-
Schválně - kde si myslíte, že podle ruských médií teroristé nacvičovali teroristický útok...
hlavně to svést na něco jinýho :-) -
Ubisoft představuje ženu v AC V
Že by v reakci na ten genderový shitstorm?
http://www.pcgamer.com/2014/07/29/assassins-creed-unity-trailer-introduces-new-character-presents-cgi-stabbings/
Má se jednat o zřejmě nehratelnou postavu "Elise the fiery Templar". Trailer je, jako vždy od Ubi, celkem povedený. -
-
Není to reakce. Je to templářka, takže žádný Assasin. Navíc Ubisoft vysvětlil, proč ani v co-op není žena. To že to partička zdegenerovaných feministek nechápe, to už je jejich problém.
-
-
Maria v AC1 byla také templář a kam to dotáhla :-)
-
-
Hudbou od Woodkidu nikdy nic nezkazis :)
-
-
Celkové náklady na vývoj, marketing a distribuci Heavy Rain stály Sony kolem 40 milionů eur, avšak vyplatilo...
tzn. že se prodalo kusů za 100 mega, nebo že jsou 100 milionů v černých číslech? jak to vůbec je u her? u filmů to je myslím, že polovina tržeb jde kinu, půlka studiu, jak to funguje tady u obchodů, studia a vydavatele. -
-
Můj skromný názor je, že z prodejů má nejvíce vydavatel. O maržích u videoher nemám tušení, mno. Otroci ve studiu dostanou na chleba už během vývoje v podobě mzdy. Určitě mají nějaký odměny, ale kolik z toho uvidí takovej "concept artist"? Když se to veme dosti zvolna, tak lidem, co na hře skutečně dělali, můžou být piráti... *15*
-
-
Prosba o recenzi!
Prosím redakci, aby zrecenzovala tuto hru :D https://www.youtube.com/watch?v=6EC8rvcH7w0 Ride to Hell: Retribution. -
-
Jaký hodnocení čekáš? *1*
-
-
Samozřejmě, že to nejvyšší :D Ne, ale tak bylo by to příjemný odlehčení něco jako videorecka na Call of Juarez.
-
-
-
OH
Tak teda ač nejsem fanoušek NfS tak musím říct, že to, že rusáci nechali nést Olympijskou vlajku mistra světa v Need for Speed mě neskutečně potěšilo... nepamatuji, kdy bylo na podobně oficiální a hlavě světově sledované události takto uznána existence hráčské komunity... -
-
Korea SC II hrář a nic to neřeší. To, že je dobrý v nějaké hře neznamená, že proto je vlajkonoš. Nějak sis to špatně vyložil. OH nejsou o e-sportu, kam ani NFS nepatří.
-
-
Ale určitě tu vlajku nenesl za zásluhy v SCII...
-
-
-
Last of Us DLC
2 hodiny? výsměch. -
-
Nojo, aby si zas neco nenapsal vid. Me to zklamalo kor kdyz je to jen jedinne dlc jak jsem napsal nize. ANTIKONZOLISTO!.
-
-
A Co to má společnýho s konzolema? Je jedno na čem to je, ale 2 hodiny ? Ty voe ... Hry dnes mají 5 hodin a datadisky 2 hodiny... kde to jsme ??????????????????????? Za třetinovou cenu budiž a i tak bych u většiny váhal, jestli má vůbec cenu to na tu chvilku instalovat.
TOTÁLNÍ HUMUS TOHLE. -
-
DLC neni datadisk... Ale taky mě mrzí jak je to krátký
-
Za 300,- silnej emoční zážitek? Beru! Za kino dám stejně ne-li víc.
-
-
O tom mluvim, neco to o cloveku vypovida... Kdyz ani nevymysli vlastni nick, co mas od takoveho cekat? Nic moc. Tesim se taky ... to jelito jsem zrejme "preslechl".
Tesim se taky no.
Co by sis predstavoval a vidis to je dnesni spolecnost jak nic nezavazneho a zadarmo nic neprinasi du od toho. V hodne pripadech, bych byl radsi kdyby nekdo anonymy donutil k registraci. Tim to nemyslim jako urazku ale holy fakt. *3* -
-
Jde o to, že v místním panoptiku trollů to je úplně jedno. Všichni si tu duplikujou nicky, aby někoho poškodili etc. Škoda, že tu není to fórum na tyhle OT, ale tak třeba při redesignu stránek udělají nějakou OT větev. Já jen chtěl reagovat na tu přehnanou reakci.
Podle mě zrovna u TLoU je to adekvátní cena. Dělali se opět s motion capturem, dabingem, krásným vizuálem a novým prostředím. Furt najdeš na trhu špatně udělaný/nastavený DLCčka. Tohle rozhodně podle prvních reakcí k nim nepatří a protože beru The Last of Us jako hru týhle konzolový generace, tak se na to neskutečně těším.
-
-
Hele, proc pisete oba pod jednim nickem dit takhle se toho da snadno zneuzit. ( me by to treba vadilo, pockat ja jsem registrovany *2* )
-
-
Když registrace nepřináší žádný benefity krom editace příspěvku, tak je to jedno. Anyway aby měl tenhle příspěvek nějakou hodnotu a nefiguroval jen jako odpověď místnímu jelitu, tak se těším co se v Left Behind stane. Komiks byl parádní a Druckmann a celý tým si ty ceny zaslouží. Ať už je čtrnáctého.
-
-
-
-
-
-
Video: Vytočením čísla 19997593255 v GTA V (pro nové konzole) se prolétnete s vaší postavou nad světem hry.
spíš se svou postavou... -
-
moc nerozumím těm mínusům tady...
-
-
Já jo, ucho je známý češtinář - hnidopich, už se to přejedlo.
-
-
aha, takže když někdo píše jako čunítko, tak se na to může upozorňovat jen omezenou dobu, dokud se "nepřejí", a pak se to vzdá? :)
-
-
A proč na chyby pořád dokola upozorňovat? Tohle je web o hrách, ne o pravopisu. A jestli je tam napsáno, že se prolétnete s vaší nebo se svou postavou, je mi úplně jedno, chápu význam obou vět.
-
-
co někomu připadá srozumitelný, to někoho jinýho tahá za oči v tomto případě :) každej máme toleranci jinou, tak kdo rozhodne, co už je tak nesrozumitelná čuňačina, že je v pořádku upozornit?
napsaný je to špatně, ucho upozornil, bleskař by si měl opravit a zapamatovat... je to svým způsobem taky "novinář", tak když něco publikuju pro lidi, který to budou číst, tak by mě hanba fackovala, je úplně jedno, jestli na webu o hrách, houbaření nebo bontonu...
jasně, není to důležitý... ale když někoho upozorníš na chybu, je to podle mě lepší, než ji tam nechat (hrůza, že si toho třeba většina ani nevšimne...) -
To ze je tobe uplne jedno ze se neco dela blbe neznamena ze to je jedno vsem lidem.
-
-
-
-
-
-
Si myslím, že už je na čase, aby někdo založil IRC kanál.
-
Ad Bf3
Jestli to nekoho zajimat tak pres free ucet na flyvpn se da normalne bf3 aktivovat a pak staci VPN vypnout a hrat. Hraju uz par hodin a nemuzu si stezovat. -
Talentovaná dívka vytvořila video, se kterým chce zkusit zaujmout Valve natolik, aby ji zaměstnalo.
A může mi někdo říct, proč nejde třeba do jinýho studia, když chce dělat hry... *1* *1* *1* -
-
Talentovaná dívka vytvořila video, se kterým chce zkusit zaujmout Valve natolik, aby ji zaměstnalo.
Protože Valve je nejlepší herní firma! -
Nejspíš proto, že chce dělat hry a ne "hry" *11*
-