-
Old Hunter
Eurogamer.net hodnotí nové DLC maximálně
http://www.eurogamer.net/articles/2015-11-23-bloodborne-the-old-hunters-review -
-
ještě citace z recenze pod kterou se podepisuji.
"The best pieces of DLC I have played are Artorias of the Abyss and, now, The Old Hunters - From Software's approach to additional content is a lesson to every other developer out there." -
-
aby ne, jedina hra na ps4, jiste dostali poradne zaplaceno
-
-
Ne, ne tomu se právě říká fanboiysmus až za hrob!
-
presne, sony podoji jiny vyvojare a hrace jinde, aby zaplatili exkluzivitu za jednu lehce nadprumernou hru
-
-
ani ne, EG.net není ani v posledních měsících na Metacritic, tak proč by jim platili? *15*
-
-
-
-
Jakub Dvorský v DVTV
Rozhovor http://video.aktualne.cz/dvtv/delame-nejlepsi-logicke-hry-jsme-perfekcionisti-samorost-3-n/r~86c9a9b20ae311e6abd3002590604f2e/ -
*15*
http://www.ddworld.cz/aktuality/aktuality/studie-on-line-trollove-v-diskusich-nejsou-jen-zli-jsou-to-sadisti-a-psychopati-2.html
*15* -
-
přijde mi to jako trolovací článek s cílem rýpnout si do trolů...
-
No vtipný je, že o tom píše AmdAtiworld.cz Honzík Stachů. Ten člověk mě přijde jako JDho příbuzný. Hlavně, že mají studenti v Kanadě co dělat a podělili se s náma o tak "nečekaný" výsledek! Chtělo by to granty. *5*
-
To zni az desive... sadisti, psychopati a buhvico jeste, co kdyz to o sobe nevedi zatim. *8*
-
-
Stáhněte si mód do The Elder Scrolls V: Skyrim, který slibuje snížit náročnost na výkon procesoru...
Nechci se nikoho dotnout, ale tohle tak nějak přispívá k názoru Dana Vávry jak ta hra fušersky udělaná. -
-
Stáhněte si mód do The Elder Scrolls V: Skyrim, který slibuje snížit náročnost na výkon procesoru...
Nechci se nikoho dotknout,ale tohle je neco jako mod na 4GB pamet pro Skyrim. Absolutne k nicemu. Ta hra bezi snad kazdemu a na max detaily bezi zcela v pohode i na mem temer 2 roky starem pocitaci. Ne vsechny mody od moderu jsou skutecne prinosne... -
-
Tahle vecicka je podle me vsechno, jen ne k nicemu. Treba mne pomohla krasne. Hra byla sice v pohode hratelna i bez tohohle patche, ale vyrazne mi zvysuje ve mestech fps..treba vstup do whiterunu z ~42 na ~55, coz je pekne znat.
-
No jo, ale pokud v novém TES pořád není SSE, což je přes deset let stará záležitost, se kterou by to běželo ještě líp (a nebo stejně ale s lepší AI), něco to asi znamená.
-
-
Nezlob se na me,ale to je jako si stezovat na to,ze kdyby v aute byly raketove mototry,tak bezi jeste lepe.
Skyrim byl na rozdil od Oblivionu vyborne vyladeny a bezi snad kazdemu.
A AI a ostatni veci? To uz snad debata na trochu jine tema ne? Pokud ovsem jen hledas hul na psa,tak vzdy neco najdes. -
-
Kdyby raketové motory byly naprostou samozřejmostí u všech dražších aut, tak by to bylo to samé. Nesrovnávej laskavě něco, co má úplně jiné souvislosti.
Skrim je vyladěný asi tak stejně, jenže HW od doby Oblivionu dost pokročil, takže to není moc poznat. Je to stejný engine s pár eyecandies na systém nenáročných. A jak jsem psal, sice běží, ale mohl by běžet lépe, kdyby si dali tu možná hodinovou práci a zkompilovali to s SSE. A nebo, jak jsem psal, by to mohlo běžet stejně, ale s něčím navíc, třeba lepší AI, což jsi ovšem opět vytrhl z kontextu. To byl takový příklad, víš?
-
-
Příští díl Dragon Age si vezme inspiraci nejen ze svých dvou přechůdců, ale i The Elder Scrolls...
těžko hledat AI ve hře kde nefunguje ani pathfinding :)
-
-
-
-
Dark Souls 2
Možná jsem byl hodně naivní, když jsem si říkal, že tentokrát v den vydání pc verze Dark Souls 2 nebude tolik uplakánků a trollů na hru nadávat. Jenže ejhle, je to tu opět *7* -
-
Neplakej trolldo.
-
-
Ty jsi určitě jeden z nich, že??? *1*
-
-
Kdyby to vyšlo na konzoli a bylo to hnusnější něž většina her na konzoli a navíc by se to blbě ovládalo na gamepadu a musel by jsi to prvně složitě nastavit aby se to ovládalo dobře....
To by zde bylo teprve řev. Hráči na konzolích mají některé věci garantované a nejsou tak ochotní se v něčem hrabat.
*3*
Navíc píšeš pouze o trollech a uplakáncíh. Tedy nepřipouštíš, že je možné na to nadávat právem. Zajímavý postoj. -
To je úplně normální, ta hra není pro každého, navíc to chce desítky hodin, aby člověk prozkoumal ty užásné detaily hry a komplexnost světa a nejbohatší lore současnosti, ten hate se dal čekat, tenhle skvost ocení jen ti, co mají vkus. Ostatní tu mají Diablo, Mass Effect, Skyrim apod. :D
-
-
Je pravda ze Skyrim a Diablo neni tolik hardcore. Mass effect sem neplet to je upe jina liga a ta hra stavi na pribehu, emocich atp( dobre provedenych soubojich)... jednoduse na nej mi nesahej. *3*
DA je jen o strachu ze smrti a uceni se z vlastnich chyb... ale jak rikam nekdy se to hrat pokusim (treba dohrat) Tedy to jen tak pisu. Hejt na DA nechapu tedy na pc ano no. Tam to asi tolik nezvladly a konzolove verze beztak hejtuji jen napruzeni pcckari. *4*
-
-
Se dalo čekat... Někdo nadává na zmršenej port (nehral jsem na pc, nemužu soudit), někdo na grafiku (ta mi celkem nesedí, byl bych radši za grafiku z jedničky - "horší" ale víc Souls ) A zbyte skuhrá protože jsou lamy a nezvládaj to... Tak to bude i s další Souls hrou a další a další... Vždy to zkusí někdo z CoD, Battl, Skyrim "ligy" a vyláme si zuby... Já taky když jsem hrál Demon Souls poprvé byl zvyklej na ukazatele a checkpointy atd a trvalo mi hodně dlouho než jsem si zvykl *1*
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=m9ZHFEK4MeI#t=230 grafika je v pohodě s mody.
-
Mě třeba Dark Souls bavilo, hrál jsem PC + gamepad + fixy, všechno bylo až na občas nesmyslný padání FPS v pohodě, jenže já neměl čas na to neustále umírat. Tak moc jsem se snažil zůstat naživu, ale prostě jsem pořád umíral, což u Souls série asi není nic překvapivého, ale já zkrátka neměl ten čas.
Nemůžu si dovolit strávit třeba u jedné pasáže klidně i hodinu a půl. Kdybych měl, tak to hraju pořád. Takhle jsem to ale musel vzdát, kór když se snažím sednout si i k jiným hrám. Nevím, třeba to někdo má stejně. -
-
To mi taky vadi, ale verim ze kdyz clovek na vsechno prijde jak zsde uz bylo psano bude to nakonec skoro nuda - jak u kazde hry... staci najit zpusob a pak to jde. ( tak ja to nekdy zkusim... ale spis druhej dil... )
-
-
Drtivá většina z nich sou lamy, tak co taky čekat, že?.)
-
-
Skoda jen ze tyhle elitarsky kecy stejne moc nepomuzou pro uklidneni atmosfery :D
-
Nebo nee, vzdyt DARK SOULS byla puvodne pc serie ne ? na konzole hardcore hry prece "nevychazeji"
*3*
Oni breci pac to portly spatne, vypada to snad hnusne a nak se jim to nezamlouva i kdyz vlastne nevi proc.
A taky ze nemaji GAMEPAD *2*
-
-
-
-
komentář číslo 33333 :)
-
-
http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2014/01/fantastic.gif
-
chceš sušenku? *1*
-
-
Tak určitě :D
-
http://memecrunch.com/meme/SG50/give-that-man-a-cookie/image.png
-
-
-
Just Cause Collection:
M98GE-Y6XHC-Y6KJB -
-
Přes půl milionu lidí dnes v jihokorejské metropoli Soulu demonstrovalo za odstoupení prezidentky Pak Kun-hje, která údajně umožňuje svým důvěrníkům zasahovat do státních záležitostí.
To musela být pařba, co? *7* Nespletli jste si sekci na Tiscali? -
-
Historicky první víkendová bleskovka a oni ji smáznou*9*
-
Spletli :) uz je to pryc, diky za pochopeni :)
-
-
GTA IV DRUNK SHOW
sry ale tohle musite videt,ja se smeju jeste ted
http://www.youtube.com/watch?v=VKzMEmUt-kU -
-
No jo no, Euphoria je moc šikovná záležitost.
Edit: Ovšem v tomhle videu používají různé "popoháněcí" mody, fuj
-
-
Příští hra studia Yager (Spec Ops: The Line) bude free-to-play akčním titulem pro PC a dostupné konzole.
Štve mě neúspech The Line. Pod generickou střílečkou se schovává naprosto dokonale temný příběh, který si nebral servítky. The Line patří do mého žebříčku top her a ukázal, že právě generická TPS může mít dobrý příběh.