-
DOOM – PC Low vs. Max + Details Graphics Comparison
https://www.youtube.com/watch?v=PV5ly9TNuVY -
Jednadvacet konzolí a handheldů, kterým osud nepřál.
Ouya po boku s PS Vitou *3*
Vida na Phantom jsem už úplně zapoměl *1* -
Rockstar pracuje na vyřešení problému náhodného mizení aut v GTA V.
Co to je zas, za vejslpecht max mi tak zmizelo no ( zabaveno policii, a s vystrahou za 100dolacu zase z vehicle impound navraceno). -
Síť korejských internetových kaváren žaluje Blizzard - kvůli nedostupnosti serverů hry Diablo III ji unikly zisky.
Hups, penízky nebudou, Blizzárdku za*raný. *5* *5* *5* -
-
Ty jsi taková p*ča to svět neviděl.
-
-
Tak tohle je ten bůh ! http://www.youtube.com/watch?v=KXbF3R4gpD4
-
-
-
...
Takže podle IGN tenhle měsíc jen Life is strange finále, Borderlands finále... dokonce i psycho horor THe park hmm... pravé pecky zašnou až v listopadu, to není sucho? nebýt Hitmana, NFS které byli odloženy... povězte mi to protože já fakt nevím... *7*
http://www.ign.com/images/games/alekhines-gun-pc-76711/4fa6cb48cdc388ed13f4dbf3 Tohle je až v listopadu, hmm podivná detektívka s nějakýmí hloupostmi.Já se nesmyslně a naivně těšil na nabitý podzim, i když oni asi to odložení berou tak že aspon bude méně her... dýl se na ně zas čeká no.
Nezapomen naklikači si naklikat, skoro by se dalo říct že to je čas dohnat resty ( PS3 hry hehe) na konzoli pravda jsem nešáhl od doby co mám pc. -
Seznam her, které o sobě určitě a možná dají vědět na letošní E3.
Paráda, z poloviny věci, na který se těšim jak malej *4* -
Pomožte naší stálé čtenářce Amylee se školní prací vyplněním tohoto krátkého dotazníku ohledně vašich...
Nevypnil jsem , protože vybrat jeden žánr z dvaceti nejde. -
Jak trávíte léto? Já vletěl na stavbu mého vlastního města v jedničkové Mafii pomocí editoru, scriptů a změně textur. Radši bych s tím neotravoval, ale už to píšu. *15*
http://mafiascene.com/forum/viewtopic.php?t=9752
Víte, když už to tak dělám, tak si musím přitom říkat, že je to vlastně mnohem kreativnější než např. Minecraft nebo Terraria. Pokud si připadáte kreativní a vyhledáváte kreativní zábavu, tak už nehledejte! Tohle je nejlepší. A není to jen o skládání baráčku za sebe, můžete i nascriptovat rozhovor třeba s Ralphem dle dostupných hlášek ve hře, přičemž z toho vznikne celkem vtipná blbost, blbost, ale vtipná a třeba klidně i nějaká mise. O takových editorů k vyblbnutí by mohl být občas třeba článeček v Levelu, nebo na Games.cz. Jak jsem poznal, dokáže to člověka zabavit klidně i na delší dobu, než samotná hra. -
-
Zkoušet cokoli vytvářet nebo upravovat je super záležitost a člověk díky tomu získá jinej úhel pohledu na vytváření herního obsahu.
Sám jsem před deseti (?!?) lety strávil snad stovky hodin vytvářením misí pro původní Operaci Flashpoint *1* Člověk by řekl, že to je hrozně jednoduchý, vždyť to má vlastní editor, takže tam plácneš pár jednotek k nim waypointy, pár triggerů a máš hotovo, ale ono prd *1* Pokud člověk nechtěl zapadnout v mase tak se musel naučit tuny scriptů,proměnné aby mise byla vždy lehce jiná, udělat intro /outro a být aspoň trochu originální.
A je to pár měsíců zpátky, kdy oznámili UDK zdarma, tak jsem se ho hned jal vyzkoušet, trochu se seznámil s ovládáním, projel několik tutoriálů a dokázal jsem si od nuly vytvořit menší FPS level a pak přišel kámen úrazu - co bych vlastně chtěl vytvořit? Myšlenka absolutně žádná a najednou mi do playlistu skočila skladba UNATCO z DeusEx, takže volba byla jasná. Trochu jsme se s tím ze začátku pral, ale ve finále jsem si stáhl ještě starou verzi UDK, otevřel si mapu UNATCO - Headquarters na druhém monitoru a za chvíli jsem měl strukturu levelu 1:1. Co mi došlo až o dost později je, že takhle to bohužel fungovat nebude. To co bylo před 15 lety bomba a dnes se stále dobře hraje i díky pomrkávání nostalgie, tak na moderním enginu vypadá jak špatný vtip. Zkoušel jsem to několikrát předělat, přearanžoval to podle sebe a pořád to vypadalo neuvěřitelně uměle a nevábně.
Už jsem dopadl jak ty, taky už ani nevím proč jsem to začal psát *1* Každopádně jsem na vlastní kůži zjistil, že nějakej technickej skill je člověku na prd, pokud nemá aspoň kousek představivosti nebo kreativity. Aneb jak jsem zanevřel na modování *1* -
Hmm akorát je pešek že si z toho ten novej příběh nevymodeluješ nebo jo? *12*
Na druhou stranu, stavě+ní vlastního města hmm to zní podobně jako kdybysi stavěl v Simcity... tak možná držet palce a at se zadaří pak se nezpomen pochlubit finálním výtvorem... což jistě sám uděláš...
NO aaáá... k tomu majnkraftu a teráriií asi no comment no, stavění kostek a bůhvíčeho se přece... pořádného stavění nevyrovná... nebo ano...
-
-
Demoverzi NFS: Hot Pursuit si stáhlo více než 2 miliony lidí.
Koukam ale ze PC verze porad nikde...asi se EA stydi ukazat low grafiku pro konzole na PC -
Váš názor
Drazí návštěvníci, sledovači a komentátoři Bleskovek,
chtěl bych se Vás tímto zeptat, jak jste s touto sekcí spokojeni.
Zajímá mne, co byste uvítali a vylepšili, chvála i kritika. Diskusi dlouhodobě bedlivě sleduji a snažím se dle Vašich reakcí tuto "rubriku" poupravit do takové podoby, aby přinášela oboustrannou radost (zkrátka Vaše radost je i moji radostí *4*).
Budu a jsem tedy rád za jakékoliv Vaše reakce. Díky
btw: Jak se Vám líbí víkendové (oddechové) bleskovky? *3*
S pozdravem
Braveman (Bleskař) -
-
Bleskovky
Tak pár vylepšení by sa určite našlo:
- reakcie na každú bleskovku by sa mohli zobrazovať na každú bleskovku osobitne, tak to je to strašne rozhádzané
- s tým súvisí aj založenie novej sekcie pre voľné odkazy ktorej aktuálny a obľúbený zobrazovať na hlavnej stránke
- a presúvanie komentárov z nesprávnej sekcie do správnej z odkazom na novú sekciu (napr. otázka na poradenie v hre by sa presunul pod návody, neslušné a nevhodné komentáre do nejakého koša a pod.)
toto by to sprehľadnilo a spríjemnilo čítanie komentárov.
Dúfam že je to realizovateľné :) -
-
- reakcie na každú bleskovku by sa mohli zobrazovať na každú bleskovku osobitne, tak to je to strašne rozhádzané
To není špatný nápad, aby bleskovka v diskusi byla vypadala jako hlavní příspěvek, odk terého se teprve odvíjí reakce. Návrh pošlu dál.
- s tým súvisí aj založenie novej sekcie pre voľné odkazy ktorej aktuálny a obľúbený zobrazovať na hlavnej stránke
Asi pořádně nerozumím, co je tím myšleno *11*, aktuální články najdeš na hlavní stránce, oblíbené mají vlastní malý sloupeček vpravo. Pokud myslíš oblíbené bleskovky, pak by to stejně z důvodu, že na nějaké musíš kliknout (abys viděl video) a na nějaké nemusíš (info o DLC) mělo špatnou vypovídající hodnotu.
- a presúvanie komentárov z nesprávnej sekcie do správnej z odkazom na novú sekciu (napr. otázka na poradenie v hre by sa presunul pod návody, neslušné a nevhodné komentáre do nejakého koša a pod.)
Jako nápad to nezní špatně, na proveditelnost a správu to však považuji za sci-fi.
Díky za nápady *3*
-
-
Activision si zaregistrovalo ochrannou známku "The Blast Furnace".
smazáno -
Valve prý na letošním ročníku E3 neoznámí Half-Life 3, Portal 3 ani Left 4 Dead 3. Tedy... pokud...
Bleskovky jsou fajn, jediné co mi vadí jsou občas odkazy na pochybné servery. -
-
Díky.
Napiš mi prosím, až na nějaký pochybný server opět narazíš, ať mám předsatvu, jak konkrétně takový pochybný web v Tvých očích vypadá *5*
btw: téměř vždy se snažím o to, aby link vedl na původní oficiální zprávu. -
-
V chystaném DLC Harley Quinn's Revenge do hry Batman: Arkham City si zahrajete pouze za Batmana a Robina.
Zrovna asi před třemi dny jsem na jednu takovou narazil, pročítal jsem na zpět bleskovky. Vždy to dělám, tak že si ty bleskovky co mě zajímají otevírám do záložek a poté je pročítám, asi po páté otevřené my vyskočil z jedné stránky antivirový program, který mi začal projíždět počítač a mi zablokoval obrazovku. Vypnout ho šlo pouze koupením, zablokoval mi všechny funce, nešlo ani klasické ctrl+alt+del. Musel jsem na tvrdo restarovat PC, poté bylo vše v pohodě. Jak říkám dal bych echo, ale nevím která z těch dotyčných stránek to byla, ani to znovu zkoušet nechci.
-
-
-
bleskovky jsou fajn. jen tomu šotkovi už někdo nasekejte na zadek.
-
-
Díky za koment.
Na zadek jsme mu dali tolikrát, že ho teď podezříváme, jestli on náhodou nerad to sado-maso *1*
-
-
...
Žádné vylepšení mě nenapadá. Bleskovky jsou fajn a to že sem můžou psát i uživatelé je taky super. Dokonce bych řekl, že se zdaleka tolik netroluje jako v normálních komentářích pod články. A speciálních víkendových bleskovek jsem si asi nevšiml *1* (takže špatné určitě nejsou). -
-
Díky za koment *3*
-
-