Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bethesda je potěšena tím, jak poslední dobou herci s radostí přijímají nabídky na namluvení...

To som aj ja :) Ludia ako Omida Djalili a Karel Roden v GTA4, Martin Sheen, Seth Green, Tricia Helfer, Carrie-Ann Moss v ME2 a dalsi herci v dalsich hrach davaju celemu zazitku lepsi a profesionalnejsi pocit.
    Pevne verim, ze v buducnosti budu kvalitne dabingy uz samozrejmostou.

PS: Wheatley a GLADOS su kapitoly sami o sebe (napriek tomu, ze to nie su svetoznami herci).
    • Zrovna teda ten Roden me v GTA jedinej iritoval. Americani asi na evropsky prizvuky usi nemaj, ale ten jeho by ruskej asi jako ta "ruska" zmrzlina, co jsem vcera zhltnul...
      I kdyz Rodena ja celkove dvakrat nemusim, tak je treba problem v tom : )

Jinak verim, ze u velkejch her to bude s hercema jen lepsi. Jsem zvedavej hlavne na dalsi GTA a ME.
      A Max von Sydow jako vypravec Skyrim? To uz by setrel snad leda McKellen nebo Morgan Freeman : )
    • posila
      :) Stephen Merchant (Wheatley) je urcite ve svete znamejsi nez Karel Roden :). Je to partak Rickyho Gervaise (ktery shodou nahod hral sam sebe v GTA IV) a delali spolu na spouste projektu (The Office, Extras, Cemetery Junction, ...).
      • Vidis, na Rickyho som v GTA4 uplne zabudol :-) Pritom tam mal perfektne vystupenie. No napriek tomu mi meno Stephen Merchant nic nehovori (a pritom mam UK Office odpozerany cely hned niekolkorat) :-) Ale to bude chyba vo mne...
        V kazdom pripade sa Stephen nadobro vzil do mojej pamate..
  • Valve trolluje Internet s Half-Lifem 3

http://www.pcgamer.com/2011/12/02/valve-employee-wears-half-life-3-shirt-trolls-internet/
  • Trol.diskuzni
    A jéje, tady se to zase zvrhlo v cvrlikání fanklubu Lukinka Grygarů... *7* Chlapci, co kdybyste si šáhli do svědomí a polovina z vás mne přestala osočovat ze spamování, když na stránce o hrách diskutujete o něčem, co s hrami nemá společného nic krom jednoho napůlzkrachovalého rádobyrecenzenta? *6*
    • A někdo se diví, že tě tu banují? Na spoustě jiných webů by za podobné řeči rozdávali permabany bez jakéhokoliv pocitu viny.
    • Tady to smrdí závistí *1*
    • 13_11
      Jednou za uherský rok si poslechnout cvrkot je příjemnější, než poslouchat dennodenní zvuky jednoho nešikovného tapetáře.
    • bobsh
      když tě člověk bere s rezervou, tak je to vlastně docela sranda *1*
    • Trol.diskuzni
      Mimochodem by mne zajímalo, jestli je součástí "donate balíčku" vypnutí také tohoto druhu komerční prezentace, když už zde s nezměrnou vervou hlásáte, že vypnete VEŠKEROU reklamu na webu? Pokud ano, možná bych i zauvažoval o nějaké té investici, neboť v této oblasti ochrany proti nechtěnému $-spamu selhává i AdBlock...
      • Prosimtě hlavně nebreč... *7*
      • Ja nevim ze se vubec nekdo obtezuje te poustet z klece...
      • To je pláče, to je nářku *1* *1* *1*
      • co to vypnutí diskuzního trolla za poplatek? Co já vím, tak většina lidí by přispěla - a ráda.
        • vlastik.plaminek
          Jenomže v dnešní době se dá najít x způsobů, jak to vypnutí obejít. Jediný efektivní způsob by bylo duo Sergei a Vasil, ale za takové vypnutí bys musel zaplatit víc, než pár drobáků do donate.
  • Clanek na novinkach je zase populismus jak vysitej
    ...
    • Pilgrim66
      Copak zase? Opet jsem asocialni masovej vrah, protoze hraju hry?
      • Presne tak :)
        http://www.novinky.cz/krimi/325593-kriminalita-deti-agresor-sel-do-skoly-v-ponozkach-potrisnenych-krvi-obeti.html
  • Halo 4 je téměř hotové. Nyní už se pouze dolaďuje a vychytávají chyby.

To se tvrdilo i o Mass Effectu 3 cca rok před vydáním a přitom někdy poté došlo k totálnímu překopání konce hry a pointy celé trilogie (viz třeba mise naverbování Tali v ME2, plus uniklý scénář).

Dokud hra není Gold, tak bych takovéto prohlášení raději držel na uzdě, případně odklady nebo problémy pak vypadají blbě.
    • Tak zrovna Microsoft si takove veci umi podle me pohlidat,takze v pripade Halo 4 bych se neceho podobneho neobaval.
      Ale jeden nikdy nevi *1*
  • Spacebase DF-9

Hrál to někdo, vyplatí se to koupit?
    • rancor1223
      Hrál jsem. Ale neřekl bych, že se to za tu cenu vyplatí. Je to docela podobný starýmu Theme Hospital (minimálně stylem stavění) což je super. Grafika moc pěkná. Problém je, že je tam málo obsahu. Ovládání a příkazy postavám se téměř nedají dělat (zatím). Základnu postavíš za chvíli a pak tak trochu není co dělat. + otravná mechanika dokování lodí (na změně se prý pracuje).
  • Neoficiálně: Lineární akce The Order: 1886 nabídne 10-12 hodinovou kampaň.

takže 6-7 jako vždy :D
  • Na vydání mysteriózního MMO The Secret World of Funcomu se bude podílet EA prostřednictvím své iniciativy EA Partners. To jim vážně nestačil debakl s APB? :)

Nejvíc ze všeho miluji předčasné soudy, když ta hra od FunComu ještě nevyšla.
    • Zdenda666
      Ty by ses měl spíš starat o svoji nedoslýchavost *1*
  • Unikla část dialogů ze scénáře nového Syndicate.

Hlavně ať už to vyjde. Původní hra byla pecka. Ale to už je let...
  • Jack1947

Při vývoji Assassin’s Creed 4 přidalo přes 900 vývojářů ruku k dílu.

A bude to stat zato a vypadat diky tomu k svetu... vypadat muze ale at to neni stereotypni jak minule chce to svezi vitr... do plachet. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit