Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho

Dark Souls - renderovací buffer

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=488240
    http://pc.gamespy.com/pc/dark-souls/1225853p1.html

screenshot:
    http://www.abload.de/img/whoadpahl.jpg

první fix na úpravu vnitřního rozlišení
    • MidnighT91
      Velké díky patří tomu borci co to udělal protože jsem to dneska spustil na 1920x1200 a po skončení úvodního videa jsem se málem poblil... Přesně jak jsem předpokládal, je to jedna z nejsprasenějších konverzí s jakou jsem měl kdy tu čest a to vůbec nezmiňuju ohavnou kameru a ovládání které snad dělal nějakej s velkým prominutím krypl s parkinsonem co v životě neměl klávesnici v prackách... Edit omlouvámse to s tím ovládáním a kamerou beru z5 kamera se dá ovládat myší což mě při prvním zapnutí nenapadlo a samotné ovládání na klávesnici je taky relativně v pohodě a rychle mi přešlo do krve, to jen ze začátku při prvním osahání mi přišlo zmatené... Z nějakého důvodu mám ale během hraní neustále na obrazovce kurzor myši...
      • Kampaň Halo 4 nabídne osm misí - to je sice méně než minulé díly, ale to neznamená, že herní...

Ty jsi nehrál Gothic 1 a 2, že ne?
      • Ten kurzor je znacne iritující *16* Az natolik ze jsem ho soupnul do rohu a zapojil gamepad, presto ze po prehazeni par tlacitek to na klavesnici bylo hratelny
  • Video: Kdyby byl sex jako Call of Duty.

To je taaaaaaaak strasne vtipny!!!! HAAA HAAA HAAA...
    • ale holka je to hezka... nicmene za nemanželsky sex skončí lidi v pekle protože je to tezky hrich
      • Do pekla se chodí dobrovolně ; )
        • Beztak nic takového není, ani nebe ani ráj... *7*
          • Obrazem: Podívejte se, jaké krásy může dosáhnout GTA IV s několika mody a balíčky textur v rozlišení 4k.

Pochopitelne, ty nas Najsamvyssi "expert na vsetko". A hlavne na neustale kecanie do veci, ktorym sice doslova h*vno rozumies, ale ved preco by si nonstop netroloval ako male soplave decko. A tym ty... kecalek vypatlany, evidentne zostanes az do tvojej smrti, kedy budes konecne odpojeny od Matrixu. Z teba teda tvoji fotrovci musia mat vskutku UZASNU "radost". *7*
            • Můj milý slovenský kamaráde, taky tě rád vidím a slyším že si hovíš dobrému zdraví. *4*
      • Nevěděl jsem maxi že si věřící, povědz brachu, je něco co nevím a čeho bych se měl obávat? *7*
        • jestli to myslíš važne, tak si nejdriv dopln vzdelani o vire a pak sam uvidíš jak se rozhodneš. začal bych katechismem pro deti (to není urazka jen je tam všechno popsane srozumitelne bez toho aby se zachazelo priliš do teologie)
          • Urazím tě? když řeknu že mně víra netankuje, a nikdy věříci nebudu... Dost i pochybuji o té Holy bible...
        • Tilwaen
          Ty se ničeho obávat nemusíš *2*
          • Jo, něčeho jo třeba jak správně se vyhnout banu, každej týden. *7* To jest má největší obava možná.

Shodli jsme se s ostatními že ten co to má na starosti jedná mnohdy neuváženě. (tím nechci shazovat autoritu GAMES... všechno/všichni holt nejsou bez poskvrny, radši 10000milionů GAMES než jeden Eutogejmr nebo Sector...
            • Jack je nymand co nezvladl ani zakladni skolu, natoz mit rozumne myslenky.
            • *15* Jsou některé věci, o kterých se holt nemluví... a to jsem tenhle tejden na pilu moc netlačil.

Mám rád hrozně moc GAMES, ale ale... má to své pro/proti. Nakonec možná to byla jen prkotina, a já jen zvolil nesprávná slova. ( já si spíš myslím že zas někdo nahlašoval, vid ty malá pičinko... mluvím k tobě. Proti Gayům a př***** nic nemám. Samozřejmě v rozumné míře).

Klído, nevadí, já se z 5denního banu nezblázním. Když ten sráčč co psal sraččky a urážel bude mít BAN taky. Hele nebudeme to řešit ne? Zbytečně přidělávat práci chudákovy Eraserovy. To bych už rovnou mohl říct že někteří tady mají nějakou protekci, můžou defakto porušovat pravidla, a jiné špinavosti. Proč bych to dělal ne? Já svůj názor nezměním a tak... za minukého režimu se za takovéhle věci věznilo/popravovalo. Kdo není s námi je proti nám už dost ale nechci ještě ban na celkem dobrou Proxy ano, ano?

Díky.
              *2*
            • kennyB
              Sakryš, to je fakt, že máš ban skoro jednou týdně. Za co je vlastně dostáváš???
  • Steam

Ma niekto zaujem o orig.kody na steam hry samozrejme darujem.Mam tieto dva tituly Disciples III: Renaissance a Weird Worlds: Return to Infinite Space.Po zaujme kody samozrejme poslem .)
    • :)

Měl bych zájem o Weird Worlds :)
      • ako som vravel neni problem len treba dat vediet kam mam poslat kod alebo to dam sem na stranku priamo a zoberie si to niekto kto to prvi uvidi *1*
    • Pilgrim66
      Projevil bych zájem o Disciples III *2*
      • Neni problem kam zaslem kod
        *4*
        • Pilgrim66
          XYZ
          dik moc <3
          • Poslane,neni zac *3*
  • ringmancz

Simulátor chleba

https://www.youtube.com/watch?v=GDE4rsLVB9A
    • Jack1947
      Achjo... *7*
    • Mart9
      *1* To je ale nezbeda *15*
    • Na druhou stranu je to celkem vtipné, rozhodně je to více hra než ten předchozí rock simulator ;) *4*
    • Inquisitor
      To už ani není vtipný.
    • Kdyby se to prodávalo tak za dvacet centů, tak to i beru. *15*
  • jindra.veliky
    Taky vám na tyhle stránce blbme scrollovabi v mobilní verzi? Kolikrát to jde až na podruhy....jenom na tyhle strance
    • faitheater
      Mám stejný problém - jak na iOS, tak na Androidu.
      + v mobilní verzi nejde reagovat na příspěvky. Musel jsem přepnout na desktop verzi.
  • Křišťálová lupa

Games zase nevyhrál křišťálovou lupu. Tak páni redaktoři rozlučte se s prémiemi, další rok o chlebu a vodě. *15*
    • On někdo ještě stojí o LUPU ?

A z rovna ten MALL.cz který nikdy za nic neručí (protože přeprodává) ? No hoši se budou muset smířit s tím že neprodávají krmivo pro domácí mazlíčky po kilech ;) .
  • Call of Duty Ghosts poběží v rozlišení 720p, což mnoho zákazníků odradilo a chtějí zrušit předobjednávku.

Nextgen jak sv1ňa po stopadesáté. Pominuli technickou stránku věci, tak je vidět jak jsou ty děcka vymatlané. To si tu hru jako kupují jen kvůli tomu jestli to běží místo v HD ve FHD a jinak si to jako nekoupí? Detail v grafice až na prvním místě?

Navíc kdyby se na hru těšili z důvodu kvality hry samotné, tak by jim bylo jedno v jakém p běží, respektive určitě by kvůli tomu nerušili objednávky.
  • MickeyMutant

Total War: Rome II se prodalo více než 800 tisíc kusů.

Smutné. Tohle dává znamení ostatním vydavatelům, že si nemusí lámat hlavu, jestli je hra v den prodeje dokončená. Hráči budou stejně nakupovat, a ještě skočí po každém placeném DLC, co nabízí věci, které měly být už při vydání. Double profit.
    • Jack1947
      Presne a dokud to tak bude tak herni svet takovy bude, Konzolisti budou hrat vzdy dodelane hry, Pcckari i sve vlastni hry nedodelane, hlavne ze bude tuna DLC a at to pekne masti kapsu. Jakmile budou chtit hrat nic jineho, nez bud pockat jenze oni chteji hrat hned tak bohuzel s chybami a nedokoncenymi verzemi se tak nejak uz pocita. *4*
      • MickeyMutant
        Na konzolích jsou taky DLC, stejně tak jako nedodělané hry. Tady rozdíl není.
        • Jack1947
          Neni jich mozna ale tolik. *3*
  • Podle Microsoftu prý nikdy nebyl Kinect určen pro hardcore hráče, ale pro rodinu.

Zvlastni,ze jeste nedavno se snazili presvedcit hrace o opaku *1* .
    • Máte poslední šanci rozhodnout o tom, který časopis (Level vs. Score) v únoru přinese svým čtenářům...

:) No opět se nezadařilo .... U konzolí je obecně problém s HW co není součástí standardního balení , proto si na AAA hru typu Battefield Kinect či Move Only která by plně těžila z pohybových senzorů nikdo netroufne .
      • Ringwraith
        U kinectu je prostě problém, že se v AAA hrách nedá rozumně použít.
        • Z hraní bolí ruce i nohy ;)
  • Nightsky steam key:

09HNT-4Z2TA-4EBK9
    • Moc děkuji. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit