
Ale aby meli sanci vsichni a ne jen ten nejrychlejsi tak si musite doplnit chybejici pismeno(misto ty hvezdicky kdyby to treba nekdo nepochopil :)
8KB60-W74Y2-*M0YD -
-
tak dik *3*
-
-
Xbox One bude cca 8 cm vysoký, 34.3 cm široký a 26.3 cm dlouhý.
a taky bude uplne na pitšu