Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • turgingpoint

I Bioware prý na akci PAX East připravuje ohlásit něco velkého a úžasného. Týkat by se to mělo...

Indo Indo Indo Indoktrinace!!!! prosím!
  • Tilwaen

Ambassador jede

Takové večerní pobavení:

"Aha, pan nesnese feedback? Ok", řekl mistr a šel si pořádně loknout vína.
    • Lukyz
      Tak Hemalu naštěstí ještě poznám, ale nikdy bych neřekl, že ho uvidím s cigárem a brokovnicí v ruce *1*
      • ringmancz
        cigáro možná i jo, brokovnici spíš ne, ale že bude v reklamě na Dooma? to bych neřekl :)
        • po tom, co v televizi uváděl koncert Slipknot, si ho dovedu představit tak nějak všude :o)
    • MickeyMutant
      ...a šel prověřit diskuze, jestli mu tam nějaký hov@do zase něco nenablilo.
      • MikeR
        "Kéž bych měl v diskuzích aspoň ty blitky", posteskl si mistr a dojel flašku do smutného konce.
  • Keyz

Recenze (Pc Gamer)

http://www.pcgamer.com/review/divinity-original-sin-review/

Jsou tam dobře popsány základy a nový hráč si z toho udělá slušný obraz. Zejména ty svobodné questy, kdy je možnost to vyřešit spontánní reakcí dost překvapí, protože to není ve hrách dnes běžné. Většinou quest začíná zadáním a radou co a jak. Zde je super ta možnost, že něco vidím, NPC něco křičí a jestli nějak zareaguji, tak splním quest anebo taky ne...

Zde ukazují velice podobnou myšlenku jakou prosazuje WH. Jak se zdá, tak větší volnost bez typických omezení funguje. Tady určitě.

"One of the reasons the game is difficult is that enemies have access to the same abilities and items as you do". Jak je vidět, jde to i když protivníci nejsou omezeni dovednostmi jako v mnoha hrách.
    • Dollaruss

Pro mě zatím hra roku a vypadá to, že to tak i skončí. Koupil jsem již v Eearly Access. Zatím mám odehráno cca 30 hodin a nedostal jsem se skoro nikam jelikož prolízám úplně všechno. Souboje jsou výzva jak prase a to nehraji na nejtěžší. Hra mě neskutečně baví. Jen ten inventář je pro mě osobně hodně otravný.
      • Pre mna tiez momentalna hra roku, nic tak dobre som uz davno nehral.
      • Keyz
        Hlavně souboje jsou férová výzva. Nepřátelé nemají prostě nějakou super výhodu. Používají dovednosti které má hráč a díky možnostem využití prostředí to je pak zajímavé a obtížné.
        Super, že to udělali jinak a je potřeba myslet + dávat si poznámky do mapy. Konečně více hraješ než se koukáš...

Kdyby dali více do reklamy nejspíše by to mělo absolutní hodnocení jako velké hry s velkou reklamou a někdo by se nechal strhnou "wow momentem".Když vidíš, co se odpouští u her, které nic nového nepřinesou ale mají velkou reklamu...
    • komu to cpeš?
  • Dostihy ovládané pomocí PS Move a Kinectu vypadají...přinejmenším zvláštně.

Kůň má nitro? *1* A jestli mu nebudu moci tunit kopyta a hřívu, tak si to nekoupím !
  • Malleth

Xbox One bude cca 8 cm vysoký, 34.3 cm široký a 26.3 cm dlouhý.

Vážit bude 25,2 kilo a venku bude mít ještě připojenou cihlu (stejně jako X360), která když vám spadne na nohu, tak vám ji přelomí na třikrát.
  • Lukyz

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

PC verze nebude mít oproti konzolovým možnost pre-load, takže si hru budete moci stáhnout nejdříve o půlnoci pokud máte hru již zakoupenou, k zakoupení by pak měla být dostupná 10am PT - uvedl Peeler na svém Twitteru

10am PT je 19h našeho času, jen nevím jak s daty vydání a časovými pásmy pracuje Steam.
    • už se nemužu dočkat jak presne o pulnoci budu vystrelovat dzipy pomoci balonku do vesmiru. to budu jiste celou noc vzhuru a mozna si i vemu dovolenou... *3*
      • Lukyz
        Je to trochu přitažený za vlasy (BTW je to hra) ale tady se můžeš podívat na autentické testy prováděné v průběhu druhé světové války a dokonce je tam test i s ovcí *3*
  • ucho

Vyšel funkční emulátor konzole PlayStation One pro Xbox One.

Nevyšel, někdo ho tam propašoval a za pár hodin bude aplikace (schovaná za pdf reader) stažena.
  • Apple a PS4 a Prodej Battlenetu..

Apple a PS4 vládne, mám tuhle nejlepší možnou kombinaci a jsem nadmíru spokojen, přešel jsem asi rok zpátky z Windows platformy a byla to ta nejlepší věc, co jsem mohl udělat. Sice Windows 8 respektivě 8.1 není špatné a je to nejrychlejší systém od MS, ale nějak mě to nesedlo, vracet na pomalejší Win 7 se mně nechtělo, tak jsem zabrousil k Macu a v současnosti? Mám sice pořád herní PC s Windowsem, ale jen chytá prach a chci ho prodat, naprosto vyprchala motivace to zapínat.

BTW lidičky, chtěl bych se zbavit i Battlenetu. Mám Diablo 3 i s datadiskem a StarCraft 2 s datadiskem, měl by někdo zájem? *4*
    • "Apple a PS4 vládne, mám tuhle nejlepší možnou kombinaci...."
      Jo tááák. Další z řady frajerů, kteří mají potřebu do světa vytroubit, že jsou něco víc a že ty krabičky, které mají doma jsou to nej a všichni, kdo mají doma krabičky jiné, jsou hlupáci, chudáci a chátra nejhrubšího zrna.
      Apple počítače jsou fajn, ale někteří Apple fanatici jsou vážně úsměvní. Nemluvě o tom, že o těch božských apple produktech kolikrát básní lépe, než pracovnící, kteří to mají v popisu práce. A to ke všemu zadarmo. *1*
      Apple má ty ovečky hezky vychované.
      • Jack1947
        Brainwashing funguje skvěle já vím. *3* *7* *12*
    • Veskoslav
      Čemu vládne Apple? Počítačům? A pořizovat si Mac? No na psaní je to drahý stroj a mít kvalitní sestavu na MAC se systémem, kde neběží většina her a polovina programů, to je to vládnutí? Jestli chci předražený Linux, koupím si pc a strčím do toho Linux.
      • Ono ti něco brání si nainstalovat na MAC Windows? To slyším prvně? Polovina programů o jaké polovině programů se bavíš? Možná bys mohl něco přečíst o jádře OSX a Linuxu ať nevypadáš jako úplný idioot..
        • Jack1947
          Proč mít dražší počítač, i 2x a přitom tam mít i zbytečnosti které navyšují cenu a instalovat si tam Windows hele tohle už je trochu přitažené za vlasy.
        • Veskoslav
          Ano to je nejlepší. Koupit si Mac a pak něj narvat za dalších X tisíc Windows....O jaké polovině? Chlapče, jde vidět, že si Linuxem, potažmo OS na Apple má asi tolik zkušeností, co blondýna, co si koupí iPad, protože se na tom dobře čte FB.
    • Jack1947
      Pokud to není trolling atp ok... to s tím Applem ale trochu kazí výslednou hondotu příspěvku. Kdybys napsal že máš PS4 + ale stále máš i pc a ne že na něj sedá prach.

Tahle je to trochu volovina, teda aspon myslím já že je. MAC by byl parádní systém kdyby na něm šli všechny nové (koneckonců i starší hry... jenže pak by se tvořily viry atp parádnost by ča rychle do kelu). Gratulace k dlouhému celkem vláknu no... co bych ještě napsal nevím nenapadá mně zajímavé že to už je 2 příspěvek o MACu (isnt it coincidence? *2* )ok.
    • Draken69CZ
      Pořád říkám že někomu stačí málo XD
      • Nemáš o sobě moc vysoké mínění, tak nesmíš sedět pořád u Games. cz a blbě mlátit hubou a něco dělat, pak budeš mít vyšší nároky *3*
  • První video Planetary Annihilation přímo ze hry

http://www.youtube.com/watch?v=ugz7I8Z1bkI
    • rancor1223
      Bude zajímavý vidět jestli se PA chytne v eSportu. Přeci jen bude o dost pomalejší než třeba Starcraft II a má i spoustu v RTS žánru nových mechanik (především to, že neexistuje žádné hrana mapy. Už se nemůžu dočkat!
  • Neoficiálně: V Mortal Kombat X se objeví Kano.

Tak to by snad měla být samozřejmost ne?
    • přesně, mě by spíš překvapilo kdy by se tam neukázal
      • Jack1947
        Nemělo to znít spíš takhle? Neoficiálně: V Mortal Kombat X se neobjeví Kano.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit