-
Alice: Madness Returns (Steam)
Hra s největším cenovým rozdílem opět v akci, v Americe za 5 dolarů, u nás za 12,5 eur. Protože plná cena je v Americe 20 dolarů a u nás 50 eur. Pěkný cenový rozdíl u digitální distribuce... Tak už mi došla trpělivost a nechal jsem si to giftnout od Američana... -
Soutěž se Zaklínačem
to Redakce: Tak jak je to s tím vyhlášením? Mělo to být včera, ale absolutně jste na to vykašlali, aspoň jste mohli napsat, že se to zdrží... -
iBomber Defense Pacific
Pro milovníky tower defense her, co by to chtěl zahrát (prosím ne pro sběratele všeho :) )
Steam: 9CIM6-342XB-2DR9J -
-
Dík! *14*
-
-
Star Wars automat
https://www.youtube.com/watch?v=KZgvcAzCesg
to aby zas začaly jezdit maringotky, co? nebo si to pořídí do herny v Újezdě? -
-
Tohle bych si šíleně zahrál...
-
-
Podle Josefa Farese (režiséra firmy Starbreeze) hry trpí. Proč? Protože kvůli tomu, že od nich mnoho...
Tím chce jako říct že se za litr máme spokojit s 5 hodiovou kampaní??? -
-
...
Náš kamarád Josef tím chtěl říct. Že by nám měl stačit jenom multiplayer. Singleplayer je přece jenom bonus v dnešní době. -
Ať to má pět hodin, ale k tomu odpovídající cena.
-
jj, naval prachy a drz hubu! O dva tyzdne si kup DLC a drz hubu... a o rok si kup dalsie pokracovanie a drz hubu!
Co si to ti hraci/zakaznici sakra dovoluju? Dozadovat sa za ich vlastne peniaze aj nejakeho obsahu? -
Ne, dvouhodinovou nebo 90 minut *1*
-
-
Next-Gen se odkládá!
http://www.neoseeker.com/news/24199-public-service-announcement-nextgen-has-been-canceled/ -
-
To je snad každýmu jasný, když člověk čte ty zprávy, jak může být nextgen něco, co tu je už asi 5 let, Sony a MS neschopnost těch zastaralých škatulí dohání marketingem a ovce na to slyší, ale to je pořád stejná písnička, už je to nuda.
Nextgen bude spíš nová generace GPU příští rok na 22nm procesu. -
-
Bohužel dokud bude herní trh vydělávat nejvíce na prodejích konzolových her, tak se na PC ten nextgen ve svém potenciálu úplně nerozletí. Hry se v jádru budou dělat na specifikace konzolí a tak dostanem jen víc efektů, lepší textury a doufám ve větší implementaci PhysX aspoň, protože jinak multiplatformní tituly budou těžit hlavně z toho jádra dělaného na HW konzolí. Já osobně ubergrafiku nepotřebuju, ale rád bych hry s perfektní hratelností a aspoň už o nějakej level vyšší umělou inteligencí. Zatím mi "nextgen" hry ukázaly jen, že je na obrazovce víc "bordelu" a teda aspoň už můžou líp implementovat počasí, vítr atd.
-
-
Bohužel, konzole jsou zlo a brzdí nejen grafiku, ale samozřejmě i hratelnost a to je to nejhorší, dávno jsme mohli hrát mnohem lepší hry, místo toho hrajeme čím dál tupější, však se stačí podívat na většinu nových Ačkových her, to je demence sama. Já jsem si teď naistaloval Bad Company 2, abych si spravil chuť po BF4 a Ghosts a hratelnost je paradoxně o dost lepší a grafika ve výsledku taky, sice textury horší, ale nejsou tam bugy, takže to působí mnohem reálněji, hrozný paradoxy tohle. Navíc je vidět, že to tenkrát nebylo tvořeno pro autoaim, scripty a podobný sra*ky. Proto si taky třeba hromada lidí parádně užila Shadow Warriora třeba, byť to je spíš styl Serious Sam, ale to je CoD taky, že...
-
-
Jediný zlo, si ty. *15* Sociál, kterej akorát stahuje hry a nepodporuje vývojáře, může akorát tak držet hubu. *3*
-
-
A heleme se Gay-of-War se tu ukázal a my už jsme si mysleli že si se uejakuloval k smrti na vydaním ps4 *15*
-
-
Blbci blbcema zustanou a to same plati o haterech... budou furt vykladat sva "moudra" a sklizet jen zkazene plody sveho snazeni, co no hlavni je ze si duply svet stejne nezmeni... stejne jako oni sami se nezmeni. Je treba naucit se s tim zit. *3*
-
-
A my nezměníme tebe, což?
-
-
že to říkáš ty, člověk, který všechny hry na PC upirátí :D je to svým způsobem komický.
-
-
Nemáš pravdu, netušíš s kým se bavíš.
-
Že já vůbec reaguju na nadávající potrefence jako jsi ty. Vidět lidi jako jsi ty v realu musí být zážitek.
PS: ty si opravdu myslíš, že jedna IP = jeden člověk? Neodpovídej, na tvoje kydy nejsem zvědavý, to byla řečnická otázka. -
To víš, nemocní lidé na hlavu si neuvědomují, že jsou nemocní. Buďto ignorovat nebo se mu můžeme společně složit na nějakou odbornou pomoc.
Sledujte jak do příštího roku nebude to mentálně slabší individuum mluvit o ničem jiném než o nový generaci GPU na 22nm procesu blablabla.
Holt dementi tu vždy byli a budou. :) Navíc tu ještě vystupuje pod jinými nicky a píše úplně stejný sračky, jako pod svým "původním" nickem. Hňup vypatlanej.
-
-
Shadow Warrior se povedl podle mě a ve výsledku Battlefield 4 mě chytnul. Kampaň je teda tupá až až, ale mulťák (pokud šel :D) mě a partu kámošů hodně baví a dokonce přitáhl některé, kteří už hry pověsili na hřebík po LANkách s BF2. Ty hry vypadají teď jen trochu víc polishovaný poslední tituly z generace X360 a PS3 takže já doufám, že zlepší tu hratelnost, protože úroveň zpracování Halo 4, The Last of Us, God of War: Ascension mi naprosto vyhovuje a tak bych radši zachoval vizuál podobnej, ale hlavně tu umělou inteligenci. Nechci aby mě voják vypekl a byla z toho frustrace, ale zdálo se mi, že první Far Cry měl ty enemáky mnohem chytřejší než v 3/4 dnešní produkce.
-
-
-
-
-
Tohle je válka! Přidáte se na stranu Sithského Score či Jediského Levelu? Rozhodněte svým hlasem...
Na ty vaše Fejsbůky vám kašlu. Jinak bych byl pro Level -
-
Tohle je válka! Přidáte se na stranu Sithského Score či Jediského Levelu? Rozhodněte svým hlasem...
No ja jsem rozhodne pro Score - nizsi cena a nemusim ho shanet po vsech certech jako Level. Score totiz prodavaji za rohem v trafice zatimco Level uz tak dva roky nikoliv. -
...jinak bych byl pro Score .
-
-
Nebo pro toho , kdo se ten který měsíc vytasí se zajímavějším obsahem či bundlem ..... *7*
-
-
Taky nemem xichtknížku, ale ať vyhraje kdo chce, časák po dlouhé době koupím. Mám nějakou prázdnou zeď, takže plakát se hodí *1*
-
-
Civ VI + 2 DLC za 12$
V novém Humble Monthly Bundle můžete pořídit šestou Civilizaci se dvěma DLC za krásných 12$ (~ 250 Kč). -
-
jasný lákadlo na datadisk. jinak já koupil ten lednovej a nelituju, hned jsem začal hrát Sleeping Dogs, po kterých jsem dlouho pokukoval
-
Kingdom Comme na PS4 -PRE-ORDER – IMMEDIATE PAYMENT REQUIRED
https://store.playstation.com/en-cz/product/EP4062-CUSA07180_00-KCDPREORDER000EU
-
-
Kingdom Come: Deliverance překonalo 800k a můžeme se těšit in-game combat academy
Jinak bych chtěl upozornit na článek na hrej. Kdo ho ještě nečetl a neviděl videa. Velká škoda, že games značně zaspalo. Na hrej mají rozhovor nejen s Vávrou ale dalšími hlavními osobnostmi WH.
To mě zde chybí. Ve FC byl problém pozvat borce, tak kdyby alespoň šli ke zdroji do WH a udělali to jako hrej...
Neřekl bych kdyby v daném rozhovoru nebylo nic nového ale jsou tam podrobnější informace a nějako lepší vysvětlení předešlých záležitostí. -
-
pokud si pamatuju, tak hrej zase nemělo reportáž z ukázky hry
-
-
To máš pravdu. Ale myslel, jsem že když se borci zdaní lépe s Danem, že bude i nějaké info od Bocana a pod. To se mi na hrej líbilo.
-
-
Hele oni určitě chystaj rozhovor tak za 4 dny (možná 3) až bude projekt hotový
-
-
-
A koho tu zajíma hra, která vyjde nejdřív tak za 3 roky a to kdo ví jestli a nakonec z toho může vylést něco uplně jiného, než nám předvádějí na tom jejich tech demu.. (a teď čekám mínuskovej rekord, i když si myslím, že s tím vydáním mám pravdu).
-
-
Ciwe, vo kousek níž někdo nadává člověku, co vyjádřil svoje dojmy z Titanfallu, teď budete plísnit někoho za post vo Kingdom Come. To už tu na diskuzích games.cz máte sesynchornizovaný i menzesy nebo co? *7*
-
myslím si, že pravdu nemáš. prodloužit vydání o jeden rok by bylo pro kickstarterový projekt už trochu silná káva. navíc zde se vybranou sumou projekt nenafukuje, jeho parametry jsou dané prakticky od samého začátku. navíc mám dojem, že zatím stíhají vše podle představ. samozřejmě s náborem nových lidí bude další vývoj otázka, ale zatím ukázali, že to kočírovat umí dobře. tím pádem tvůj odhad na prodloužení vydání minimálně o rok je zcestný. plus je tu ještě detail s tím, že do půl roku by měli vydat hratelnou alfu... (tedy část hry, kde si budou lidé moct osahat herní mechanizmy, což podle mě to čekání udělá snesitelnější)
-
Tak informuji o tom co se děje. Nic víc :)
Tu hro kterou máš v nadpise nehraji proto o té hře nic nedávám. Navíc rád podpořím český velký projekt. Ano určitě nadržuji ale, za to jak se to snaží dělat poctivě si to snad zaslouží. Když je zde vždy kupa textu o jiných velkých hrách, které na to kašlou. Myslím, že je to tedy vyrovnáno. -
-
Jak říká Ucho, buď si to nechávají do Levelu, nebo se tu během týdne článek objeví.. To by přeci nešlo aby tu nebyl každý týden článek o KC.
-
-
Nj, jsou nějak ve skluzu. *3*
-
-
-
Mě ta hra nějak extra nezajímá (taky tu nepostuju jakýkoliv update ohledně Pillars of Eternity nebo něčem), ale... mínusy ve skutečnosti jsou důkaz, že pravdu nemáš. Mínusy totiž patrně dávají hlavně lidé, které ta hra zajímá.
-
-
rýpnutí: třeba bude nějaký extra rozhovor v levelu :)
-
-
Snad :)
-
-
-
youtube
Uz mam fakt nervy na to tlusty, hnusny, zpoceny prase fattypillow. Dva mesice odklikavam ty jeho kre***sky videa z hlavni stranky a youtube mi je tam porad doporucuje a to jsem si zadny jeho idiotsky video nepustil. Jednou jsem koukal minutu na jeho stream, to je ty 2 mesice zpatky a to ani nebylo na youtube. Doufam, ze ta tlusta prasiva spina chcipne. Koho takovyhle imb***love muzou bavit? -
-
Bohužel to baví hodně lidí.... k tvé smůle. *7* *3*
-
špičkovej LP z DayZ
https://www.youtube.com/watch?v=kxJeo6t8NFI&index=11&list=PLIO7VUzfNfIUkB0M0y-cd-6ECuH272v5e -
Já ti rozumím. Já jsem s tím měl taky nervy, ale už před více než rokem jsem to vyřešil. Udělej si účet na YouTube a smaž si historii sledování a zaškrtni pozastavit historii sledování. To je vše. Po pár dnech by se ti už žádné videa neměla doporučovat. Možná jen tzv. populární videa na hlavní stránce, kterých se nezbavíš, ale zpravidla se objevují zespodu, tak si poklikej odběry u normálních lidí, aby se ti to tam nedostávalo na vrch, jelikož nová videa od lidí, u kterých máš odběr, se zobrazují primárně.
Co jsem se díval, tak je to d3bil těžkej: https://youtu.be/sTIhjV4NZOo?t=9m6s -
-
to jsem vubec nevedel, ze ma ta historie takovy vliv, dik *4* *14*
-
D3bil to sice je, ale je to jenom show. Znám člověka, který ho zná a říkal mi, že v normálním životě je slušný a vychovaný. Prostě přišel s něčím novým a vymyslel blbost, která se určité skupině lidí líbí. A rozhodně není malá. Divák jako divák. Nijak se ho nezastávám... Osobně jsem si ho chtěl taky prubnout, takže jsem šel na jeho Stream a jako jo.. dělá bordel a hraje si na velké a sprosté prase, ale na druhou stranu dokáže ty lidi povzbudit. Úplně jako by mu prostě přeplo z hova*a na ježíše. Ale každý se baví jinak.
-
-
To mi povídej mě to tam furt cpe pojebaného cigánského cristovao a to jsem v životě neslyšel ani jeden jeho debilní song. A prý mohlo by se vám líbit...to víš že jo youtube
-
-
Co bys chtel vzdyt je to jewtube.
-
-
A jó já zapomněl... za vším hledej žida *1*
-
-
Jsi ještě vetší zoufalec a ubožák, než jsem si myslel.
-
-
Protože nemám rád hudbu přitepleného cigána?
-
-
-
Koukáš na podobná česká videa, proto to doporučuje nějaké vepře nebo co to je za šaška...
Tohle nastavení lze vymazat https://www.youtube.com/feed/history
-