-
Steam
Jagged Alliance 2 - Wildfire
47YAQ-PFHLP-QJ7LJ
Earth 2160
7M0AQ-BZRBQ-CZ93G
edit: http://groupees.com/topware
něco je včetně GOG verze -
-
Zase ňákej zmetek co neřekne ani ň *16* *16*
-
-
Je to dobytek.
-
-
Dobytek by aspoň zabučel! :P To jen lidská havěť se neumí chovat.
-
-
-
Chtěl jsem poděkovat za ten Earth2160, ale už si to někdo uzmul, ale i tak děkuju :)
-
-
Letní výprodej na STEAMu nabízí 156 titulů za sníženou cenu.
Kdo vám nakecal,že je to letní výprodej..pro boha *7* -
Vzpmatujte se
Už od 1 dolaru můžete mít všechny tyhle klíče, a od 5 dolarů výš dostanete ještě klíč na BF3 k tomu. To jste opravdu takový židi, že tady škemráte? https://www.humblebundle.com/ -
-
nemam paypal nemuzem jak si koupit pls dejte mi na mail nekdo klic na battlefield 3 aneb crysis 2 prosim lidi prosim : kaliber123@centrum.sk
-
-
Tak to máš asi smolíka. Každopádně s takhle slizkym škemráním se nedočkáš.
-
stačí platební karta, nebo mi pošli 100Kč a koupim ti to...
-
-
kdybychom hrajes tf2 muem ti za key na battlefield 3 a crysis 2 dat hatky..
-
-
hahaahhaahaha *15* *15* *15*
Tak nakonec se jedná o trolla, protože tohle nemůže bejt real. -
-
To proč bych pochopil, vzhledem k místní stupidní protislovenské komunitě.
-
Taky jsem si všimnul, že je to slovák, co se usilovně, leč velice krkolomně, snaží psát česky. I když nechápu proč.
-
Ja myslim, ze muze *1* , bohuzel
-
-
-
The Arms Deal Update pro Counter-Strike: Global Offensive umožní obchodovat se zbraněmi ze hry.
Jo, ono to nejde přes Paysafe? Tak to sem v háji. Chtěl sem udělat dobrej skutek. :(
-
-
-
Presne tak, od necelych 5 dolaru, to je skoro zadarmo. Ja jen cekam, jestli tam jeste nejake hry neprihodi, jak to obcas byva a i kdyby ne, tak do toho jdu, i kdyz vetsinu tech her uz mam.
Na druhou stranu chapu, ze nekteri mistni ctenari nemaji jeste vlastni ucet a rodice maji v platby na internetu neduveru. Par takovych pripadu znam. -
-
A jak to funguje, pakliže tam něco přidají? To budu muset koupit znovu?
-
-
The Arms Deal Update pro Counter-Strike: Global Offensive umožní obchodovat se zbraněmi ze hry.
ne normálně se ti objeví na stránce s klíči a to i když koupíš za dolar a ty nové budou třeba za 5 ale platí to jen tehdy když si to koupil dříve než to tam přidají. -
-
Děkuji za info *4*
-
-
Nene, přijde ti email a na tý stránce s klíčema přibydou hry, který přidali. *3*
-
Tako to netusim
-
-
-
-
Steam Summer Sale
Tak už to začalo *1* 11-21.6
EDIT: A Steam ten nápor samozřejmě nestíhá *1* -
-
Šílenost...
Kupuji jen to co chci hrát a plánuji hrát. Ve slevě beru to, co mám v plánu hrát a nedostalo se na to v době vydání. Toho je minimum. Tedy nic navíc jako hodně cvoků, kteří se neumí ovládat a mají to skutečně jako "Black Friday" v USA. Kdy vidíš chudáky jak se mačkají hodiny a poté běh zvěře aby koupil to co najdou ve slevě i když to nebylo původně v plánu ale mohlo by se to časem hodit....
Ideálně si na to vzít úvěr. To jsou chudáci a měli by se léčit. Pak se zadluží a dělají problémy vlastní rodině i ostatním. Navíc podporují špatný směr. Kupovat zboží ve slevě = tlak na cenu = problém pro lidi kteří dělají hru. Lepší by bylo kupovat za plnou cenu, kupovat to co chci, mít možnost hru zkusit, a nemagořit pro slevy. Hnus. -
Steam Sales
To GTA V se škrtnutou cenovkou 74 euro. Co to jako je? To ať RS nedělá takové blbosti, když sleva tak pořádná, ne že den před slevou produkt zdražím. -
-
Oni k tomu dávají nějaký prachy do hry navíc, asi aby to nebyl příliš očividný podvod. :-)
-
-
Hra jim udělá nejlepší zisky v historii, ale oni stejně budou dělat takové podvůdky. Mají to vůbec zapotřebí? Vždyť to bije do očí, mají dát když tak 15 % slevu jako třeba DayZ, když bečí, že je hra o 5 euro levnější.
Hru prodat na staré konzole, pak za stejnou cenu na nové a pak po dlouhých dvou letech si to uráčí vydat na PC, jak oni momentálně tvrdí, za krásných 74 eur.
Za chvíli se budou hry dělat jen pro peníze, no však jako by to už nebylo.
-
-
-
Už jsem měl dopředu rozmyšleno, jaké hry si koupím. Třičtvrtě roku jsem čekal na Wreckfest, tak jsem ho teď vzal s 50% slevou. Ještě čekám na pár slev, ale do "zásoby" zásadně nekupuju.
-
Jednou jsem si koupil hru ve slevě na GOGu. Ale to jenom proto, že zrovna byla ve slevě, když jsem si jí chtěl koupit, ne naopak. Nebudu kupovat hry co jsou k ničemu, protože jsou ve slevě. A dobrý hry ve slevě nejsou, nebo už jsou dohraný/ohraný. Nebo už je mám koupený bez slevy.
-
-
Díky těm slevám ne Steamu jsem konečně pochopil ženské, jak se cítí při nákupech ve slevách. Citím se úplně stejně *1*
Letos sice už ne, ale příští rok si tam něco nahraju a nakoupím ve velkém už jen pro ten pocit a radost z účasti. -
SORRY, WE COULDN'T ADD YOUR ITEM!
ještě že ty první denní nabídky trvají 48h, beru Valkýru -
Letos jenom XCom Enemy Wihin a k tomu si dám Homeworld :)
-
Rychle děti, hurá slevy *14* *14* *14* *14* *5* *5*
Nakupte hry co nikdy nebudete hrát, aby měl velký lord glaben radoost!
šupky hupky... Steam musí jíst, no táák. I ty honzíku, nikoho nezajímá že nemáš ktreditku, prostě+ přes paypal ale rychle, na opozdilce nikdo čekat nebude. *3* -
-
Pravil ten, který komentuje hry, které nikdy nehrál a jen si přečetl v lepším případě alespoň název.
-
-
Jo a kaslu jim na to, v knihovne mam tak 3-4 hry co mam dohrat, plus Project Cars a Zaklinac. Do vanoc pokoj, pak si koupim GTA 5 :-)
-
-
já tak 150 her co mám dohrát no
-
-
-
Assassin's Creed Unity poběží na PS4 i Xbox One v rozlišení 900p při 30fps, aby se předešlo diskusím o rozdílu ve výkonnosti konzolí.
*1* *1* *1* LOL :D -
Vývojáři Crysis 3 prý byli při vývoji omezováni možnostmi současné generace konzolí. Kdyby hra vyšla...
Trapáci si už od prvního dílu stěžujou jak je furt něco omezuje ale pořádnou hru stejně udělat neuměj, ať táhnou dělat svoje online multiplayer social ubercool hry na konzole a sebou si můžou vzít svoje supermoderní pohyblivá lana... -
Dark Souls PC Trailer + info
Páni a dámové, je to tu....
http://www.gametrailers.com/side-mission/2012/04/11/dark-souls-coming-to-pc-on-august-24-first-trailer-shows-all-new-content/ -
-
jsem natesenej jak prase... ale mam hruzu jak to dopadne s obladanim kamery :/
-
-
obladne *1*
-
-
-
Nintendo spustilo Youtube kanál "Nintendo Girls Club", který bude informovat hráčky o "jejich" zajímavých...
Ale jo já to to Grygarovi přeju. *3* -
-
Dle toho videa jsou asi cílovkou hardcore hráčky Farmville. Nadruhou stranu, když už má někdo doma Nintendo, tak takový kanál asi bude jeho šálkem čaje...
-
-
Origin nabízí v jarním výprodeji pěknou řádku her se slevou až 50%.
Hitman Absolution s 50% slevou za 25 eur? tahle hra už se na steam dala sehnat za 10 eur...
celkově tedy slevy o ničem... -
Zelená se ve službě STEAM Greenlight rozsvítila pro dalších 20 titulů.
21 titulů. píšou o tom na games.cz -
-
Díky za info, mrknu tam.
-