-
Neověřeno: Procentuální prodej Call of Duty: Ghosts dle jednotlivých platforem na americkém trhu - X360...
@CoD:Ghosts - predajné čísla:
Súčet uvedených percent dáva dokopy 100.01, takže z PC platformy sa tým pádom nepredal ani jeden kus...Ehm.
*8* Kde asi tak súdruhovia z NDR urobili chybu? -
Screenshoty a artworky z nedávno oznámené Berserk hry
http://lll.net/album/guMW
Hra bude mít v Japonsku druhý nejvyšší možný věkový rating(CERO D 17+) a autor předlohy dohlíží na to, aby to bylo to pravé berserkové. -
Tak mam za sebou tyden hrani na konzoli, a musim rict ze sem si nato rychle zvykl, a prekvapila me kvalita grafiky, Uncharted 4, GT Sport, nadherny hry. Akorat me trochu stve motion blur.
Za ty penize je to fakt solidni.
Mel bychvdotaz ohledne GT Sports, muzu nejak levelovat pokud hraju jenom arcade mod a nemam jeste stazeny aktualizace?
-
-
Ok, jen nezačni tvrdit, že nepoznáš rozdíl mezi 30 a 60 FPS.
-
-
Snad ti LV nekdy odpusti :(
-
Já mam jak konzole tak PC, a prakticky nic jineho než exkluzivity na konzolich nehraju (Neni duvod), mam bezdratovy ovladače od X360 připojeny k PC, takže když si chci u hry placnout na gauč, zapnu TV, vyberu HDMI 2 a pustim si jakou hru chci.
Ale jak stárnu, tak na tom gauči hraju už prakticky vše. Strategie už nějak nevychazeji, a pokud jo, neni to muj salek kavy.
-
-
Tak jsem včera hrál DOOM
http://i.imgur.com/cKK3R0g.jpg -
-
A Commandera Keena jsi nasel?
-
-
Akorát figurku.
-
-
http://cdn2.gamepur.com/images/feature/doom-2016-comander-keen-easter-egg.jpg
Hledej lepe :D
-
-
-
-
Zaklínač 3 / nVidia / zvířátko :)
http://www.youtube.com/watch?v=JMGPKlpaIxI
Od této hry očekávám grafické (nejen) orgie. -
Ubisoft má plány pro Watch Dogs na dalších deset let.
Ježiši *7* ... Další ždímačka. -
-
Tak doufejme, že alespoň ten první, popř. prvních pár titulů budou stát za to. Jinak, jestli v pátym díle přidaj piráty, tak už budou dobře provařený. *15*
-
-
no spíš bych se bál, že budou značku ždímat ve formě DLC než dalšími díly.
-
-
Tak DLC neni nutně zlo a pokud by na nich bylo znát, že je to opravdu obsah, kterej je vytvořenej dodatečně, tak má i cenu si to přikoupit, jsou hry u kterejch to takhle funguje skvěle. Samozřejmě pokud bude jasný, že jen osekali plnou hru o určitý části, který pak budou nabízet za další prachy, tak nasr*t... bohužel takhle to má taky spousta titulů.
Ale teda snad nebudou dělat DLCčka dalších 10 let. *15* -
-
ucho: To souhlas, nesmí se to přehánět.
-
tak jo, klasický příběhový DLC je ok, ale někdy může být v těch DLC celkem bordel, viz třeba 26 kousků u Sleeping Dogs. a kdo se tím pak má probírat, co je zajímavé DLC a co zbytečná ždímačka peněz...
-
-
-
-
-
Zaklínač 3 PC prodeje
https://www.youtube.com/watch?v=9vh5mxm5Jy8
Na GOGu 693k kopií, ostatní digitální distribuce 613k. Osobně jsem v jiném článku předpokládal, že podíl na prodejích bude opačný vzhledem k pozici Steamu, ale jsem opravdu rád, že jsem se mýlil, protože GOGu fandím a pokud je možnost GOGu, na Steam nekupuju (naštěstí tenhle rok už jen asi jednou na Steamu). Zároveň doufám, že tohle přitáhne jak hráče, tak především vývojáře a vydavatele.
Navíc z čísel se opravdu nedivím, že šli do multiplatformního vydání hry, protože konzolové prodeje jsou nepřekvapivě ty největší a nevyužít takové možnosti, tak to by mohli manažeři rovnou podat rezignaci a jít se nechat zbičovat. Osobně jsem se ale divil, že prodeje na konzolích jsou až tak vysoké vzhledem relativní neznámosti serie na konzolích a velikostí samotné hráčské základny (něco nad 30 mega konzolí?).
Jinak samozřejmě CDP prodeje přeju, udělali velmi dobrou hru, ale teď hlavně už očekávám ty dvě DLC a následně Cyberpunk...
EDIT: Máte pravdu, o prodejích se v jejich oznámení vážně nepsalo, ale jedná se tedy o aktivace hry na GOG. -
-
Prodeje Gogu udělaly nVidia bundly.
-
-
Jestli to do toho počítají tak to je blbě. To není prodej ale dohoda mezi CDProjekem a NVDIA.
To se tam nemá počítat. Jako kdybych počítal do sekce "kolik jsem toho prodal" dary daného produktu. To není prodej...
-
-
Nesli nahodou pres GOG vsechny aktivace kodu od grafickych karet?
-
-
jj šly, než jsem do odeslal jsi mě předběhl :) A to budou poměrně velký čísla, jinak by Gog tolik neměl. Steam to ale stejně nažene až trochu spadne cena.
-
-
2:1 je na AAA hru hodně dobrý poměr (konzole:PC). Navíc tam nejsou započítány fyzické kopie na PC, takže dost možná ten poměr bude ještě příznivější.
Co se týče GoG vs Steam, tak tam jsou důvody asi dva. Jedním z nich je vysoká cena na Steamu, tím druhým pak fakt, že GoG je CD Projektu, což fanoušci vědí a rádi ocení. -
-
Ve videu píši GoG vs ostatní prodeje na PC, což jsou i krabicovky a 1 mil ze 4 není 1:2.
-
-
Aha, tak to pak jo.
Ale pořád to je 2:1 - 4M a z toho 1,3M PC= 2,7:1,3 (1,3x2=2,6), takže je to skoro přesně 2:1. -
-
Pokud budu vychazet z tech cisel co si napsal tak ne 2:1 ale 1:1:1 (v pripade ze xbox vs ps4 budou mit stejny prodeje) .... proc porad scitate konzole dohormady ? Je prece jasny ze prodeje na jedne platforme budou mensi nez soucet dvou platforem. *7*
-
-
Nemuzes srovnavat kusy hw bez toho aniz bys srovnal i pocet her a pocet vsech moznych zanru ktery aktualne na novych konzolich nejsou. Hracska zakladna na pc je o hodne vic roztristena nez na novych konzolich kde vesmes koupi vsechno co vyjde. Tim padem se ti pocet lidi co si toho witchera koupi dost snizi.
-
Tak ono pokud to nesečteme, tak mi přijde celkem nic moc, že Xbox one se základnou něco nad 10 mega, osobně tipuju kolem 15 milionu kusů konzolí, neprodá o tolik méně, než na PC, které má tu základnu 10x větší.
-
-
-
-
-
-
Brütal Legend steam verze na Humble Bundle
A zase jedna hra volně k přidání do sbírky na Humble Bundle. Pokud akutně potřebujete zvýšit hladinu železa v krvi, tak stačí zajít sem - https://www.humblebundle.com/store/brutal-legend -
-
Jo top si pamatuji nehrál tam hlavní roli Jack black ? vzpomínám si jak to bylo tuhé myslím že tehdá jsem ani nedohrál lol.
-
-
Jo, Jack Black namluvil hlavní postavu a objevují se tam i další známé tváře. Tak třeba to tentokrát dohraješ:)
-
-
Ta hra mě tehdy nějak frustrovala ono ta herní nápln, byla taková zvláštní tuším že se tam musela bojovat nějaká bitva a odolat nájezdu nepřátel takový tak trochu tower defense.
-
To si děláš Ozzy, teda kozy. Ozzy tam taky dabuje http://www.imdb.com/title/tt1171225/
-
-
Ano, a co víc, dokonce je mu i rozumět, když mluví!
-
-
Jojo toho si nějak matně taky vybavuji.
-
-
-
-
-
-
Half-life 3?
http://www.gamescom-cologne.com/media/gamescom/downloads/pdf/presse/Neuheitenliste.pdf dole valve -
-
Že by? A ještě k tomu Rome 2 (bral bych nějaký gameplay video) a Dragon Age 3? *4*
-
-
este sa niekto tesi na DA3 ?
-
-
Já se těším. Kdyby vzali to dobré z dvojky (ano, ve dvojce jsou dobré nápady) a pěkně to spojili se stylem Origins, tak proč ne. Hlavně si přeju, aby se hrálo zase za nového hrdinu, možnost výběru rasy by taky nebyla k zahození.
-
-
Myslím, že novej hrdina už je potvrzený fakt.
-
-
Přiznám se ale, že pokud bych musel volit mezi dvěma předešlými hrdiny, volil bych Hawka. Wardenův příběh mi přijde ukončený, kdežto Hawkův byl v podstatě utnut v tom nejlepším...
-
Tož hej, ale dokud hra nevyjde, tak nikdy nemáš jistotu *15*
-
-
-
Tak jednička se mi celkem líbila...
-
-
chapem, mna ale sklamala, (mal to byt duchovny nastupca BG, a nebol)
-
-
no ved preto *1*
-
Ajo, mě to nějak nedošlo s tím "S" xD
Tak to pardón. -
chvilku..kym som sa nerozkukal, a nezistil ako strasne to bolo zjednodusene (vytvaranie postav,samotny priebeh bitiek, moznosti volieb, az 3 povolania, mmo styl bitiek..etc etc)
-
Je to slovák, takže to "s" je tam správně *3*
-
To mě taky zklamalo, ale i tak to byla docela zábava.
-
-
-
Já. Pořád doufám, že se poučili ze dvojky a tentokrát si dají načas a záležet a vrátí se zpátky k pramenům, a to doslovně *3*
-
-
Nevěřím, že dokud jim to bude vydělávat a budou se s tím prodávat i knížky a všechno, tak tu sérii utnou, nepodřežou si pod sebou větev, navíc ty hry nejsou ani přesně spojený nějakou důležitou postavou, jenom časem, takže vždycky se dají udělat prequely, sequely a buhví co ještě....
-
doslovne k pramenom, to by bolo BG, aspon trosku BG, a tam sa nevratia, takze ja uz nedufam :)
1.DA som skusil, presiel(posledna 1/3 bola k uzufaniu nudna, som to pretrpel, aby som videl zaver,a uz nemam dovod to hrat este raz, nieto dvojku alebo skusat trojku)
tipujem ze 3.DA bude vice krve vice akcnosti vice epicnosti vice pruzkov *9* -
-
budes asi musiet skoncit, lebo to bude len 3logia *1* ..dufam
-
Jasný, prostě to máme o kus posunutý. Jestli se ve 3. dílu přesunou ještě víc k ideálu "uděláme to tak krutopřísně cool a badass, že si to koupí a zahraje i babička mého psa" a to tím, že to přidáme násilí, krev, sex, obří zbraně a spousty světýlek, tak s nima skončím taky *2*
-
@ Scarecrow
ja som tak dufal prave pri jednotke DA
uz moj pohar dufania pretiekol, nechavam stafetu dalsim *1* -
Já dohrál obě, jednička mě bavila dost a i dvojka se docela dala, navzdory všem hate názorům si nemyslím, že to byla špatná hra, byla jenom odfláklá, tak další rok do vydání, aby se upravily kraviny jako nepřátelé ze vzduchu nebo stejné lokace a byla by to dost dobrá hra, takže já doufám, že to BW došlo, nevyjde to dřív než koncem roku 2013 a vrátí se to spíš když už ne k BG, tak aspoň k Origins....
-
-
-
-
-
Ku*va JO! Uz bylo na case!
-
Mě by spíš zajímalo, proč tam je Lineage 2 xD
-
Čas se zcákat.
http://www.computerandvideogames.com/362832/half-life-3-appears-on-gamescom-product-list/ -
predbehl si me o par sekund :P zrovna sem na to koukal
-
-
Overkill po posledním update pohřbívá PAYDAY 2
https://steamcommunity.com/app/218620/discussions/#p2
Mysleli jste si, že tahle banda opravdu není jako ostatní? Spletli jste se.
Mám pocit, že nás 2 roky opíjeli rohlíkem a teď, když mají obrovskou komunitní základnu, spustí tenhle p2w model... a sklízí zasloužený sh1tstorm!
#kzblití -
-
A zde se o tom napíše buďto:
a) nic, protože by nebylo místo na třistamiliontéprvní video o vlastnostech ve Fallout 4.
b) že je to zajímavý nápad a stěžovat si na něj můžou jen hateři. -
-
v uvahu prichazeji i nasledovni duvody:
c) payday nikoho nezajíma
d) je to ok protože to ta hra ma už v nazvu
e) vyžadovalo by to aktivní novinarinu
-
-
Zvykej si, nastava doma temna!!!
-