-
Na Crysis 3 se pracovalo o 15 měsíců kratší dobu než na Crysis 2, přestože na něm makalo o 50 méně vývojářů.
Taky to bylo poznat na kvalitě. -
-
vždycky když použiješ na něco šablonu, tak to máš pak rychlejc :D
-
-
jj presne
-
-
-
Zkuste si tuhle hru, myslite na postavu a hada ji to, uvidite ze to uhodne i sebevetsi kravovinu (me to uhodlo velice podřadnou postavu z Sopranos, nečekal jsem že to vubec někdo zná *1* ) http://en.akinator.com/
-
-
To je paráda ale Jet Li mu dělal trochu problém ale napodruhé už to vyšlo.
-
super hra
5x mi to uhadlo a kdyz jsem si pak vymslel plukovnika O'neilla, tak mi to misto toho dalo Johna Shepparda :D
na druhej pokus uz se trefil :D -
No khůrva, první jsem si myslel Maxe Payna, to bylo lehký, ale pak jsem si myslel Normana Jaydena z Heavy Rain a fakt, že to ta databáze uhodla. Jdu dávat těžší. *14*
-
No sice až na 36. otázkou, ale nakonec to Thufira Hawata skutečně uhodlo.
-
dobrý, Bohumila Stejskala to znalo
-
-
Bravo !
You have defeated me !
-
-
na tom nic není, proste maji nejakou databazi a pak pomoci vylučovaci metody postupne zužují okruh osob až zbude jen jedna.
-
Zajímavý, dokáže uhodnou i postavy z Malazské knihy padlých. Tedy jen Kellanveda to neuhodlo. Jo, a císaře Františka Josefa I. si spletl s Vilémem II., ale za to možná mohlo, že jsem kladně odpověděl na otázku, zda byl Němec. *4*
-
A zkoušeli jste Vávru? :-)
-
-
Jo a našlo. *1*
-
Pochybuju že maj v databazi nějakýho českýho vzteklouna *1* Ale mužeš ho tam přidat
-
-
To by ses divil, mě to uhodlo i Petra Rychlýho :-D
-
Mají ho tam, dokonce i s Tukanem, Bětkou a Františkem Fukou *1*
-
-
No tak to jsem nečekal *1*
-
-
-
-
Nedal ani Pepu Hušbauera, dřevák.
-
Regise ze Zaklínače to neuhádlo, místo toho mi to hodilo Hagrida *1*
-
Starší než sám internet a nezná Jacka *1*
-
Does your character have stands on two legs?
I think of
Noob
brilantní dedukce pane... watsone? *7* -
Zeptalo se to: "Was your character an alcoholic ?"
Dal jsem ano -> Miloš Zeman *15* -
What magic is this *8*
Tak napošesté Briana Lumleyho to neuhádlo -
-
Mě to uhodlo všechny od Goeringa po Neil McCauley (film Heat), ale Rosse z Pratel ne *1* Mozna jsem nejakou odpoved pokazil
-
-
-
Pokud připojíte Nintendo Switch k novému MacBooku Pro, začne konzole dobíjet telefon, ačkoliv by člověk čekal opak.
jojo, telefon. -
-
Ups, opraveno, díky :)
-
Tak to je úplné sci-fi ne, v pracovně připojím Switch k MacBooku a iPhone v ložnici se mi začne nabíjet, to za to chtějí jen 9k? Scotty, transportuj mě
-
-
Batman Arkham Knight
Tak snad už naposledy, ale nevím jestli tady tohle už padlo...
Jestli jsem to správně pochopil, tak Rocksteady pracovali na Arkham Knight a to primárně pro konzole, pak vzali třetí stranu - Iron Galaxy Studios a těm svěřilo port na PC na kterém pracovalo celých DVANÁCT lidí *8* A v oddělení QA v Rocksteady se zřejmě taky moc nenadřou *7* -
-
To je fakt sila, solidni vysmech vsem kupujicim.
-
Jj. Tak to je uvedeno v titulcích. Možná to bylo 11 opic a jeden člověk co to řídil.
-
-
Workaround pro nahrávací časy PS4 verze Just Cause 3 - když čekáte dlouho, zmáčkněte PS tlačítko na ovladači, vyberte jinou hru, zvolte nezavírat Just Cause 3 a hru obnovte.
To vypadá jako míň práce, než to opravit co? A za ty loadingy určitě může slabej PS4 hw že? :) Avalanche smrdí, poslední co od nich koupim bude Mad Max. -
-
Tohle dělala ta americká pobočka, švédi dělali právě Maxe.
-
-
Blíže neznámý počet Zlatých edic hry Shadow of War omylem obsahuje kód, který namísto 4 DLC aktivuje plnou hru.
Tenhle bleskový omyl asi taky zůstane navěky viset, protože co je psáno, to je dáno. Na druhou stranu jsem rád, že zasíváte pochyby a chaos do myslí hráčů, kteří uvažují o koupi takové zlaté DLC / season pass / lootboxové pandemie, jakou je Shadow of War. -
Plnohodnotné balení No Man's Sky: Explorer’s Edition se konečně dostává ke svým majitelům.
Tohle že stálo 150$? A někdo to koupil? Murray je génius. -
Dungeon Keeper zdarma
Na GOG rozdavaju Dungeon Keeper zadarmo. Je to casovo obmedzene, tak kto to este nema, stahujte. -
-
You'll get your game soon! Minion, due to high demand, we will tell you when your free copy of Dungeon Keeper is ready via email in a little bit.
Hmm, nechteli asi aby to dopadlo jako tehda s Falloutem... ( i kdyz u me no problem). Nevadi. *4* -
-
po kliknutí přišel mail s kódem asi za 20 minut, buď v klidu
-
-
Píšu to pod tebou..
-
-
Sorry, ale z tej spravy mi nebolo jasne, ze o co ide :)
-
-
Díky za info!
-
-
HTC Vive
Právě jsem po několika hodinách dokázal odejít od HTC Vive, moc jsem se na to těšil, i když vývojářský Oculus mě dokázal rozhodit žaludek a hlavu na x hodin po pár minutách.
Něco tak intuitivního, pohlcujícího a fascinujícího jsem ještě nezažil, stačí základní tutoriál a je vám jasné, že tohle uspěje. Ovladače a snímání pohybů, nepostřehnutelná latence a vysoká plynulost i dostatečné rozlišení obrazu vás opravdu přenesou do úplně jiného světa. Chaperon funguje bezvadně a člověk mu může věřit, prostě se ve vymezeném prostoru může pohybovat zcela svobodně. Díky interaktivitě prostředí a "jako v nevirtuální realitě" ovládání byl nakonec i ten nudně vypadající Job Simulator pecka. Jedinou chybu bych viděl v tom, že nejspíš nejde ruku skřípnout v sešívačce.
Pak už jsem se ale vrhnul na Vanishing Realms, což je asi největší příslib pro budoucnost velkých her ve VR. V podstatě na stejném principu můžete udělat už dnes fascinující hru na styl Star Wars, ale už tohle je neskutečná pecka. V první skutečné místnosti jsem prostě nechápal, jak je něco takového vůbec možné... přitom grafika je přinejlepším krajně zjednodušená. Kromě soubojů a atmosféry, což jsou jasné klady kvůli ultrapřesnému pohybovému ovládání a virtuální realitě, se mi ale nejvíc líbil pohyb pomocí teleportace. Viděl jsem to už v jiné hře pro VR, ale trochu jsem se toho bál. Jenže to přešlo tak do krve, že si bez problémů dokážu představit i velmi dlouhou a rozlehlou hru s volným pohybem na těch 4 metrech čtverečních v obýváku. Samozřejmě, přidejte metr na každou stranu a zážitek bude ještě úplně někde jinde. Za mě fantastické, bez nevolnosti (po návratu do reality mám chvíli tendenci se pohybovat opatrněji, protože mi některé objekty připadají "průchozí", což na rozdíl od VR nejsou) a rozhodně doporučuju vyzkoušet. -
dotaz nejen pro cenzora
Když píšu do diskusí pod články nepřihlášený, píše mi to, že mám banána na 122 dní *8* to jste tak brutálně přitvrdili, nebo se jedná o chybu? -
-
Jedině dobře *3*
-
-
na co, když já jednak se podepisuju stejně, teda jako anonym bez nul, a druhak si každý si může dát inkognito jako já teď a napsat si tam jaký nick chce, to ať rovnou zruší i to zaškrtávací políčko "jako anonym". Tohle mi příjde jako krok zpátky
-
-
Zrušil bych i inkognito Když už jsme u toho *4*
-
-
Jo protoze je obrovsky rozdil mezi anonymem inkognitem a nekym s "opravdovym" nickem.
-
-
dyk o tom píšu takhle ti klidně můžu ukradnout identitu i s obrázkem, akorát každý ví, že jsem inkognito nechodíš. Když už tak už, žádný polovičatý řešení, nemuseli by vymýšlet banán na ip, byl by na konkrétního uživatele, akorát ne na 122 dní, tedy 1/3 roku, to mi přijde extrémní
-
-
Jednou jsem měl BAn z anonymizéru na 396dní nebo kolik a to musela bejt chyba jak hrom lol
-
-
-
-
-
taky to mám
-
-
Je to kvůli tomu, že Jack všechny anonymy a poloanonymy pravidelně hlásí přes to tlačítko napravo. Systém pak bere tahle hlášení od registrovaného návštěvníka vždy jako směroplatná a automaticky banuje. Nejdřív na 24 hodin, pak na 48 atd., až se po určité době dostaneš třeba na svých 122 dní. Zkuste Jacka požádat, aby s tím přestal, to je jediná cesta, jak z toho ven.
-
-
Mě nahlásil někdo jiný, ale nejsem mrcha nebudu bonzovat *3*
-
-
Otázka je proč bys psal v anonymu (nebo utíkal) když máš účet ? a jinak nenahlašuji ani jsem nenahlásil nikoho kdo mi třeba přál smrt nebo psal něco podobného.
-
-
Tak jo, já ti věřím to byla spíš popichovačná *4* *2*
-
nevím kdo ti dává mínusy, já to nejsem, ale takhle - v práci se nechci pořád logovat abych napsal rozvitou větu, navíc originálně nick měl být 11, proto to mám i vyplněné na profilu místo jména, ale zkus si založit mail s něčím takhle provařeným, ten byl obsazený ještě možná dřív než lidi z tiscali spustili ostrý provoz
-
-
-
KDo to říká ten to je
Ne, fakt hlásíkm každého anonyma *1* Už jen z principu Mickey ty si fakt hlavička nebo ti dal někdo hlavičku ? *2* -
-
Měl bys. Jen ať si každý chytrák anonym hezky založí účet s obrázkem, ať vidíme, jak se jmenuje a jak vypadá, když už tady chce prudit jako my.
-
-
-
-