Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • WetBandit
    Od dubna do konce roku 2016 se prodalo pouze 100 tisíc kopií bojovky Street Fighter V

no snad se capcom poučí a příště vydá hru v které je nějaký obsah
    • 0011
      U Capcomu se vyplatí počkat na SSF Ultra, v tomhle jsou nepoučitelný, ale stejně je to nejlepší série bojovek, chtěl bych aby překreslily do lepšího rozlišení alpha 3, snad se někdy dočkám a mohlo by to vyjít na všechny platformy s crossplatform multiplayerem. 5 je dobrá, až na cenu DLC....
  • Jozef123

S napětím očekáváme 3000. fanouška naší facebookové stránky. Jestli čekáte na nějakou příležitost,...

Už je 3005
  • Jane Jensen, vývojář herní série Gabriel Knight a Gray Matter, pracuje s Phoenix Online a Khaeon...

Ehm, není náhodou Jane Jensen vývojářka a ne vývojář? ;)
    • Ještě předtím, než jsi to sem stačil napsat, byla bleskovka opravena. Přesto díky za feedback.
      • Tak to byla rychlost. Alespoň je vidět, že alespoň někdo ty bleskovky bleskově čte. :)
  • iSpirit

Přestup Cristiana Ronalda z Realu Madrid do Juventusu určitě neudělal radost EA, která ho plánovala s bílým dresem umístit na obal a ostatní marketingové materiály hry FIFA 19.

taky jsem na to myslel, jak to EA vyřeší, minimálně obal bych teď čekal už s Juve. No hra venku ještě není, čas na to mají.

• Zatímco v Severní Americe už expanze Goblins vs Gnomes pro Hearthstone už běží, vydání evropské verze se zadrhlo a momentální časový rámec zní "během 24 hodin." Alespoň do startu dostanete tři balíčky GvG zdarma.

kde bleskar vzal ty tri balicky zdarma ? jeden z komentu to jenom zminil, jako navrh
  • MidnighT91

LEGO

Hele můžete mi někdo vysvětlit, proč mám v nastavení lego her zašedlou položku enhanced graphics ??? Mám win7, čtyřjádro a 1gb dx11 grafiku. Tak proč nemůžu zapnout Motion Blur a Depth of Field...
    • Máš šunt PC :-D.
      • Sry, neodolal jsem. *1* Jinak ja ti asi neporadim, Lego hru jsem hral naposled jeste na XP. *3*
        • MidnighT91
          Je to divný, naposled jsem hrál Crysis 3 na max ale lego hru na plno dát nemůžu wtf???
  • ucho

Ryu Hazuki má na screenech svého vozidla pro Sonic & All-Stars Racing Transformed poznávací značku Shenmue...

tak budu hnidopich i dnes. nemá poznávací značku Shenmue 3, ale SHEN3... proč je takový problém mít v bleskovkách nezkreslené informace? Shenmue 3 je v současnosti neexistující pokračování, které není oficiálně ani ve vývoji a článek řeší, zda se jedná o žertík nebo se tím někdo snaží něco naznačit...
    a ta postava se nejmenuje Ryu Hazuki, ale Ryo Hazuki...
    • A SHEN 3 co asi tak asociuje ....
      • ucho
        je trochu rozdíl, když to něco asociuje a když napíšeš, že má poznávací značku Shenmue 3. já chápu, že někdo ten rozdíl nevidí, ale rozdíl to je, obzvlášť když i Shen má svůj význam...
        tohle jsou detaily a nepřesnosti, které prostě překrucují a upravují původní zprávu. jde o hloupý přebírání zpráv odjinud a ani to někdo nedokáže napsat korektně. ještěže to pak nikdo nepřebírá odtud, bůh ví, co by z toho nakonec vzniklo.
  • Binding of isaac: Rebirth -- first look (beta)

https://www.youtube.com/watch?v=Cs2eSyaZq2c
    • Kozy
      Proč je to asi tak milionkrát ošklivější než původní hra?
      • ringmancz
        McMillen říkal, že se mu ten původní vzhled rychle okoukal. i mně se víc líbí tenhle pixel art vzhled, ale hlavní je, že to pojede v 60fps. a nová hudba? těším se moc, koupím asi hned při vydání a utopím v tom několik dalších desítek hodin

https://www.youtube.com/watch?v=MGrp7WwlWVo
      • taky mi to jaksi nesedi, ale je to asi jen o zvyku- puvodni verze byla ve flashi a autor to cely predelaval. cetl sem si q&a a zminoval ze puvodni hru delal dost narychlo a pri neocekavanym uspechu to dost odbyl a ted to dava do podoby kterou puvodne zamyslel.. je otazka jak to fanousci prijmou. prislibil dvojnasobek itemu, 3 novy chary, novy mistnosti, monstra a secrety.. pak nejaky ty socialni blbustky pro lidi a tak.. celkem dost zmen. uvidime jak to komunita vsechno zkousne
        • Když to nebude ve flashi, tak by to snad konečně ohlo šlapat normálně a ne se zpomalovat, když toho na obrazovce je víc. To mě dokáže naštvat, když hra, která nemá nijak náročnou grafiku, žádný scrolling nebo náročné efekty, nechodí pořádně na počítačích, které jsou mnohonásobně výkonnější, než před lety, kdy podobné hry mívali i vymakanější grafiku. Jen aby ta nová verze neměla monstr pixely, aby byla pořádně retro, jak je dnes v módě.
  • CoD: Ghost

Včera v noci vyšlo, jde se sosat. Jen doufám, že to vy pitomci tady nekupujete, pokud jo, tak se nedivte, že to je jaký je pořád.
    • BookerDeWitt
      Heleme se, největší pitomec ze všech, říká o ostatních, že jsou pitomci.
      • Jsi trotl, blbů co si to koupí je tu pár, vsadím se, že bys je spočítal na prstech jedné ruky.
        • Ne každej je Robin Hood jako ty.
      • potrefená husa
    • Koupeno, spešl edice, za 3k. Nelituju.
      • Si d*m*nt.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit