Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Hele. Klidně mi dávej mínuska trolí debílku, ale ty, co odpovídají na otázky, tak prosím nech na pokoji. Děkuji.
  • Veskoslav

Krásná Collectorka For Honor

http://store.ubi.com/eu/for-honor-tm----collector-s-case/578f2365adc724086e8b4567.html

Opět dilema, známí měli možnost na Gamescomu hrát a říkali, že to připomíná klasické rubačky, ale že se to hraje a vypadá dost dobře. Do toho taková pěkná collectorka. Furt váhám pro preorder, přeci jenom je to Ubisoft.
    • Morraw
      *14* *14* *14* Po prvním představení "sběratelek" pro For Honor jsem byl hoodně zklamaný, že neudělali nějakou větší, ale tohle je paráda :) Já určitě předobjednávám. Stejně bych si to koupil.
      • Veskoslav
        No až to najdeš na českém e-shopu dej vědět, zatím jsem to našel jenom na zahraničních:)
        • Morraw
          Normálně ty exkluzivní sběratelky od Uplay nikde neseženeš. Záleží, jestli je celá sběratelka exkluzivní nebo jen nějaká věc k ní (Division).
          Ale z Uplay jsem objednával sběratelky již několikrát a s tou 20% slevou to vyjde někdy levněji než u nás.
          • Veskoslav
            Aha. Děkuji, se na to pořádně podívám doma:)
        • LV462
          To dáte 4 tisíce za pár cetek? Kde na to berete peníze? Já nemám ani na normální hry. *13*
  • Her je moc a času málo. Mnohdy tu píšete, že už ani na svoje oblíbený či hodně očekávaný hry nemáte čas a přitom tu neustále píšete, jak jste dohráli to a to, jak jste se dostali v téhle hře daleko a jak tahle hra měla špatnej konec apod. apod.

Má otázka zní: kde na to berete teda čas? Předpokládám, že máte buďto školu či práci, k tomu přítelkyni, rodinu, zkrátka osobní život. Kam ty hry stíháte mezitím vtěsnat?
  • SalemCZ

Podívejte se na video, jak Brie Larson (Captain Marvel) hraje u Jimmyho Fallona československý Beat Saber.

Dobrá reklama na Beat Saber takhle před Avengerama, ale JImmy Fallon je hroznej, možná s někým jiným ok.

• Polda 6

Zima Soft nabízí prodej originálů pozadí z poslední hry. Nebýt to taková pálka, tak do toho jdu :(
    http://www.polda5.cz/polda-6-prodej-pozadi.php
    • BTW kdy bude ta slibovaná recenze? *8*
      • před třemi týdny
      • Jakmile se recenzent vzpamatuje z toho zážitku...
        • :D:D:D:D:D
  • "The Reloaded" i nově vydané "The Arrival" video od Sony jsou zřejmě výsledkem marketingové kampaně...

Nemyslim si...
  • frag.ment

Video: Grafické porovnání X360/Xbox One verze Titanfall.

Vidím tam jen o něco lepší nasvícení u Xone, jina jsem žádnev velkej rozdíl nepostřehl. A vzhledem k tomu, v jakém tempu tahle hra probíhá, je to asi celkem vedlejší.. Ale i tak to vypadá celkem schopně a skvělej Source ukazuje, že dokáže předvádět pěkné věci..
  • RISEN 2 GAMEPLAY

Tak pánové a dámy, je to tady:
    http://www.youtube.com/watch?v=GaF-axw86Vg

Piranha Bytes se pokouší o sebevraždu vlastního já a celkem se jim to daří. Škoda.
    • Já teda z toho videa moc nepoznal. Generické rozhovory, procházení a souboje. Z toho si člověk moc obrázek neudělá.
      • Inu, celkovou atmosféru ani příběh ze šesti minut odhadnout nedovedu, nicméně ohledně gameplay mechanik se dá udělat představa, a to vůbec ne hezká. A nechtěj mi namluvit, že na akci typu GamesCom prezentují hratelné demo něčeho, co určitě ve finále naprosto předělají ^_^.

Zářící stopy za zbraněmi jako v japonském fantasy RPG.

Zpomalováky, aby si hráč patřičně "vychutnal" své vítězství (rozuměj "casual ptákovina").

Zlatý hřeb večera: poloautomatická ručnice s kompenzátorem zpětného rázu, která neskolí ani prase. A to má být začátek hry, takže nepočítám, že by měl hrdina nějaké vylepšení "možnost pálit bez přebíjení." V Risen 2 prostě přebíjení není ^_^.

Jestli má tohle demonstrovat kvality konečného produktu, tak se něco Piraním hodně, opravdu hodně nepovedlo.
        • smejki
          stopa za mečem byla i ve starém Gothicovi. Naopak to v takovémto decentním provedení krásně vykresluje trajektorii zbraně, kterou při rychlém pohybu bez 3D těžko přesně postřehnout. *2*

Bullet time je šílený, ale ne pro svou tactocool efektnost, ale hlavně proto, že tu vůbec nic neukazuje.

Chování střelné zbraně je fail, tru dat
        • No vzhledem k tomu, že Fable 3 je jedna z mých nejoblíbenějších her, tyhle věci se mi docela líbí ^^ . Ale přivádí mě to na myšlenku, že Risen 2 chce tak nějak kopírovat Fable, hmmm.... Omluvte mě, musím o tom jít meditovat do podpalubí. Nebo někam.
  • Coffin.Corner

Pokud vám nevadí mít více klientů v počítači tak Epic Store nabízí Subnauticu zdarma. Za mě nejlepší hra roku 🙂

• Jack1947

Mě jenom vadí že muj starej účet už asi nikdy fungovat nebude :/ respkt mi ho neobnoví ani mi tam neposílají novinky ach.

• risa2000

Po prvních dvou krátkých seancích to vypadalo nadějně, ale při třetí se mi udělalo dost špatně ☹ (HTC Vive) a mám dojem, že na to už nesáhnu. Jinak jsem schopen ve VR strávit i několik hodin, ale Subnautica to ještě nemá úplně vychytané.

• Coffin.Corner

Stojí to za zahrání i bez VR.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit