-
Spekulace: Hlavním protagonistou Uncharted 4 bude opět Nathan Drake. Děj se bude odehrávat v tropických oblastech.
Tyjo! To je stejně odvážná spekulace, jako ta minulá, že Uncharted 4 bude příběhová hra! -
-
Ale ono to má příběh skvělý... Snaží se to být herní Indiana Jones a UNCHARTED se to dokonale daří *3* . Každý díl UNCHARED mám dohraný 4x a mám chuť si to dát znova. Hlavně Uncharted 2: Among Thieves, ten díl byl vážně super !
-
-
DS znásilňovač
https://www.youtube.com/watch?v=PMU41taZJLw Jo jo konečně někdo dokázal udělat z týhle hry srandu... No doufám, že se konečně DS fandové nebudou brát tak vážně. *4* -
-
Povedený *2* A to rikam jako nekdo kdo ma nahrano ve vsech trech asi bazilion hodin a jedno zkouškový jsem dělal jen Platinu *1* S některejma těma "špatnejma" věcma souhlasim, ale stejně je to moje asi top hra (myslim Dark Souls 1... i ted, roky po prvnim dohrani obden ctu lore a koukam na videa ktery vysvetlujou-nebo se alespon snazi-nejaky malickosti z toho sveta)
-
-
Dyt jo... Mne jenom s*re ten fundamentalismus kolem toho *4*
-
-
Ty wle to sem si málem utrhnul hubu..Lindsay Lohan a Super Meat Boy...skvělý..
-
-
-
Jo, dobrý, jen nechápu proč o tom tolik lidí mluví jako o hrozně těžký hře. Neni těžká,je jenom o jinym přístupu. Mnohem víc frustrovanej jsem u Darksiders, který momentálně hraju, strašná hra.
-
tak co jsem tak viděl prostřihy na jedničku, tak musím uznat geniální hra a zaslouženě nejlepší hra minulé generace. Absolutní top současných her, více takových her.
-
-
Quake Live - steam only
Je to sice malinká kauzička, ale QL přešlo oficiálně na steam only verzi a nepodporuje již standalone, sranda je v tom, že ti co nestihli přejít před updatem a chtějí i dál hrát si musí hru koupit :) Takže je to teď na steamu v hodnocení takový malinký hate :P -
Watch Dogs: "true next-gen experience"
http://youtu.be/idA9BEA4Hxs
Kdyby to ještě někdo neviděl. -
-
Boze ta hra je totalni sra*ka... 5 let vyvoje. *7*
-
Ach jo, to je fakt tragedie... Prijde mi ze dost lidi ma radost z toho jakej to je fail... Me mrzi ze hra ktera vypadala nadejte je ted takova ostuda...
-
-
Já mám jako vždy radost z toho, když si někdo předobědná hru a pak se vzteká, že to není stejné, jako v promo materiálech. Dobře jim tak.
Nicméně, jako tragédii bych to úplně nehodnotil, jen to prostě není taková úžasně hvězdná hra. A ještě má Uplay.
-
-
Pohoda. u otevřenýho světa vcelku normální. Takových věcí byla v GTA 4 tuna...
-
-
To jsme asi oba hrali jine GTA... ja nerikam ze GTA 4 bylo dokonaly ale co se tehle detailu tyce tak to bylo na uplne uplne jiny urovni.
-
-
GTA exceluje hlavně fyzikou, tam ho překoná máloco u takto otevřeného světa (asi dlouho nic).
https://www.youtube.com/watch?v=zYTQC-SzN3k
a s houpačkami je v GTA 4 obecně sranda:
http://youtu.be/kvxuz8cOH8g -
-
Ja myslim ze to video to docela pekne shrnuje a rozhodne to neni jen o fyzice. Auta ve watchdogs nemaji vubec vymodelovany spodek vubec. Je tam cerna placata textura a kola se proste vznasi ve vzduchu... v roce 2014! To bych pochopil u goat simulatoru ale u AAAckovy open world hry?
Je to proste tisic detailu ktery z toho ve vysledku delaj neco u me proste nema sanci.
Ja jsem tusil ze to tak dopadne ale rikal jsem si ze maj venku uz par let skvelou a moderni open world hru a ze si treba vemou ponauceni jakym smerem jit...
Doufal jsem ze alespon to slavny hackovani bude k necemu ale zda se ze ani to nedokazali do hry implementovat... -
Erh, nejenom fyzikou http://youtu.be/JGRsrFdwb2c
Škoda, že snad všechny glitch videa z GTA5 jsou z GTA Online... -
-
Já to říkal celou dobu, že GTA IV je technologický div, který v mnoha ohledech nebyl překonán žádnou jinou hrou (v mnoha ohledech ani Crysis). Enginy nejsou jen o počtech polygonů, AA a DOF. Fyzika, interakce, streamování, vliv efektů na skutečnou hratelnost...
V GTA je tak neskutečné množství práce, až se tomu nechce věřit... -
Ucho: Jak to myslíš, že hry už lepší nebudou? Než Watch Dogs? Tak to už lepší hry jsou a WD maj k tomu nejlepšímu, co dnes dokáží herní vývojáři nabídnout, setskarafagothimlhergotsky daleko - a to po všech stránkách.
.. A všeobecně? S tim bych si taky dovolil nesouhlasit.. ten vývoj se zpomalil, ale dopředu to jde. Jen se nesmí utrácet víc peněz za marketing než za vývoj no.. -
nevím, v jakém světě žiješ, ale hry už o moc lepší nebudou...
-
Ano, jiné enginy. Taky skoro šest let časový rozdíl. Šest let!
-
ano, WD není GTA, jsou to dvě rozdílné hry, kde se řeší věci jinak, běží na úplně jiných enginech.
-
-
-
-
Já nevim no... jako bourat sporťákem do náklaďáků, který vodlítnou padesát metrů a šestkrát vybouchnout, zatimco ty si jedeš vklidu dál s pěticentimetrovym škrábancem, narážet do lidí a zasekávat se o nějakej vzduchovej blok přičemž ani u tvojí postavy ani u npc neni ani náznak nějaký ztráty balancu, extrémně průhledný skripty když do sebe maj nabourat auta na hacknutejch semaforech (srsly prostě se rozjedou na těch pár metrech takovou rychlostí, že po nárazu začnou hořet a vybuchovat), to všechno mi přijde docela alarmující na next gen hru z 2014, která byla takovou dobu tak masivně natloukaná do hlavy každýho, kdo má byť jen ponětí, že nějakej herní průmysl vůbec existuje, a která byla ještě odložená, aby jí vývojáři doladili.
Já neřikám, že Watch Dogs je totální s*ačka, určitě to dokáže zabavit a proč ne, ať si každej hraje, co chce.. Ale neni to imho hra hodná takový pozornosti, kterou si vpodstatě Ubisoft jenom zaplatil. Věřim tomu, že kdyby polovinu peněz, co dali na marketing, nacpali ještě do tý hry, tak to vypadá úplně jinak.
Zkrátka to neodpovídá tomu, co bylo avizováno a lidi by měli trochu přemejšlet a uvědomit si, že by hry měli hodnotit svojí hlavou a nenechat se koupit reklamní kampaní. Jsem na sto procent přesvědčenej, že kdyby to nemělo takovou reklamní masírku, tak se budou osobní hodnocení hráčů naprosto lišit. Tohle je pak totiž o tom, že marketing v člověku vyvolá tak extrémní natěšenost, že jakákoliv objektivita při hodnocení po vydání hry jde stranou.. -
v takovém možství a tak bijící do očí rozhodně ne
-
-
A hlavně kdy vyšla GTA IV a tohle má být nextgen. A stejně GTA vychází jako vítěz.
-
-
Jo? Neviditelný zdi? Absence váhy všech předmětů, včetně aut? Ty divně se rozlamující sloupy?
GTA4 má leda tak houpačky. -
-
Neviditelnou zeď jsem zatím ve hře nikde nepotkal. Tahle konkrétní oblast je součást SP kampaně, takže to je možná důvodu, ale jak říkám - na nic jinýho sem zatím nenarazil. Mě osobně celkem mrzí ty instant brzdy u vlaků...
-
-
No vzhledem k tomu, jak se ve WD auta obecně chovají, se nedivím, že se jim nechce je vystavovat situacím, kde by se měly třeba převrátit na střechu nebo něco *15*
-
-
neviditelné zdi, létající lidi a našlo by se spousta dalších unikátních věcí, včetně chyb v mapě, kde člověk taky vyleze a vleze, kam by to nečekal. no tak WD mají jednodušší řešení pro fyziku rozpadajících se objektů, holt se takovými detaily tolik nezabývali a nepřišlo to vývojářům tak důležité.
-
-
Neviditelné zdi si opravdu, ale opravdu nepamatuju kromě snad jednoho případu, kdy tam zeď sice je neviditelná, ale má být viditelná. Ostatní chyby, nedodělky a vůbec příšernosti (co to má být za volovinu, že auta dopadají snad vždy na kola?) jsou ve WD mnohem většího kalibru.
-
-
-
-
Toho jsem se presne bal...
-
-
Hráči sepisují petici za dodělání Star Wars 1313, přidáte se?
Tak určitě! -
-
klasika, rádoby vtipný nic neříkající komentář, co jiného ale čekat od člověka, který si nechá dobrovolně vytetovat nablblou herní postavičku na ruku a dává si to jako avatar, že ? Nejhorší ovšem je, že ty jsi za to i platil
-
Stejně to bude k ničemu, těchto peticí už tu pro SW1313 bylo několik... a já stejně vždy na chvíli uvěřím, že to tentokrát vyjde a ten podpis tam frknu.
-
-
Taky tomu moc sanci nedavam... *7*
-
Třeba to nakonec pomůže a ta hra neupadne v zatracení. Byla by to dost velká škoda. Sdílel sem to všude možně, tak doufám, že to k něčemu bude.
-
-
Nebude promarnil si pár minut života.. *1*
-
-
-
-
Resident Evil 5
Steam: 2V5K0-JCWHP-2QQBI -
-
Děkuji. Vzal jsem si jej.
-
-
Ale ale mi pak něco říkej *15*
-
-
Jo jednou za rok, si vezmu kód a dalších deset rozdám. Ty si vezmeš deset, které v životě hrát nebudeš a dáš sem "kód", který je použití i když je u příspěvku napsané "před chvílí":) To je rozdíl mezi námi dvěma. Socka styl a vyžírání si už neodpářeš.
-
-
Mně přijde, že posledního půl roku už Draken pouze trolloval, kódy si nebral a jen se bavil nad reakcemi, které jeho "díky" vyvolá. Máš ale pravdu, že tu nálepku už si asi neodpáře, ať udělá cokoliv.
-
-
Každej chce na Games nějak zapadnout Draken si vysloužil právem tohle přirovnání *3*
-
Tvůj problém byl, že jsi to psal u všech kódů, co se tady objevili....Co jsi proboha čekal?
-
Ano slušné poděkovaní za klíč/hru mi vysloužilo (ne)právem tuto nálepku, jo kdybych byl hůře vychován a neděkoval a jen bral to bych mohl nadávat na ostatní *9*
-
-
Právě proto by někteří zkušení a chytří lidé co to sem hází, měli sem hodit že jedině přes mail. Pak by se ukázalo kdo má zájem a kdo jen žere *4*
-
Pokrytče...
-
-
-
-
-
Na poslední chvíli přejeme vše nejlepší konzoli Playstation 3 - dnes slaví páté narozeniny.
Nejvyšší čas zdechnout! *16* -
Microsoft věří, že tu s námi Xbox One vydrží přes deset let.
Otázka kolik z těch deseti let bude žít a kolik hnít.
O x360 taky říkali že ji budou podporovat ještě tři roky, přitom poslední dva roky je k smíchu/pláči. -
Na PS4, Xbox One a PC míří demoverze Dying Light.
*15* *2* *1*
Sry ale skoro po roce... to je pecka. -
Sony sdělilo japonskému novináři, že PS4 nebude podporovat CD ani Super Audio CD.
To si jako nepřehraju na PS4 svou hudební spírku? S tím ať jdou někam. Nechápu, vždyť všechny blu-ray mechaniky čtou i CD, tak kde je problem? -
-
No to že nebudou podporovat CD Text a podobné chuj.viny bych i čekal , ale celý formát CD ?
No pokud to není ztraceno v překladu , tak se musím ptát čím dalším bude nová BR mechanika asi tak zvláštní ... *10* -
to teda znamená, že nepůjdou ani PS1 hry, takže další tahání peněz z lidí
-
-
Na PSX tituly doporučuju PSP a prográmek PSX2PSP. Akorát je celkem problém u her, které potřebujou L2 a R2, protože jsou namapované na stick (Ape Escape je kvůli ovládání totálně nehratelný). A je samozřejmě potřeba flash, ale ten by zvládla i cvičená opice.
-
-
to byl i jeden z důvodů, proč jsem si ho před týdnem pořídil :) začal jsem s FFVII
-
-
Navíc mi to dává jistotu, že se šedá krabice neporouchá. Za těch 13 let a x tisíc odpařených hodin už k ní mám citový vztah.
-
-
-
-