-
Terapeut Steve Pope připomněl pro BBC Radio 5Live, že dvě hodiny hraní gamesek má stejná účinky...
aby ne, kluci, však jedete na několika lajnách najednou *1* -
Aleisn - dalsi zabery
first contact
http://www.gametrailers.com/video/first-contact-aliens-colonial/728780
*14* -
Necromonads
Necromonads: 7TQWB-0IMA0-NMRCT -
Zdravím :) Ma tu nekdo zkušenosti s remote play na PSV? Zajímalo by me, jak funguje prime pripojeni bez internetu, jestli staci fakt ciste ps4 a psv a muzu si zahrát, na jakou vzdálenost to funguje a podobne? Diky :)
-
-
Moc se v tom nevyznám. Je doporučené alespoň 15 mbit/s download a 10mbit/s upload pro hraní s malou latenci na PS4 i vitě zároveň. Nejsem si jistý, jestli musíš být připojený na stejnou wifi. Přes 3G to nejde. A když máš k zařízení připojené něco přes USB, tak to nemusí fungovat.
Doporučuji se podívat na internet.
Pokud uvažuješ o koupení vity, tak se ujisti, že máš rád JRPG, protože mimo ně to má dost malou knihovnu her a Sony už ji pomalu a nenápadně přestává podporovat. Pokud jenom nemáš na vitě co dělat, tak doporučuji Persona 4 Golden. -
-
Jinak co jsem četl, tak tam nejaky direct pripojeni co nevyžaduje internet je, jen prave nevim do jaké vzdálenosti to jde, jestli ti k tomu stacej jen ty konzole nebo musíš mít tu ps4 napichlou na TV aby se to vždycky dalo připojit apod..
Resim to i z toho důvodu, ze odejdu na vejšku a chci tam mit na čem hrat (krome PSV) a nejsem blázen, abych vrazel peníze do "herního" notebooku. Tam nejspis mit tv nebudem a tak me zajima zrovna to, jestli je k tomu potřeba, nebo staci to jednou nastavit doma a pak už to bez ni propojim kdekoliv. Navíc cena mi prijde fakt slusna a ty exkluzivity na tom taky :) -
-
Tu vzdálenost neznám, ale PS4 myslím k TV nemusí být připojen aby to fungovalo.
-
-
Spis me zajima to bez internetový pripojeni, který by tam melo byt taky, aspoň co jsem pochopil. Vitu prave mam a uvažuju o koupi PS4 a remote play mi prijde jako super věc, protože se ne vždycky k te tv dostanu.
Personu jsem kupoval před par týdny jako moje první jrpg a po hodině a půl jsem to odložil s tím, ze se k tomu nekdy vratim.. Neni to tak uplne neco pro me, ale rad bych se do toho někdy dostal. Urcite to není hodnoceno jako nejlepší hra na Vitu jen tak :)
Docela me mrzi ze zadny další hry jako Killzone si na Vite uz nezahraju, ten její výkon je i po letech porad neskutecnej. -
-
Jo, prvních pár hodin P4 může být pro některé dost tvrdé. Mají tak málo gameplaye, že by se daly projet mačkáním X, ale pak konečně dostaneš kontrolu nad postavou.
Výkonově je na handheld Vita vážně luxusní, jenom škoda, že se na ní Sony mimo Japonsko naprosto vykašlalo.
Jinak tady má odpověď na remote play bez internetu.
http://www.gamefaqs.com/boards/691087-playstation-4/68476537
http://www.playstationlifestyle.net/2013/11/01/ps4ps-vita-remote-play-doesnt-need-wifi/
V nastavení na PS4 dej "připojit přímo k PS Vita"(nebo tak nějak) Zapni wifi na vitě(nepřipojuj se k ničemu jen ji zapni), zapni remote play aplikaci na vitě a pokud jsi v dostatečné blízkosti, tak by to mělo fungovat. -
-
Jojo, presne tam jsem taky koukal, každopádně diky :) Jeste uvidím jak to bude, jestli ps4 nebo raději upgrade PC nebo oboje. Na PC jediný co me z nadcházejících her zajima je Mount and Blade 2, to snad můj starous jeste zmakne a hry jako Witcher 3, CoD nebo MGS bych si buhvi proc raději zahral s ovladacem na gauči, takže resim docela dilema :D
-
-
-
-
-
Obrazem: Grafické porovnání PS4 a PC betaverze hry Battlefield: Hardline.
Já vám nevím... Někde se mi zdá že vypadá PC lépe (např. 1 obrázek v autě) , někde se mi zdá že je na tom lépe PS4... Už jsem si to i přibližoval a hledal jsem rozdíly. Ale prostě je to na oko stejné, až možná na nějaké ty drobné textury. -
Unikl seznam dostupných povelů pro vašeho čtyřnohého mazlíčka z GTA V.
To je zpráva. Každé ho*no co unikne se píše. Jakmile unikne seznam hajzů kde se půjde ve hře vychc*t tak to bude možná na samostatný článek! -
-
Navíc říkat tomu "únik", když to vypouští PR oddělení...
-
Chápu tě. Vychází to na konzole a ty konzole nesnášíš. Ale kdyby to vycházelo zároveň i na PC, tak už držíš hubu, viď? Za půl roku budeš mluvit jinak.
-
Tak ja treba nevedel ze tam budu mit psa kterej zamnou takle bude chodit a jeste hledat predmety... Kuli takovymhle drobnym zprava tu bleskovky jsou
-
-
a tu uz nemusis kricat ze spoiler?
-
-
Jakej spoiler?
-
-
ten pes :)
-
-
To je spoiler jak stehno...
-
-
-
-
-
-
PC verze Rainbow Six Siege obdržela oficiální balíček s Ultra HD texturami.
To ta hra musela vypadat, když ten "balíšek" má skoro 8gb!! *2* *3* -
Jakou kartu?
Dobrý den, nechci obtěžovat, ale moc si nevím rady s výběrem grafické karty. Prosím o jakékoliv rady. Popravdě jsem stejný text dál dneska už na jedno fórum, ale spíše mě zajímá názor zdejších diskutérů na Games.
I: Před lety jsem si koupil GTX670 za 10K a byl to dobrý kšeft, ale po popravdě jsem ji vybral stylem en-ten-týky. Teď se mi pokazila a já potřebuji náhradu. GTX670 mi plně stačila, takže její ztráta je o to víc bolestivější. Kdyby se nepokazila, tak bych si nechal ještě dlouho.
II: Teď však musím vybrat novou a v dnešních kartách se už tak dobře nevyznám. Dost mi schází nějaká třída karet mezi GTX960 a GTX970. GTX960 je podobně výkonově na tom jak GTX670, co jsem četl. GTX970 zase má dvojnásobný výkon jako GTX670. Chtělo by to ideálně něco mezi, ale špatně se mi v té mezeře hledá, to bych musel zajít do AMD, ale AMD mi víc smrdí než Nvidia, docela bych byl rád, kdyby mi to někdo rozmluvil a bylo by o problém méně, no hlavní problém však pro mě je ten, že se v AMD absolutně nevyznám a nejsem si vůbec jistý, zda AMD tuhle mezeru na trhu opravdu zaplňuje.
III: Dejme tomu, že se jakože rozhoduji jen mezi GTX960 a GTX970. Tady je problém ten, že když vezmu GTX960 budu mít něco, co je totální náhrada za GTX670 a nic víc. Když vezmu GTX970, tak budu mít zase totální upgrade, který by měl smysl i v případě, že by se mi má stará GTX670 nerozbila. Na druhé straně mám jen jeden monitor, 4K je pro mě zbytečnost a jediná náročnější a novější hra, kterou teď hraji, je GTA V. Asi jsem si už odpověděl na GTX960 vs. GTX970 sám, ale stejně by mě zajímal názor ostatních, jaký popřípadě vidí potenciál v GTX970 do budoucna.
Zkráceně:
1. Jakou kartu vybrat namísto GTX670, aby byla na minimálně na stejné úrovní a byla ideálně ještě o kus lepší, abych mohl mít radost, že jsem udělal alespoň nějaký upgrade?
2. Popřípadě jakou AMD kartu, proč se nebát AMD?
+
3. Jak moc velký rozdíl v cenách je po 24. 12 nebo v lednu v elektronice (mezi grafickými kartami), kdy si ji ideálně koupit?
Děkuji za případně odpovědi, moc si vážím jakékoliv pomoci. -
-
Osobně bych vybíral mezi GTX 960 a R9 380/R9 380X/280X OC. Já jsem měl dva roku 280X OC a nemůžu si stěžovat. Neproplatil jsem mailant, karta netopila. Všechny dosavadní hry na maximální nastavení. Witcher 3 od 38 do 50 fps při všem kromě Nvidia legrací a sníženž počet osob na druhou nejvyšší. Ono spíše záleží, co ty preferuješ. Ty karty se od sebe moc neliší a spíše bych kupoval něco v akci než jenom slepě ze své strany doporučil AMD, protože s ní mám kladné zkušenosti.
-
-
kdyz to platis rozlozene, tak si toho mozna nevsimnes, ale dame si trochu matematiky, ano? 100w navic, pri 1000 hodinach hrani za rok, 4 koruny za kwh, to mas 400 (mesicne teda cca 40 korun)
-
-
Ano 400 Kč rok. Kartu měním, co tři roky. Takže 1200 za 3 roky zaplatím navíc a to bych musel nahrát těch 1000 hodin ročně a mít plný výkon, protože většinou je to "pouze" o cca 50 w navíc za hodinu. Takže reálně je to navíc 700-800 za 3 roky provozu. Ty jo, za to si koupíš minimálně o třídu vyšší grafárnu *1*
-
-
ne lepsi kartu, ale amd dava u podobnych karet o par set nizsi cenu jak nv, takze nema cenu koukat na tuhle "usporu"
-
-
Ale má, protože říkají ti něco pojmy jako Současná a budoucí hodnota peněz?:) Takže pokud máš kartu levnější o cca 800-1200, tak se vyplatí, protože na elektřině zaplatíš nakonec "méně".
-
-
Nenahrajes 1000 hodin za rok, To ja teda jo, a to i dost pracuju, 1000 hodin za rok nic neni.
-
-
Přes zimu karta od AMD přitápí v místnosti a ušetříte tak zase něco za topení. Takže ve finále je ten rozdíl v nákladech na spotřebu zanedbatelný. Je to jen věčná mantra nás Nvidiáků.
-
Veskoslav: Ja pracuju ve vyrobe, normlane rukama a 1000 hodin nahraju. Jenom letos Project Cars, Witcher a Arma kolem 700-750 hodin a to nepocitam ostatni hry a onlajnovky.
Od zitra uz mam dovolenou a tak zacinaji paransky vanoce:-) -
vzhledem k tomu, jak tu pises o kazdy druhy hre, hned co vyjde, zes ji pokoril, tak 1000 das jak nic
ja myslim, ze to dam taky, a to uz nejsem zadnej skalni paran jako kdysi *1* -
Pracovat neznamená dělat prezentace ve Wordu:) A vážně jestli se za 14 dní dostanu na 35 hodin hraní, tak je to maximum, co mám. 1000 hodin ročně máš 2,5 hodiny denně hrát (včetně svátků atd.), což není na to čas a mnohdy ani nálada.
-
-
-
-
-
amd hlavne topi a zerou, takze bych se rozhodnul podle toho, jestli chces mit doma klid nebo turbolet
co se usetri pri nakupu amd se utopi v platbe za elektrinu, naruzivejsi hraci na tom dokonce prodelaj aneb tahle sleva neni zadarmo -
V této kategorii jednoznačně AMD R9 380X 4GB.
-
-
AMD je nejlepsi ve vsech kategoriich. Nejvetsi cena, nejmensi vykon, nejvic topi a nejvic stutteruje.
-
-
I Tom's HW doporučuje víc AMD než Nvidii. Lepší poměr cena/výkon.
http://www.tomshardware.com/reviews/best-gpus,4380.html -
-
Rezata skodovka ma lepsi pomer cena/vykon nez Ferrari, proto je rychlejsi. Knedlovepr logic. Pro korunu si nechat vnutit "to lepsi".
-
-
Aha takže podle tvé logiky by všude kolem nás jezdily jen Ferrari. No tak se pochlub kolik jich máš v garáži? Logika opravdu nebude tvá silná stránka.
-
-
-
-
-
Mam 960, kdybys mel zajem o benchmarky a info o karte hod mail a pokecame o 960.
-
Před vánocema se přeci zdražuje, po vánocích to zase sjede na únosnější mez ale líp ale 970 už taky nebude totální upgrade ae mnohem lepší než 670.
-
AMD bych nekupoval, pokud nechces dopadnout jak Skaven, vsude tvrdit jak je lepsi usetrit par stovek a v kazde diskuzi si stezovat na nefunkcni drivery a slaby vykon. Ale ano, za to vlastne muze nvidia.
Pristi rok teoreticky muze vyjit nova generace grafik, ktera by mohla kdyz uz nic tak pohnout cenama. Pockal bych. Stejne neni co hrat. -
-
ja sa na zle drivery nestazujem, pretoze amd zle drivery nerobi cca 5 rokov :)
len je sranda, ze kazdu chvilu pocujem, ze nvidia v driveroch nieco pokakava, cca raz za mesiac, az dve - blokuje vykon starsich kariet, mobilnych kariet, nejak casto sa na zahranicnych forach sklonuje nvidia drivers a BOSD, no..ale liecit sa to da, ta dovera(len nie homeopatikami)
btw, LV, blokli ta uz na ceskych forach skoro vsade, kvoli multiuctom - ber to ako vianocnu radu, nebud vol *1* -
-
-
-
Přemýšlím o nové myši na pc, jakou by jste mi poradily hraju převážně CS:Go a pak tak nějak všobecný hry
-
-
taky G502, hlavne nebrat razer NIKDY!!!!
-
-
Já mám doma u PC myšku Razer a nemůžu si stěžovat. Pár let má za sebou intenzivního hraní CounterStriku (naprostá spokojenost - přesnost, žádné lagy, v menu se dá vypnout akcelerace, apod.) a i teď mi slouží dobře na normální činnost u PC (už nevím jak ji mám dlouho, asi 7 let).
-
-
Taky G502
-
Za sebe doporučuju Logitech G502. Jsem s ní už od uvedení na trh spokojenej.
-
-
I Am Alive zřejmě na PC nezavítá, vývojáři se bojí nízkého odbytu kvůli vysoké míře pirátství.
se jim nedivim, ja bejt vyvojar tak na pc v zivote nic nevydam ..... -
-
no jo, pcčkáři holt nekoupěj každej sranec
-
No jo, však oni nad tím většinou moc času taky neztrácejí.
-